natural7 07.02.05, 14:24 Dochodzę do wniosku że idealny związek to on i one dwie. Czy coś takiego byłoby możliwe? Kiedyś zastanawiałem się i doszedłem do wniosku, że mógłbym kochać dwie kobiety. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
istna Re: idealny związek 07.02.05, 14:27 No nie wiem, jak dla mnie idealny związek to ich dwóch i ona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Popieram !!! ich dwóch ona jedna !!!! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 07.02.05, 18:40 Jeden facet nie zaspokoi w pełni naszych potrzeb. jeden mógłby pełnic rolę kochanka (bo sie do tego nadaje), drugi domowego konserwatora, mógłby byc nawet trzeci - idealny kandydat na ojca naszych dzieci oraz taki który potrafiłby na nas zaobić. Ach marzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
jusyjump Re: idealny związek 07.02.05, 14:49 Czyli trójkąt Ci w głowie... Zastanawiałeś się czy mógłbyś kochać dwie kobiety - ciekawa jestem czym się kieruje wtedy człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
fp Re: idealny związek 07.02.05, 14:52 jusyjump napisała: > Czyli trójkąt Ci w głowie... > Zastanawiałeś się czy mógłbyś kochać dwie kobiety - ciekawa jestem czym się > kieruje wtedy człowiek... kochac jak kochac... ale utrzymac je dwie? i obie na dobrym poziomie zeby nie czuly sie pokrzywdzone ze druga ma lepiej? i po dwojce dzieci z kazdą z nich? hyhyhy spojrz w przyszłosc to ci przejda takie zakusy Odpowiedz Link Zgłoś
jusyjump Re: idealny związek 07.02.05, 14:56 czemu az w tak daleka przyszlosc - mysle ze to sie moze wydac o wiele wczesniej i wtedy narobisz sobie tylko niepotrzebnego bigosu:) jest taki jeden osobnik na tej planecie ktory w tym momencie zapewnia mnie o swoich "uczuciach" bedac w zwiazku z inna dziewczyna - i mysli ze mu sie uda... Czym oni sie kieruja??? Odpowiedz Link Zgłoś
jusyjump Re: idealny związek 07.02.05, 15:03 ale tak naprawde wina lezy po stronie faceta...przeciez on Cie zapewnia o swojej bezgranicznej milosci... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: idealny związek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 15:11 ze jestes zboczek;PP Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: idealny związek 07.02.05, 15:40 Ale to jest przyszłość, jesteśmy wymierającym gatunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: idealny związek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 15:44 my jako my,czy wy chłopy,bo do rozmnażania to nam nie jestescie potrzebni....wiesz jajo o jajo;-))) a ze wy wymrzecie...kogo to obchodzi?;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: idealny związek 07.02.05, 15:50 Pod warunkiem, ze co dwa miesiące inne dwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kev Re: idealny związek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:09 dwie kobiety to do kitu, nie dasz rady. Będą się traktowały jak rywalki. Minimum trzy kobiety i jeden facet, to jest dobre. Potwierdzają to badania zawiązków mormonów. Wtedy kobiety juz nie rywalizują tak bardzo a raczej jednoczą się. Moje prywatne obserwacje to potwierdzają. Odpowiedz Link Zgłoś
libri1 Re: idealny związek 07.02.05, 19:10 Jesli mowimy o idealnych trojkatach, to idealem bedzie ona i ich dwoch,nigdy na odwrot. Czy kobieta moze kochac dwoch mezczyzn na raz???? Jasne,ze moze. Odpowiedz Link Zgłoś