Dodaj do ulubionych

Beenhakker w Australii? Trener dementuje

IP: *.toya.net.pl 08.10.06, 20:50
jeśli to prawde - powinien brać i uciekać z tego bagna.
Obserwuj wątek
    • Gość: ku P.....ole Medie, i pzpn IP: *.28-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 08.10.06, 20:55
      Glupie gazety, glupi PZPN, glupi polacy, jednego madrego wzieli, i juz
      krytykowac go zaczeli, niecz czlowiek robi swoja prace, przeciez zna sie na
      tym!!!
      • artur74 Leo, tulipany w drogę na Antypody!!! 08.10.06, 20:58
        Niech jedzie! Z Kazachstanem to by nawet Majewski wygrał! Chociaż może
        wyżej...;-))) I może by nie wystawił dwóch defensywnych pomocników i grał
        jednym napastnikiem???
        • czy_po_czy Re: Leo, tulipany w drogę na Antypody!!! 08.10.06, 22:16
          jasssssne artur baranku
          • Gość: kibic czyli kolejny trener odejdzie, a Listkewicz trwa IP: *.207.100.208.1dial.com 08.10.06, 23:08
            Przy takiej ilosci glupawych artykulow w mediach (gazety, internet) na temat
            Benhakera to ja bym sie nie zdziwil jak on rzuci to wszystko w diably.
            U nas nawet politycy sa ekspertami od pilki noznej.
            A 90 % artykulow to non-stop totalne marudzenie, nikt nie podaje rozwiazan, ale
            kazdy narzeka, kazdy jest expertem. Co tydzien pan Tomaszewski ma cos do
            powiedzenia ze nie tak czy siak.

A Listkewicz nadal trwa na stolku, i wiekszych zmian w polskiej pilce ani PZPN
            nie widac. Gadu gadu - jak stare baby na rynku co zebraly sie na ploty.
            • pawciu2 szkoda gadac - szkoda bylo czasu Pana Beenhakkera. 09.10.06, 11:30
              Jak ja widzialem te lajzy w meczu z Kazachstanem (w 5 minuty, 4 sytuacje sam na
              sam z bramkarzem), to mialem wrazenie, ze Pan Beenhakker zastanawia sie czy to
              sie dzieje na prawde. Przeciez ja bym strzelil przynajmniej 2 z nich - pewnie
              bym ich nie wypracowal - bo waze 105kg i jak kilka razy przebiegne boisko to juz
              mam mroczki przed oczami - ale podstawy do zartow sa.

Szkoda mi tego trenera, bo PZPN przemielil go, zeby utwierdzic sie w
              przekonaniu, ze moga robic co chca i tak kopa w d... nie dostana.
              Zycze mu jak najlepiej - chcialbym, zeby wypial sie na nich i mial sile
              doprowadzic reprezentacje polski do wyjscia z grupy na mistrzostwach swiata -
              ale - nie zdziwie sie jak sobie pojdzie. Bo kto by chcial stawac przed komisjami
              sledzczymi po ME, i sluchac banialukow Zawiszy - naczelnego kacz komisarza do
              komisji sledzczych - o trybunale stanu.

p
      • Gość: Statom Re: P.....ole Medie, i pzpn IP: *.wroclaw.mm.pl 08.10.06, 20:58
        Skoro chca go inne kraje to chyba jest dobry. No ale widac jest za slaby na
        polske. Tu mamy yuzy intelektualne na kazdym kroku. Nic ze nei znae w europie.
        • Gość: ok kompromitujemy IP: 194.146.216.* 08.10.06, 21:35
          się
          • Gość: ok Re: kompromitujemy IP: 194.146.216.* 08.10.06, 21:39
            jak prostak, który uważa, na swoje podobieństwo, że skoro on jest szmatą - cały
            świat składa się wyłącznie ze szmat.
            • Gość: ------------------ ---- Listkewicz odchodzi na Kube ? ------- IP: *.207.100.208.1dial.com 08.10.06, 23:10
              ?
      • Gość: Poldek Prasa i Polacy IP: *.sympatico.ca 08.10.06, 22:16
        My Polacy lubujemy sie w sensacyjkach i zamiast skupiac sie na sednie sprawy i
        ja rozwiazywac, robimy wszystko jak najlepiej ale wokol tego.
        Zostawic trenera w spokoju niech chlopaki sie ucza i inni.
        A prasa w Polsce jest chyba najgorsza na swiecie.
      • benek56 Re: P.....ole Medie, i pzpn 08.10.06, 22:21
        > Glupie gazety, glupi PZPN, glupi polacy, jednego madrego

Sam jesteś głupi
    • Gość: Tom Glowny powod? IP: *.qc.sympatico.ca 08.10.06, 20:58
      W Australii nie musialby "wspolpracowac" z ludzmi pokroju Listkiewicza, Engela,
      itd. Poza tym w Australii sa bardziej profesjonalni dziennikarze i nie ma
      takich nagonek jak w Polsce. Nigdy by tam tak nie potraktowano Janasa, jak to
      mialo miejsce w Polsce.
      • Gość: BUBBA Re: Glowny powod? IP: *.planters.net 09.10.06, 01:29
        Gość portalu: Tom napisał(a):

> W Australii nie musialby "wspolpracowac" z ludzmi pokroju Listkiewicza, Engela,
        >
        > itd. Poza tym w Australii sa bardziej profesjonalni dziennikarze i nie ma
        > takich nagonek jak w Polsce. Nigdy by tam tak nie potraktowano Janasa, jak to
        > mialo miejsce w Polsce.

Sa tam takze lepsi pilkarze...
      • Gość: Adam ta duzo wiesz o Australii IP: *.auth.flinders.edu.au 09.10.06, 01:36
        Tutaj tez sa tacy, ktorzy mowia, ze Hiddink to fajtlapa byl i nie moga mu
        wybaczyc, ze zmienil bramkarza w kluczowym meczu podczas World Cup. A Polacy to
        mysla, ze wszydzie dobrze tylko u nich tak zle.
        • Gość: digger Re: ta duzo wiesz o Australii IP: *.aster.pl 09.10.06, 06:31
          Atmosfera pracy w Australii jest nieporównywalna do polskiego szamba.

Decyzję o wystawieniu Kalaca sam Hiddink określił jako 'serious mistake'...
          • Gość: Adam Re: ta duzo wiesz o Australii IP: *.auth.flinders.edu.au 09.10.06, 08:34
            Co nie przeszkaca niektorym dalej nazekac pomimo stwirdzenia Hiddinka. A ty z
            jakiego szmaba wyskoczyles, jesli tak sie szambujesz? Toche godnosci.
            • Gość: digger Re: ta duzo wiesz o Australii IP: *.aster.pl 09.10.06, 10:01
              Ja właśnie znajduję się w tym szambie i dlatego wiem że jest to polskie szambo.
              Jeżeli zarzucasz mi brak godności to nie stawiaj Australii na równi polskiego
              szamba bo to jest brak godności z twojej strony.

Chyba że w Adelaide jest takie szambo jak w Polsce. Ja znam inną Australię.
        • Gość: hrb Uszaszowski Nie przesadzaj z ta krytka Australii,a najlepiej.. IP: *.79.221.203.dial.dynamic.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 09.10.06, 12:31
          bedzie , jak wrocisz do Polski,SMUTASOW i zawodowych NARZEKACZY Australia nie
          potrzebuje.
          • Gość: Adam wcale nie krytykuje IP: 219.90.255.* 09.10.06, 14:05
            Australii, raczej wkurzaja mnie swiezo upieczeni gorliwi niby Aussies, ktorzy
            opluwaja kraj swojego pochodzenia. Wiem, ze tacy jak im cos nie wyjdzie w
            Australii to tez ja opluja. Troche godnosci.
            A ty z twoim hrabiostwem nie pasujesz do Australii. Bo tutaj jest tradycja
            antyhrabiowska i kazdy Aussie cie wysmieje. Do Polski zreszta tez nie pasujesz,
            Bo hrabia to tytul nadany przez zaborcow. W Polsce przed rozbiorami szlachta
            byla rowna i nei bylo takich tytulow.
            • Gość: Lord WOG Re: wcale nie krytykuje IP: *.aster.pl 09.10.06, 15:41
              Dear Adam,

It seems to me that multicultalism in Australia did not work in your particular
              case. Australian government has spent a lot of taxpayers' money so that you can
              feel at home. It seems to me that we must take special care of Polish origin
              australians so that they do assimilate into the mainstream Australian society.

Best of luck, Lord Wog
              • Gość: Adam "Polish origine Australians" IP: *.auth.flinders.edu.au 10.10.06, 09:09
                A coz to za skladnia? Kali kochac jesc surowe mieso. Amen.
            • Gość: hrb Uszaszowski Ja nie mam co opluwac, bo z Polski wyjechalem.... IP: *.30.221.203.dial.dynamic.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 09.10.06, 18:37
              bedac kilkuletnim chlopcem, wiec bardzo sie mylisz w swoich podejrzeniach do
              mojej skromnej osoby.Jezeli chodzi o tytul, ktory uzywam,jest to moja prywatna
              sprawa i przed pierwszym lepszym nie bede sie z tego tlumaczyl, tym bardziej
              przed jakimis majtami w pubie.A ta polska rowna szlachta byla najwiekszym
              nieszczesciem tego biednego kraju,nie opowiadaj mi tu wiec glodnych kawalow o
              godnosci, ktora to Polacy niby reprezentuja.
    • Gość: tom Beenhakker w Australii? Trener dementuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 21:19
      Niech się do Australii zabiera PZPN!!!
      • Gość: hrb Uszaszowski Australia nie jest smietnikiem ,pacanie !!! IP: *.79.221.203.dial.dynamic.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 09.10.06, 12:39
        W Polsce krytkowac i narzekac, a przy tym obrazac kogo sie tylko da, potrafi 80
        procent tego 'rozkosznego' spoleczenstwa.
        • Gość: Brodos Re: Australia nie jest smietnikiem ,pacanie !!! IP: *.fbx.proxad.net 09.10.06, 21:11
          Gość portalu: hrb Uszaszowski napisał(a):

> W Polsce krytkowac i narzekac, a przy tym obrazac kogo sie tylko da, potrafi
          80
          >
          > procent tego 'rozkosznego' spoleczenstwa.

Chyba Ty jestes pierwszy do obrazania wszystkich na forum. Przeczytaj sobie
          swoje posty, Panie Hrabio, i wtedy zobaczysz kto tak naprawde jest burakiem.
          Jakies problemy emocjonalne???
          Pozdrawiam
    • arius5 Dla Leo na pewno lepiej 08.10.06, 21:52
      Przynajmniej w Australii nie rzadzi pilka skorumpowana mafia, a czlonkowie
      parlementu nie sa az tak pie..ieci w glowe, jak w Polsce, zeby trenera
      rozliczac zna kazdym kroku.
      • Gość: Brodos Re: Dla Leo na pewno lepiej IP: *.fbx.proxad.net 08.10.06, 21:56
        arius5 napisał:

> Przynajmniej w Australii nie rzadzi pilka skorumpowana mafia, a czlonkowie
        > parlementu nie sa az tak pie..ieci w glowe, jak w Polsce, zeby trenera
        > rozliczac zna kazdym kroku.

Masz racje, popieram. Australijczycy sa o wiele kulturalniejsi niz my. Nie
        gnoja tak bezposrednio jak Polacy.
        Pozdrawiam
    • Gość: Brodos Re: Beenhakker w Australii? Trener dementuje IP: *.fbx.proxad.net 08.10.06, 21:54
      Niech jedzie. Nie bedzie musial sie z 'ekspertami' typu Tomaszewski uzerac!
      Kasa na pewno wieksza, a Australia gra z takimi tuzami futbolu jak Wyspy
      Zielonego Przyladka, itp. Bedzie mial facet w eliminacjach do MS wakacje.
      Pozdrawiam
      • Gość: dziwak sam jestes "ekspert" IP: *.nyc.res.rr.com 09.10.06, 03:25
        Twoj post oddaje stan wiedzy o pilce przecietnego forumowicza - Australia gra w
        el MS w strefie azjatyckiej a Beenhaaker zarabia rocznie 600 000 dol, 10 razy
        wiecej niz Janas, w Australii wiecej nie dostanie
        • Gość: Brodos Re: sam jestes "ekspert" IP: *.fbx.proxad.net 09.10.06, 21:06
          Gość portalu: dziwak napisał(a):

> Twoj post oddaje stan wiedzy o pilce przecietnego forumowicza - Australia gra
          w
          >
          > el MS w strefie azjatyckiej a Beenhaaker zarabia rocznie 600 000 dol, 10 razy
          > wiecej niz Janas, w Australii wiecej nie dostanie

Czesc dziwak,
          'Wyspy Zielonego Przyladka' byly tylko przenosnia, aby pokazac slabosc tych
          druzyn. Masz racje, WZP nie naleza do Azjatyckiej strefy. Ale zobasz sobie
          mecze Australii w eliminacjach. Wygrywa po 15:0, 16:0, itp.
          Sorry, ale praca nawet za te same pieniadze dla Australii wydaje mi sie
          wakacjami.
          Pozdrawiam
      • Gość: Kibic Re:Do Brodos IP: *.tpgi.com.au 09.10.06, 07:58
        "Australia gra z takimi tuzami futbolu jak Wyspy
        > Zielonego Przyladka, itp".... no nie tylko
        Wczoraj grala wlasnie z Paragwajem.Wynik 1:1
        Dodam ze choc to nie jest dyscyplina Nr 1 w Australii
        i bylo to towarzyskie spotkanie to na stadionie bylo
        50 tys widzow.Mecz ciekawy na dobrym poziomie dostarczajacy
        sporo emocji.Ale o tym na pewno nie slyszales .
        • Gość: hrb Uszaszowski Nie tlumacz baranowi, bo i tak nic nie zrozumie. IP: *.79.221.203.dial.dynamic.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 09.10.06, 12:50
          Do TAKICH POLSKICH BUCOW i tak nigdy nic nie dociera.
          • Gość: Brodos Re: Nie tlumacz baranowi, bo i tak nic nie zrozum IP: *.fbx.proxad.net 09.10.06, 21:08

> Do TAKICH POLSKICH BUCOW i tak nigdy nic nie dociera.

Widze, ze kultura u Pana iscie australijska.
            Pozdrawiam mimo wszystko
    • Gość: Cienki Bolek Leo masz racje ... uciekaj poki jeszcze masz gdzie IP: *.zakoniczyn.net 08.10.06, 22:03
      Leo masz racje. U nas pseudotrenerzy, ktorzy nic nie osiagneli (np Apostel)
      udowaodnia Ci (wierz mi, ze potrafia), ze Ty jestes cienki. Polska to bagno.
      Choc nie mam zle to ja tez mysle stad sp....ć tylko jeszcze nie wiem gdzie.
      • Gość: ta Niech jedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 22:39
        Wszyscy go tak bronią, a ja pytam dlaczego? Czy dlatego, że Polacy grają za
        jakiego kadencji tak "fantastycznie", czy dlatego, że mamy 4 pkt w 3 meczach (2
        u siebie), czy też może dlatego, że leśny dziadek zarabia 1mln.$!!!!, a może
        dlatego, że prowadził x lat temu Real i reprezentację Holandii, która mając
        najlepszy skład w historii przegrała w 1/8 z Niemcami w 1990r.? Faktycznie
        fachura z niego po zbóju. W końcu przegrac z Finlandia u siebie 1-3, z cienką
        Serbią 1-1 i cudem wymęczyc 1-0 z Kazachstanem to istne bożyszcze tłumów! Ja
        już tego cieniasa dawno temu bym zwolnił, bo za Janasa grali 10x lepiej i nikt
        nie wyjeżdżał ze zgrupowań. Najwyraźniej najwet nasi kopacze leją na niego z
        góry na dół, a środowy mecz będzie tylko dopełnieniem tej żenady leśnego
        dziadka.
        • Gość: KUrass Moze dlatego, ze jest tu od 3 miesiecy .. IP: *.zakoniczyn.net 08.10.06, 22:54
          a wymaga sie wynikow jak po 2 latach
        • Gość: BUBBA Re: Niech jedzie IP: *.planters.net 09.10.06, 01:40
          Gość portalu: ta napisał(a):

> Wszyscy go tak bronią, a ja pytam dlaczego? Czy dlatego, że Polacy grają za
          > jakiego kadencji tak "fantastycznie", czy dlatego, że mamy 4 pkt w 3 meczach (2
          >
          > u siebie), czy też może dlatego, że leśny dziadek zarabia 1mln.$!!!!, a może
          > dlatego, że prowadził x lat temu Real i reprezentację Holandii, która mając
          > najlepszy skład w historii przegrała w 1/8 z Niemcami w 1990r.? Faktycznie
          > fachura z niego po zbóju. W końcu przegrac z Finlandia u siebie 1-3, z cienką
          > Serbią 1-1 i cudem wymęczyc 1-0 z Kazachstanem to istne bożyszcze tłumów! Ja
          > już tego cieniasa dawno temu bym zwolnił, bo za Janasa grali 10x lepiej i nikt
          > nie wyjeżdżał ze zgrupowań. Najwyraźniej najwet nasi kopacze leją na niego z
          > góry na dół, a środowy mecz będzie tylko dopełnieniem tej żenady leśnego
          > dziadka.

Co sie przyglupie spodziewasz po paru miesiacach jego pracy? Nikt W-wy przez noc
          nie zbudowal.
          • Gość: dziwak Re: Niech jedzie IP: *.nyc.res.rr.com 09.10.06, 03:41
            kazdy przyglup jak ty wie ze dobremu trenerowi potrzeba lat aby pokazac
            warsztat, przeciez kazdy fachowiec jak obejmuje nowy klub czy repr to na
            poczatku dostaje w d. od cieniakow, prawda?
            • Gość: hrb Uszaszowski Przeciez on sam nie gral,graly polskie niedojdy... IP: *.79.221.203.dial.dynamic.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 09.10.06, 13:05
              takie same jak ty.
        • Gość: hrb Uszaszowski Typowy polski pierdusnik z ciebie. IP: *.79.221.203.dial.dynamic.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 09.10.06, 13:00
          KMIOTOWI pasowal przyglup, cham i gbur,DLATEGO KULTURALNEGO CZLOWIEKA
          NAZYWA 'LESNYM DZIADKIEM'.
          • Gość: Brodos Re: Typowy polski pierdusnik z ciebie. IP: *.fbx.proxad.net 09.10.06, 21:19

> KMIOTOWI pasowal przyglup, cham i gbur,DLATEGO KULTURALNEGO CZLOWIEKA
            > NAZYWA 'LESNYM DZIADKIEM'.

Pomijajac watek Leo. Kto, jak kto, ale Ty hrabio nie masz prawa wypowiadac sie
            o kulturze.
            Nie odpisuj, szkoda mojego czasu.
    • Gość: Bobo Engel wypier....na Cypr z tym calym PZPN IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.10.06, 22:36
      Jeba...iec juz doly kopie.
    • brokowisko Nienawidzi Kaczynskich i PiSu ! Tasmy prawdy ! 08.10.06, 22:43
      Tasmy!
      • puchowy Re: Nienawidzi Kaczynskich i PiSu ! Tasmy prawdy 09.10.06, 08:43
        Popieram cie :)

ale to nie na temat wiec sie zastanów co piszesz

• andrzejzb Re: Beenhakker w Australii? Trener dementuje 08.10.06, 23:08
      też bym wolał :D
    • Gość: &POD tylko uwazajcie na slowa przy Franku Lowy IP: *.nsw.bigpond.net.au 08.10.06, 23:15
      zeby wam sie cos brzydkiego po polsku nie wyslizglo - Frank pochodzi z Czech i
      moze zrozumiec
    • Gość: Pawel Leo-jedz do Londynu.W Polsce nie ma przyszlosci IP: *.popl.cable.ntl.com 08.10.06, 23:21
      Pierewszy emigrant z zagranicy
      • Gość: Dowidzenia Leo To juz jest koniec-mozesz juz isc... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.10.06, 00:28
        Niech jedzie w diably ! Eliminacje przegral bo byl uparty z Dudkiem w bramce.
        Jurus przepie*dolil nam pierwszy mecz i teraz jest juz wlasciwie pozamiatane.
        Nawet za Janasa punktowalismy takie zespoly,jak Finlandia.
        Po drugie i nawet wazniejsze - Leon ciagnie starych nieudacznikow zamiast
        odmlodzic kadre ! I to juz jest grzech straszliwy ! Gowno mnie obchodza jego
        cele i pobudki.
        Po trzecie widac to jak na dloni,ze Leon kompletnie nie zna mozliwosci
        poszczegolnych zawodnikow. Albo nie ogladal albo nie wyciagnal zadnych wnioskow
        z poprzednich eliminacji czy meczow Mundialu.
        • Gość: Bye Bobo Re: To juz jest koniec-mozesz juz isc... IP: *.tpnet.pl 09.10.06, 04:58
          To nie Leo, to Bobo jest selekcjonerem. Leo tylko usiłuje tę zbieraninę nauczyć
          taktyki
        • Gość: hrb Uszaszowski Na twojej dloni widac tylko brud. IP: *.79.221.203.dial.dynamic.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 09.10.06, 13:19
          Kup sobie mydlo.
    • Gość: dwagrosze Co za sqrwiele IP: *.ny325.east.verizon.net 09.10.06, 01:35
      Az sie nie dobrze robi kiedy obserwuje sie polskie media i polskie
      spoleczenstwo. Od kilku tygodni trwa nagonka na Benhakera, w tygodniku Pilka
      Nozna nie ma tygodmia zeby red Atlas nie dokopal selekcjonerowi, byly trener
      Engel odsuwa trenera bramkarzy i nie raczy o tym poinformawac Benhakera,
      inne "znakomitosci" jak Tomaszewski chrzani trzy po trzy. I tak ze wszystkim.

Reprezentacja wygrala z Kazachami, a tu tylko same narzekania. Wczoraj Adamek
      obronil tytul mistrza swiata w boskie, a w gazecie lament ze nie "odrobil
      lekcji" Czy wy sie ludzie nie potraficie juz w ogole cieszyc? Jestescie
      beznadziejni, genetycznie obciazeni, chorzy z nienawisci.
      • Gość: BUBBA Re: Co za sqrwiele IP: *.planters.net 09.10.06, 01:47
        Gość portalu: dwagrosze napisał(a):
        Reprezentacja wygrala z Kazachami, a tu tylko same narzekania. Wczoraj Adamek
        > obronil tytul mistrza swiata w boskie, a w gazecie lament ze nie "odrobil
        > lekcji" Czy wy sie ludzie nie potraficie juz w ogole cieszyc? Jestescie
        > beznadziejni, genetycznie obciazeni, chorzy z nienawisci.

No coz ani nic dodac ani ujac. Szczera prawde napisales...
      • Gość: marek_ Re: Co za sqrwiele IP: *.hsd1.nj.comcast.net 09.10.06, 05:20
        dwa grosze , bardzo dobrze napisane. popieram.
      • Gość: prawdziwy-polak Re: Co za sqrwiele IP: *.aster.pl 09.10.06, 06:38
        dwagrosze napisał(a):
        Czy wy sie ludzie nie potraficie juz w ogole cieszyc? Jestescie beznadziejni,
        genetycznie obciazeni, chorzy z nienawisci.

Trafne !
        • Gość: lalala Re: Co za sqrwiele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 11:49
          gó.. prawda! to że kilku frustratów jak engel, apostel czy paru pieniaczy na
          forach, co ich dojebywali w szkole płacze że tylko jeden zero i że powinniśmy
          conajmniej 14-0 wygrać, nie znaczy że cała reszta się nie cieszy. kogo się nie
          spytam ze znajomych o polską repre i jej mecz z kazachami to wszyscy są
          zadowoleni ze zwyciestwa! nie obrażaj polaków ciołku jeden tylko dlatego że
          media i patałachy z forów piszą pierdoły!!!
          • Gość: hrb Uszaszowski Tak, tak w polskich mediach pracuja... IP: *.79.221.203.dial.dynamic.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 09.10.06, 13:34
            niechetni Polsce obcy agenci,a na internet stac tylko patalachow takich jak ty.
      • Gość: hrb Uszaszowski To nie jest nienawisc, to zawisc leniwcow... IP: *.79.221.203.dial.dynamic.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 09.10.06, 13:25
        i zawodowych narzekaczy typu Tomaszewski.
    • Gość: just Beenhakker w Australii? Trener dementuje IP: *.chello.pl 09.10.06, 01:50
      Bagno w polityce, bagno w rzadzie, bagno w sporcie, ...czy jest jakas
      dziedzina, któej nie dotknęła korupcja i obsesyjna zawiśc w tych smutnym
      kraju??? Nie sądze. Mozna by mnożyc kolejne dziedziny do rana...Szkoda gadac,
      płakac sie chce. Biedny Holender, ponoc polscy trenerzy z zawiści opluwaja go
      tak, że nie znając polskiego, rozumie, w czym rzecz. Zbieraj sie stąd pam, pói
      Cie nie zagryza. Zdrowai szkoda o umiejetnosciach juz nie wspomnę. E, nie mam
      siły dlaje tu życ. Pakuje sie.
    • Gość: Piotr Re: Beenhakker w Australii? Trener dementuje IP: 149.135.114.* 09.10.06, 02:20
      On czuje,ze tu w kadrze ma o wiele lepszych zawodnikow(ligi europejskie)forsy
      na nic nie brakuje i lekko wchodzi do finalu M.S.i innych imprez pilkarskich.
      Zyc nie umierac.Dajcie kadre Tomaszewskiemu-proste.
      Pozdrawiam,P.
    • Gość: Piotr Re: Beenhakker w Australii? Trener dementuje IP: 149.135.114.* 09.10.06, 02:20
      On czuje,ze tu w kadrze ma o wiele lepszych zawodnikow(ligi europejskie)forsy
      na nic nie brakuje i lekko wchodzi do finalu M.S.i innych imprez pilkarskich.
      Zyc nie umierac.Dajcie kadre Tomaszewskiemu-proste.
      Pozdrawiam,P.
    • Gość: Cysat A on o WEKSLU zapomnial IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.10.06, 07:20
      O Panie Beenhakker nie znami ten numer Bruner
    • Gość: cycata Beenhakker w Australii? Trener dementuje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.10.06, 07:25
      A ON O WEKSLU ZAPOMNIAL?
      PANIE BEENHAKKER NIE Z NAMI TEN NUMER BRUNER
    • Gość: kibic Engel będzie w siódmym niebie... IP: *.4web.pl 09.10.06, 09:29
      • Gość: hrb Uszaszowski On dawno juz tam powinien byc...... IP: *.79.221.203.dial.dynamic.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 09.10.06, 13:43
        Czy POLSKA to kraj pacanow, ze taki pierdacz jak Engel ma cos w niej do
        powiedzenia ?
    • punter dobrze robi 09.10.06, 09:51
      z asami trenerki typu Engel to za dopłatą nie chciałbym mieć do czynienia.
      Szkoda nerwów na bandę Listka.
    • Gość: h Re: Beenhakker w Australii? Trener dementuje IP: *.chello.pl 09.10.06, 10:14
      hahaha, Australia przeniosła się do Azji, żeby dwóch bolków z bawarii mogło
      wydoić lepiej Maorysów, niedługo zaczną wmawiać że Brazylia leży w Alpach
      • Gość: hrb Uszaszowski Typowy Polak sie odezwal... IP: *.79.221.203.dial.dynamic.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 09.10.06, 13:49
        zabeltane ma we lbie i klepie bez skladu i ladu, niczym sam Engels albo Engel.
        • Gość: h Re: Typowy Polak sie odezwal... IP: *.chello.pl 09.10.06, 14:57
          no, typowy buraczek jak spotyka typowego Polaka to się nie może zdecydować na
          epitet.
    • Gość: ahhhhhhhhhh Beenhakker w Australii? Trener dementuje IP: 85.134.166.* 09.10.06, 12:11
      Strona o Polskich KIBICACH
    • Gość: kola - tor - owiec PZPN aresztowac, boiska pozamykać na 5 lat. IP: *.promax.media.pl 09.10.06, 14:21
      ... wszyscy odpoczniemy od gó..anej piłki, "działacze" posiedzą w kiciu , na
      boiskach trawa odrośnie, odremontujemy stadiony , kibice odpoczną nerwowo ...,
      zaoszczędzimy troche kasy na Beenhakerze, na Listkiewiczu , Kolatorze, Engelu, ....
    • Gość: jagg Re: Beenhakker w Australii? Trener dementuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 14:28
      Selekcjoner reprezentacji powinien być jednocześnie prezesem PZPN i mieć swoich
      ludzi w związku aby trzymać wszystko w garści. W obecnej sytuacji żaden
      selekcjoner nie ma szans na sukces. Jeśli się to nie zmieni, to zawsze
      będzie "drugie dno"
    • Gość: Andrzej Beenhakker w Australii? Trener dementuje IP: *.chello.pl 09.10.06, 14:43
      nie rozumiem Beenhakkera, przecież kto by tu wytrzymał w tym kraju, jako
      wolontariusz, chce mu się robić przy tym? To coś niesłychanego, bronić nie
      własnego kraju??? Gdybym miał taką propozycję, już by mnie tu nie było

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka