Dodaj do ulubionych

Zarząd PZPN podzielony. Czy będzie dymisja?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 00:29
Dymisja Listkiewicza i to natychmiast! Przykład p. Hańderka jest dobry, tylko
źle użyty - premier nie musi ustępować po zatrzymaniu "jakiegoś polityka", ale
po zatrzymaniu członka własnego rządu za który bierze odpowiedzialność - jak
najbardziej. Analogia oczywista: "wpadł" członek władz PZPN a nie "jakiś
działacz" ("jakichś działaczy" to wpadło już na pęczki). Ale Listka już nic
nie wzrusza. Człowiek z betonu...
Obserwuj wątek
    • Gość: bolo 3+5=35(caly zarzad) nowa matematyka PZPN IP: *.eu.solvay.com 19.01.07, 00:50
      3 kluby z 1 ligi plus 5 klubow z 2-giej ligi i 35 osobowy zarzad- wykluczyc ze
      struktor PZPN
      Potem dolaczyc dalsze kluby umazane w gownie po pachy.
      • tequila57 wierszyk o "czarnej owcy" - a w zasadzie parafraza 19.01.07, 08:11
        Policja już się zbliża,
        już puka do mych drzwi.
        Czy dać się ująć żywcem ?
        pistolet w ręku drży.

O losie mój przeklęty,
        wszyscy zdradzili mnie!
        Grubą garnęli kasę,
        teraz schowali się

W lesie ukryłem złoto,
        i euro bańki dwie.
        Ach szkoda by te dobro,
        w ich łapska dostało się.

A mogło byc tak pięknie,
        Metaxa lała się!
        Kibice się wkurzali,
        sędziowie śmiali się.

Czas broń juz przeładować,
        z życiem pożegnać się.
        Na dole policjanci
        już dobijają się.

Przystawiam broń do głowy,
        lecz nie zastrzelę się,
        Bo nie mam ja honoru
        jak każdy o tym wie.

Zakuli mnie w kajdanki,
        wywlekli mnie przed dom.
        Wrzucili mnie do suki,
        dałem sie podejść psom.

Ach, cieszą się kibice,
        co widzieli wypadek ten.
        Ciekawe jaki wyrok,
        na ile wsadzą mnie.

W więzieniu już czekają
        kibole na mój zad
        pewnie mnie przecwelują
        na długie dziesięć lat

/za Piersi/
      • michr Re: 3+5=35(caly zarzad) nowa matematyka PZPN 19.01.07, 11:07
        wczoraj minister sportu powiedział że ostatni raz spotyka się z Listkiewiczem
        jako prezesem PZPN. Czyżby minister przeczuwał że Kaczyński wyrzuci go z rządu?
    • pshem.co Re: Zarząd PZPN podzielony. Czy będzie dymisja? 19.01.07, 07:56
      Dymisja? Jakoś tak mam wrażenie, że każdy, kto w miarę dba o swój wizerunek po
      usłyszeniu że brał udział "procederze" - choćby biernie - zmywałby się stamtąd
      natychmiast. Tylko u nas jest tak, że nikt nic nie wie i to to była czyjaś
      prywatna sprawa. Ktoś mi wmówi, że nie wiedziano w zarządzie o tym że p.Wit
      prowadzi działalność gosp. sprzeczną z założeniami statutu i jego pozycją w
      zarządzie PZPN?
      Choćby to jest współdziałaiem w łamaniu statutu.
      Guzik tam, nawet jak nas zawieszą, to jest szansa na jakąś poprawę w
      przyszłości. Cały zarząd powinien się podać do dymisji - natychmiast.
      Jak nie to ci którzy są uczciwi - na znak protestu przeciwko temu co się dzieje
      bo na poprawę w tym składzie nie ma żadnych szans.
      Mam tylko dwie wątpliwości w tej sytuacji...
      1. czy sprawiedliwych wystarczy do wprowadzenia nowego ładu?
      2. czy nowym ładem powinien się zajmować człowiek, za którym ciągnie
      się "smrodek" stosowania dopingu w jego karierze sportowej?
    • piko58 Re: Zarząd PZPN podzielony. Czy będzie dymisja? 19.01.07, 08:13
      hańba panowie, HAŃBA !!! - do większości członków PZPN nic nie dociera, a pan
      trener Piechniczek to chyba zapomniał, że komuna już upadła... co do lidera PZPN
      to nie mam słów: ten człowiek NIE MA HONORU !!!
      Odejdźcie proszę, odejdźcie!!!
    • Gość: pani_z_pieskiem Calkiem liczny ten zarzad IP: *.nask.waw.pl 19.01.07, 08:36
      Tylko po co?
      • amanasunta53 Re: Calkiem liczny ten zarzad 19.01.07, 09:08
        Gość portalu: pani_z_pieskiem napisał(a):

> Tylko po co?
        aby kasiorę trzepać.Pensje porównywalne z rządowymi a może nawet wyższe.
    • Gość: Zdinhto Zarząd PZPN słusznie cuchnie łapówkami!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 09:10
      Zarząd PZPN słusznie cuchnie łapówkami!!!!!!!!!!!!Zarząd PZPN słusznie cuchnie
      łapówkami!!!!!!!!!!!!Zarząd PZPN słusznie cuchnie łapówkami!!!!!!!!!!!!Zarząd
      PZPN słusznie cuchnie łapówkami!!!!!!!!!!!!Zarząd PZPN słusznie cuchnie
      PZPN słusznie cuchnie łapówkami!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Zdinhto Zapomniałem! Oni biorą miliony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 09:13
        Oni biorą miliony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oni biorą miliony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oni
        biorą miliony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oni biorą miliony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oni biorą
        miliony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oni biorą miliony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oni biorą
        miliony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oni biorą miliony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oni biorą
        miliony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oni biorą
        miliony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        A my po kilka stów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A my po kilka
        stów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A my po kilka stów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A my po
        kilka stów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A my po kilka stów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A
        my po kilka stów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A my po kilka
        stów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A my po kilka stów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A my po
        kilka stów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A my po kilka stów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: bbb Re: Zarząd PZPN podzielony. Czy będzie dymisja? IP: *.devs.futuro.pl 19.01.07, 09:38
      trudno będzie ich ruszyć, polecą na skargę np do FIFA i co kraj wykluczony z
      igrzysk totalne bezprawie
    • Gość: miroo Re: Zarząd PZPN podzielony. Czy będzie dymisja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 09:53
      zwykla walka o stolki, w zuzlu lipiec tez zawiesil zarzad i wybral nowy,
      nic sie nie zmienilo dla ogolu i dla zuzla, tylko dla pis-u sie zmienilo, bo sa tam teraz ludzie sprzyjajacy pisowi.

komunizm jak za najlepszych czasow stalina!!!!!!
    • Gość: Marcyś Koksiarz rozlicza za niesportowe zachowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 10:16
      To taka mentalność Kalego ze koksiarz, sportowiec złapany na oszustwie czytaj
      dopingu, za oszustwa chce rozliczać zarząd PZPN. Nie bronię nikogo ale lipiec
      na pewno nie jest osobą która może decydować o tym co moralne w związku było a
      co nie...
    • Gość: PRL-PiS Polska paranoja (PiSu) ! IP: *.w90-22.abo.wanadoo.fr 19.01.07, 10:17
      Czy fecet ktory bral "koks" ma moralne prawo osadzac innych?
      PiSowska Odpowiedzialnosc zbiorowa!
      Straszenie Polski aresztami stalo sie glownym zajeciem PiSu!
      Czy narod da sie zastraszyc? Ilu z aresztowanych zostalo ukaranych?
      90% po kilku dniach bylo zwolnionych! PRL - XXI wieku - PiS !
    • czarek47 zarzad ZJAZD !! i to natychmiast !!! 19.01.07, 10:17
      chociaz raz popatrzcie troche ponad te pelne talerze frykasow w Sheratonie !!
    • Gość: maro Re: Zarząd PZPN podzielony. Czy będzie dymisja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 10:18
      Przypomina mnie się cytat nawiazujacy do tej calej sytuacji ("Chłopaki nie płaczą"):
      *Masz jaja?
      -mmhmm...
      *To podaj się do dymisji

Postacie sami dobierzcie. Problemu nie będzie:D
    • paka48 Czarnecki ? - Czarno to widzę 19.01.07, 10:22
      Sport jest na dnie z błogosławieństem PiS. Naprawa go politykami to wołanie tez
      słowami polityuków: "Co by tu jeszcze spieprzyc Panowie. Co by tu spieprzyć?..."
      przecież Lipiec w styczniu robi nam ...kuku kuku
      • marek_solon Re: Czarnecki ? - Czarno to widzę 19.01.07, 10:58
        czy ktoś wie, kiedy będzie w ogóle ta decyzja zarzadu PZPN? o której godzinie
        jest jakies ich posiedzenie?

pilkazzaklawiatury.blox.pl/html
    • Gość: fafula Zarząd PZPN podzielony. Czy będzie dymisja? IP: *.chello.pl 19.01.07, 10:55
      na zbity pysk wywalić tych wszystkich przekrętów!!!
    • Gość: kibic Jaka dymisja? Listek zawsze niewinny. IP: 212.160.102.* 19.01.07, 10:55
      Rozgonić tę bandę bez względu na skutki.Listek ubabrany w tym po pachy,cwaniak
      k... .
    • roztoka A jak wam się Lipiec podoba? 19.01.07, 11:00
      Niezależnie od tej całej hecy z PZPN, bo to jest osobna sprawa, nie mogę na
      niego patrzeć, to jest coś tak obrzydliwego z wyglądu, tak szkaradnego, nawet
      nie monstrum, coś dużo gorszego...
      • samozwaniec1 Lipiec to rzeczywiscie najwieksze monstrum w Polsc 19.01.07, 11:59
        Jeszcze w zyciu nie spotkalem bardziej goownianej geby,niz ma ten polykacz
        koksu.
    • Gość: JaC Koźmiński: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:02
      > "Będzie to metoda demokratyczna, nie wiązałbym takiego zjazdu z wyborami w
      okręgach, te zostawiłbym w starym składzie."

Won wreszcie od koryta !!
    • Gość: waldos Zarząd PZPN won !! Listek kanalio won ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:34
      panie piechniczek jeśli zalezy panu na tym by dobrze pana pamietano to podaj się pan do dymisji,nie przykładaj ręki do ratowania tej kanali,tego cżłowieka bez honoru listkiewicza i całej jego świty,wszyscy którzy chcecie pomóc polskiej piłce podajcie się do dymisji !!! tylko rewolucja i odciecie się od złodziejskiej zakłamanej przeszłości uratuje nasza piłke,nawet jeśli mają nas wykluczyć to uważam że wielu kibiców zapłaci tą cene byle tylko ci kótrzy polskiej piłce nic nie pomogli (poza rautami z blatterem,popatrzmy na nasze szkolenie młodzieży,na wciaż niedoskonałe stadionya przede wszystkim ile zrobiono dla zwykłych dzieciaków które nia mają gdzie grać i grają na asfalcie na prowincji,wiem to wina także państwa,ale pzpnu również !)
      do lista nikt już apelu żadnego nie napisze bo to człowiek bez honoru który gdy na niego plują udaje że pada,wstyd dla rodziny tylko przynosi
    • Gość: areg Zarząd PZPN podzielony. Czy będzie dymisja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:46
      szanse na to, że zarząd leśnych dziadków poda się sam do dymisji są takie jak
      to, że premier wyprowadzi się od mamusi. Żadne. PZPN w tym składzie
      przetrwałoby nawet koniec świata. I jeszcze jeden dzien dłużej
    • Gość: Pio Jeżeli Lepperowi postawią zarzuty to rząd poda sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:57
      do dymisji?? Co wtedy zrobi minister Lipiec??
    • bronimir Cały Zarząd to pieszczoski komuny. 19.01.07, 12:18
      Co na to lustratorzy z IPNu.
    • Gość: Robert Re: Zarząd PZPN podzielony. Czy będzie dymisja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:25
      "Leśne dziadki" z PZPN - wasz czas się dzisiaj skończył !!!!!!!!!!!!!
    • Gość: amgbeta Zarząd PZPN podzielony. Czy będzie dymisja? IP: *.hsd1.il.comcast.net 20.01.07, 02:41
      Wysadzenie doropkiewiczow ze stolkow spoznione o cztery lata.
    • Gość: edward rybienko Zarząd PZPN podzielony. Czy będzie dymisja? IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.07, 12:52

Decyzja o zawieszeniu Zarzadu PZPN przez Minisrta Lipca bardzo
      sluszna. Odpowiedzalnym czynię bylego Prezesa PZPN za niepodję
      zdecydowanych dzialań, chyba że czekał na zatrzymanie przez
      prokuratora samego Prezesa FIFA. Podrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka