Dodaj do ulubionych

Manchester United odskoczył Chelsea

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 18:58
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • baqet Re: Manchester United odskoczył Chelsea 26.12.06, 19:03
      GLORY, GLORY MAN. UNITED!!!!!!!! Champions League i Premier League są nasze!!!!
      • Gość: mikiol Re: Manchester United odskoczył Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 19:27
        Glory, Glory Alleluja, na ManU nie ma ... zbója. Wygramy Premiership i Ligę
        Mistrzów, a Cris lub Roo zdobędzie koronę króla strzelców Premierligue.
        • Gość: as1010 Murinczo to prostak IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 26.12.06, 19:55
          Baran jakich malo, prostak i mega fuksiarz ze trafil na ruskie pieniadze.
          Chyba nie ma watpliwosci ze wygrana w LM zapewnil mu blad sedziow chocby w
          dwumeczu z MU (no i mega fart). Nieuznany gol Scholesa, gol z wolnego w samej
          koncowce, cienias i tyle.
          • Gość: chelsea Re: Murinczo to prostak IP: *.range81-129.btcentralplus.com 26.12.06, 20:16
            Prostakiem jestes ty mistrzu!!! Nawet nie potrafisz sie wyslowic. Porto wygralo
            fuksem?! Bo strzelilo 1 bramke wiecej? No to o czym mamy mowic jak nie o
            szczesciu i fuksie w finale z Bayernem? Jestes zerem
            • Gość: as1010 Re: Murinczo to prostak IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 26.12.06, 21:24
              Synku od kiedy jestes fanem Czelsi? Jak pieniazki zaczely naplywac od ruska?
              Zerem chlopczyku jestes ty...
        • Gość: chels Re: Manchester United odskoczył Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 10:08
          Jak na razie Drogba wyprzedza Ronaldo 2 bramkami, a Rooneya aż 4 :-), więc sporo
          pracy przed Twoimi idolami
      • Gość: mIsTrZ Re: Manchester United odskoczył Chelsea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.07, 19:32
        Manchester Utd żądzi.................c.ronaldo tez...to najlepszy piłkarz na
        świecie...a za jakies 10lat ciekawe jak będzie gral jak teraz ma 21 lat to
        będzie wymiatał wtedy......;)
    • Gość: grześ Manchester United odskoczył Chelsea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 20:28
      ludzie zmieńcie sobie wynik west-ham - portsmouth i tabelę... było 1-2 a nie
      0-2 gola dla west-ham strzelił w 81 min. Sheringham... trochę nie przystoi nie
      wiedzieć tego prawie 6 godzin po zakończeniu meczu <lol>
    • Gość: boss99 Manchester United odskoczył Chelsea IP: 195.28.182.* 26.12.06, 20:37
      Znowu wracają do nas syni marnotrwani którzy jeszcze do niedawna kibicowali
      chelsea. Takich kibiców nie chce Man Utd. Learn to play the United way
      • Gość: Staruszek Re: Manchester United odskoczył Chelsea IP: *.dsl.bell.ca 26.12.06, 20:57
        Kiedy sie odbyl mecz w ktorym Chelsea pokonala M.U. 3:0........
        • Gość: chelsea Re: Manchester United odskoczył Chelsea IP: *.range81-129.btcentralplus.com 27.12.06, 10:57
          Oj wygrala Chelsea 3:0 z MU. Bylo to 29 kwietnia tego roku. Kibic i nie zna
          historii?
    • Gość: snake co za odmiana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 21:18
      "Ibrahimie Sonko, który przyczynił się do urazu Cudiciniego (...)" - po jakiemu
      to jest??? Na Boga! Co to za odmiana, Ibrahimie??? Może tak Ibrahimowi, co???
      Ja rozumiem że są święta, ale niechby się np. piekarz tak cholernie
      pomylił...??? Szok!!!!
      • Gość: godfryd Re: co za odmiana!!! IP: *.icpnet.pl 26.12.06, 21:33
        Miałem podobną pierwszą myśl, ale potem skojarzyłem,że Sonko ma po prostu na
        imię Ibrahima, nie Ibrahim.
        en.wikipedia.org/wiki/Ibrahima_Sonko
        Niemniej, nie brzmi to dobrze.
      • Gość: Szrek Re: co za odmiana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 21:35
        Czasami żal za d..ę ściska gdy się pa3 jak spryciarz Murinho wyciska jak
        cytrynkę kolegę "multi" ruskiego z funciaków. Ostatnio kontuzje i
        dyskwalifikacje w boskim ManU ułatwiały frajerom drogę do mistrzowskich laurów
        a teraz, gdy cena "zakupu wyniku wzrasta" coraz lepiej widać prawdziwą wartość
        funtów ruslingów. "Glory glory Man United" zdecydowanie powyżej "na ch.j nam
        swoboda r....go naroda"!
        • Gość: Szrek Re: co za odmiana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 21:43
          I jeszcze jedna grzeczna uwaga do autora textu: zwróć pan uwagę, że przegrana
          ManU z West Ham nie miała miejsca na Old Trafford tylko w meczu wyjazdowym.
          Chyba, że dla pana "redaktora" u siebie czy na wyjeździe to "wsio ryba" ino
          tylko rybki łyknęły. Ale z taką postawą to chyba prędzej w "Radio M' niż w GW
          • Gość: grześ zmieńcie sobie ten wynik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 22:00
            tak jak pisałem jakieś półtorej godziny temu... same błędy u was :(

grześ napisał:

ludzie zmieńcie sobie wynik west-ham - portsmouth i tabelę... było 1-2 a nie
            0-2 gola dla west-ham strzelił w 81 min. Sheringham... trochę nie przystoi nie
            wiedzieć tego prawie 6 godzin po zakończeniu meczu <lol>
    • Gość: rafinhooo brednie na gazeta.pl IP: *.icpnet.pl 26.12.06, 23:03
      MANU nie przgralo z west hamem u siebie ,tylko w londynie ,wypadaloby nie pisac
      takich bzdur,na tak powaznym portalu:/ pozdrawiaaaam:D
      • Gość: grześ Re: brednie na gazeta.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 23:48
        "poważny" portal ma dalej błędny wynik meczu wh-portsmouth mimo że pisałem o
        tym 2 razy na tym forum (1 raz 3 godz. temu)... żałosne to jest i tyle :(
      • Gość: app a skad wnosisz ze to "powazny portal"? IP: *.aster.pl 27.12.06, 10:51
        bo ja nie mam takich watpliwosci.

pisuja tu albo analfabeci, ktorzy mature zdali zapewne dopiero dzieki
        giertychowi, albo ignoranci, albo tacy, ktorzy pasuja do obu kategorii naraz.

wielokrotne "upomnienienia" nie odnosza skutku, czyli szanowna redakcja jest
        takim samym dnem. nie wiem jak wy, ja przenosze sie do der-konkurencji,
        postaram sie wyprosic u nich "drzewkowe" forum i gdy sie uda, juz nigdy na
        gazete.pl nie zajrze.
    • Gość: grześ halooo! głupki z gazeta.pl!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 23:51
      west ham - portsmouth 1-2... sprawdźcie mój post napisany 3,5 godz. temu żeby
      wiedzieć kto strzelił bramkę dla wh :(
      • profes79 Re: halooo! głupki z gazeta.pl!!! 27.12.06, 03:39
        Ty myslisz ze o tej porze jeszcze ktos w redakcji siedzi? :D
    • cytrynowa.alternatywa ale nudaAAA 27.12.06, 10:49
      jak sie ma kase mozna wszystko -
      • Gość: MU Man Utd mistrzem IP: *.mielec254.tnp.pl 27.12.06, 11:46
        We are fucking the Blues, we are fucking the Reds, we are UNITED and we are THE
        BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Ronaldo o Cristiano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:28
      Mancester jeszcze bardziej ucieknie chelsea .Nawet Drogba im nie pomoże gdy
      Cristiano jest na topie .Świat jest u jego stóp .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka