Gość: zzz LEO na prezydenta!!!! IP: *.cable.mindspring.com 23.01.07, 01:22 albo przynajmniej na szefa PZPN! Odpowiedz Link Zgłoś
pielnia1 Kosecki: Jestem właściwym kandydatem 22.01.07, 12:43 Pan Kosecki konfabuluje z tą grą w czołowych klubach hiszpańskich, ale jak mam wybrać Czarneckiego, który nie potrafi wymawiać samogłosek, to już wolę Koseckiego.Marcinkiewcz byłby dobry, ale jego szkoda na taką posadę. Marcinkiewicz na prymasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warren Od Koseckiego lepszy będzie Janek Tomaszewski IP: *.prio138.trustnet.pl 22.01.07, 12:50 Panie Janku pan się nie boi...No i Sandra też by panu nie odmówiła Kosa to cieniarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ręce opadają Kosecki: Jestem właściwym kandydatem IP: 212.106.22.* 22.01.07, 12:54 Durnie od góry do sejmowego dołu;bez wykształcenia,za to przekonani o własnej wartości;niestety,upadek tej naszej pięknej Ojczyzny przyjdzie szybciej niż przeidywali prorocy.Kuchcińskie,kononowicze,dornowate,wannemanny,lepery,filipki...Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Romek juz nie chlasz?Cos nie chce mi się wierzyć? 22.01.07, 12:55 Twoja cała kariera zakończyłą sie przez gorzałę.A teraz taki porządny poseł PO!Zaszyty? Odpowiedz Link Zgłoś
hachment O niebo lepszy !!!!!!!!!!! 22.01.07, 12:55 Roman Kosecki jest najlepszym kandydatem na prezesa PZPN,zna ten fach od podszewki wiec mysle ze jest kandydatem nr 1 i to nie podlega dyskusji,a pan Kaczmarek jesli chce pracowac w PZPN to niech sie zatrudni jako portier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat strach sie bac IP: *.chello.pl 22.01.07, 13:24 kandydatury cudowne, jeden gorszy od drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porządny Oj tak, tak - tylko Jan Tomaszewski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 14:11 Ja wiem że wielu ludzi go nie lubi bo on zawsze pluł na układy głośno! Ale ja wierzę, że to jest właśnie ten człowiek, który jest w stanie skutecznie oczyścić nasz Sport! On zrobi to raz i będzie spokój na co najmniej 50 lat. I Polscy Sportowcy będą wreszcie sławić Polskę a nie polski zaścianek, złodziejstwo i łapówkarstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kujawiak fan Re: Kosecki: Jestem właściwym kandydatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 13:50 roman kosecki jest wlasciwym kandydatem!!! niech w polskiej pilce zacznie rzadzic mlode pokolenie ze znajomosciami na swiecie, a nie banda starcow, ktorzy przez saly czas psuja wizerunek polskiej pilki!!!!!!!!!!!!! roman masz poparcie u sropdowiska pilkarskiego, nie przejmuj sie banda, mafia starszych panow w garniakach. kosecki, mielcarski, iwan, zielinski, kozminski i inni mlodzi to przyszlosc polskiej pilki!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz Kosecki: Jestem erotomanem IP: 213.199.198.* 22.01.07, 13:58 i pijacką mordą, a gdy zamykam oczy widzę schabowe. Ale zarobiłem miliony na boisku i PZPN-em będe kierował nie dla pieniędzy, tylko dla władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gjk tylko nie polityk!!!! IP: *.kapelusz.pl 22.01.07, 14:04 wiadomoze jakwybiora polityka to uefa nas zawiesi i to na długoo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamsi Kosecki: Jestem właściwym kandydatem IP: *.mofnet.gov.pl 22.01.07, 14:07 właściwy kandydat na prezesa! ktoś taki jak Kosa powinien kierowac zwiazkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : Doskonałe zdjęcie obok artykułu IP: *.jed.isu.net.sa 22.01.07, 14:31 Kosecki, Wójcik, brakuje jeszcze Bońka, Laty, itd, i mielibyśmy starą/nową Republikę Kolesiów. Jak ci ludzie mają teraz przejąć rządy po Listkiewiczu, to niech już lepiej ten Listek zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Kosecki: Jestem właściwym kandydatem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 14:41 To musi być dobra fucha, jak się tak ryją do tego koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Kosecki: Jestem właściwym kandydatem IP: *.echostar.pl 22.01.07, 18:15 Ja uważam, że polską piłkę może uratować trio: Czarnecki, Wójcik, Kowalczyk wszyscy oni są wybitnymi znawcami a i wyglądem mogą przestraszyć nie jednego mądrale z FIFA i UEFA, no i są uczciwi (przynajmniej ci dwaj ostatni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Tylko Łyżwiński!!! IP: 62.233.164.* 23.01.07, 13:51 to jest dobry kandydat!!!:) www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś