Dodaj do ulubionych

Figo opuści Inter?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:43
jestem pierwszy Figo to drugi Bąk albo Rivaldo..........
Obserwuj wątek
    • Gość: mihu2002 wraca na stare śmieci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:44
      Wraca na stare śmieci, bo czym sie różni Al-Ittihad od realu ?? Chociaż nie
      Al-Ittihad jest obecnie pierwszy w lidze :)
      www.soccerway.pl/national/libya/premier-league/
      • Gość: Master Re: wraca na stare śmieci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:52
        www.soccerway.pl/national/saudi-arabia/first
        Nie wiem czy odróżniasz, ale Arabia Saudyjska to nie to samo co Libia.
        • plmlp Figo z makiem... 27.12.06, 23:14
          .
    • Gość: kibic Barcy Rivaldo gra w Grecji a nie u muslimów... IP: *.static.korbank.pl 27.12.06, 12:51
      Rivaldo gra w Olimpiakosie Pireus chyba;)

• Gość: Master Re: Rivaldo gra w Grecji a nie u muslimów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:52
        A to nie jest dla niego emerytura?
    • Gość: dsssssssss Figo opuści Inter? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:05
      Tamten klub do którego on ma odejść jest za słabu na Figo
    • Gość: Fido Dido Figo opuści Inter? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:20
      Figo wróć do Realu !!! please...
    • omcrew wkoncu wlasciwy czlowiek 27.12.06, 14:58
      na wlasciwym miejscu
    • Gość: nmno Ten Juda$ zrobi wszystko dla siana i troszkę $$$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:58
      ...
    • Gość: makrzys12 Re: Figo opuści Inter? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:59
      co to za durny wyścig :" Jestem pierwszy"!? czy same dzieci tu piszą !? A co do
      Luisa to wielkim piłkrzem jest i basta!!!
      • Gość: dr kra Re: Figo opuści Inter? IP: *.80-202-102.nextgentel.com 27.12.06, 18:44
        dla mnie to on przede wszystkim byl figo-gruba dupa, a dopiero pozniej dobrym
        graczem. nie wiem czemu wlasciwie tyle uwagi poswiecalem jego budowie w tych
        rejonach, nie jestem gejem, ale zawsze mnie to irytowalo.
      • Gość: karmazy Re: Figo opuści Inter? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 21:39
        no a poza tym normalna sprawa ze chce nieco pobiegac sobie na wolnych obrotach,
        dorobic do emerytury, w jego wieku trudno juz grac na wysokim poziomie w silnej
        lidze i jeszcze mecze pucharowe zaliczac. sam bym poszedl na "taka emeryture"
    • Gość: ? Beckham? IP: *.aster.pl 27.12.06, 23:32
      ?

można by jeszcze ze 100 takich tematów wrzucić bo wielu jest piłkarzy
    • Gość: 7 Figo opuści Inter? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 10:45
      Figo to wielki pilkarz i poza tym nic niewiadomo na temat ze wyjechal albo juz
      podpisal kontrakt z arabska druzyna wiec...pozyjemy zobaczymy bo bezsensu cos
      gadac jak sie niewie czy to prawda!!!!!! FIGO 7

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka