Gość: chelsea 4ever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:43 jestem pierwszy Figo to drugi Bąk albo Rivaldo.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mihu2002 wraca na stare śmieci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:44 Wraca na stare śmieci, bo czym sie różni Al-Ittihad od realu ?? Chociaż nie Al-Ittihad jest obecnie pierwszy w lidze :) www.soccerway.pl/national/libya/premier-league/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Re: wraca na stare śmieci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:52 www.soccerway.pl/national/saudi-arabia/first Nie wiem czy odróżniasz, ale Arabia Saudyjska to nie to samo co Libia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Barcy Rivaldo gra w Grecji a nie u muslimów... IP: *.static.korbank.pl 27.12.06, 12:51 Rivaldo gra w Olimpiakosie Pireus chyba;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Re: Rivaldo gra w Grecji a nie u muslimów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:52 A to nie jest dla niego emerytura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsssssssss Figo opuści Inter? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:05 Tamten klub do którego on ma odejść jest za słabu na Figo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fido Dido Figo opuści Inter? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:20 Figo wróć do Realu !!! please... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nmno Ten Juda$ zrobi wszystko dla siana i troszkę $$$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:58 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makrzys12 Re: Figo opuści Inter? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:59 co to za durny wyścig :" Jestem pierwszy"!? czy same dzieci tu piszą !? A co do Luisa to wielkim piłkrzem jest i basta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr kra Re: Figo opuści Inter? IP: *.80-202-102.nextgentel.com 27.12.06, 18:44 dla mnie to on przede wszystkim byl figo-gruba dupa, a dopiero pozniej dobrym graczem. nie wiem czemu wlasciwie tyle uwagi poswiecalem jego budowie w tych rejonach, nie jestem gejem, ale zawsze mnie to irytowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazy Re: Figo opuści Inter? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 21:39 no a poza tym normalna sprawa ze chce nieco pobiegac sobie na wolnych obrotach, dorobic do emerytury, w jego wieku trudno juz grac na wysokim poziomie w silnej lidze i jeszcze mecze pucharowe zaliczac. sam bym poszedl na "taka emeryture" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Beckham? IP: *.aster.pl 27.12.06, 23:32 ? można by jeszcze ze 100 takich tematów wrzucić bo wielu jest piłkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Figo opuści Inter? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 10:45 Figo to wielki pilkarz i poza tym nic niewiadomo na temat ze wyjechal albo juz podpisal kontrakt z arabska druzyna wiec...pozyjemy zobaczymy bo bezsensu cos gadac jak sie niewie czy to prawda!!!!!! FIGO 7 Odpowiedz Link Zgłoś