kamilcyc 09.12.06, 21:23 dziwne trochę ,zawsze interesowałem się Juve ale odkąd spadł do drugiej ligi więcej się o nim pisze niż jak był w serie A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: Juventus liderem Serie B IP: *.magma-net.pl 09.12.06, 21:38 No właśnie, nie wiem czy serie B jest ciekawsza od serie A, a o tym że inter stracił u siebie tylko 2 punkty to już nie napiszą a gra z trochę silniejszymi zespołami niż Crotone czy Napoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Juventus liderem Serie B IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.06, 01:39 Bo Juve zdobywal scudetta zdecydowanie najwiecej. Inter to druzyna przegranych, jak nie przy "zielonym stoliku" to gdy zespoly inne startowaly z minusowymi. Za rok, dwa wszystko wroci do normy... FORZA JUVE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cata Re: Juventus liderem Serie B IP: 81.219.56.* 10.12.06, 21:49 po co maja pisac o machlojach berlusconiego czy innych lapsurdakow z serie a. forza juve!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Jaruga Juventus liderem Serie B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 21:26 juve!!!!!!!!!!!! w 1 lidze licze na was mam nadzieje ze dacie rade i pokarzec na co was stac>>>. Odpowiedz Link Zgłoś