Dodaj do ulubionych

Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze...

03.11.06, 19:32
A jaki przewidujecie wynik meczu Zagłębie - Łęczna? Już mnie zęby bolą na
myśl, że będę musiał to oglądać. Cóż to będzie za elektryzujące widowisko...
Obserwuj wątek
    • Gość: Kibice Lecha My Wierzymy Tylko w KKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:38
      Hej Lech, Kolejorz Gola Gola
    • Gość: dren a układ strony jak zwykle od czapy... IP: *.toya.net.pl 03.11.06, 19:49
      ech... zawsze to samo.
    • Gość: szymbi Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: *.promax.media.pl 03.11.06, 20:02
      Chyba się kolegom redaktorom coś pomyliło. To Smuda wygrał wszystkie mecze z
      Wdowczykiem, nie odwrotnie...
    • Gość: zks Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: 85.134.185.* 03.11.06, 20:02
      Legia 2:0

Strona o PolskichKIBICACH
    • ita20 Z 'czubakami to nawet polską ligę mogę oglądać 03.11.06, 20:10
      Zwykle tego nie robię-nerwy mam za słabe..
      • Gość: tegoitakdalej Re: Z 'czubakami to nawet polską ligę mogę ogląda IP: *.icpnet.pl 03.11.06, 20:14
        Zauważyliście jak bardzo dzisiaj pasuje to "odśnież" ? :D
        • dymiacy_piecyk Kazio 03.11.06, 20:18
          Dla Kazimierza zwanego pieszczotliwie Kaziem wszystkie sytuacje są 'wyśmienite'.
          Niezależnie od tego kto strzela.
      • Gość: ;) ;) IP: 81.219.185.* 03.11.06, 20:40
        zauwazyliscie jak legia pierdzieli gdy jest pilkarsko duzo gorsza...
    • a.adas Z Czubaki marudzą 03.11.06, 20:18
      jakby liga była w lipcu, to Z Czuba by pewnie nie było żonate. No chyba, że to o
      to chodzi?!?
    • dymiacy_piecyk Mamy tę przewagę nad oglądającymi mecz przed telew 03.11.06, 20:37
      Canal Plus ma takie możliwości techniczne, że w czasie meczów Lecha na jednym ze
      swoich programów mogliby pokazywać wyłącznie Franciszka. Choć nie wiem, czy nie
      właściwszy byłby program którejś z konkurencyjnych platform, np. TVN Style, albo
      Polsat Zdrowie i Uroda.
    • Gość: pod dziwnym kątem Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:38
      zza czego jest prowadzona dzisiejsza relacja?
      • jaguar666 Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc 03.11.06, 20:54
        No dzisiaj chyba za ściany ze śniegu, a pod koniec jeszcze przez zamarźniętą zasłonkę z własnych oddechów :0

Witam wszysykich.
        Czubaki, ja się chyba już uzalezniam od was :)

Aha, z racji że tekst "Forza Grande Widzew" dopiero jutro, więc: do boju Lech!
    • Gość: Pfffyyyy Ort za ortem... IP: 62.29.169.* 03.11.06, 20:51
      20:46 podłUżcie
      20:48 smuda z małej...

dzieci neostrady do "Z czuba" zatrudniliscie?
    • Gość: knur69 Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc IP: 195.205.3.* 03.11.06, 20:53
      "My mamy właściwe kolorki - sino-popielate. Jak pewna żaba ze świetnej książki
      dla dzieci, gdy pierwszy raz spotkała krokodyla. Wtajemniczeni wiedzą o co
      chodzi."

Chyba KUMACI, a nie wtajemniczeni.
    • Gość: mike-clash Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:56
      Czy Zczubaki dojrzały jak efektownie sędzia Słupik rozpoczyna spotkania? Jesli
      nie to przyjrzyjcie się jak zakończy (mam nadzieje że nie zawiedzie), jest to
      ozdoba każdej kolejki ligowej, spytajcie sie komentatorów C+ albo ogladających
      Lige+ :)
      • Gość: pkasofuasd:S Sprawozdawca ! IP: *.rybnet.pl 03.11.06, 20:58
        brawo dla niego ! :D
      • Gość: l Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc IP: 81.219.185.* 03.11.06, 21:04
        slupek to jest ten pan, ktory wygwizdal ostatni mecz pucharowy legii z lechem?
    • Gość: mike-clash Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:24
      asyste zaliczył radovanovic, tak mówili na c+
    • Gość: Dobras Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: *.net-10.rev.inter-c.pl 03.11.06, 21:25
      Nieeeeeeeeeeeeeeeeee................... Zaraz sie porycze...... ta gó..ana
      legia wygrywa :/ fuksiarze skundleni........ Mam nadzieje ze pomeczówe lechici
      wygrają ............
    • dymiacy_piecyk Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. 03.11.06, 21:28
      Kazio: "wydawało mi się, że Zakrzewski czekał na prawą nogę"

Trzech umyślnych pobiegło po nią do szatni?
      • Gość: asdfgh Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc IP: 81.219.185.* 03.11.06, 21:31
        jesli mialby byc remis to wole, zeby przegrali!
        • Gość: Ż. Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc IP: *.autocom.pl 03.11.06, 21:57
          W ogóle nie rozumiem co macie do Darka D. W ogólę ! Jestem wręcz oburzona !
          Pff! :P
          Polecam z przymróżeniem oka: story-of-darek-dudka.blog.onet.pl
          Pozdrowienia od tej co Gwiezdnych Wojen nie oglądała ;)
    • jaguar666 Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc 03.11.06, 21:29
      Ja bym na waszym miejscu tak nie podskakiwał. bo jeszcze Adasia Godlewskiego rozdrażnicie do końca i będzie po was.
    • Gość: HST Z Czuba Jokes IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.11.06, 21:32
      thesurrealist.co.uk/joke?subject=z%20czuba&words=football
      fantastyczne.
    • quasi-nazi Dejavu? 03.11.06, 21:53
      Czy mi się wydaję, czy już gdzieś kiedyś widziałem ten mecz. Wyrazy współczucia
      dla kibiców Lecha.
    • Gość: khmer Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: *.elartnet.pl 03.11.06, 21:56
      troche was przytkalo po 3 bramce dla Legii prawda gamonie?
      • Gość: Nie_zaloguje_sie z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:24
        w czasie MS Wasze relacje byly fajne, ale jak widac podtrzymywanie na sile
        czegos co bylo fajne kiedys nie ma sensu. Obecnie jestescie tak smieszni jak
        reklamy Airways...
    • Gość: PC Stronniczy komentarz, jak w C+ IP: *.icpnet.pl 03.11.06, 22:36
      Wasilewski byl faulowany przez Szale, ale to sie nazywa "sprokurowanie faulu
      przez Wasilewskiego". Podobnie jak glupek Wegrzyn, kiedy cieszyl sie, ze sedzia
      nie widzial brutalnego zagrania na Zakrzewskim... Zenada.
    • Gość: GAB Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:45
      Ja myśle że legia jest słabsza od lecha!!!
      • Gość: gość portalu Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:48
        Gość portalu: GAB napisał(a):

> Ja myśle że legia jest słabsza od lecha!!!

nie mysl zbyt czesto. porozmawiaj lepiej z madrzejszymi
    • Gość: F_a_t_e Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszcze.. IP: *.chello.pl 03.11.06, 23:13
      Ja wiedziałam, że tak będzie, po 2:2 to już nawet nie wstawałm, jak Lech był
      pod bramką, bo i tak miało nie wpaść i byc 3:2. Tylko mi Legioniści trochę
      nerwów pod koniec kosztowwali, jka chcieli czwartą bramkę strzelić...

P.S. tez uważam, że termometr na stadionie był zepsuty, jakie cztery stopnie?!?!
      • morfeusz_1 Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc 04.11.06, 00:42
        To był naprawdę dobry mecz :)
        • Gość: hehehhe Re: Z Czuba i na żywo: Legia gra z Lechem - jeszc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 18:58
          Cos zauwazylem - nie ma niczego bardzuej promowanego w gazeta.pl niz to dziwne
          zczuba. Jaja se robia
    • Gość: vzxc ... IP: *.acn.waw.pl 04.11.06, 20:34
      myslicie że jestescie smieszni ? jestesie zenujacy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka