Gość: samael awaria przekaźników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 09:40 skandal! Ktoś wyłączył przekaźniki naziemne i nie można było oglądnać końca tego meczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.c149.petrotel.pl 28.11.06, 09:40 Ruskie nie jedli polskiej kiełbasy i przegrali. Dziękujemy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 09:40 Ciekawe co teraz powie Werbow Abramow i pozostała ekipa bufonów? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KB Daswidania tawariszczi... IP: *.stat.gov.pl 28.11.06, 09:40 Zwycięstwo podwójne: awans Polski i porażka Rosji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.igo.wroc.pl 28.11.06, 09:40 GRATULACJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: germanio Telegram od Putina IP: *.org 28.11.06, 09:42 Gratulacje STOP Mieso STOP Gaz STOP Ropa STOP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gielniaco To za mięso i gaz!!! IP: 192.193.220.* 28.11.06, 09:41 Dzieki chłopaki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raul Lozano To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 09:41 Specjalnie kazałem naszym zawodnikom przegrać dwa pierwsze sety, to był argentyński fortel. Forza Polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picasso To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.devs.futuro.pl 28.11.06, 09:42 BRAWO, BRAWO, BRAWO ! Rosjanie poznali swoje miejsce w szyku...za Polską ! Chylę czoła przed Naszymi, podnieśli się z 0-2 grając z tak mocnym przeciwnikiem. Mamy być z kogo dumni ! Brawo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lozanek To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 09:42 Proszę zmieńcie komentatorów. Te komentarze są tak żałosne, że brak mi słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.pools.arcor-ip.net 28.11.06, 09:44 Gratulacje dla polskiej reprezentacji.Pozostaje mi zniknac z forum siatkowki.Czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
cojestdoktorku Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 09:54 jak chcesz to potrafisz pokazałeś Schuja klasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.06, 09:54 schuja,wyplacz sie Rudiemu Pawelce i Erice Steinbach. Myslisz, ze jak ty uciekles z Polski do Niemiec ze wzgledow ekonomicznych, co by samo w sobie nie bylo czyms zlym, ale jednoczesnie udajesz Niemca, to jestes przez to najmadrzejszy. Takich jak ty przyglupow ze Slaska nosi niestety, ziemia niemiecka bardzo wielu. Gadacie miedzy soba po polsku, a wplatacie w to wyrazy "autobana", "tankstella" itp. Niestety, nie bedziecie dzieki temu bardziej niemieccy niz jestescie.Dla Niemcow jestescie Wasserpolaken.I nikim wiecej,pamietaj.Chocbys nie wiem jak wlazil im w d..., nie bede cie cenic. A co do sportu.Dziwi mnie, ze udajac Niemca nie wiesz, ze w sportach druzynowych gra sie do konca.Tak wlasnie robia Niemcy za ktorymi robisz w porty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.chello.pl 28.11.06, 10:05 Gratuluję gratulacji. I dziękuję. Może jeszcze będą z ciebie ludzie, Schuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.chello.pl 28.11.06, 11:50 Schuja brawo! Zostań i bądz obiektywny! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tactician Rosjanie sie zagazowali IP: *.nwrk.east.verizon.net 28.11.06, 09:51 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaro Respect panowie !!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 28.11.06, 09:42 Moje serce się raduje. Teraz czekamy na podwyżkę cen gazu. He he .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo_na_zywo To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: 212.160.172.* 28.11.06, 09:43 super, tyle ze wynik V seta byl 15:11 dla Polski. Brawo gazeta.pl. Pozatym wpisujacy wyniki V seta widzial wynik 7:7, a bylo 8:6 dla Polski. Jeszcze raz brawo gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambek Porazka portali IP: *.bcc.com.pl 28.11.06, 09:43 zaden polski portal nie dal rady.... wp, onet, gazeta wszytko lezlao pod koniec meczu. najszybciej padla wp, potem onet, gazeta sie podniosla - chyba dlatego ze ma najprostsza technologie. Wezcie sie w garsc jak Polacy w meczu z Rosja i przygotujcie sie na prawdziwe oblezenie w finale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Porazka portali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 09:47 Ja miałem relację na żywo od ludzi związanych z grą na hattrick.org tam na forum była kompletna relacja. Nawet FIVB zawisła, pół Polski próbowało gdzieś zobaczyć relację z meczu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo L!VE Re: Porazka portali IP: 212.160.172.* 28.11.06, 09:49 ja na bwin.com, gazeta.pl dala ciala nie tylko z tym ze umarla: wynik V seta byl 15:11 dla Polski. Brawo gazeta.pl. Pozatym wpisujacy wyniki V seta widzial wynik 7:7, a bylo 8:6 dla Polski. Jeszcze raz brawo gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.parnet.net 28.11.06, 09:44 Panowie!(Fotoedytorki chyba dzisiaj nie ma) Jeśli to, co się działo z Waszą relacją było w celu zwiększenia napięcia, to zupełnie niepotrzebnie się wysilaliście. Osiwieć można było bez dodatkowych atrakcji :) Ale przyznaję szczerze: po drugim secie zwątpiłem. Mea culpa, mea culpa! Brawo siatkarze!!! Brawo trener!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel po zwyciestwie Polski nad Rosja IP: 212.160.93.* 28.11.06, 09:44 po zwyciestwie Polski nad Rosja... mozemy pozegnac sie ze zniesieniem embarga na eksport miesa...:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq GDYBY jedli POLSIE mięso IP: 217.96.27.* 28.11.06, 09:44 to by wygrali.. kacapy:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivulspirit przepraszam że zwątpiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 09:44 Jesteście najlepsi!!! Żeby z takiego doła wyjść.... Dajecie mi powód do opijania z samego rana.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Gratulacje!!!! Aż się serwisy poblokowały IP: *.ath.bielsko.pl 28.11.06, 09:50 Szkoda że nie mogłem oglądać tego w TV, a jedynie przy serwisach internetowych na zajęciach:))Aż się wszystkie pozwieszały z tego oblężenia! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczyński To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 09:44 Cedynia, Racławice, Warszawa. Dzisiaj gdzies w Japonii! A w sobote bierzemy Wilno, Kijów, a potem na Moskwe!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth niesamowity mecz!!!! IP: *.icpnet.pl 28.11.06, 09:44 wart było zwolnić się z roboty.takich dramatycznych akcji w meczu o tak ważna stawkę dawno nie widziałem. oprócz szymanskiego i gruszki,którzy ciągnęli atak, świetny był gacek - w wygranych setach prawie bezbłędny w odbiorze, no i kadziewicz. polacy to teraz inna drużyna, bardzo mocna psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tabek To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: 195.179.2.* 28.11.06, 09:44 Boze cud sie zdarzyl. Juz spisalem ich na straty ... wiecej tego nie zrobie :) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
palooh To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 09:44 "8:26 Szymański za Wlazłego - jakoś nie widzimy go, jako człowieka, który ma odmienić losy meczu, ale znani jesteśmy z naszych pomyłek. ... 8:43 Brawo Szymański! 23:22. Jeszcze tylko chwilę. ... 9:23 Pomnik dla Szymańskiego. Nie myli się prawie w ogóle. Niewielka przewaga Polaków 7:6." Panowie (i Panie?) kocham Was czytać... Mylcie się tak do końca mistrzostw. Serdeczne dzięki POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEMO POZNAŃ To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 09:45 no pieknie panowie szkoda opoznienia meczu bo przez to miast obejrzec przynajmniej z 3 sety widzialem tylko do polowy drugiego.... sprawdzilo sie stare porzekadlo siatkarskie nie wygrywasz 3-0 prowadzac 2-0 to przegrasz 2-3... i tak sie stalo tym razem Polski zespol pokazal jak sie gra!! BRAWO chlopaki BRAWO Lozano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.i.P. To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: *.rwe.com 28.11.06, 09:45 15:12 w tie-break'u!!!! Czyli 3:2 dla Polski. I pozamiatane!!! Rosjanie teraz nam już nigdy nie wpuszczą mięsa do siebie i zakręcą gaz na 10 lat. Ale kogo to obchodzi. WYGRALIŚMY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fk Re: To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo IP: 80.51.199.* 28.11.06, 09:45 gratulacje dla polskiech siatkarzy! to był najcięższy mecz na mistrzostwach. Odpowiedz Link Zgłoś
pablino To jest ten dzień. Polska - Rosja na żywo 28.11.06, 09:47 GRATULACJE chłopaki, pkp I jak nie kochać siatkówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasssia !!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))) IP: 212.160.172.* 28.11.06, 09:47 Tak się cieszę ...wierzyłam od początku !!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś