Gość: TRad Challenge IP: *.ghnet.pl 05.02.07, 02:44 Ciekawa sytuacja. Moim zdaniem Dungy i tak chcial wziąc time out, żeby przemyślec decyzję (grac przy 4th and 2 czy kopac field goal), no to czemu nie miał zagrac na szansik, że Chicago nie zdążyło zrobić zmiany przed snapem. A decyzja poprawna: lepsza drużyna powinna ograniczać losowośc, a nie ją zwiększać. Odpowiedz Link Zgłoś
kocisz Re: Challenge 05.02.07, 02:50 Aż mi szkoda rexa... Drugi raz zgubił piłkę... Chyba nie wytrzymał presji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRad łomatko... IP: *.ghnet.pl 05.02.07, 02:49 dwie udane akcje Grossmana, dwie nieudane. Ale za to _jak_ nieudane... Kurs był już na 82, ale spadł do 76. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRad Re: łomatko... IP: *.ghnet.pl 05.02.07, 02:52 ...ale zaraz skoczył do 85. Nie, żebym się dziwił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf mi się podoba IP: *.crowley.pl 05.02.07, 02:53 ta amerykańska piłka, można sobie zrobić kanapki, herbate, lub sprawdzić poczte i nie umknie nam żadna akcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Wrestling też jest fajny IP: *.crowley.pl 05.02.07, 02:56 Marin Cena Łamaga czy inne DX Odpowiedz Link Zgłoś
kocisz Decydujące minuty 05.02.07, 02:58 Jak chicago chce coś jeszcze ugrać to teraz. Jak nic nie zagrają to po ptokach. Odpowiedz Link Zgłoś
mazen17 Re: Decydujące minuty 05.02.07, 03:03 Jeszcze nie. W kazdym innym meczu bym sie zgodzil, ale tutaj Colts nie moga zdobyc przylozen mimo szesciu wycieczek do "czerwonej strefy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cibor Grossman - statystyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 03:00 8/10 podań celnych, 1 na TD. Wygląda super, przy 55 jardach już gorzej, ale dalej całkiem, całkiem. Ale trzech akcji mu do statsów nie liczą - dwa "fumbled snaps" (oba z jego winy) oraz sacku przy którym się poślizgnął wybiegając poza pocket. A te trzy akcje łącznie kosztowały Bears naprawdę sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
alvaro_1987 go go bears! 05.02.07, 03:05 ja w nich wierze... choć moja wiara jest na pograniczu snu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf a z czuba IP: *.crowley.pl 05.02.07, 03:15 zaraz udowodni że w Orange ekstraklasa to nie jest liga piłki noznej ale futbolu amerykańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRad Re: PO MECZU IP: *.ghnet.pl 05.02.07, 03:25 football to gra centymetrów, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRad No właśnie IP: *.ghnet.pl 05.02.07, 03:23 ...to się musiało tak skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Przypomina mi się IP: *.crowley.pl 05.02.07, 03:34 mecz z przed kilku lat kiedy komentujący mecz Zarzeczny w studio C+ powiedział że szkoda że rozgrywający w futbolu amerykańskim nie ma zmienika. Szkoda bo dzisiaj Grossman jest do zmiany. To taki Żieńczuk z Wisły Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Morinhio lub Ferguson IP: *.crowley.pl 05.02.07, 03:36 pewnie by jeszcze to wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kurs IP: *.tcz.vectranet.pl 05.02.07, 03:34 można wiedzieć gdzie śledzisz te kursy? uczestniczysz w tych kontraktach czynnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRad Re: Kurs IP: *.ghnet.pl 05.02.07, 03:37 tradesports.com mają fajne wykresy :) nie, nie gram. Nie lubię hazardu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kurs IP: *.tcz.vectranet.pl 05.02.07, 03:50 Czy ja wiem czy postawienie na cos co do czego ma sie przekonanie i wiedze oraz wiadomosci poparte wieloletnim sledzeniem danej dyscypliny mozna nazwac hazardem? Raczej forma zainwestowania :). Ja jednak preferuje najpopularniejsza chyba tego typu gielde - betfair. Wykresy tez maja niczego sobie :) no i obroty wyzsze, czesto powyzej kilkunastu mln EUR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRad No i po zawodach IP: *.ghnet.pl 05.02.07, 04:02 Zgodnie z oczekiwaniami: Colts, poza zwariowaną pierwszą kwartą ani przez moment ich wygrana nie była zagrożona. Dominacja po obu stronach line of scrimmage. A MVP? Dla mnie, zbiorowo defensywa Colts. Zagrała koncertowo. I to by było na tyle - do poczytania za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Polak ogląda amerykański futbol, czyli Super IP: 24.66.94.* 05.02.07, 04:04 Wyjatkowo nudny sport.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Polak ogląda amerykański futbol, czyli Super Bo.. IP: *.dsl.bell.ca 05.02.07, 04:11 I tak mojim zdaniem mecz poprzedzajacy final byl o wiele ciekawszy pomiedzy Patriots i Colts, wiecej sie dzialo a tutaj gra nerwow i tyle, juz po pierwszej polowie bylo wiadomo kto wygra, eh szkoda ze dwa tygodnie to nie byl final bo byl o wiele ciekawszy. Nie jest to trudna do ogarniecia, jak sie ogladnie wystrczajaco tych meczy to sie pozniej wszystko wie co mozna a co nie. Sluze pomoca jak cos Go Patriots :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek z Chicago Polak ogląda amerykański futbol, czyli Super Bo.. IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.02.07, 05:44 Wielkie Dzieki za wspaniala relacje z Super Bowl !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mieszkam w Chicago i mecz ogladalem w tv ale opis z czuba ( ktory przeczytalem juz po meczu ) byla o wiele bardziej interesujacy , fascynujacy ......... rozsmieszyl mnie do lez za co chcialem z Calego Serca podziekowac !!!!!!!!!!! Gratuluje i oby wiecej tak wspanialych humorystycznych relacji !!!!!!!!!! p.s. a co do futbolu amerykanskiego to trzeba sie amerykaninem urodzic by go zrozumiec i polubic !!!!! ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Polak ogląda amerykański futbol, czyli Super Bo.. IP: *.icpnet.pl 05.02.07, 13:12 aż miło was poczytać, o 13 po południu podziwiam, że wam się chciało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregoff Re: Polak ogląda amerykański futbol, czyli Super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:10 Przyłączam się do gratulacji:) Ja niestety nie mogłem oglądać, ale wspólnie z wami oraz z bratem mi przez trzy kwarty pomogliście zobaczyć to widowisko oczami wyobraźni. Na czwartą już nie miałem sił i zasnąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lester Polak ogląda amerykański futbol, czyli Super Bo.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 19:17 zapraszamy na forum poswiecone PLFA. www.futbolamerykanski.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś