Dodaj do ulubionych

Polak ogląda amerykański futbol, czyli Super Bo...

• Gość: TRad Challenge IP: *.ghnet.pl 05.02.07, 02:44
      Ciekawa sytuacja. Moim zdaniem Dungy i tak chcial wziąc time out, żeby przemyślec decyzję (grac przy 4th and 2 czy kopac field goal), no to czemu nie miał zagrac na szansik, że Chicago nie zdążyło zrobić zmiany przed snapem. A decyzja poprawna: lepsza drużyna powinna ograniczać losowośc, a nie ją zwiększać.
      • kocisz Re: Challenge 05.02.07, 02:50
        Aż mi szkoda rexa... Drugi raz zgubił piłkę... Chyba nie wytrzymał presji.
    • Gość: TRad łomatko... IP: *.ghnet.pl 05.02.07, 02:49
      dwie udane akcje Grossmana, dwie nieudane. Ale za to _jak_ nieudane...

Kurs był już na 82, ale spadł do 76.
      • Gość: TRad Re: łomatko... IP: *.ghnet.pl 05.02.07, 02:52
        ...ale zaraz skoczył do 85. Nie, żebym się dziwił.
      • Gość: raf mi się podoba IP: *.crowley.pl 05.02.07, 02:53
        ta amerykańska piłka, można sobie zrobić kanapki, herbate, lub sprawdzić poczte i nie umknie nam żadna akcja.
      • Gość: Raf Wrestling też jest fajny IP: *.crowley.pl 05.02.07, 02:56
        Marin Cena Łamaga czy inne DX
        • kocisz Decydujące minuty 05.02.07, 02:58
          Jak chicago chce coś jeszcze ugrać to teraz. Jak nic nie zagrają to po ptokach.
          • mazen17 Re: Decydujące minuty 05.02.07, 03:03
            Jeszcze nie. W kazdym innym meczu bym sie zgodzil, ale tutaj Colts nie moga
            zdobyc przylozen mimo szesciu wycieczek do "czerwonej strefy".
    • Gość: Cibor Grossman - statystyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 03:00
      8/10 podań celnych, 1 na TD. Wygląda super, przy 55 jardach już gorzej, ale
      dalej całkiem, całkiem. Ale trzech akcji mu do statsów nie liczą - dwa "fumbled
      snaps" (oba z jego winy) oraz sacku przy którym się poślizgnął wybiegając poza
      pocket. A te trzy akcje łącznie kosztowały Bears naprawdę sporo.
    • alvaro_1987 go go bears! 05.02.07, 03:05
      ja w nich wierze... choć moja wiara jest na pograniczu snu...
      • Gość: Raf a z czuba IP: *.crowley.pl 05.02.07, 03:15
        zaraz udowodni że w Orange ekstraklasa to nie jest liga piłki noznej ale futbolu amerykańskiego.
        • Gość: raf PO MECZU IP: *.crowley.pl 05.02.07, 03:23
          Chicago przegrało
          • Gość: TRad Re: PO MECZU IP: *.ghnet.pl 05.02.07, 03:25
            football to gra centymetrów, prawda?
    • Gość: TRad No właśnie IP: *.ghnet.pl 05.02.07, 03:23
      ...to się musiało tak skończyć
      • kocisz Re: No właśnie 05.02.07, 03:26
        Gratki Indianapolis. Ale będzie feta
    • Gość: TRad Kurs IP: *.ghnet.pl 05.02.07, 03:27
      95 - i nie ma sprzedających.
      • Gość: Raf Przypomina mi się IP: *.crowley.pl 05.02.07, 03:34
        mecz z przed kilku lat kiedy komentujący mecz Zarzeczny w studio C+ powiedział że szkoda że rozgrywający w futbolu amerykańskim nie ma zmienika. Szkoda bo dzisiaj Grossman jest do zmiany. To taki Żieńczuk z Wisły Kraków.
        • Gość: raf Morinhio lub Ferguson IP: *.crowley.pl 05.02.07, 03:36
          pewnie by jeszcze to wygrali.
      • Gość: Marcin Re: Kurs IP: *.tcz.vectranet.pl 05.02.07, 03:34
        można wiedzieć gdzie śledzisz te kursy? uczestniczysz w tych kontraktach
        czynnie?
        • Gość: TRad Re: Kurs IP: *.ghnet.pl 05.02.07, 03:37
          tradesports.com mają fajne wykresy :)
          nie, nie gram. Nie lubię hazardu
          • Gość: Marcin Re: Kurs IP: *.tcz.vectranet.pl 05.02.07, 03:50
            Czy ja wiem czy postawienie na cos co do czego ma sie przekonanie i wiedze
            oraz wiadomosci poparte wieloletnim sledzeniem danej dyscypliny mozna nazwac
            hazardem? Raczej forma zainwestowania :). Ja jednak preferuje najpopularniejsza
            chyba tego typu gielde - betfair. Wykresy tez maja niczego sobie :) no i obroty
            wyzsze, czesto powyzej kilkunastu mln EUR.
    • Gość: TRad No i po zawodach IP: *.ghnet.pl 05.02.07, 04:02
      Zgodnie z oczekiwaniami: Colts, poza zwariowaną pierwszą kwartą ani przez moment ich wygrana nie była zagrożona. Dominacja po obu stronach line of scrimmage. A MVP? Dla mnie, zbiorowo defensywa Colts. Zagrała koncertowo.

I to by było na tyle - do poczytania za rok.
    • Gość: j Re: Polak ogląda amerykański futbol, czyli Super IP: 24.66.94.* 05.02.07, 04:04
      Wyjatkowo nudny sport....
    • Gość: Kuba Polak ogląda amerykański futbol, czyli Super Bo.. IP: *.dsl.bell.ca 05.02.07, 04:11
      I tak mojim zdaniem mecz poprzedzajacy final byl o wiele ciekawszy pomiedzy
      Patriots i Colts, wiecej sie dzialo a tutaj gra nerwow i tyle, juz po pierwszej
      polowie bylo wiadomo kto wygra, eh szkoda ze dwa tygodnie to nie byl final bo
      byl o wiele ciekawszy.

Nie jest to trudna do ogarniecia, jak sie ogladnie wystrczajaco tych meczy to
      sie pozniej wszystko wie co mozna a co nie. Sluze pomoca jak cos

Go Patriots :)
    • Gość: Maciek z Chicago Polak ogląda amerykański futbol, czyli Super Bo.. IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.02.07, 05:44
      Wielkie Dzieki za wspaniala relacje z Super Bowl !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mieszkam w
      Chicago i mecz ogladalem w tv ale opis z czuba ( ktory przeczytalem juz po
      meczu ) byla o wiele bardziej interesujacy , fascynujacy ......... rozsmieszyl
      mnie do lez za co chcialem z Calego Serca podziekowac !!!!!!!!!!! Gratuluje i
      oby wiecej tak wspanialych humorystycznych relacji !!!!!!!!!!
      p.s. a co do futbolu amerykanskiego to trzeba sie amerykaninem urodzic by go
      zrozumiec i polubic !!!!! .......
    • Gość: Michu Polak ogląda amerykański futbol, czyli Super Bo.. IP: *.icpnet.pl 05.02.07, 13:12
      aż miło was poczytać, o 13 po południu
      podziwiam, że wam się chciało
      • Gość: Gregoff Re: Polak ogląda amerykański futbol, czyli Super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:10
        Przyłączam się do gratulacji:) Ja niestety nie mogłem oglądać, ale wspólnie z
        wami oraz z bratem mi przez trzy kwarty pomogliście zobaczyć to widowisko oczami
        wyobraźni. Na czwartą już nie miałem sił i zasnąłem.
    • Gość: lester Polak ogląda amerykański futbol, czyli Super Bo.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 19:17
      zapraszamy na forum poswiecone PLFA.
      www.futbolamerykanski.fora.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka