Gość: KSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 18:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baqet Re: Manchester United odskoczył Chelsea 26.12.06, 19:03 GLORY, GLORY MAN. UNITED!!!!!!!! Champions League i Premier League są nasze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikiol Re: Manchester United odskoczył Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 19:27 Glory, Glory Alleluja, na ManU nie ma ... zbója. Wygramy Premiership i Ligę Mistrzów, a Cris lub Roo zdobędzie koronę króla strzelców Premierligue. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as1010 Murinczo to prostak IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 26.12.06, 19:55 Baran jakich malo, prostak i mega fuksiarz ze trafil na ruskie pieniadze. Chyba nie ma watpliwosci ze wygrana w LM zapewnil mu blad sedziow chocby w dwumeczu z MU (no i mega fart). Nieuznany gol Scholesa, gol z wolnego w samej koncowce, cienias i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chelsea Re: Murinczo to prostak IP: *.range81-129.btcentralplus.com 26.12.06, 20:16 Prostakiem jestes ty mistrzu!!! Nawet nie potrafisz sie wyslowic. Porto wygralo fuksem?! Bo strzelilo 1 bramke wiecej? No to o czym mamy mowic jak nie o szczesciu i fuksie w finale z Bayernem? Jestes zerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as1010 Re: Murinczo to prostak IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 26.12.06, 21:24 Synku od kiedy jestes fanem Czelsi? Jak pieniazki zaczely naplywac od ruska? Zerem chlopczyku jestes ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chels Re: Manchester United odskoczył Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 10:08 Jak na razie Drogba wyprzedza Ronaldo 2 bramkami, a Rooneya aż 4 :-), więc sporo pracy przed Twoimi idolami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mIsTrZ Re: Manchester United odskoczył Chelsea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.07, 19:32 Manchester Utd żądzi.................c.ronaldo tez...to najlepszy piłkarz na świecie...a za jakies 10lat ciekawe jak będzie gral jak teraz ma 21 lat to będzie wymiatał wtedy......;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Manchester United odskoczył Chelsea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 20:28 ludzie zmieńcie sobie wynik west-ham - portsmouth i tabelę... było 1-2 a nie 0-2 gola dla west-ham strzelił w 81 min. Sheringham... trochę nie przystoi nie wiedzieć tego prawie 6 godzin po zakończeniu meczu <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss99 Manchester United odskoczył Chelsea IP: 195.28.182.* 26.12.06, 20:37 Znowu wracają do nas syni marnotrwani którzy jeszcze do niedawna kibicowali chelsea. Takich kibiców nie chce Man Utd. Learn to play the United way Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Re: Manchester United odskoczył Chelsea IP: *.dsl.bell.ca 26.12.06, 20:57 Kiedy sie odbyl mecz w ktorym Chelsea pokonala M.U. 3:0........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chelsea Re: Manchester United odskoczył Chelsea IP: *.range81-129.btcentralplus.com 27.12.06, 10:57 Oj wygrala Chelsea 3:0 z MU. Bylo to 29 kwietnia tego roku. Kibic i nie zna historii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snake co za odmiana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 21:18 "Ibrahimie Sonko, który przyczynił się do urazu Cudiciniego (...)" - po jakiemu to jest??? Na Boga! Co to za odmiana, Ibrahimie??? Może tak Ibrahimowi, co??? Ja rozumiem że są święta, ale niechby się np. piekarz tak cholernie pomylił...??? Szok!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godfryd Re: co za odmiana!!! IP: *.icpnet.pl 26.12.06, 21:33 Miałem podobną pierwszą myśl, ale potem skojarzyłem,że Sonko ma po prostu na imię Ibrahima, nie Ibrahim. en.wikipedia.org/wiki/Ibrahima_Sonko Niemniej, nie brzmi to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: co za odmiana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 21:35 Czasami żal za d..ę ściska gdy się pa3 jak spryciarz Murinho wyciska jak cytrynkę kolegę "multi" ruskiego z funciaków. Ostatnio kontuzje i dyskwalifikacje w boskim ManU ułatwiały frajerom drogę do mistrzowskich laurów a teraz, gdy cena "zakupu wyniku wzrasta" coraz lepiej widać prawdziwą wartość funtów ruslingów. "Glory glory Man United" zdecydowanie powyżej "na ch.j nam swoboda r....go naroda"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: co za odmiana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 21:43 I jeszcze jedna grzeczna uwaga do autora textu: zwróć pan uwagę, że przegrana ManU z West Ham nie miała miejsca na Old Trafford tylko w meczu wyjazdowym. Chyba, że dla pana "redaktora" u siebie czy na wyjeździe to "wsio ryba" ino tylko rybki łyknęły. Ale z taką postawą to chyba prędzej w "Radio M' niż w GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ zmieńcie sobie ten wynik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 22:00 tak jak pisałem jakieś półtorej godziny temu... same błędy u was :( grześ napisał: ludzie zmieńcie sobie wynik west-ham - portsmouth i tabelę... było 1-2 a nie 0-2 gola dla west-ham strzelił w 81 min. Sheringham... trochę nie przystoi nie wiedzieć tego prawie 6 godzin po zakończeniu meczu <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafinhooo brednie na gazeta.pl IP: *.icpnet.pl 26.12.06, 23:03 MANU nie przgralo z west hamem u siebie ,tylko w londynie ,wypadaloby nie pisac takich bzdur,na tak powaznym portalu:/ pozdrawiaaaam:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: brednie na gazeta.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 23:48 "poważny" portal ma dalej błędny wynik meczu wh-portsmouth mimo że pisałem o tym 2 razy na tym forum (1 raz 3 godz. temu)... żałosne to jest i tyle :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: app a skad wnosisz ze to "powazny portal"? IP: *.aster.pl 27.12.06, 10:51 bo ja nie mam takich watpliwosci. pisuja tu albo analfabeci, ktorzy mature zdali zapewne dopiero dzieki giertychowi, albo ignoranci, albo tacy, ktorzy pasuja do obu kategorii naraz. wielokrotne "upomnienienia" nie odnosza skutku, czyli szanowna redakcja jest takim samym dnem. nie wiem jak wy, ja przenosze sie do der-konkurencji, postaram sie wyprosic u nich "drzewkowe" forum i gdy sie uda, juz nigdy na gazete.pl nie zajrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ halooo! głupki z gazeta.pl!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 23:51 west ham - portsmouth 1-2... sprawdźcie mój post napisany 3,5 godz. temu żeby wiedzieć kto strzelił bramkę dla wh :( Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: halooo! głupki z gazeta.pl!!! 27.12.06, 03:39 Ty myslisz ze o tej porze jeszcze ktos w redakcji siedzi? :D Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowa.alternatywa ale nudaAAA 27.12.06, 10:49 jak sie ma kase mozna wszystko - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MU Man Utd mistrzem IP: *.mielec254.tnp.pl 27.12.06, 11:46 We are fucking the Blues, we are fucking the Reds, we are UNITED and we are THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronaldo o Cristiano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:28 Mancester jeszcze bardziej ucieknie chelsea .Nawet Drogba im nie pomoże gdy Cristiano jest na topie .Świat jest u jego stóp . Odpowiedz Link Zgłoś