Dodaj do ulubionych

Wisła raczej w TVP

IP: *.chello.pl 29.09.06, 23:35
Za przeproszeniem mam w dupie Polsat... Zapowiedziany mecz (wedle wielu
programow TV) Irakliisu z Wisla mial byc pokazany w Polsacie i Polsat Sport
rownoczesnie. Oczywiscie byla to tylko sciema/niedopatrzenie i jak debil
siedzialem przed TV, liczac, ze moze Polsat ma problemy techniczne z
otrzymaniem sygnalu i lada chwila moja kochana Wisla sie pojawi na ekranie...
glupota moja trwala tylko 15 minut, ale zlosc na Polsat i na siebie (naiwnosc!).
TVP jest jaki jest... ucinaja mecze, pokazuja mecze czasem z minutowym
opoznieniem ale przynajmniej jak sa w ramowce to i na ekranie...

Reasumujac oby mecze byly w TVP! Mam gdzies marna TV Polsat z marnym programem
cyfrowym...
Obserwuj wątek
    • Gość: pacal popieram w 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:48
      Też wierzyłem w słowo pisane i też ze zdumieniem patrzyłem przez 5 minut na
      jakiś kretyński teleturniej, licząc że zaraz się przełączą do Grecji. Niestety
      przez p. Kmitę zmuszony zostałem do obejrzenia wiedeńskiej nudy i żalu.

Polsat ma u mnie mega-krechę.
    • Gość: jej Wisła raczej w TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:48
      w Animal Planet bedzie.
      • Gość: qaz legia na kanale "club" - dla kobiet IP: *.gl.digi.pl 29.09.06, 23:50
        hehehe graja jak panienki
    • Gość: miki Wisła gorsza od kartof(L)i IP: *.jelonki.robbo.pl 30.09.06, 00:41
      dlaczego karto(L)e z Łazienkowskiej są ciągle w TV?
      Tak było i teraz Wisła poszła na 2 półkę.
      \Przy okazji:
      Dlaczego podczas tranmisji meczy międzypaństwowych ze stadionu kartof(L)i
      pokazuje się reklamy tego klubu?
      • Gość: gość Re: Wisła gorsza od kartof(L)i IP: *.acn.waw.pl 30.09.06, 00:52
        Polsat powinien się jeszcze sporo uczyć. Jak idiota pędziłęm na ten mecz.. i
        dopędziłem ale umknęły mi bramki... a to byłem w kuchni odgrzewając kolację a to
        odbierałem telefon.. myslałem że obejrzę w powtórkach i gó.... powtórek nie
        pokazali. woleli gadać o głupotach... :/ ech żałosne
        • Gość: bot Re: Wisła gorsza od kartof(L)i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 01:59
          nooo, gościu, jak się w czasie meczu pitrasi w kuchni i odbiera telefony, to
          ciekaw jestem czego ma się uczyć Polsat?
    • Gość: to jest dobre Wisła raczej w TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 01:09
      video.google.com/videoplay?docid=3272180778622853954
      • Gość: kubuś To jak w reklamie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 07:41
        Prawie w TVP. Wogóle to jest śmieszne żeby jakiś sportlive decydował komu odsprzedać nasze mecze. Kto podpisał taką kuriozalną umowę?Jak jeszcze długo będzie ona obowiązywać. A polsat w powtórce meczu o 23.40 po45 min urządził kibicom 30min przerwy na reklamy!!!!!!!
        • Gość: qaz podziekowac bonkowi... to ten lisek chytrusek IP: *.gl.digi.pl 30.09.06, 10:05
          pozbawil nas najpierw na kilka lat polskiej ligi o otwartej tv oraz sprzedawal
          prawa meczy pucharowych... boniek to taki sam burak jak listkiewicz
          • Gość: ;?:?:?:? Re: podziekowac bonkowi... to ten lisek chytrusek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 11:29
            jak była możliwość transmitowanie w TVP to TVP robiła to fatalnie - pokazywała
            tylko 1 mecz w tv polonia przed południem i zazwyczaj był to mecz o pietruszkę
            dwóch drużyn nie walczących o nic, bo ciekawe mecze były o 20-tej.
            Prowadzącym studio był facet, który wcześniej prowadził programy dla rolników.
            • Gość: u?U?U?U Re: podziekowac bonkowi... to ten lisek chytrusek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 11:36
              ...pamiętam te jego komentarze w przerwie: "mecz jest na pewno ciekawy, bo
              padło dużo bramek, może w drugiej połowie padną też bramki"
    • utniak11 ty kurduplu! 30.09.06, 08:12
      ja place abonament i co ogladam?
      kaczki, romki i inny plankton!
      a gdzie sport?
    • Gość: ciekawski Wisła raczej w TVP IP: *.adsl.highway.telekom.at 30.09.06, 09:29
      Gdzie mozna obejrzec gole Wisly z Salonik?
      • Gość: weeeee Re: Wisła raczej w TVP IP: *.gemini.net.pl 30.09.06, 10:32
        wisla-multi.com
    • Gość: darek Wisła raczej w TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 09:43
      Wlasnie czy sa gdzies na necie bramki z meczu Wisły?????????????????/
    • Gość: shpongle Wisła raczej w TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 09:49
      Bramki są na you tube
    • artur74 600 tys widzów! O w mordę ale sukces! 30.09.06, 09:55
      Dla takiej garstki widzów, to można na kolejne transmisje imienne zaproszenia
      wysyłać!

Jaka byłaby widownia w otwartym Polsacie???
    • Gość: tr a nie lepiej miec 512 kb/s polaczenie cieciowe IP: *.devs.futuro.pl 30.09.06, 10:21
      i ogladac mecze online?pewnie ze jakosc gorsza ale za to za darmo.
      • Gość: aha otóż to! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 10:28
        tak obejrzałem mecz Wisły z Salonikami, bo nie mam PS, ani razu mi nie
        przerwało. Nawet jak dam fullscreen, a monitor bede mial 2 metry od siebie to
        jakośc jest jak na TV hehe, prawie.
    • Gość: afdsadsasaf Wisła raczej w TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 10:35
      "Mecz trafił więc do Polsatu Sport i stacja chwali się, że trafiła w dziesiątkę.
      Spotkanie obejrzało ponad 600 tys. widzów."

glupki - jakby puscili na zwyklym polsacie to by mieli wieksza ogladalnosc

• Gość: przyjaciel25 Re: Wisła raczej w TVP IP: *.chello.pl 30.09.06, 11:09
        oby te mecze były na polsacie. Może być i na Polsacie Sport. Bo komentarzy
        Jońcy czy innego durnego Szpakowskiego nie da się słuchać. Potrafią zepsuć
        każdą transmisję. Borka miło się słucha. Przynajmniej wie o czym mówi.
        TVP=ŻENADA
    • Gość: chris*** Wisła raczej w TVP IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 30.09.06, 11:17
      dajcie spokoj z tym polsatem!!! buraczany kanal...
    • Gość: bronek1993 Wisła raczej w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 11:28
      Wisła wisła oeo w grupie drudzy i awans a potem finał z Austrią Wiedeń i
      pomszczenie Legii.Robert Korzeniowski ma rację.
    • Gość: Wicherek Skoki dzisiaj IP: *.r.strato-dslnet.de 30.09.06, 11:32
      Halo wszystkim,przelecialem wszystkie mozliwe gazety z programami tv ale nigdzie nie widze transmisji z dzisiejszej letniej GP w skokach narciarskich.Zawody zaczynaja sie o 15.Na Eurosport jest tenis od 16 polfinaly.Moze na Eurosport 2?Nie mam na to namiarow.Wie ktos cos?Udanego weekendu.
    • Gość: tvp Wisła raczej w TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 11:36
      marian kmita ty cieciu jeb....y czgo wasz pier..lony polsatsport od razu nie
      wykupi meczow wisły tyko mowisz ze to zalezy od losowania a co jak wisla trafi
      na slabe druzyny to niepokazecie ??? takie z wasz leszcze?? chcecie tylko lepsze
      druzyny pokazywac a slabe macie w d.. goncie sie w szmaty juz niech lepiej tvp
      wykupi wiselke bo wy to sie do niczego nienadajecie złamasy
      • Gość: jasio Re: Wisła raczej w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 14:46
        ma nadzieje ze mecze beda w tvp bo polszmatu niemam mam cyfre+ przez tych debili
        dwa razy o 19.30 i 20.30 przeleciałem 500 stacji szukajac meczu gdzies na
        greckiej stacji, niestety nie udało sie, a kto płaci abonament to frajer,
        korzeniowski jest z krakowa a mecze załatwia tylko legły, meczu nie ma ale za
        to na rynek marsz jest co roku dla garstki zaplaenców których ten sport bawi,
        polszmata sie chwali 600 tys ludz ogladało mecz na tvp byłoby zapewne z 5
        mlionów a tak z nudów ogladalismy zenade z legła
    • Gość: bronek1993 Re: Wisła raczej w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 11:36
      przyjacielu 25 ty nie myślisz przecież jak pokazywali wisle w polsacie (ble) to
      ten murawski mowil jak by chcial a nie mogl a borek mowil o iraklisie a nie
      wisle co za wieprz z niego
    • Gość: mirek.nou Wisła 2006 sprawdź to człowieku!! IP: *.aster.pl 30.09.06, 12:35
      a co za różnica ludzie???Aby tylko można było obejrzeć mecz w tv i to się liczy,nieprawdarz?
    • Gość: aronnd Wisła raczej w TVP IP: *.chello.pl 30.09.06, 12:37
      mecze wisły tylko w tvp POLSAT BBEEEEe
    • Gość: mirek.nou Re: Wisła raczej w TVP IP: *.aster.pl 30.09.06, 12:41
      a ja mam polsat sport i bardzo sobie chwalę te stacje .byłem zadowolony.
      Tylko rzyczenie miałbym, aby polsat sport extra przestał istnieć- bo jak go będę miał, to wymyślą polsat sport extra+ !!! Obciach!
      • Gość: fritz Re: Wisła raczej w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 12:57
        wole Borka i Iwanowa niz tych amatorow z tvp.
    • Gość: br Re: Wisła raczej w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 14:50
      W pełni sie z tym zgadzam. Czekalem na mecz na polsacie, nawet z kolezanka sie prawie pokluclem, ze na zwyklym polsacie o 19.30 zaczyna sie transmisja, a te *************** z polsatu wsadzili to na kanal cyfrowy. mam to gdzies, to jest powalone !! :/

dlaczego w polsce jest tak po****e, ze aby ogladac wszystkie mecze to trzeba zainwestowac w Canal+, Polsat Cyfrowy a ostatnio i w poslat. to jest po********* :(:(:( dlaczego w innych krajach normalne telewizje publiczne potrafia transmitowac mecze ekstraklasy a u nas nic :(

wracajac to TVP - byl kiedys hokej, pilka, siaktowka, koszykowka... a co mamy teraz??
      wszydl do TVP KOrzeniowski (ktorego bardzo cenie jako sportowca - bo osiagnal bardzo duzo) ale to oznacza tylko tyle, ze zwiekszyla sie punktacja dla Lekkiej Atletyki :/ a kto to oglada, pilka nozna, koszykowka, siatkowa - to ludzie chca ogladac a niepatrzec na lekkoatletow

pozdro i miejmy nadzieje, ze nie z***** tego z wisla i pokaza na tvp wszystkie mecze Wiselki

pozdrawiam
    • Gość: moto Re: Wisła raczej w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 15:27
      A ja mam gdzieś beznadziejną nalogową jakość dzwięku i obrazu na TVP ! TYLKO
      POLSAT
    • Gość: edek Re: Wisła raczej w TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 15:51
      ciekaw jestem czemu debile z polsatu podali informację, że mecz będzie tylko w
      polsacie sport dopiero w czwartek wieczorem. miałyby osły większą oglądalność,
      gdyby poinformowali trochę wcześniej.
    • Gość: piłkarz Wisła raczej w TVP-albi i nie IP: *.block.alestra.net.mx 30.09.06, 20:36
      Może i będzie w TVP, chyba, że Korzeniowki się tym zajmie. Miejmy nadzieję, że
      go wyrzucą, zanim znowu coś schrzani.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka