Gość: mp Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: 195.136.36.* 28.11.06, 07:50 Skąd te opóźnienia w relacji "z czuba"?? Live scoring fivb też się wysypał. Jest gdzieś relacja w radio?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 07:51 może się cos odblokuje, ale z takim przyjęciem to marnie to widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do you do you IP: *.cia.com 28.11.06, 07:56 drugiego seta wygra POLSKA 25 ; 22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajbus fajnie kolejny mecz Polaków 3:0, tyle że w lustrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 07:57 fajnie kolejny mecz Polaków 3:0, tyle że w lustrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota WIĘCEJ WIARY !!!!!!!!! IP: *.duschen.de 28.11.06, 07:57 Chłopaki - więcej wiary w naszych!!! Już nie raz się zdarzało, że zaczynali kiepsko i kończyli jak prawdziwi mistrzowie.... oj, jak ja chcę, żeby wygrali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.echostar.pl 28.11.06, 07:59 Z tym odśnieżeniem to chyba przesadzili !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totezja Plus w strojach gwiazdy dawida. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 08:00 Drużyna PLUS w strojach w kolorze gwiazdy dawida dostanie od Rosjan lanie na które zasługuje-chociażby za niepolskie stroje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadwdf co to k. ma być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 08:02 leją nas jak chcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs krotki to bedzie meczyk IP: *.dyn.optonline.net 28.11.06, 08:02 kiepski blok zero ataku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.essystem.com.pl 28.11.06, 08:03 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama MIAZGA IP: 82.160.70.* 28.11.06, 08:07 Na litosc boska, czy ich podmienili? Nic nam nie wychodzi, co jest grane? Wystrachali sie, jak jacys pilkarze, czy co? Moze Leo im trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 08:07 No,chłopaki nas nie zawodzą.Bo wiecie,przez chwilę myślałam,że a nuż widelec coś im wyjdzie tym razem,ale nieeeeeee,wszystko wraca do formy. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 08:10 Za wyraznie ruskim ustepuja jednak Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 08:15 do "normy"miało być.Może to lepiej jak teraz odpadną niż w półfinale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Załatwimy ich w 4 secie IP: *.gaz.zabrze.pl 28.11.06, 08:07 Taka jest taktyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Rosja - Polska 3 : 0 IP: *.pools.arcor-ip.net 28.11.06, 08:14 Moj wynik bedzie pacany.Ajak trza bylo brac nowego trenera , mowilem , brac Gaica, zaplacic mu dobrze , on potrafi waszych graczy wziasc za pysk. I co? Zaangazowano jakiegos taniego kobolda.Teraz za to placicie .Hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uhhuhhhuhujuhu Re: Rosja - Polska 3 : 0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 09:42 Chcesz coś jeszcze dodać schuju? Masz jeszcze jakieś głupie rady? Może przekaz to piłkarzykom Niemiec którzy zdaje się ostatnio zremisowali z potęgą Cypru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech żyje polska! złoto jest nasze!!!! IP: *.bednarska.edu.pl 28.11.06, 14:44 polska mistrzem świata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olias też będzie 3:0 28.11.06, 08:11 w sumie łatwizna. wystarczy zyskać 3-4 pkt przewagi i spokojnie kontrolować grę. cóż, wracamy na swoje miejsce. czas się obudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: też będzie 3:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 08:14 Niestety, nie istniejemy jak narazie. Chyba nasi zawodnicy spalili się psychicznie. Źle to wygląda, gramy fatalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
olias jest już 2:0 28.11.06, 08:17 jeszcze tylko kilkanaście minut. prawdę powiedziawszy - wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
olias 2:1 28.11.06, 08:55 odeszłem na chwile od kompa bo się wystraszyłem że chłopaków rozpraszam. chyba faktycznie. wygrali set. Odpowiedz Link Zgłoś
olias 2:2 28.11.06, 09:22 boję się oglądać "na żywo". po prostu co jakiś czas wchodzę do internetu, sprawdzam wynik i wyłączam. oglądałem dwa pierwsze sety i co? to z trzeciego uciekłem, czwartego też tylko podglądałem. To w piątym tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
olias 2:3 28.11.06, 09:48 myślałem że jeszcze, wchodzę do internetu a tu już news. Znaczy w roku A.D. 2007 będziemy się obżerać wielką ilością mięsa i wędlin!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M/Ł kibice Re: 2:1 IP: *.chello.pl 28.11.06, 14:29 Cuuuudny mecz :D Gratulujemy!!! nareszcie to co lubimy :D Tylko tak dalej i powodzenia w dalszych rozgrywkach:) Polacy po medal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silic Armia Czerwona rozjeżdża nas jak chce ... 28.11.06, 08:13 Do dziś było fajnie ale właśnie wysikaliśmy się pod huragan.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Ruski was leja , jestescie ZERA. IP: *.pools.arcor-ip.net 28.11.06, 08:18 No i kto sie zalozy ze mna , ze nie bedzie wyniku 3 : 0 , he ? Obnazyli was ci Rosjanie do naga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość A jak sobie radzi reprezentacja Luksemburga... IP: 193.109.212.* 28.11.06, 09:41 ...drogi Schujo? Powinienem był się z Tobą założyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: A jak sobie radzi reprezentacja Luksemburga.. 28.11.06, 09:43 Oczywiście w połowie czwartego seta net mi się powiesił, na żadną stronę wejść nie mogłam. Pozostało radio. Nie no, fantastycznie. Czapki z głów, tak grają rycerze jesieni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: A jak sobie radzi reprezentacja Luksemburga.. IP: *.pools.arcor-ip.net 28.11.06, 21:50 Oj glupcze. I czemus sie nie zalozyl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Dolitle I co debilu ? IP: *.nwrk.east.verizon.net 28.11.06, 10:04 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Problemy emocjonalne "Z czuba" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:17 8:12 To już nawet nie ten set, ale cały mecz wygląda na przegrany ........... 9:36 DZIĘKI, PANOWIE! DZIĘKI, LOZANO. Z taką grą jak dziś można mówić nawet o złocie. Nie jako o pewniku, ale jako o realnej możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Zdzisiek Re: Ruski was leja , jestescie ZERA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:33 No i jak sie teraz czujesz malutki schuja? Zachrumkasz i kwikniesz jeszcze coś prowokującego czy wrócisz do swojego chlewka smerać loszki swoim zakręconym ogonkiem i puszczać bąki w gnojowicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Ruski was leja , jestescie ZERA. IP: *.pools.arcor-ip.net 28.11.06, 21:52 Ja piernicze, jacy wy jestescie zakompleksieni. Zal mi was rodacy... Dyskusja z tym panem na pyskowki po prostu nie ma sensu. A tak wielu z was zniza sie do tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janasa stara Re: Ruski was leja , jestescie ZERA. IP: 80.73.217.* 28.11.06, 13:53 ssij szwabski pomiocie.. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Krasnoj Armii uże NIET 28.11.06, 10:07 już jutro prasa niemiecka i francuska oskarży nas i naszych siatkarzy o rusofobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mostek Re: Krasnoj Armii uże NIET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:19 Wielkie brawa dla Grzegorza Szymańskiego i Piotra Gruszki! Genialna zmiana... Tak trzymac! No i wreszcie ktos dal nauczke aroganckim bufonom ze wschodu.... Powinni w tym meczu z 2 zolte kartki dostac i tak dobrze, ze nie skonczylo sie na mordobiciu z Kadziewiczem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
darekf5 Re: Krasnoj Armii uże NIET 28.11.06, 10:38 Brawo Polacy. Rosjanie opadli z sił, bo nie jedzą polskiego mięsa. Brawo Polacy za upór, wiarę w zwycięstwo i walkę do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.tktelekom.pl 28.11.06, 08:15 BEZRADNI JAK NIEMOWLAKI.ONI DOBRZY BYLI NA EGIPT I TUNEZJĘ CZYLI III LIGA!!!RUSKIE LEJA JAK W KACZY KUPER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 08:19 Przegrali ten mecz jeszcze w szatni! Zagotowali się, są spięci i nerwowi. Tylko cud... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasszana Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.chello.pl 28.11.06, 10:09 zagotował się "świder", chyba wczorajszy wywiad dla tv mu zaszkodził. świetne zmiany: Szymański i Gruszka zagrali rewelacyjnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.whirlpool.com 28.11.06, 08:21 Po mistrzostwach nikt nie bedzie pamiętał tych wszystkich wygranych 3-0 nad zespołami z niższej półki. Cały świat zapamięta ewentualną porazkę 0-3 z Rosjanami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.wlan.pl 28.11.06, 09:59 I co wygrali 3:0 człowieku małej wiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.wlan.pl 28.11.06, 10:00 3:2 pomyliło mi sie sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel po zwyciestwie Rosji nad Polska IP: 212.160.93.* 28.11.06, 08:16 po zwyciestwie Rosji nad Polska... Rosjanie w podziece za to ze nasi nie rozniesli ich w drobny mak powinni zniesc embargo na mieso...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.dsl.dodo.com.au 28.11.06, 08:16 No i co? Od tygodnia przestrzegalem,czekam na przeprosiny!! A kibole niech juz spiewaja:"nic sie nie stalo.............." Szmaciarze,tak co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl328 Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 09:50 i co łyso ci teraz... szmaciarzu... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibole Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.chello.pl 28.11.06, 10:21 Czekamy na przeprosiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cold Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:30 szmaciarza to masz w lustrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.pools.arcor-ip.net 28.11.06, 21:55 "szmaciarza to masz w lustrze..." Nie ma to jak dac polakom troche demokracji. Wyrzna sie sami... A nie milej by tak bylo cieszyc sie ze wspanialego sukcesu Polakow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) Re: To jest ten set... IP: *.gorzow.mm.pl 28.11.06, 08:17 Teraz Panowie, to jest ten set aby się przełamać. Make or break! Jedyne co niepokoi to fakt, że wyglądamy jak Niemcy pod Stalingradem, a nie jak Polacy pod Warszawą ergo jesteśmy bezsilni jak na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: To jest ten set... IP: *.tktelekom.pl 28.11.06, 08:21 A Niemcy się przełamali?Hehehe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) Re: To jest ten set... IP: *.gorzow.mm.pl 28.11.06, 08:23 Nie, ale Polacy pod Warszawą się przełamali. Nasi podjęli walkę w trzecim secie i na razie jest dobrze. Będzie 3:2 dla naszych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.tktelekom.pl 28.11.06, 08:17 Cud nad Wisłą potrzebny,hehehe!!!Ale oni w drużynie chyba kapelana nie mają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.06, 08:19 Ty, ale Ty zostales realista dopier o 8:17, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 08:20 Cholibka, niedobrze. Cud potrzebny na gwałt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lim No i po medalu jesteśmy poprostu słabi IP: 62.233.249.* 28.11.06, 08:18 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmaciejko1 Re: No i po medalu jesteśmy poprostu słabi IP: *.microchip.net.pl 28.11.06, 09:44 no i co z twoją slabą wiarą ??? gdzie optymizm ?!?!?!?! będzie mecz o pierwsze miejsce. tak myślę ja. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: Prawda jest bolesna 28.11.06, 08:20 Rany,już wolę jak nasi w piłkę przegrywają,aż tak nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Prawda jest bolesna IP: *.dsl.bell.ca 28.11.06, 08:23 Jest 0:2 ale do historii przechodzi sie wygrywajac takie macze... DO BOJUUUUUUUUUUUUUUU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz To był ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 08:19 Myślałem że jest szansa wygrać z Rosją ale niestety byłem w błędzie. Ten zespól niezależnie od trenera żadnego ważnego meczu nie wygra. Jeśli w najważniejszym meczu gra się słabiej niż w meczach ze słabszymi to niestety nie ma szans. Atak słabszy to jeszcze rozumiem bo rosjanie mają blok ale reszta tez słabsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Do pracy próżniaki - pracować a nie mecze oglądać IP: *.gaz.zabrze.pl 28.11.06, 08:19 Do pracy próżniaki - pracować a nie mecze oglądać w pracy bo nawet Rosjanie nas przegonią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... skonczyly sie treningi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 08:20 niestety prawda jest naga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic o pracy próżniaki - pracować a nie mecze oglądać w IP: *.gaz.zabrze.pl 28.11.06, 08:20 Do pracy próżniaki - pracować a nie mecze oglądać w pracy bo nawet Rosjanie nas przegonią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: o pracy próżniaki - pracować a nie mecze oglą IP: 149.135.86.* 28.11.06, 08:26 "nic sie nie stalo........." Popijam zimne piwko,wciaz cieplutko okolo 25C. I cieszy mnie,ze wciaz sie znam na pilce siatkowej,mimo,ze gram nia w noge. We wszystkim jestescie tacy dobrzy."nic sie niestalo................" otwieram nastepne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.138.broadband6.iol.cz 28.11.06, 08:21 jest niedorze. Chociaz mieso niech od nas kupia Odpowiedz Link Zgłoś