Dodaj do ulubionych

Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:31
A my ze smutkiem, żegnamy się z Tobą Dan. W naszych sercach pozostaniesz jako
Wielki Dan.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaybee Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:36
      Kurde, czemu nie labiedzi i nie warczy/walczy jak poprzedni trenerzy ?
      • Gość: zxy Przestaję rozumieć działaczy Wisły.Ale jak nie wia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:59
        - domo o co chodzi to ... . Walka o jakieś wpływy cuda na kiju, zachowują się
        jak politycy ,intrygi wysadzanie ze stołków.
        • Gość: lopezz zegnamy Dana aka Wielki Dan IP: *.aster.pl 20.09.06, 15:02
          jw
      • Gość: rk Re: Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 17:30
        a najlepsze jest to:

sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3631739.html
        pzdr z sanoka
    • Gość: heh Re: Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:42
      "- Jestem bardzo zadowolony z rezultatów jakie odniosłem w Wiśle. Jestem też
      dumny z tego co zrobiłem w europejskich pucharach, szczególnie jeśli spojrzy się
      na budżet jaki był w Wiśle - powiedział Petrescu."

Hahaha jaki kretyn, no no jest wielki, dokonal cudow, zdobyl wiele, nowa twarz
      na flage wisly
      • marek_solon Re: Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem 20.09.06, 14:48
        Dan, idź do normalnego kraju, do normalnego klubu... Tutaj można tylko
        zwariować;)

--------------------->

pilkazzaklawiatury.blox.pl
        • Gość: Jordan Re: Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: *.ed.shawcable.net 20.09.06, 16:16
          Doskonaly klub dla Dan Petrascu bylaby Korona Kielce.
          • Gość: jarecki Re: Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:30
            Ma Pan rację! Korona Kielce wydaje sie niezłym klubem!
    • Gość: tylko_wisła Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: *.anfa.pl 20.09.06, 15:06
      Też mi się chciało płakać. Ci co go zwolnili, nie czują co to znaczy być
      Wiślakiem. Przypadkowi ludzie. Niestety, wszędzie takich pełno.
      • Gość: rzeks Re: Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: 83.238.74.* 20.09.06, 15:10
        <!--
    • Gość: szerman Re: Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: *.wroc.zigzag.pl 20.09.06, 15:13
      bez przesady.. co wielkiego Dan zrobil dla Wisly??? To nie byl dobry trener, a
      sam raczej sie uczyl trenerki niz trenowal. Kasperczak to byl trener ktorego
      Wisla potrzebowala i ktory nauczyl Wisle grac w swoim stylu- teraz atomiast
      stylu nie widac.. tak jak w wiekszosci polskich druzyn, no ale zobaczymy co
      pokaze Okuka- jak znam zycie roku nie dotrwa na posadzie:)
      • Gość: leon Re: Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: *.centertel.pl 20.09.06, 20:55
        mecze z szalke, parma lazio były piekne, ale potem nie potrafil zmobilizowac
        pilkarzy na mecze z valerenga czy tbilisi, nie miał twardej reki
        poza tym trasfery (poza jedynie chyba angelo huguesem to niewypały, mijajlovic
        pod jego skrzydlami nic nie pokazal, dopiero dan cos z chlopaka wyciagnal)
        poza tym stary gdyby brozek potrafil chcoiaz w pilke trafic to byloby i
        zwyciestwo z leczna pogonia, a jego podanie na lechu do brata to kpina
        poza tym szerman z całym szacunkiem mam w dupie styl, moga grac koszmarnie byle
        by wygrywali, cały czas dan domagal sie napastnika, ktorego nie dostał,
        a wracajac do henka, obiektywnie, skład miał o wiele lepsz, że wspomne tylko
        zurawia, franka, kuzbe czy kose za jego najlepszych czasow, czy uche, ktoremu
        jeszce palma anie odbila,
        poza tym wg mnie to zupełnie bez stylu wywalic goscia przed rewanzem,
        Bogus, powiedz mi dlaczego jeszce Twoim naczelnym doradca jest kofident kapka,
        ktory tylko na tym klubie zeruje (vide mandziara), a teraz w niedziele to on
        negocjowal z okuka i majac na uwadze wydarzenia z zeszlego roku to on byl
        prowodyrem wywalenia dana
        strasznie szkoda
    • Gość: piter Re: Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:17
      on chiał wypożyczyc Cantoro do lecha .d
    • Gość: Maciek Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:26
      Uważam, że należało by zwolnić przede wszystkim cały zarząd Wisły łącznie z jej
      właścicielem. Jak można było dopuścić do zniszczenia takiej drużyny jaką
      stworzył Henryk Kasperczak?!!! Ludzie ci znają się tak na piłce tak jak ja na
      budowie wahadłowców. To są frustraci.

Nie jestem kibicem Wisły tylko kibicem Legii, ale jak każdy prawdziwy kibic
      piłki nożnej w Polsce zawsze gorąco dopingowałem Wisłę w pucharowych potyczkach.
      Zarządzający Wisłą są szkodnikami futbolu.
      • gabriel Re: Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem 20.09.06, 15:35
        Należy rozpędzić to towarzystwo co najmniej za podpisanie kontraktu z
        Kasperczakiem który dawał mu nieograniczoną władzę w kwestii transferów. A
        później z tej opcji nie można było się wycofać. I wyszła wielka kicha.
      • Gość: AREK Re: Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: *.bph.pl 20.09.06, 15:58
        Szkoda mi trochę wisły pomimo że całym sercem jestem za Legią to jednak taka
        drużyna jak Wisła zasługuje na dobrego trenera, a Dan miał szansę nim zostać, a
        co do zarządu to szkoda gadać, niał facet cele, żadanego z nich jeszcze nie
        przegrał, ale jakiemuś jełopowi coś się przyśniło i mamy to co mamy, był
        Grzesiek Mielcarski był Dan Petrescu a wcześniej Heniu Kasperczak oni odeszli a
        te barany jak kasę ciągęły tak ciągnął, może właściciel a szkoda słów - teraz
        będzie Dragomir powodzenia stary
    • Gość: Boysinister Respect Dan and Good Luck IP: *.zebra.lt 20.09.06, 15:30
    • Gość: miś Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: *.pkobp.pl 20.09.06, 15:36
      Trzeba przyznać że gość ma klasę w przeciwieństwie do zarządu Wisły.
      Uważam, że jego zwolnienie to gruby błąd kolejny zresztą Cupiała, który
      udowadnia po raz kolejny że jego słowo jest tańsze niż papier toaletowy.
      • Gość: Polo Re: Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:48
        Gość z klasą i tyle !!!!!!!!!!!!
      • Gość: rudy take care Dan! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 16:16
        all the best, mate! hope we'll meet you soon. respect 4 ever! you know that
        fans - the only ones who were supposed to apretiate you - have laways been on
        your side. good luck.
    • Gość: tolek Dan Petrescu - mistrz kurtuazji IP: 83.238.88.* 20.09.06, 15:56
      Tu proszą się bardziej dosadne słowa - Z DALEKA OD POLSKIEGO DZIADOSTWA !!!!!!!
    • Gość: gosc Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 16:29
      Chociaz normalnie sie pozegnal z klubem. Koles jest spoko.
    • Gość: Irek Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: *.lodz.mm.pl 20.09.06, 16:31
      Dan miał kiepskich piłkarzy - paru walecznych przeciętniaków ze świata i
      Polaków bez formy ( Kłos, Głowacki, Kryszałowicz), grających poniżej oczekiwań
      Brożków, Sobolewskiego, Błaszczykowskiego na dorobku.
      Głowacki, Sobolewski, Błaszczykowski słabo zagrali w kadrze.
      Dan chciał nauczyć Polaków włoskiej obrony totalnej, angielskiej waleczności.
      Gdyby pracował dalej Wisła miałaby ćwierćfinał LM !
      Okuka z Legia zdobył tytuł po 2 latach i też nie zagrał w LM.
      Sorry że się rozgadałem.
    • Gość: tsw kij wam w dupe OKUKA, Miętta, Kapka i Jurczyński ! IP: *.pro.lama.net.pl 20.09.06, 16:42
      Dan Petrescu thank you for all !
      • Gość: Jan Re: kij wam w dupe OKUKA, Miętta, Kapka i Jurczyń IP: *.ed.shawcable.net 20.09.06, 16:58
        Petrescu do Korony Kielce.
    • Gość: wisla kibic Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: 159.178.118.* 20.09.06, 17:37
      Dan troche szurniety ale w sumie spoko gosc i mial zdrowe podejscie do pracy.
      Czkoda goscia i Wisly...
    • Gość: wisla kibic Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: 159.178.118.* 20.09.06, 17:37
      Dan troche szurniety ale w sumie spoko gosc i mial zdrowe podejscie do pracy.
      Czkoda goscia i Wisly...
    • Gość: żonaty A moja żona sie smiała. IP: 192.139.221.* 20.09.06, 18:17
      Aż nalała w majtki.
    • Gość: miki Za wcześnie taka decyzja. Szkoda IP: *.fdk.airbites.pl 20.09.06, 18:52
      Żeby osiagać wyniki z drużyną, trzeba z nią trochę popracować...
      A był to trener który angażował się na 100 procent
      To błąd że nie dano mu trochę więcej czasu...
      • Gość: Rys Re: Za wcześnie taka decyzja. Szkoda IP: *.ed.shawcable.net 20.09.06, 19:03
        Szkoda Petrescu ,Ale na glupote ludzka nie ma granic .Cupiala mentalnosc jest
        katastrofa.Nastepny pan po Janasie, Listkiewiczu znienawidzony przez
        kibicow.Nie tylko w Krakowie ale w calej Polsce i na swiecie.Wisla to nasza
        ikona doprowadzona do perfekcji przez Kasperczaka a cigle obdzierana z godnosci
        przez Cupiala.Dyktatura dyktatora Cupiala jest godna pozalowania i mozna
        powiedziec .Panie Cupial pros pan o zdrowie bo o rozum za puzno.Z calym
        szacunkiem dla kibicow Rys.
    • szestow1 Łzy Dana czyli obrona Cupiała. 20.09.06, 19:36
      Mam takie nieodparte wrażenie, że Białoński i inni bronią Petrescu, atakując
      Cupiała, bo są kibicami innych drużyn.Bogusław Cupiał daje miliony na klub
      piłkarski i oczekuje wyników.
      Kiedy ich nie ma i prawdopodobne jest, że ich też nie będzie,zwalnia trenera,
      któremu płaci duże pieniądze. Konsultuje decyzję z wieloma osobami (piłkarzami,
      działaczami, trenerami) i jej wynik nie jest zawsze zgodny z odczuciami
      dziennikarzy i kibiców z innych miast. Wg mnie Okuka to bardziej doświadczony
      i rozumiejący
      polską piłkę trener. Nie żałujcie Petrescu...jest taki jak Boniek, Stoiczkow czy
      Hagi...dobry piłkarz i dupa nie trener.
    • Gość: krzycho Dan Petrescu żegna się z Wisłą i Krakowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 14:55
      myslę ze to był dobry trener,jesli nie jeden z najlepszych,zarząd zbyt pochopnie
      podjął dezycję o zwolnieniu,bo nie ma w dzisiejszych czasach "cudotwórców",a
      popatrzmy ,na kluby zachodnie gdzie trenerzy pracują z drużyną po kilkanaście
      lat,u nas ledwo utrzymują się przez parę miesięcy...(:-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka