Gość: asia IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 30.09.04, 16:25 dziewczyny czy któraś z Was stosowała PROACTIV? słyszałam ,że nie jest to najlepszy preparat, zawiera kolagen, zatyka pory:( co Wy na to? dziękuje a odpowiedzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lola Re: Proactiv???....super IP: *.client.comcast.net 30.09.04, 19:13 Kto CI takich glupot naopowiadal? Uzywam tych kosmetykow od prawie 3 lat i jestem nimi zachwycona. Po niecalym tygodniu stosowania moja cera wygladzila sie idealnie. Od tej pory nie mam zadnych wypryskow, chrostek itd. Wedlug mnie jest to w tej chwili najlepszy na rynku kosmetycznym srodek do problemow z cera tradzikowa. Ktos juz kiedys pytal o Proactiv wiec moze poszukaj tego watku bo tam wszystko opisalam. Dodam, ze wielu moich znajomych przekonalo sie do tych kosmetykow widzac moje rezultaty. Cleanser ma malutkie drobinki ktore dzialaja jak lagodny peeling, potem stosujesz tonik i na koniec specjalny krem. Wszystkie kosmetyki sa bezzapachowe. Polecam z reka na serduszku :) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Proactiv???....super 01.10.04, 10:13 Gość portalu: Lola napisał(a): > Od tej pory nie mam zadnych wypryskow, chrostek itd. A co to są CHROSTKI?? O KROSTKACH to słyszałam ale o chrostkach...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Proactiv???....super IP: *.client.comcast.net 02.10.04, 04:54 najwyzszy czas zebys sie dowiedziala co to jest....:) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Proactiv???....super 02.10.04, 10:43 Najwyższy czas, żebyś się dowiedziała że czegoś takiego nie ma słowniku języka polskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aputnam Re: Proactiv??? 01.10.04, 11:11 A w moim przypadku nie zadzialalo o wiele lepszy jest moim zdaniem ,SVR Lysanel ,cala seria ,szczegolnie polecam www.euro-fashion.com.pl/galeria_forum/elviola/elviola2/index.html Dla mnie cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia do Loli IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 01.10.04, 14:17 Lola jak często stosujesz Proactiv <ile razy dziennie>? powiedz mi czy mozna gdzieś po Polsku przeczytać o tym preparacie??? Mam jeszcze jedno pytanie ile placisz za paczkę z Proactiv i jak długo czekasz na przesyłkę do Polski??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: do Loli IP: *.client.comcast.net 02.10.04, 05:06 Zeby widziec rezultaty to musisz stosowac preparaty przynajmniej 2 razy dziennie. I najlepiej by bylo jakbys stosowala 3 podstawowe kosmetyki o ktorych juz wspominalam. Nie ma niestety ulotek po Polsku ale moze znajdziesz kogos kto Ci pomoze troche przetlumaczyc. Jesli chodzi o koszty przesylki do Polski to nie wiem bo nie mieszkam w Polsce. Przypuszczam ze okolo $20 + $45 za 3 kosmetyki, ktore otrzymujesz co 2 miesiace. Nie musisz tez zamawiac 3 kosmetykow ale w polaczeniu razem na pewno daja lepsze rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: do Loli IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 02.10.04, 18:29 Lola bardzo dziękuje za informacje, kupiłam Proactiv w zestawie razem z maską. Mam nadzieję ze to dobry zakup i że pomoże. pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: do Loli IP: *.client.comcast.net 02.10.04, 20:44 Mysle, ze wszystko bedzie ok. Nikt z moich znajomych jeszcze nie narzekal. Wrecz przeciwnie kazdy sobie chwali. Daj znac za jakis czas czy twoja cera sie poprawila. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś