Gość: jajaja IP: *.aster.pl 20.01.07, 18:22 ostatni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslaw1 Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship 20.01.07, 18:26 Gratulacje i jeszcze lepszej skuteczności w barwach narodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Bramka IP: *.e-wro.net.pl 20.01.07, 18:39 ta bramka wkrotce na www.skrotymeczow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient SuperGreg IP: 212.160.156.* 20.01.07, 18:28 Lubię natrząsać się z krytyków Rasiaka. Ciekawe czemy teraz siedzą cichutko jak myszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilo86 Re: SuperGreg IP: *.81.rev.vline.pl 20.01.07, 20:34 Ja nie jestem zwolennikiem Rasialdo i jestem przekonany że jak wyjdzie na spotkanie z słowacją to zacznie się potykać o własne nogi.......inna sprawa że pasuje mu gra w Championship gdzie trzeba tylko stać w polu karnym i czekać aż go piłka trafi i rykoszetem wpadnie do bramki....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilo86 Re: SuperGreg IP: *.81.rev.vline.pl 20.01.07, 20:39 P.S. A gdzie ty byłeś jak grzesio był szykanowany i wyśmiewany?? czy go broniłeś czy sam miałeś kamień w ręku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solano Re: SuperGreg IP: *.itcomp.pl 21.01.07, 00:41 spoko, ciekawe ilu z was by było w stanie tak skutecznie stać w polu karnym i strzelać gole. twierdzisz ze kilkudziesieciu innych napastnikow championship to patałachy i nie potrafią nawet tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: 212.191.6.* 20.01.07, 18:31 brawo Grześ!!!.....tak trzymaj:) I tak wszystkim malkontentom buzi nie zamkniesz ,ale cóż zazdrość maluczkich jest w tym kraju powszechna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdfgd Re: Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.cable.tmark.pl 20.01.07, 18:31 No właśnie, gdzie się podziali krytycy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lcc Re: Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.mimuw.edu.pl 20.01.07, 18:43 czekają na występ w reprezentacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanin Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.class144.petrotel.pl 20.01.07, 19:34 Rasiak, Rasiak i jeszcze raz Rasiak!!! Grzegorze jest jednym z najlepszych zawodników w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL ? Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:37 niewiedzialem ze 2 liga angielska to Championship. jest to dal mnie nowosc ale skoro wspanialy autor tak twierdzi widocznie tak jest, zawsze myslalem ze premiership ale coz.... PS. ten kto to pisal nie ma pojecia o pilce (tak przypuszczam) pozdro dla autora Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.nawrot Z tej strony autor 20.01.07, 19:54 A którą ligą jest Championship? Nie jestem wbrew pozorom głupi i wiem, że drugą ligą jest u Anglików czwarta, ale jeżeli liczyć od Premiership, to Championship jest faktycznie... no którą ligą? Trzecią? A może ósmą? Od tej pory będę pisał ”klasą rozgrywkową”, bo a nuż znów ktoś się czepi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debilu jeden Glupku IP: *.chello.pl 20.01.07, 19:55 Premiership to 1 liga pacanie! 2 to championship. Gratki dla rasiaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baran Re: Glupku IP: *.chello.pl 20.01.07, 19:58 Ten glupek to dla lol oczywiscie a nie autora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.ed.shawcable.net 20.01.07, 20:07 Nareszcie doceniony ,ale polska przywara jest krytykowac wszystko co polskie.NP brak szacunku do innych narodow ,brak szacunku dla naszej wladzy ,brak szacunku dla kobiet.A moze tak byc optymistami i cieszyc sie umiec na codzien z kazdego dnia i zyczyc wszystkiego co najlepsze .Grzesiu w imieniu wszystkich przepraszam cie byles biczowany i przetrwales i udowodniles kim naprawde jestes .W imieniu swoim jak tez calej rodzinki mieszkajacej od lat w Canadzie zyczymy duzo szczescia i zdrowia i dalej kontynuowania wspanialej kariery i rozslawiania dobrego imienia Polski.Bog zaplac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eestlane Re: Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.chello.pl 20.01.07, 20:41 WLaśnie , Rychu krytykantów u nas nie brak....do roboty by się wzięli... Pozdrowienia z Helsinek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eestlane Re: Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.chello.pl 20.01.07, 20:41 WLaśnie , Rychu krytykantów u nas nie brak....do roboty by się wzięli... Pozdrowienia z Helsinek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parura Superpuder - superg...o, gdzie oni ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 20:15 A gdzie jest ten buraczany, discopolowy zespół Superpuder czy inne gó.., które nabijało się z Rasiaka? Mam nadzieję, że juz nigdy nie wydalą podobnego pawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimp Re: Superpuder - superg...o, gdzie oni ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:20 panowie...mimo ze to anglia...to nie należy zapominaćze jest to tylko II liga... więc radze sie zbytnio nie podniecac...i zaczekaćaz cos zwojuje w premierchip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Re: Superpuder - superg...o, gdzie oni ? IP: *.cable.tmark.pl 21.01.07, 16:34 Hmm, jakby tu powiedzieć. Nie wiem czy Wisła albo Legia łatwo sobie poradziły w tamtej lidze. Radzę najpierw obejrzeć kilka meczy, a potem wydawać osądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arw Re: Superpuder - superg...o, gdzie oni ? IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 21.01.07, 00:01 Schowali sie ze wstydu pod ziemie...a co do superpudra....to zespól na poziomie "Lubelskiego fulla" albo i jeszcze gorszy- sprzedajne szmaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin precz z Malyszem, kochamy grzesia Rasiaka! IP: *.bredband.comhem.se 21.01.07, 09:28 obrzydzenie mnie bierze na tego idola Malysza, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: precz z Malyszem, kochamy grzesia Rasiaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 17:37 Marcin jesteś durniem. Czy to Małysz jest winny tego że ludzie wpadli w histerie na jego punkcie? Sam pewnie byłeś jednym z tych, których ogarneła ''małyszomania''. Tak samo jak większość osób dziś wychwalających rasiaka nie tak dawno temu nie dawało mu żyć tylko dlatego że śmiał chłopak do czegoś dojść. No bo co to za problem? Wczoraj zwyzywałem rasiak, dziś zmienie nicka i pojade na małysza bo mi zbrzydł. I żadnego szacunku dla człowieka. Albo debil, który ma o sobie tak wysokie mniemanie, że przed skrytykowaniem dzienikarza nawet sam nie sprawdzi czy ma racje. Wstyd mi za ten naród zawistnych i zakompleksionych hipokrytów I jeszcze oburzanie się na ten zespół co dla jaj nagrał piosenke o rasiaku... Ja pie.. jeszze nie dawno wszyscy zachwycali się żartami o rasiaku i do perfekcji opanowali sztuke wulgarnego naśmiewania się z niego! Dziś wszyscy unuszą się w słusznym oburzeniu. Ludzie miejcie jakiś honor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.robnet.pl 21.01.07, 11:54 bravo Greg pozdro z Wolsztyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchowy Gratulacje i POwodzenia :) IP: *.chello.pl 21.01.07, 13:20 Gratulacje i POwodzenia :) a dla "życzliwych" gratulacje za znajomosc tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdfvvd co wy wypisujecie!!!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.01.07, 21:00 dlaczego napisaliście że Żurawski grał cały mecz a Boruc nie skoro było odwrotnie??!! Może to zmienicie, tak proponuje Odpowiedz Link Zgłoś
gugelle nie (grali) Polacy:)))))))))))) 21.01.07, 22:17 nie (grali) Polacy:) tzw. satyra na olisadebe:) hehehe to rozbawiło mnie najbardziej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utlendingur rasiak punktuje w angli, mieciel w grecji IP: *.du.simnet.is 21.01.07, 22:41 co to za tytul ? od kiedy pilka nozna jest indywidualna ? by przyznawac punkty poszczegolnym pilkarzom ? natomiast jesli chodzi o to ze bramka rasiaka przyniosla punkty jego druzynie to niestety z miecielem to sie nie sprawdza (jego druzyna przewgrala) czyli tez tytul jest do niczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eq Re: Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.aster.pl 21.01.07, 23:28 a wasilewski?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.chello.pl 21.01.07, 23:35 Maciej Żurawski (Celtic) - 90 minut z St Mirren (5:1) Artur Boruc (Celtic) - na ławce w meczu z St Mirren mnie się wydawało że było odwrotnie (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woker Re: Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.01.07, 23:49 bo było odwrotnie tylko nikomu sie nie chce tego zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.teleos-web.de 21.01.07, 23:57 a co z mackiem Murawskim gra jeszcze w Grecji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macu Boruc IP: *.aster.pl 22.01.07, 00:18 Zdaje się, że to Żurawski nie grał, a Boruc rozegeał 90 minut. Przeciesz widziałem, jak przy straconej bramce Artur leciał niczym duży klops - nie to w bok, nie to do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kbs Re: Boruc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 12:37 przeciesz jestes glombem, od Artura to sie odwal, a to Szurawski siedzial na lawce a nie Boruc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RPgiey SPL IP: *.centertel.pl 22.01.07, 00:19 Zuraw siedzial a Boruc gral - macie byka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupki z was? Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 01:05 kazdy wie ze żurawski siedział na ławie a boruc grał 90 minut w meczu celtic-st.miren !!! nawet tego dobrze napisac nie potraficie.żenujący poziom prezentujecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annakrystyna Frankowski 22.01.07, 14:24 Frankowski wciąż na Teneryfie. Czyżby Hiszpanie odkupili go od Anglików? Ciekawe za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arsenal Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.adsl.highway.telekom.at 22.01.07, 16:30 Odczepcie sie od Rasiaka. Przyzwoity napastnik szanowany w anglii a wy po nim jedziecie. powiedzcie lepiej co robi uwielbiany Frankowski Odpowiedz Link Zgłoś