Dodaj do ulubionych

Zimowa rewolucja w Pogoni Szczecin

IP: *.net.autocom.pl 02.11.06, 23:35
i co tu komentować... tu trzeba płakać :/
Obserwuj wątek
    • Gość: hhhh Re: Zimowa rewolucja w Pogoni Szczecin IP: *.chello.pl 02.11.06, 23:38
      ptak to debil
    • Gość: fd rozgonic to dziadostwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:52
      fg
      • Gość: Michal Re: rozgonic to dziadostwo IP: *.alpenstrasse.xdsl-line.inode.at 02.11.06, 23:57
        to jakis cyrk teraz zatrudnia poraz 4 tego trenera co za kazdym razem sie nie
        sprawdzil do tego ten drugi co z pilkarzami lecha czerpal energie z oceanu hehe
        nie wiem ale to mi nie wyglada na klub a tym bardziej na polski klub a tak na
        marginesie to nie jest pogon tylko piotrkovia piortkow trybunalski przeniesiona
        do szczecina i ze zmieniona nazwa prawdziwa pogon jest w trzeciej lidze
        • Gość: brasil Debile IP: *.os1.kn.pl 03.11.06, 00:13
          Jestem fanatykiem innego zespołu niż Pogoń ale wszystkim kibicom Pogoni
          serdecznie współczuje..Pan Antoni niech sie goni!
          • Gość: dziwak Re: Debile IP: *.nyc.res.rr.com 03.11.06, 00:21
            w sumie to tylko swiadczy o zenujacym poziomie polskiej ekstraklasay -
            przypadkowa grupa Brazylijczykow wyciagnietych ze slamsow na kilka miesiecy
            jest zespolem srodka tabeli
        • Gość: EASY RIDER Re: rozgonic to dziadostwo IP: *.nwrk.east.verizon.net 03.11.06, 05:00
          Ilu pilkarzy z piotcovii gra obecnie w Pogoni cymbale patentowany ? Panik to
          dobry trener ale nigdy mu nie pozwolili dokonczyc budowe zespolu.
    • Gość: adam81w jaka rewolucja ? jedne lajzy z Brazylii zastapia i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:32
      inne
    • Gość: FFan Zimowa rewolucja w Pogoni Szczecin IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.11.06, 01:42
      to wina ligi i pzpn. Czemu nie ma ograniczen ilu obcokrajowcow moze grac?
      powinni pogon z ptakiem sposcic do okregowki. 3 obcokrajowcow MAX i po cyrku.

• Gość: Rzgow Ptak = Przekret IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 03.11.06, 01:56
      "pan" Ptak to taki sobie drob, zwykly dorobkiewicz.... i moze w tym nie bylo by
      nic zlego (Polsce potrzeba ludzi interesu) gdyby "pan" Ptak dalej handlowal
      majtkami na sowich bazarach i powiekszal kapital. Ale pieniadze w malej ptasiej
      glowce zamieszaly i trzeba bylo wziac sie za "football", zniszczyc LKS, teraz
      Pogon, co dalej? "panom" Ptakom juz dziekujemy......
      • Gość: obi ptok-gluptok IP: 212.2.99.* 03.11.06, 02:45
        dziwie sie kibica Pogoni ze chca ogladac ten cyrk.Panowie ptok-gluptok rozwalil
        LKS Lodz,rozwalil Piotrcovie i na 100% rozwali Pogon Szczecin!!!a swoja
        obecnoscia uwiarygodniacie tylko tego oszoloma!! im wczesniej zabierze swoje
        zabawki tym lepiej,wczesniej odbudujecie prawdziwa Pogon!!!przy pustych
        trybunach wytrzyma max miesiac i sie "obrazi"
    • Gość: Rebeliant Pogoń Szczecińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 02:57
      Kolejny sezon to samo. Nie wiem czy na wiosnę nie będzie jakiejś rewolucji wśród
      kibiców. Znosimy ten ból, jakoś trzeba. Nie jest też wiadome czy zagramy w
      nastepnym sezonie. Nie wiadomo przecież co dzięciołowi może do łba strzelić.
      Mamy jeszcze drużynę rezerw (na miejscu której PZPN mógłby pozwolić zacząć od
      nowa) oraz Pogoń Nową. Nie zgniniemy z mapy Polski.

Ten człowiek to porażka jeśli chodzi o inwestycje w piłkę nożną. Dałem mu kiedyś
      szansę - niepotrzebnie, mogłem psioczyć na niego tak jak na początku,
      nieprzerwanie. Niestety nie tylko ja mu dałem szansę i się ptaszysko zadomowiło.

Nie wspominając o niejasnej polityce na lini Ptak-miasto, przez którą tylko masa
      spekulacji i brak jakichkolwiek działań.

O marionetkowym zarządzie nie ma co wspominać.

Pozdrawiam.
    • Gość: Lechita Ptaszyna IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 03.11.06, 03:02
      Ptaka do Legii i cala Polska bedzie zadowolona. Ba, zadowolona, wniebowzieta!!!
      I niech "buduje" potege LEGLEJ razem z Wdowczykiem. Amen.
      • Gość: Pyra Re: Ptaszyna IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.06, 08:46
        A ja uwielbiam Ptaszysko, przynajmniej moge polewać ze śledzi, a może go tak
        sklonować i do ległej go, ale miałbym ubaw. A na poważnie to wiem z dobrze
        poinformowanych żródeł że następnym trenerem ma byc leonsio, masażystką żanuaria
        piłkarzami niewolnicy z plantacji kawy. Wszyscy z serialu "Niewolnica Isaura"
        buhahahahha
    • Gość: WSI Nie wracaj ptaszku. IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 03.11.06, 03:07
      Czy mozna ptakom zabronic powrotu do Polski (z Brazyli)? Kiedy konczy sie sezon
      ochronny i ile kosztuja naboje?
    • Gość: (L)!!!(L) Zimowa rewolucja w Pogoni Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 09:19
      przecież to jest jakaś komedia:/.szkoda Pogoni przez jakiegoś pajaca jak Ptak :(
    • Gość: znawca A jak kiedyś pisałem,że Ptak was w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 09:20
      zrobi jak dzieci. To się wszyscy napinali, że to taki dobry właściciel.
      Chcieliście to macie i m... w kubeł.
      • Gość: Rebeliant Re: A jak kiedyś pisałem,że Ptak was w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 15:06
        Sądząc po twojej wypowiedzi jesteś zwykłym napinaczem, z którym dyskusja nie ma
        sensu. Przykro mi.

Aby Cię troszkę uświadomić - początkowy entuzjazm był niewielki. A.Ptak miał od
        początku przeciwników. Niestety, część z nich postanowiła dać mu szansę - to był
        błąd. Pewnie dlatego dano mu szansę, że miał i do dziś ma swoich zwolenników.

Jak chcesz porozmawiać to zapraszam, ale buractwo zostaw poza tym forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka