Dodaj do ulubionych

Kosecki: Jestem właściwym kandydatem

• evident Dawać prezesa zagranicznego ! 22.01.07, 12:34
      a nie amatorów
      • Gość: zzz LEO na prezydenta!!!! IP: *.cable.mindspring.com 23.01.07, 01:22
        albo przynajmniej na szefa PZPN!
    • pielnia1 Kosecki: Jestem właściwym kandydatem 22.01.07, 12:43
      Pan Kosecki konfabuluje z tą grą w czołowych klubach hiszpańskich, ale jak mam
      wybrać Czarneckiego, który nie potrafi wymawiać samogłosek, to już wolę
      Koseckiego.Marcinkiewcz byłby dobry, ale jego szkoda na taką posadę.
      Marcinkiewicz na prymasa.
      • Gość: warren Od Koseckiego lepszy będzie Janek Tomaszewski IP: *.prio138.trustnet.pl 22.01.07, 12:50
        Panie Janku pan się nie boi...No i Sandra też by panu nie odmówiła
        Kosa to cieniarz
    • Gość: ręce opadają Kosecki: Jestem właściwym kandydatem IP: 212.106.22.* 22.01.07, 12:54
      Durnie od góry do sejmowego dołu;bez wykształcenia,za to przekonani o własnej
      wartości;niestety,upadek tej naszej pięknej Ojczyzny przyjdzie szybciej niż
      przeidywali
      prorocy.Kuchcińskie,kononowicze,dornowate,wannemanny,lepery,filipki...Boże!
    • amanasunta53 Romek juz nie chlasz?Cos nie chce mi się wierzyć? 22.01.07, 12:55
      Twoja cała kariera zakończyłą sie przez gorzałę.A teraz taki porządny poseł
      PO!Zaszyty?
    • hachment O niebo lepszy !!!!!!!!!!! 22.01.07, 12:55
      Roman Kosecki jest najlepszym kandydatem na prezesa PZPN,zna ten fach od
      podszewki wiec mysle ze jest kandydatem nr 1 i to nie podlega dyskusji,a pan
      Kaczmarek jesli chce pracowac w PZPN to niech sie zatrudni jako portier.
    • Gość: bat strach sie bac IP: *.chello.pl 22.01.07, 13:24
      kandydatury cudowne, jeden gorszy od drugiego
      • Gość: diplodok A co z Jankiem Tomaszewskim. IP: *.sanofi.com 22.01.07, 13:51
        • Gość: Porządny Oj tak, tak - tylko Jan Tomaszewski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 14:11
          Ja wiem że wielu ludzi go nie lubi bo on zawsze pluł na układy głośno! Ale ja wierzę, że to jest właśnie ten człowiek, który jest w stanie skutecznie oczyścić nasz Sport! On zrobi to raz i będzie spokój na co najmniej 50 lat. I Polscy Sportowcy będą wreszcie sławić Polskę a nie polski zaścianek, złodziejstwo i łapówkarstwo!!!
    • Gość: kujawiak fan Re: Kosecki: Jestem właściwym kandydatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 13:50
      roman kosecki jest wlasciwym kandydatem!!! niech w polskiej pilce zacznie
      rzadzic mlode pokolenie ze znajomosciami na swiecie, a nie banda starcow,
      ktorzy przez saly czas psuja wizerunek polskiej pilki!!!!!!!!!!!!! roman masz
      poparcie u sropdowiska pilkarskiego, nie przejmuj sie banda, mafia starszych
      panow w garniakach. kosecki, mielcarski, iwan, zielinski, kozminski i inni
      mlodzi to przyszlosc polskiej pilki!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: piłkarz Kosecki: Jestem erotomanem IP: 213.199.198.* 22.01.07, 13:58
      i pijacką mordą, a gdy zamykam oczy widzę schabowe.
      Ale zarobiłem miliony na boisku i PZPN-em będe kierował nie dla pieniędzy,
      tylko dla władzy.
    • Gość: gjk tylko nie polityk!!!! IP: *.kapelusz.pl 22.01.07, 14:04
      wiadomoze jakwybiora polityka to uefa nas zawiesi i to na długoo!!!
    • Gość: Adamsi Kosecki: Jestem właściwym kandydatem IP: *.mofnet.gov.pl 22.01.07, 14:07
      właściwy kandydat na prezesa! ktoś taki jak Kosa powinien kierowac zwiazkiem
    • Gość: : Doskonałe zdjęcie obok artykułu IP: *.jed.isu.net.sa 22.01.07, 14:31
      Kosecki, Wójcik, brakuje jeszcze Bońka, Laty, itd, i mielibyśmy starą/nową
      Republikę Kolesiów. Jak ci ludzie mają teraz przejąć rządy po Listkiewiczu, to
      niech już lepiej ten Listek zostanie...
    • Gość: Jano Kosecki: Jestem właściwym kandydatem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 14:41
      To musi być dobra fucha, jak się tak ryją do tego koryta.
    • Gość: Robert Kosecki: Jestem właściwym kandydatem IP: *.echostar.pl 22.01.07, 18:15
      Ja uważam, że polską piłkę może uratować trio: Czarnecki, Wójcik, Kowalczyk
      wszyscy oni są wybitnymi znawcami a i wyglądem mogą przestraszyć nie jednego
      mądrale z FIFA i UEFA, no i są uczciwi (przynajmniej ci dwaj ostatni)
    • Gość: kami Tylko Łyżwiński!!! IP: 62.233.164.* 23.01.07, 13:51
      to jest dobry kandydat!!!:)

www.fototel.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka