Dodaj do ulubionych

Pogrom w Warszawie

IP: *.spray.net.pl 21.10.06, 20:37
Legia gromi gnomy. Trzeba była pokazywać ambicję w meczach z Szachtarem a nie
dopiero teraz z wiejskimi leszczami
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaro Legia gromi gnomy IP: *.spray.net.pl 21.10.06, 20:37
      Na wiochę to może i jesteście giganci
      • Gość: ja Jaro, twoja wypowiedz jest jak strzal w 10-tke IP: 72.251.1.* 22.10.06, 16:34
        a co do gnomow to sie niezle usmialem :-))
      • Gość: ja Jaro, twoja wypowiedz jest jak strzal w 10-tke IP: 72.251.1.* 22.10.06, 16:34
        a co do gnomow to sie niezle usmialem :-))
      • Gość: marcy Kompleksy. IP: 193.192.62.* 22.10.06, 19:44
        Ze wszystkich meczy komentujesz tylko ten Legii - to o czym to moze swiadczyc? Nie możesz bez niej żyć dzieciaku :]

Z zazdrości możesz sobie jeszcze troche popluć, bo zdaje sie że na ciekawsze zajęcie liczyć nie możesz... Loser.

• Gość: dzieciak ;-] Re: Kompleksy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 11:46
          koza "meczy".
          • Gość: marcy Re: Kompleksy. IP: 62.233.204.* 23.10.06, 11:59
            -ów.

dzieki i sorx.
      • Gość: stirlitz leczymy kompleksy na forum? IP: *.commit.pl 23.10.06, 09:17
        leczymy kompleksy na forum? popularna metoda z tego co czytam, ale czy
        skuteczna? daj znac czy pomoglo.
    • Gość: MP40 Ujek w.......j z polskiej piłki ! IP: 80.50.255.* 21.10.06, 20:44
      Jakim prawem ten s.......n jest bezkarny?
    • Gość: ja Re: Pogrom w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 20:47
      panie redaktorze
      bramki groclinu i wisły w 52 i 60 minucie to nie pierwsza połowa !!!!!
    • Gość: pablo Re: Pogrom w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 20:47
      Wieśniak to sam jestes koleś!!!!
      FORZA ŁĘCZNA
      • Gość: Jaro sorry, pablo za "wieśniaków" IP: *.spray.net.pl 21.10.06, 22:54
        nie powiem, że tak nie myślę ale nie powinienem tak niezręcznie nazywać tej
        kategorii rywali. Powinienem powiedzeć: "nie aspirujący do najwyższych lokat w
        zawodowej lidze piłkarskiej zespół z miasta, które w perspektywie najbliższych
        pięciuset lat nie powinno raczej odegrać większej roli w życiu gospodarczym,
        politycznym ani kulturalnym naszego kraju".
        • Gość: Przemek jaro... Ty ze wsi musisz byc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 01:09
          no to twierdzenie o pieciuset latach.... no Ty masz kurna kompleksy! skad
          jestes? nie 'gdzie mieszkasz', tylko 'skad jestes' dzieciaku?
        • Gość: ogi Re: sorry, pablo za "wieśniaków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 11:57
          myślę, że najwyższy czas aby Warszawa - jako jedyne w tym kraju miasto
          aspirujące do jakiejkolwiek istotnej roli w życiu gospodarczym, politycznym
          (dobre)i kulturalnym (jeszcze lepsze) - ogłosiło secesję (albo przynajmniej
          separcję) do reszty Polski. Na co najmniej 500 lat (chociaż ja wolałbym 1000).
          Na pewno ulży wam bez "wiochy".
    • Gość: jghg Pogrom w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 21:05
      łks wygrał 2 0
    • Gość: edi Do Jaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 21:06
      w meczu z Szachtarem to legioniści byli wieśniakami...
    • Gość: Bulent Ach, ech, wspaniale! IP: 172.28.252.* 21.10.06, 21:31
      Wygrana Legii z autsajderem to rzeczywiscie temat dnia. Powagi...
      • Gość: ja ale wygrana to wygrana IP: 72.251.1.* 22.10.06, 16:37
        i obojetnie czy z ostatnio druzyno czy ze srodka tabeli, bo 3 pkty to 3 punkty
    • Gość: adam81w 300 mecz Majdana w 1 lidze !!! Brawo ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 21:43
      .
    • Gość: zigzag Re: Pogrom w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 22:51
      sam sobie wystawiasz swiadectwo takimi debilnymi komentarzami, gnomie intelektualny
    • Gość: D.Wdowczyk Jaro, zgadzam się z tobą i kajam.... IP: *.spray.net.pl 21.10.06, 23:03
      a za tydzień składam rezygnację
    • Gość: K-H Rummenigge Pogrom w Warszawie - zapiekanka obiadowa IP: *.spray.net.pl 21.10.06, 23:06
      Zapiekankę przygotowujemy w prodiżu lub garnku z pokrywką, pieczemy wówczas w
      średnio nagrzanym piekarniku. Surowy boczek kroimy w cienkie pasterki, ziemniaki
      obieramy, myjemy, kroimy w plasterki grubości ok. 1 cm. Podobnie przygotowujemy
      cebulę, lecz kroimy o połowę cieniej. Dno garnka smarujemy smalcem, układamy
      warstwę pokrojonego boczku, następnie na niej warstwę ziemniaków, delikatnie
      solimy. Jeśli będziemy używać ziół prowansalskich, to należy lekko oprószyć
      ziołami, a jeśli koperku, to bezpośrednio na ziemniakach układamy warstwę cebuli
      i od nowa: boczek, ziemniaki, cebula (pamiętamy o lekkim posoleniu każdej
      warstwy). Tak przygotowaną zapiekankę pieczemy pod przykryciem przez około 30
      minut, następnie otwieramy prodiż i zalewamy zapiekankę śmietaną, starając się,
      aby była polana równomiernie, pieczemy około 10 minut i znowu otwieramy i
      sprawdzamy, czy ziemniaki są upieczone. Jeśli tak, to posypujemy startym żółtym
      serem. Po zapieczeniu sera zapiekanka jest gotowa. Podajemy w naczyniu, w którym
      się piekła, jeżeli nie była posypywana ziołami prowansalskimi, to obficie
      posypujemy zielonym koperkiem lub w innej wersji obficie świeżo startym,
      pachnącym majerankiem.
    • Gość: Pawel Nie moge ogladac meczow Legii ostatnio IP: *.popl.cable.ntl.com 22.10.06, 00:45
      Dla wyjasnienia - jestem z Bydgoszczy,ale po prostu trzeba byc obiektywnym -
      najlepsi ultras w Polsce a takze jedni z najlepszech w Europie marnuja sie na
      stadionie bez dachow nad wszystkimi trybunami. Bylem na 3 klubach Premiership,
      4 championship, jak wiekszosc z kibicow mam dostep do roznych stacji i meczow
      od Turcji po Rosje. Kibice Legii to chyba jedyna ekipa (spora w tym zasluga
      wodziereja na Lazienkowskiej) utrzymuja doping przez caly mecz, maja najlepsze
      prezentacje.Kiedy wreszcie zobaczymy ich na dwupoziomowej trybunie jak w
      Poznaniu czy Kielcach? Czekam na ULTRA INFERNO Lidze Mistrzow.
    • Gość: ... ... :::... IP: *.man.olsztyn.pl 22.10.06, 01:04

Uwaga:
      Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz.
      Wysłany przez Ciebie post może pojawia sie z opóźnieniem do jednej minuty.
    • Gość: pp Pogrom w Warszawie IP: *.wroclaw.mm.pl 22.10.06, 09:01
      legia to tylko wielka nazwa i nic pozatym gonić to ona może zespoły b- klasowe
    • Gość: ja łks- górnik 2-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 10:01
      do administratora
      łks wygrał 2-0 a nie jeden i wywalić tego nieroba co nie wie jaki wynik !!!!
      skandal
      skandal
      skandal
    • Gość: arek Pogrom w Warszawie IP: 85.134.140.* 22.10.06, 21:48
      Strona o Polskich KIBICACH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka