Dodaj do ulubionych

Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship

IP: *.aster.pl 20.01.07, 18:22
ostatni
Obserwuj wątek
    • wieslaw1 Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship 20.01.07, 18:26
      Gratulacje i jeszcze lepszej skuteczności w barwach narodowych.
      • Gość: as Bramka IP: *.e-wro.net.pl 20.01.07, 18:39
        ta bramka wkrotce na www.skrotymeczow.pl
    • Gość: Klient SuperGreg IP: 212.160.156.* 20.01.07, 18:28
      Lubię natrząsać się z krytyków Rasiaka. Ciekawe czemy teraz siedzą cichutko jak
      myszki.
      • Gość: kamilo86 Re: SuperGreg IP: *.81.rev.vline.pl 20.01.07, 20:34
        Ja nie jestem zwolennikiem Rasialdo i jestem przekonany że jak wyjdzie na spotkanie z słowacją to zacznie się potykać o własne nogi.......inna sprawa że pasuje mu gra w Championship gdzie trzeba tylko stać w polu karnym i czekać aż go piłka trafi i rykoszetem wpadnie do bramki.......
        • Gość: kamilo86 Re: SuperGreg IP: *.81.rev.vline.pl 20.01.07, 20:39

P.S. A gdzie ty byłeś jak grzesio był szykanowany i wyśmiewany?? czy go broniłeś czy sam miałeś kamień w ręku??
        • Gość: solano Re: SuperGreg IP: *.itcomp.pl 21.01.07, 00:41
          spoko, ciekawe ilu z was by było w stanie tak skutecznie stać w polu karnym i
          strzelać gole. twierdzisz ze kilkudziesieciu innych napastnikow championship to
          patałachy i nie potrafią nawet tego?
    • Gość: Woland Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: 212.191.6.* 20.01.07, 18:31
      brawo Grześ!!!.....tak trzymaj:)
      I tak wszystkim malkontentom buzi nie zamkniesz ,ale cóż zazdrość maluczkich
      jest w tym kraju powszechna.
      • Gość: gdfgd Re: Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.cable.tmark.pl 20.01.07, 18:31
        No właśnie, gdzie się podziali krytycy ?
        • Gość: lcc Re: Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.mimuw.edu.pl 20.01.07, 18:43
          czekają na występ w reprezentacji ;)
          • Gość: Płocczanin Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.class144.petrotel.pl 20.01.07, 19:34
            Rasiak, Rasiak i jeszcze raz Rasiak!!! Grzegorze jest jednym z najlepszych
            zawodników w Polsce!!!
    • Gość: LOL ? Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 19:37
      niewiedzialem ze 2 liga angielska to Championship.
      jest to dal mnie nowosc ale skoro wspanialy autor tak twierdzi widocznie tak
      jest, zawsze myslalem ze premiership ale coz....

PS. ten kto to pisal nie ma pojecia o pilce (tak przypuszczam)
      pozdro dla autora
      • maciej.nawrot Z tej strony autor 20.01.07, 19:54
        A którą ligą jest Championship? Nie jestem wbrew pozorom głupi i wiem, że drugą
        ligą jest u Anglików czwarta, ale jeżeli liczyć od Premiership, to Championship
        jest faktycznie... no którą ligą? Trzecią? A może ósmą?

Od tej pory będę pisał ”klasą rozgrywkową”, bo a nuż znów ktoś się czepi.

Pozdrawiam
      • Gość: Debilu jeden Glupku IP: *.chello.pl 20.01.07, 19:55
        Premiership to 1 liga pacanie! 2 to championship. Gratki dla rasiaka!
        • Gość: Baran Re: Glupku IP: *.chello.pl 20.01.07, 19:58
          Ten glupek to dla lol oczywiscie a nie autora!
      • Gość: Ryszard Re: Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.ed.shawcable.net 20.01.07, 20:07
        Nareszcie doceniony ,ale polska przywara jest krytykowac wszystko co polskie.NP
        brak szacunku do innych narodow ,brak szacunku dla naszej wladzy ,brak szacunku
        dla kobiet.A moze tak byc optymistami i cieszyc sie umiec na codzien z kazdego
        dnia i zyczyc wszystkiego co najlepsze .Grzesiu w imieniu wszystkich
        przepraszam cie byles biczowany i przetrwales i udowodniles kim naprawde
        jestes .W imieniu swoim jak tez calej rodzinki mieszkajacej od lat w Canadzie
        zyczymy duzo szczescia i zdrowia i dalej kontynuowania wspanialej kariery i
        rozslawiania dobrego imienia Polski.Bog zaplac.
        • Gość: eestlane Re: Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.chello.pl 20.01.07, 20:41
          WLaśnie , Rychu krytykantów u nas nie brak....do roboty by się wzięli...

Pozdrowienia z Helsinek
        • Gość: eestlane Re: Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.chello.pl 20.01.07, 20:41
          WLaśnie , Rychu krytykantów u nas nie brak....do roboty by się wzięli...

Pozdrowienia z Helsinek
    • Gość: parura Superpuder - superg...o, gdzie oni ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 20:15
      A gdzie jest ten buraczany, discopolowy zespół Superpuder czy inne gó.., które
      nabijało się z Rasiaka? Mam nadzieję, że juz nigdy nie wydalą podobnego pawia.
      • Gość: pimp Re: Superpuder - superg...o, gdzie oni ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:20
        panowie...mimo ze to anglia...to nie należy zapominaćze jest to tylko II liga...
        więc radze sie zbytnio nie podniecac...i zaczekaćaz cos zwojuje w premierchip
        • Gość: fds Re: Superpuder - superg...o, gdzie oni ? IP: *.cable.tmark.pl 21.01.07, 16:34
          Hmm, jakby tu powiedzieć. Nie wiem czy Wisła albo Legia łatwo sobie poradziły w
          tamtej lidze. Radzę najpierw obejrzeć kilka meczy, a potem wydawać osądy.
      • Gość: Arw Re: Superpuder - superg...o, gdzie oni ? IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 21.01.07, 00:01
        Schowali sie ze wstydu pod ziemie...a co do superpudra....to zespól na poziomie "Lubelskiego fulla" albo i jeszcze gorszy- sprzedajne szmaty
        • Gość: Marcin precz z Malyszem, kochamy grzesia Rasiaka! IP: *.bredband.comhem.se 21.01.07, 09:28
          obrzydzenie mnie bierze na tego idola Malysza,
          • Gość: abadoon Re: precz z Malyszem, kochamy grzesia Rasiaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 17:37
            Marcin jesteś durniem. Czy to Małysz jest winny tego że ludzie wpadli w histerie
            na jego punkcie? Sam pewnie byłeś jednym z tych, których ogarneła
            ''małyszomania''. Tak samo jak większość osób dziś wychwalających rasiaka nie
            tak dawno temu nie dawało mu żyć tylko dlatego że śmiał chłopak do czegoś dojść.
            No bo co to za problem? Wczoraj zwyzywałem rasiak, dziś zmienie nicka i pojade
            na małysza bo mi zbrzydł. I żadnego szacunku dla człowieka. Albo debil, który ma
            o sobie tak wysokie mniemanie, że przed skrytykowaniem dzienikarza nawet sam nie
            sprawdzi czy ma racje. Wstyd mi za ten naród zawistnych i zakompleksionych
            hipokrytów

I jeszcze oburzanie się na ten zespół co dla jaj nagrał piosenke o rasiaku... Ja
            pie.. jeszze nie dawno wszyscy zachwycali się żartami o rasiaku i do
            perfekcji opanowali sztuke wulgarnego naśmiewania się z niego! Dziś wszyscy
            unuszą się w słusznym oburzeniu. Ludzie miejcie jakiś honor...
    • Gość: sebek Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.robnet.pl 21.01.07, 11:54
      bravo Greg pozdro z Wolsztyna
      • Gość: puchowy Gratulacje i POwodzenia :) IP: *.chello.pl 21.01.07, 13:20
        Gratulacje i POwodzenia :)

a dla "życzliwych" gratulacje za znajomosc tematu
        • Gość: gdfvvd co wy wypisujecie!!!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.01.07, 21:00
          dlaczego napisaliście że Żurawski grał cały mecz a Boruc nie skoro było
          odwrotnie??!! Może to zmienicie, tak proponuje
    • gugelle nie (grali) Polacy:)))))))))))) 21.01.07, 22:17
      nie (grali) Polacy:)

tzw. satyra na olisadebe:)

hehehe to rozbawiło mnie najbardziej:)))
    • Gość: utlendingur rasiak punktuje w angli, mieciel w grecji IP: *.du.simnet.is 21.01.07, 22:41
      co to za tytul ?
      od kiedy pilka nozna jest indywidualna ?
      by przyznawac punkty poszczegolnym pilkarzom ?
      natomiast jesli chodzi o to ze bramka rasiaka przyniosla punkty jego druzynie to
      niestety z miecielem to sie nie sprawdza (jego druzyna przewgrala) czyli tez
      tytul jest do niczego
    • Gość: eq Re: Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.aster.pl 21.01.07, 23:28
      a wasilewski?!
    • Gość: albert Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.chello.pl 21.01.07, 23:35
      Maciej Żurawski (Celtic) - 90 minut z St Mirren (5:1)
      Artur Boruc (Celtic) - na ławce w meczu z St Mirren
      mnie się wydawało że było odwrotnie (?)
      • Gość: woker Re: Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.01.07, 23:49
        bo było odwrotnie tylko nikomu sie nie chce tego zmienić
    • Gość: seba Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.teleos-web.de 21.01.07, 23:57
      a co z mackiem Murawskim gra jeszcze w Grecji???
    • Gość: Macu Boruc IP: *.aster.pl 22.01.07, 00:18
      Zdaje się, że to Żurawski nie grał, a Boruc rozegeał 90 minut. Przeciesz
      widziałem, jak przy straconej bramce Artur leciał niczym duży klops - nie to w
      bok, nie to do góry.
      • Gość: Macu Re: Boruc IP: *.aster.pl 22.01.07, 00:19
        przecież. ;)
      • Gość: kbs Re: Boruc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 12:37
        przeciesz jestes glombem, od Artura to sie odwal,

a to Szurawski siedzial na lawce a nie Boruc
    • Gość: RPgiey SPL IP: *.centertel.pl 22.01.07, 00:19
      Zuraw siedzial a Boruc gral - macie byka
      • Gość: PrEdAtoR Re: SPL IP: *.zbuk.net 22.01.07, 15:35
    • Gość: głupki z was? Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 01:05
      kazdy wie ze żurawski siedział na ławie a boruc grał 90 minut w meczu
      celtic-st.miren !!! nawet tego dobrze napisac nie potraficie.żenujący poziom
      prezentujecie!!!
    • annakrystyna Frankowski 22.01.07, 14:24
      Frankowski wciąż na Teneryfie. Czyżby Hiszpanie odkupili go od Anglików?
      Ciekawe za ile?
    • Gość: arsenal Grzegorz Rasiak znów strzela w Championship IP: *.adsl.highway.telekom.at 22.01.07, 16:30
      Odczepcie sie od Rasiaka. Przyzwoity napastnik szanowany w anglii a wy po nim
      jedziecie. powiedzcie lepiej co robi uwielbiany Frankowski
    • Gość: Red_Devil Ciekawy tytuł: IP: *.ds.pg.gda.pl 23.01.07, 11:20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka