Gość: legła warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:40 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Swojak01 Włodar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:49 Ch**jem w serce, nożem w plecy... Wara od Włodara!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajstof Re: Włodar IP: *.acn.waw.pl 09.02.07, 13:53 swojak aka. maniek : wlodar to kaleka i to sie nie zmieni :) i nie wyzywaj na gronie autorów tekstu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swojak01 Włodarczyk. Po prostu Włodarczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:54 www.youtube.com/watch?v=0FryuThdCnE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkonop a pamiętacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:56 Mecz z Austriakami? To nadawałoby się na youtuba, ta słynna niewykorzystana z 2 metrów sytuacja sam na sam z pustą bramką... Mam nadzieję, że wszyscy napastnicy Legii będą zdrowi i Włodarczyk nie powącha murawy w tej rundzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajstof Re: a pamiętacie IP: *.acn.waw.pl 09.02.07, 13:58 też mam taką nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Włodarczyk. Po prostu Włodarczyk 09.02.07, 14:14 "W zeszłym roku jego skuteczność na podobnym zgrupowaniu wyniosła 6 bramek na 4" czyli na cztery bramki jakie wpadły, on zdobył 6? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baqet Re: Włodarczyk. Po prostu Włodarczyk IP: *.chello.pl 09.02.07, 14:45 Włodar, kibice są z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
to_ti Czy nie ma innych piłkarzy do opisania? 09.02.07, 14:22 chyba że ze względu na znajomość z Janikowskim ten artykuł? fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red.adam.michnik co za chamski artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:38 po co takie coś zamieszcza się w gazecie? kto chce coś takiego czytać? gó..arze z gazety wyznaczyli sobie za cel zrównanie się z the sun?? wiadomo jak gra włodarczyk, każdy może sam go sobie ocenić, nie chcemy płacić żeby poczytać o wrażeniach jakiś gó..arzy, co mają wujka w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gws Re: co za chamski artykuł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.07, 10:19 > wiadomo jak gra włodarczyk, każdy może sam go sobie ocenić, nie chcemy płacić > żeby poczytać o wrażeniach jakiś gó..arzy, co mają wujka w gazecie. a placiles czytajac to? Odpowiedz Link Zgłoś
scoia gierki wewnetrzne 09.02.07, 15:54 ja rozumiem, ze wg autorow artykulu eliminacje do LM to sa gierki wewnetrzne.. przypominam 2 bramki Wlodara w meczu z Szachtarem.. Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: gierki wewnetrzne 09.02.07, 16:13 Mecz z Szachtarem był trzy dni wcześniej, pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: gierki wewnetrzne IP: 80.72.34.* 09.02.07, 17:01 Co nie zmienia faktu i że i tak macie wujka w gazecie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
scoia Re: gierki wewnetrzne 10.02.07, 00:39 Ok. Przyznaje sie do bledu. Pomylily mi sie mecze. Tylko czemu wpisujecie sie w konwencje ataku na Wlodara ? Moze by tak sie zlapac za Baszcza... albo Brozka... albo Dudke, ktory z niewiadomych przyczyn strzelil bramke przeciwnikowi.. ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Bo co? bo z Wisły można a legła święta jest? IP: 213.134.176.* 10.02.07, 11:27 Nie porównuj Brożka do Włodara. Bo trochę więcej jednak bramek strzelił w tym sezonie! Odpowiedz Link Zgłoś
scoia Re: bo ze Skisły można 10.02.07, 13:12 chodzi mi o to, ze jazda po Wlodarze jest standardowa i malo oryginalna.. wszyscy jezdza po Wlodarze.. po Rasiaku jakis czas temu tez wszyscy jechali.. i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Włodarczyk. Po prostu Włodarczyk IP: *.acn.waw.pl 09.02.07, 21:18 Włodar rządzi, serio! Odpowiedz Link Zgłoś