Dodaj do ulubionych

Boruc: Będę kibicem Legii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:07
Żenujący koleś. Im mniej ma do powiedzenia, tym więcej bajdurzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: X BorUC IP: *.altec.pl 03.11.06, 18:11
      • Gość: archi hamburger IP: *.aster.pl 04.11.06, 18:38
        hamburger będzie jeździł z kolesiami na tym samym poziomie. McDonald, piwo
        Królewskie i rozwalanie centrum Warszawy - szczytna
        przyszłość "reprezentacyjnego" bramkarza...
        Lepiej powołać "Puszczaka". Raz mu sie nie pofarciło, ale to skromny i miły
        koleś. Taki godnie będzie nosił orzełka...
    • Gość: Id Re: Boruc: Będę kibicem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:13
      Gdyby powiedział że jest fanem Barcelony i po zakończeniu kariery będzie chodził
      na wszystkie meczy Barcy, to by nie bylo już żenujące?
      • Gość: hahahaha Dzieci neostrady ze wsi zazdroszczą Wawie Boruca ? IP: *.aster.pl 03.11.06, 18:16
        • Gość: (L) Re: Dzieci neostrady ze wsi zazdroszczą Wawie Bor IP: *.acn.waw.pl 03.11.06, 18:23
          dokładnie, zazdroszczą piłkarza ktory na serio identyfikuje się z klubem...

ARTUR KOCHAMY CIĘ!!! ( L ) ( L ) ( L )
          • Gość: w papę ? Re: Dzieci neostrady ze wsi zazdroszczą Wawie Bor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:26
            Taki sam burak jak i jego "kibice", co widać we wpisach. Co było do
            udowodnienia. Neostrada z WARSZAWY ciapciaki.
      • Gość: w papę ? Re: Boruc: Będę kibicem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:27
        Nie wiem ile mam punktów i tym podobne pierdoły.Ciekawe czy wie w jakim gra
        klubie. Żenada.
        • Gość: Ja(L) Re: Boruc: Będę kibicem Legii IP: 80.48.30.* 03.11.06, 18:35
          Zenujacy ta sa te twoje smieszne wpisy. Gdyby nie On, na mundialu dostalibysmy w
          dupe 5:0 w kazdym meczu, ale widze, ze nie potrafisz tego docenic. Jest
          najlepszym ko Kowalewskim polskim bramkarzem, ale pieprzonemu wiesniakowi to
          przeszkadza. Widac, jak glupi sa kibice w polsce. Smiac sie, czy plakac...?
          • Gość: w papę ? Re: Boruc: Będę kibicem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:46
            Z ciebie bęcwale JA(L) można się tylko śmiać. Wspominasz "chwalebne" porażki z
            mistrzostw pacanie ? HAHAHA. Idź lepiej lekcje odrabiać.
            • Gość: Ja(L) Re: Boruc: Będę kibicem Legii IP: 80.48.30.* 03.11.06, 21:02
              pokaz mi debilu w ktorym miejscu napisalem o "chwalebnych" porazkach? Coz,
              czyszczenie kiblow w anglii nie sprzyja nauce czytania ze zrozumieniem.
              BTW, "lekcje" mam dawno za soba. Tobie by sie jednak przydaly. Kultury.
              • Gość: w papę ? Re: Boruc: Będę kibicem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:34
                Palancie nie wyjeżdżaj z tekstami w rodzaju "a gdyby nie BORUC 0;5 by było na
                mistrzostwach", bo to gó..ane bredzenie. Skoro już wszystkie kible
                wyczyściłeś, to teraz możesz iść spać.
                • Gość: w papę ? Re: Boruc: Będę kibicem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:40
                  I jeszcze jedno buraku Ja(L). Nijakiej kultury w twoich wpisach się nie
                  dopatrzyłem, więc nie pozuj na autorytet w tej dziedzinie.
        • akors2 Re: Boruc: Będę kibicem Legii 03.11.06, 18:48
          w klubie jak w klubie - ale czy wie że gra np. w reprezentacji Polski?
          Buraczany koleś z tego buruca:P)))))
          • Gość: w papę ? Re: Boruc: Będę kibicem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:51
            Otóż to.
        • Gość: 123456 Re: Boruc: Będę kibicem Legii IP: *.chello.pl 03.11.06, 19:52
          'Nie wiem ile mam punktów i tym podobne pierdoły.Ciekawe czy wie w jakim gra
          > klubie. Żenada."

Ale wyciąg z konta chyba sprawdza?:):)

• Gość: wwi Re: Boruc: Będę kibicem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:35
      Szczególnie za nim nie przepadam, ale cenię gościa za to, że chociaż wypowiada
      się kontrowersyjnie, to szczerze. Zjechał kibiców na moim ukochanym stadionie
      Śląskim i zato go nie lubię, co nie zmienia faktu, że szanuję faceta za grę i
      wyrzźne poglądy.
      • Gość: w papę ? Re: Boruc: Będę kibicem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:50
        Jest bezmyślny i pajacuje. Jego poglądy to brak poglądów. To niezły bramkarz,
        ale gębą za dużo robi. Próbuje być kontrowersyjny na siłę.
        • Gość: Rehi Re: Boruc: Będę kibicem Legii IP: *.chello.pl 03.11.06, 18:55
          Zaczynam go szanowac (sam kibicuje legii) za przywiązanie do klubu
          niezgadzam sie z niektorymi osobami ktorzy mowia ze np jest bezmyslny i pajacuje
          to akurat pasuje do Dudka a nie do Boruca
          • Gość: w papę ? Re: Boruc: Będę kibicem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:57
            Przywiązany do LEGII, gra w CELTICU. Nie widzę tu logiki "przywiązania".
    • Gość: Daniel Boruc: Będę kibicem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:01
      Ten Boruc to jednak kmiot czystej wody... Brak słów. Gdyby Strachan miał jaja, w.y.j.e.b.a.ł.b.y tego ćwoka spod Siedlec na zbity pysk. Nie wie, ile jego drużyna ma punktów??? Celtic to drużyna z historią, gra w Lidze Mistrzów, a ten buc twierdzi, że "lubi oglądać Legię". Bożesz ty mój...
      • akors2 Re: Boruc: Będę kibicem Legii 03.11.06, 19:11
        ciekawe jakby Celtic grał z Legią w jakiś pucharach - hehehehehehehe - jako
        oddany po grobową deskę kibolcw..ki zapewne puściłby ze 3 bramki.....tylko że
        Celtic stuknąłby ze 4:P)
    • Gość: Widzewek Szacunek dla niego pomimo tego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:16
      ...że jest z L, mało jest piłkarzy którzy identyfikują sie całym sercem z
      jakimś klubem i piłkarzami, większość to kopacze którzy odrabiaja pańszczyznę,
      ciągnąc przy tym monetę.

• wissenwertes Co za buc z tego Borca. 03.11.06, 19:22
      Typowe dla Wa-y.
    • Gość: ksp Re: Boruc: Będę kibicem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:34
      borc jestes glupi
    • Gość: KSPfan prostak czystej wody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:36
      taki typowy kibic ległej,z prowincji,bez wykształcenia,zero inteligencji,brak manier i ogłady,zelik na łbie,dres wyprasowany,legła legła legła wies spiewa i tanczy
    • pethate Boruc: Będę kibicem Legii 03.11.06, 19:55
      Odbilo facetowi. Za duzo booze.
      • Gość: ats press vienna Re: Boruc: Będę kibicem Legii IP: *.3.14.vie.surfer.at 03.11.06, 20:56
        bardzo fajny gosc........zazdroscisz mu ze ma kase i tyle.nie jestem
        sympatykiem legii warszawa,ale po wpisach to czuc wioseczka i to gleboka.
    • tkuna13 Boruc: Będę kibicem Legii 03.11.06, 20:58
      wszyscy Szkoci mowia ze Artur Boruc jest prze kozackiem i najlepszym bramkarzm
      ostatnich 25 lat(CELTIC-u) ha ha... POZDRO
    • tkuna13 Boruc: Będę kibicem Legii 03.11.06, 21:02
      PRZE KOZAKIEM JEBNELY MI SIE LITERY BO SIE TROSZKE NAPIE..LEM HA HA ..
    • tkuna13 Boruc: Będę kibicem Legii 03.11.06, 21:07
      WIELKIE DZIEKI ZA 23MJ CHLOPAKI......;)
    • Gość: __________________ Co za pajac____________________________ ___________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:38
      • tkuna13 Re: Co za pajac____________________________ _____ 03.11.06, 22:20
        I NASTEPNYM RAZEM SIE ZALOGUJ PIZDECZKO HA HA RESZTA PONIZEJ HA HA
      • tkuna13 Re: Co za pajac____________________________ _____ 03.11.06, 22:34
        umh umh a tak poza tym mistrzu pajacykow linia na monitorze pokazu ze nie
        zyjej pi.. ... ha ... ha... tko 1round oo:o1
    • Gość: a,m Re: Boruc: Będę kibicem Legii IP: *.proxy.aol.com 03.11.06, 21:51
      Ale,burak!Tak,jak wiekszosc kibicow Legii!Urodzony na glebokiej prowincji
      (Siedlce),zakompleksiony koles,postanowil zostac Warszawianinem i kibicem Legi!
      Co za zenada!Rodzicom Boruca gratulujemy synka.Ale,wiesz Boruc-jest takie
      powiedzionko:"co sie martwisz,co sie smucisz- ze wsi jestes na wies wrocisz"
    • pawel3891 Boruc: Będę kibicem Legii 03.11.06, 21:58
      identycznie jak ja - sprawdzam wynik druzyny z mojego miasta,czasem obejrze jakis mecz ligi mistrzow. z tym ze ja nie gram na co dzien w pilke;)
    • Gość: w chlopaku jestes jebnietuy IP: *.devs.futuro.pl 03.11.06, 21:58
      • tkuna13 Re: chlopaku jestes jebnietuy 03.11.06, 22:49
        ty se ku.. kup pi.. gramatyke do 1-klasy bo grammatik jest dla
        wtajemniczonych a tak pozatym nie ma dla ciebie lekarstwa---------------game
        over
    • Gość: Pit Re:BUC Boruc nic ujua nic dodac IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.06, 23:08
      Nie wie ile jego druzyna ma punktow, facet oslabia swoimi wypowiedziami.
      A co do kibicowania Legi no coz jeden lubi to drugi tamto.
      • tkuna13 Re:BUC Boruc nic ujua nic dodac 04.11.06, 00:04
        a taki jak ty to tylko h..a w morde lub dupe ..
    • Gość: kibic Byćkibicem legii to nie grzech, hmmm ale wstyd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:48
      :P
    • Gość: pio123 Boruc: Będę kibicem Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:28
      Wiadomo - bramkarz. Głupek, ale fajny :P
    • Gość: reks Ten wieśniak będzie u Kołtonia ekspertem IP: 62.89.80.* 04.11.06, 15:20
      Gość ma poprzekładane pod kepele,pomogli mu w tym jego promotorzy z przekretu
      Sportowego i Błoński jego zagorzały wielbiciel.
      • Gość: Nerol Re: Ten wieśniak będzie u Kołtonia ekspertem IP: *.chello.pl 04.11.06, 16:40
        Ale Was chu..j strzela z zazdrosci. Cierpcie dalej. I tylko (L)egia, (L)egia
        Warszawa!!!
        • Gość: curob Re: Ten wieśniak będzie u Kołtonia ekspertem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 13:28
          Ale numer. Boruc robi sobie jaja, a wy sie nabraliscie :D
          Nie moge...

Juz kiedys dziennikarz "The Sun" czy innego takiego pismaka napisał, ze z
          Borucem to problem jest taki, ze nigdy nie wiadomo, kiedy zartuje a kiedy mowi
          serio, i potem kiszka, jak sie czlowiek nie zorientuje, wezmie na powaznie jego
          slowa i na glupka wychodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka