Gość: kr IP: *.ex.ac.uk 18.03.03, 16:23 po co publikowac tabele jak nie jest uaktualniona... Ciekawe czy w papierowym wydaniu Gazety tez sie ukaze bez wynikow dwoch meczow.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Reksio Re: Tabela i statystyki 17. kolejki IP: 217.96.25.* 18.03.03, 17:49 Kto się zajmuje w "Gazecie" pisaniem tych niepełnych informacji. Mecze skończyły się w niedziele. Taka dobra "Gazeta" a tak "szajsowato" przekazuje informacje. P.s P.Michnik moje gratulacje,te błędy są notoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M1 Re: Tabela i statystyki 17. kolejki IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 08:31 W dobrej gazecie redaktorzy są profesjonalistami i starają się być obiektywni. W tej gazecie redakcji zbyt często zdarzają się wpadki, a o obiektywiźmie wogóle nie ma co mówić. Więc zdecyduj się albo dobra gazeta, albo taka gazeta jacy pracownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksio Re: Tabela i statystyki 17. kolejki IP: 217.96.25.* 18.03.03, 17:56 Gram w Wygraj Ligę od początku. Ta nowa wersja jest najgorsza, najbardziej niesprawiedliwa. Zrobiona jest dla ludzi bogatych, którzy maja telefony komórkowe. Co z tysiacami ludzi co mieszkaja na wsiach i jedyny dostęp do gry to kupony w Gazecie Wyborczej, a poczta jest dwie wsie dalej!! Powinno być tak jak kiedyś wysłany kupon nie wolno zmieniać. Pomyślcie nad tym jak bedziecie tworzyć następną Wygraj Ligę. To nie jest moje odosobnione zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Tabela i statystyki 17. kolejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.81.* 19.03.03, 20:57 Zdunek to płatny pachołek Warszawy.Kto to kurwa jest?Żydostwo z zasranej Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: Tabela i statystyki 17. kolejki IP: *.lodz-radogoszcz.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 17:38 Pies tracal ciebie i twoja stara tez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.j Re: Tabela i statystyki 17. kolejki IP: 217.97.165.* 21.03.03, 17:03 erertgfddsfgdfgdsfgcxbvccx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satan ... kolejka jeszcze się nie skoczyła IP: *.arl.ostrowiec.pl 23.03.03, 15:30 jak wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satan qrwa kolejka jeszcze się nie skoczyła IP: *.arl.ostrowiec.pl 23.03.03, 15:31 satan jak wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiślak A kto to jest Sranko Świetlica? IP: morele:* / 172.16.11.* 11.04.03, 16:37 Powiedzcie mi bo nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: A kto to jest Sranko Świetlica? IP: *.tvk.tpsa.pl 04.05.03, 17:30 A kim Ty jestes i czy to prawda ze zostales zrobiony miekkim fredem na probe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hools_boy Jesteście nieobiektywni !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pozman.pl / 10.3.214.* 14.04.03, 20:21 Jesteście qrwa nieobiektywni. Piszecie bzdury !!! Czytając relację z meczu Lecha z Wisłą mało nie wyjebałem monitora ! Co za idiota ją pisał ? Napisał, że te drużyny twożą nudne widowisko i nie bez powodu właśnie one walczą o utrzymanie. Jak piłka nożna może być nudna ? Zastanów się pacanie ! Wyjebcie tego idiotę, to moja sugestia. Dzięki. Odpisujcie na hools_boy@wp.pl zapraszam. Pozdrowienia dla kibiców Lecha, Arki i Cracovii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Jesteście nieobiektywni !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.client.attbi.com 19.04.03, 20:29 wyrazaj sie ty hoolsie jeden i nie klnij ty nam tu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia Mistrz Nawet pan zdzislaw ...i Odre Wodzislaw IP: *.tvk.tpsa.pl 04.05.03, 17:27 Mamy Grzyba na twarzy........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil ze Zgierza Widzew przed Wisłą Płock IP: *.zgierz.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 21:58 Po raz kolejny proszę dziennikarzy GW o korzystanie z regulaminu PZPN przy ustalaniu tabeli I ligi. Widzew przerał na wyjeździe z Wisłą Płock 2:3 a u siebie wygrał 1:0. W związku z tym powiniem być przed Wisłą Płock! (patrz paragraf 9 ustęp 2 Regulaminu rozgrywek piłkawskich o mistrzostwo I i II ligi na sezon 2002/2003; www.pzpn.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Widzew przed Wisłą Płock 15.05.03, 17:49 Regulamin ten obowiązuje dla sporządzania tabel końcowych sezonu. Związku nie obchodzą inne tabele, więc każdy sporządza wg własnego uznania. Inny przykład: przełożono mecz i dwie drużyny mają tyle samo punktów. Jedna ma lepszy bilans bramkowy, druga mecz w zapasie. Kto prowadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Tabela i statystyki 17. kolejki IP: 213.155.178.* 19.05.03, 22:53 W "koszernej" nie lubią GKSy, że nie zazanaczyli jej na szaro i krzywo zamieścili punkatację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koston Re: Tabela i statystyki 17. kolejki IP: *.acn.pl 25.05.03, 17:56 Wydaje mi sie, że dostęp do dowolnych serwisów lub portali jest dobrowolny... jak się wam nie podoba, nikt nikogo pod pistoletem nie trzyma. Trudno żeby były wsie mecze w tabeli, skoro mecze jeszcze trwają... opanujcie się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do partaczy Re: Tabela i statystyki 17. kolejki IP: 81.15.189.* 25.05.03, 23:32 Gość portalu: koston napisał(a): > Wydaje mi sie, że dostęp do dowolnych serwisów lub portali jest > dobrowolny... jak się wam nie podoba, nikt nikogo pod pistoletem > nie trzyma. Trudno żeby były wsie mecze w tabeli, skoro mecze > jeszcze trwają... opanujcie się... TY "WSIE MECZE"nie broń dziadostwa, bo mamy XXI wiek !!!Jak jesteś zwolennikiem olewania ,to napisz podanie o pracę do G.W. Tam potrzebują, takich, którzy czas odmierzają klepsydrą.DLA CIEBIE napewno są aktualne wyniki z SOBOTY czytaj dnia świętego !!- my POLACY PIŁKĄ interesujemy się też w NIEDZIELĘ !!!Więc to że Kużba strzelił dwie bramki, ma dla nas znaczenie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pac Re: Tabela i statystyki 28. kolejki IP: *.bg.am.poznan.pl 26.05.03, 13:03 Gość portalu: papa napisał(a): > W "koszernej" nie lubią GKSy, że nie zazanaczyli jej na szaro i krzywo > zamieścili punkatację? nie, po prostu nie umieją zwykłej tabelki zrobić :) na szaro miał być chyba tylko lider - to już któryś raz... wcześniej wjeżdzali z tabelką na newsy z boku cholera mnie bierze jak widzę takie niechlujstwo, rozumiem, że raz mozna to zrobić, ale n-ty raz z rzędu? czy oni w ogóle nie oglądają stronek po zamieszczeniu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Krakowa Re: WISŁA KRAKÓW....a potem długo nic IP: 62.233.214.* 01.06.03, 15:11 Tabela pokazuje, jak na dłoni, który klub dominuje w polskiej lidze. W gruncie rzeczy, szkoda mi Legii, chociaż jest "sponsorowana" przez PZPN, a jej kibice chorobliwie nienawidzą krakowskiego zespołu, bo tylko ona miałaby jakieś szanse w pucharach. Gratuluję jednak pozostałym dwóm zespołom z tabeli, zagrali w tym sezonie ambitnie i za to należy się im ta premia. Niech probują walczyć i wierzą w siebie.... wiara czyni cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Mistrz Polski IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 21:05 Widzew mistrzem!!!!!!!!!!!! brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gajtek Re: Tabela i statystyki 17. kolejki IP: *.icpnet.pl 03.06.03, 22:10 Lech będzie mistrzem Polski za rok yeah... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Tabela i statystyki 17. kolejki IP: *.kobierzyn.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 22:59 skończyła się wiosna cudów, Groclin wicemistrzem- nie do wiary Odpowiedz Link Zgłoś