anula001 05.05.05, 23:23 nie wpadam tu od kilku dni i nie wiem juz kto jest kto.. tyle nowych osob, tyle nowych watkow, nie nadazam juz.. znaczy to dobrze, ale chyba odpadam z tej gry forumowej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: To straszne.... 05.05.05, 23:27 nie wiem Max czy dam rade, nie chce mi sie zwyczajnie wiesz? Odpowiedz Link
mr_maks Re: To straszne.... 05.05.05, 23:46 To nie nadrabiaj tylko pisz na biezaco. Nie ma co sie katowac i czytac wszystkie posty. Jesli o mnie chodzi to postanowilem ograniczyc czas ktory spedzam na forum, i liczbe miejsc w ktorych sie pojawiam. Zyle bez forum caly dlugi łikęd i bylo dobrze W pierwszej kolejnosc w odstawke ide te miejsca gdzie nie chce mi sie po prostu pisac, lub gdzie wydaje mi sie ze lepiej ludziom beze mnie. Co bedzie z pozostalymi forami i mna pokaze przyszlosc Odpowiedz Link
anula001 Re: To straszne.... 05.05.05, 23:52 Max, nie cyztam wszystkich postow no cos Ty - daawno temu tak robilam, ale wtedy siedzialo 20 osob na forum nie mam na to czasu. Tez ograniczylam czas forumowy, zreszta to widac. Caly weekend dlugi siedzialam tylko lacznie godzine, glownie slac smsy Odpowiedz Link
maraiss Re: To straszne.... 05.05.05, 23:24 anula001 napisała: > nie wpadam tu od kilku dni i nie wiem juz kto jest kto.. > tyle nowych osob, tyle nowych watkow, nie nadazam juz.. > > znaczy to dobrze, ale chyba odpadam z tej gry forumowej nie tylko ty(( Odpowiedz Link
tamara_t Re: To straszne.... 05.05.05, 23:25 Znaczy się - stworzyłaś tak dobry klimat, że nie musisz "nakręcać" forum.. żyje własnym życiem, jak każde dorastające dziecko ))) Odpowiedz Link
anula001 Re: To straszne.... 05.05.05, 23:27 tak, ale ja sie troche wyalienowana czuje jak wracam wieczorem i chce pisac, wiesz? Odpowiedz Link
tamara_t Re: To straszne.... 05.05.05, 23:29 Spokojnie Anula, wiesz, że jest jeszcze cichy kątek, gdzie życie toczy się wolniej... ))) Odpowiedz Link
anula001 Re: To straszne.... 05.05.05, 23:31 wiem, dzieki i wlasnie to jest straszne ze na "swoje" forum wchodze ostatnio srednio chetnie.. Odpowiedz Link
herezja Re: To straszne.... 05.05.05, 23:27 Takie są efekty straszenia narybka odebraniem akcesu Odpowiedz Link
anisua Re: To straszne.... 05.05.05, 23:30 herezja napisała: > Takie są efekty straszenia narybka odebraniem akcesu a tym to straszył...Konrad Odpowiedz Link
herezja Re: To straszne.... 05.05.05, 23:31 To jak widać straszył skutecznie Konrad Groźny ) Odpowiedz Link
jeanne_n Re: To straszne.... 06.05.05, 09:46 anula001 napisała: > znaczy to dobrze, ale chyba odpadam z tej gry forumowej no, no - tylko bez takich się jakoś uklepie i ułoży, nie wszyscy pewnie zostaną tu na dłużej... zresztą nie powiem, kto twierdził, że uwielbia poznawać nowych ludzi P Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: To straszne.... 06.05.05, 10:33 ....Misie lubią dzieci, dzieci lubią misie....I niech juz tak zostanie )) Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: To straszne.... 06.05.05, 10:45 A co mi tam - strasznie polubiłem co poniektórych.... I i bez pierników jakoś tak się mało słodko zrobiło - ot co!!!! Odpowiedz Link
anula001 Re: To straszne.... 06.05.05, 10:46 Ciebie tez ludzie polubili, i ciesza sie ze wrociles, wlacznie z piernikiem, ktory tez sie cieszy Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: To straszne.... 06.05.05, 10:55 Fajnie, że ktoś się cieszy.Lubię jak dookoła szczęśliwi (mniej lub bardziej) ludzie sobie chodzą...Ładnie wyglądają z głowami w chmurach ))) Odpowiedz Link
anula001 Re: To straszne.... 06.05.05, 11:00 oj tez lubie wesolych, podonych i zadowolonych ludzi dookola. Ale z ta glowa w chmurach to uwaga - jak za wysoko to tez niedobrze, bo mozna sobie tu na ziemii nogi polamac Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: To straszne.... 06.05.05, 11:03 No ja sobie sprawiłem nowe okularki - i już więcej widzę z daleka... I kroki też jakoś tak bardziej ostrożnie stawiam niż kiedyś Odpowiedz Link