Gość: buła IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.10.06, 19:01 Gramy swoje chłopaki !!! Widziałem jak Czesiu zazgryzal pogoń na treningach.Sa efekty do przerwy.WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zlased jaaaazda ze śledziami IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.10.06, 19:07 .........WZL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlased 0-3 Zagłębie PANY trójkolorowe szatany IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.10.06, 19:39 0 : 3 0 : 1 28 października 2006 godz. 18:00 Stadion Krygiera przy Twardowskiego Sędzia: Marcin Szulc (Warszawa) Zagłębie Lubin Bramki: Stasiak (6., głową po dośrodkowaniu Iwańskiego), Iwański (52.), Chałbiński (60., po podaniu Iwańskiego) Kartki: - Skład: Vaclavik - Bartczak, Arboleda, Stasiak, Felipe - Szczypkowski, Jackiewicz, Łobodziński, Piszczek (73. Banaczek), Iwański - Chałbiński Trener: Czesław Michniewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scooter Miedziano-biało-zielone to barwy niezwyciezone! IP: *.bajtnet.lca.pl 28.10.06, 19:36 Brawo Czesiu!!!!! Wyglada na to ze niedlugo badziemy liderem. Mamy swietna druzyne! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelbartoszewski Wiedziałem K***a, Wiedziałem!!! 28.10.06, 19:52 MIałem czutkę, że Zagłębie się zaczyna rozpędzać, ale dlaczego kosztem Pogoni? Michniewicz na selekcjonera, bo gość ma kumację odpowiednią i nie jest zamoczony w tym całym PZPN-owskim bagnie!!! Jestem ze Szczecina, kibicuje Pogoni, ale zobaczycie ze Zagłebie jeszcze powalczy w górze tabeli!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Wiedziałem K***a, Wiedziałem!!! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 28.10.06, 22:37 ale pojechali...co na to Klejdinst?Szkoda tylko Chrobaka bo ma czlowiek papiery i wie o co chodzi a lapie w doope w tej Lecznej od kogo popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekc Re: Wiedziałem K***a, Wiedziałem!!! 28.10.06, 23:50 Zagłębie Lubin... szkoda tylko kompromitacji w pucharze Uefa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Jazda do góry! IP: *.zacisze.zgora.pl 29.10.06, 11:17 Zagłębie rulezzz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karraluch Bravo Czesiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:11 Czesiu Poznań cały czas pamięta jak dobrym trenerem jestes i teraz znów to pokazujesz Odpowiedz Link Zgłoś