dymiacy_piecyk 03.11.06, 19:32 A jaki przewidujecie wynik meczu Zagłębie - Łęczna? Już mnie zęby bolą na myśl, że będę musiał to oglądać. Cóż to będzie za elektryzujące widowisko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibice Lecha My Wierzymy Tylko w KKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:38 Hej Lech, Kolejorz Gola Gola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dren a układ strony jak zwykle od czapy... IP: *.toya.net.pl 03.11.06, 19:49 ech... zawsze to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymbi Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: *.promax.media.pl 03.11.06, 20:02 Chyba się kolegom redaktorom coś pomyliło. To Smuda wygrał wszystkie mecze z Wdowczykiem, nie odwrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: 85.134.185.* 03.11.06, 20:02 Legia 2:0 Strona o PolskichKIBICACH Odpowiedz Link Zgłoś
ita20 Z 'czubakami to nawet polską ligę mogę oglądać 03.11.06, 20:10 Zwykle tego nie robię-nerwy mam za słabe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegoitakdalej Re: Z 'czubakami to nawet polską ligę mogę ogląda IP: *.icpnet.pl 03.11.06, 20:14 Zauważyliście jak bardzo dzisiaj pasuje to "odśnież" ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
dymiacy_piecyk Kazio 03.11.06, 20:18 Dla Kazimierza zwanego pieszczotliwie Kaziem wszystkie sytuacje są 'wyśmienite'. Niezależnie od tego kto strzela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) ;) IP: 81.219.185.* 03.11.06, 20:40 zauwazyliscie jak legia pierdzieli gdy jest pilkarsko duzo gorsza... Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Z Czubaki marudzą 03.11.06, 20:18 jakby liga była w lipcu, to Z Czuba by pewnie nie było żonate. No chyba, że to o to chodzi?!? Odpowiedz Link Zgłoś
dymiacy_piecyk Mamy tę przewagę nad oglądającymi mecz przed telew 03.11.06, 20:37 Canal Plus ma takie możliwości techniczne, że w czasie meczów Lecha na jednym ze swoich programów mogliby pokazywać wyłącznie Franciszka. Choć nie wiem, czy nie właściwszy byłby program którejś z konkurencyjnych platform, np. TVN Style, albo Polsat Zdrowie i Uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pod dziwnym kątem Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:38 zza czego jest prowadzona dzisiejsza relacja? Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc 03.11.06, 20:54 No dzisiaj chyba za ściany ze śniegu, a pod koniec jeszcze przez zamarźniętą zasłonkę z własnych oddechów :0 Witam wszysykich. Czubaki, ja się chyba już uzalezniam od was :) Aha, z racji że tekst "Forza Grande Widzew" dopiero jutro, więc: do boju Lech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pfffyyyy Ort za ortem... IP: 62.29.169.* 03.11.06, 20:51 20:46 podłUżcie 20:48 smuda z małej... dzieci neostrady do "Z czuba" zatrudniliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knur69 Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc IP: 195.205.3.* 03.11.06, 20:53 "My mamy właściwe kolorki - sino-popielate. Jak pewna żaba ze świetnej książki dla dzieci, gdy pierwszy raz spotkała krokodyla. Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi." Chyba KUMACI, a nie wtajemniczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike-clash Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:56 Czy Zczubaki dojrzały jak efektownie sędzia Słupik rozpoczyna spotkania? Jesli nie to przyjrzyjcie się jak zakończy (mam nadzieje że nie zawiedzie), jest to ozdoba każdej kolejki ligowej, spytajcie sie komentatorów C+ albo ogladających Lige+ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkasofuasd:S Sprawozdawca ! IP: *.rybnet.pl 03.11.06, 20:58 brawo dla niego ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc IP: 81.219.185.* 03.11.06, 21:04 slupek to jest ten pan, ktory wygwizdal ostatni mecz pucharowy legii z lechem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike-clash Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:24 asyste zaliczył radovanovic, tak mówili na c+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobras Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: *.net-10.rev.inter-c.pl 03.11.06, 21:25 Nieeeeeeeeeeeeeeeeee................... Zaraz sie porycze...... ta gó..ana legia wygrywa :/ fuksiarze skundleni........ Mam nadzieje ze pomeczówe lechici wygrają ............ Odpowiedz Link Zgłoś
dymiacy_piecyk Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. 03.11.06, 21:28 Kazio: "wydawało mi się, że Zakrzewski czekał na prawą nogę" Trzech umyślnych pobiegło po nią do szatni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfgh Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc IP: 81.219.185.* 03.11.06, 21:31 jesli mialby byc remis to wole, zeby przegrali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ż. Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc IP: *.autocom.pl 03.11.06, 21:57 W ogóle nie rozumiem co macie do Darka D. W ogólę ! Jestem wręcz oburzona ! Pff! :P Polecam z przymróżeniem oka: story-of-darek-dudka.blog.onet.pl Pozdrowienia od tej co Gwiezdnych Wojen nie oglądała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc 03.11.06, 21:29 Ja bym na waszym miejscu tak nie podskakiwał. bo jeszcze Adasia Godlewskiego rozdrażnicie do końca i będzie po was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HST Z Czuba Jokes IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.11.06, 21:32 thesurrealist.co.uk/joke?subject=z%20czuba&words=football fantastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-nazi Dejavu? 03.11.06, 21:53 Czy mi się wydaję, czy już gdzieś kiedyś widziałem ten mecz. Wyrazy współczucia dla kibiców Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmer Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: *.elartnet.pl 03.11.06, 21:56 troche was przytkalo po 3 bramce dla Legii prawda gamonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie_zaloguje_sie z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:24 w czasie MS Wasze relacje byly fajne, ale jak widac podtrzymywanie na sile czegos co bylo fajne kiedys nie ma sensu. Obecnie jestescie tak smieszni jak reklamy Airways... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PC Stronniczy komentarz, jak w C+ IP: *.icpnet.pl 03.11.06, 22:36 Wasilewski byl faulowany przez Szale, ale to sie nazywa "sprokurowanie faulu przez Wasilewskiego". Podobnie jak glupek Wegrzyn, kiedy cieszyl sie, ze sedzia nie widzial brutalnego zagrania na Zakrzewskim... Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAB Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:45 Ja myśle że legia jest słabsza od lecha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:48 Gość portalu: GAB napisał(a): > Ja myśle że legia jest słabsza od lecha!!! nie mysl zbyt czesto. porozmawiaj lepiej z madrzejszymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F_a_t_e Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: *.chello.pl 03.11.06, 23:13 Ja wiedziałam, że tak będzie, po 2:2 to już nawet nie wstawałm, jak Lech był pod bramką, bo i tak miało nie wpaść i byc 3:2. Tylko mi Legioniści trochę nerwów pod koniec kosztowwali, jka chcieli czwartą bramkę strzelić... P.S. tez uważam, że termometr na stadionie był zepsuty, jakie cztery stopnie?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc 04.11.06, 00:42 To był naprawdę dobry mecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehhe Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 18:58 Cos zauwazylem - nie ma niczego bardzuej promowanego w gazeta.pl niz to dziwne zczuba. Jaja se robia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vzxc ... IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 20:34 myslicie że jestescie smieszni ? jestesie zenujacy Odpowiedz Link Zgłoś