Gość: szewcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.03, 18:49 GLORY GLORY MAN UTD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Re: Przed ćwierćfinałem Ligi Mistrzów: Manchester IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 19:34 Będzie ciężko... Ale mam nadzieję, że United sobie poradzi. Nadzieją jest to, że u siebie w tym sezonie są niemal niepokonani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic MU Re: Przed ćwierćfinałem Ligi Mistrzów: Manchester IP: *.crowley.pl 22.04.03, 20:52 Real zremisuje i awansuje do półfinału bo jest najlepszy na świecie jak gwiazdą chce się grać, jak zmienią trenera i dokupią dobrych obrońców będą najwięksi przez długie lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel (z Toronto) Re: Przed ćwierćfinałem Ligi Mistrzów: Manchester IP: 216.191.177.* 22.04.03, 21:45 Gość portalu: szewcu napisał(a): > GLORY GLORY MAN UTD Znowu krawcu/szewcu rzuca swoimi slowami jak dziecko klockami o sciane. Nauczyl sie jedno zdanie po angielsku (glory glory MU) i wielki anglik. Mam nadzieje ze Real skonczy z tymi Angielskimi dziecmi bo juz za duzo gadania. Co bedzie smieszne, ze jak MU nie wejdzie, uslyszymy ponowne placze ... trawa byla za zielona, deszcz na mokry, pilka za okragla itd. Poczekajmy do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guti O czym tu mowa? IP: 80.48.66.* 22.04.03, 22:44 Panie a Portillo ( 400 bramek w juniorach realu ), a Guti, a Morientes????????// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp Re: O czym tu mowa? IP: *.ribehs.dk 23.04.03, 13:00 Gość portalu: Guti napisał(a): > Panie a Portillo ( 400 bramek w juniorach realu ), a Guti, a > Morientes????????// A co maja do rzeczy bramki zdobyte w juniorach. Ja sam znalem mega talent ktory w juniorach zdobywal po 50 bramek i wiecej w sezonie (kiedys w jednym meczu 12 bramek) i co z tego. To bylo kiedys, to sie nie liczy, liczy sie dzisiejszy mecz i aktualna forma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Severyn Re: O czym tu mowa? IP: 213.134.152.* 23.04.03, 14:48 Popatrz jak gra Portillo, to moze zrozumiesz co znaczy 400 bramek w juniorach w HISZPANII, a co oznacza mega-talent w polskiej lidze szmacianki-gownianka, mysl troszke zanim cos napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajuzo Re: Przed ćwierćfinałem Ligi Mistrzów: Manchester IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.04.03, 01:59 Brak "wojownika" Gattuso na pewno będzie odczuwalny na boisku. Nie będzie sie z kogo śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwisarz Re: Przed ćwierćfinałem Ligi Mistrzów: Manchester IP: *.resetnet.pl 23.04.03, 08:28 "Choć w Unii Europejskiej granic już nie ma..." Do osoby ktora pisala ten tekst. Mimo tego że i Hiszpania i Anglia sa w UE to Anglia nie podpisala traktatu z Schengen o ruchu bezpaszportowym i kontrola na granicy dotyczy nawet czlonkow UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Severyn Mniejsza sila ognia??? IP: 213.134.152.* 23.04.03, 08:41 A Portillo? a Guti? a Morientes???? czlowieku piszacy ten artykul: dlaczego podpisujesz sie pseudo? mln? przez swoja slaba znajomosc futbolu wstydzisz sie przyznac do tozsamosci? jesli znasz sie na kreglach i golfie to pisz o tym, a nie o Realu! a na koniec: HALA HALA HALA MADRID!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirk Re: Przed ćwierćfinałem Ligi Mistrzów: Manchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.03, 09:03 Czytałem artykuły w The Times po pierwszym meczu. Angielscy dziennkarze byli bardzo sceptyczni co do szans ManU. Strata Raula to wielki problem. Martwi mnie też postawa Hierro, bo jest trochę za wolno (jak w meczu z Sociedad). Ale trzymam za Realem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Przed ćwierćfinałem Ligi Mistrzów: Manchester IP: 213.241.73.* 23.04.03, 12:03 Real to najlepszy klub świata idzis skopie dupe tym beznadziejnym przereklamowanym anglikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Przed ćwierćfinałem Ligi Mistrzów: Manchester IP: *.ribehs.dk 23.04.03, 12:58 Gość portalu: Edi napisał(a): > Real to najlepszy klub świata idzis skopie dupe tym > beznadziejnym przereklamowanym anglikow Sam sie kopnij w DUPE glupku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KEANE Re: Przed ćwierćfinałem Ligi Mistrzów: Manchester IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.04.03, 13:34 zamknij sie ty pajacu, nic nie wiesz. pala z ciebie i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Severyn TO bedzie przede wszystki piekny mecz.... IP: 213.134.152.* 23.04.03, 14:55 ......ale zakonczy sie awansem Realu, choc i ManU potrafi zagrac tak, ze az dusza spiewa :-) ale Real jest Krolewski i ma Zidane, wiec zimne piwko na wieczor i HALA MADRID!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szewcu Re: Przed ćwierćfinałem Ligi Mistrzów: Manchester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.03, 16:04 daniel ty prostaku. daj sobie spokuj, juz raz powiedzialem ze nie znize sie do twojego poziomu, uwielbiam MU i otwarcie o tym pisze, a jak to robie to nie twoj interes. A jesli ty ich nie lubisz to juz twoje gusta i twoja sprawa, ja w to nie wnikam, a jak potrzebujesz pobluzgac z kims w sieci to znajdz sobie kogos twojego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel (z Toronto) Re: Przed ćwierćfinałem Ligi Mistrzów: Manchester IP: 216.191.177.* 23.04.03, 21:11 Gość portalu: szewcu napisał(a): > daniel ty prostaku. daj sobie spokuj, juz raz powiedzialem ze > nie znize sie do twojego poziomu, uwielbiam MU i otwarcie o tym > pisze, a jak to robie to nie twoj interes. A jesli ty ich nie > lubisz to juz twoje gusta i twoja sprawa, ja w to nie wnikam, a > jak potrzebujesz pobluzgac z kims w sieci to znajdz sobie kogos > twojego pokroju. Zobacz na wynik prostaku ... zobacz ... nigdzie nie idziecie ... zaden Puchar. Do zobaczenia za rok plastusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veggo Re: Przed ćwierćfinałem Ligi Mistrzów: Manchester IP: *.wolsztyn.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 17:44 Trzeba postawić na Morientesa!! On jest teraz głodny gry i jeśli mu da się szanse to na pewno będzie walczył do ostatnich sił! I czuje że wykorzysta swoją szanse! A Guti nie jest tak bramkostrzlnym piłkarzem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gelson Re: Przed ćwierćfinałem Ligi Mistrzów: Manchester IP: *.ne.client2.attbi.com 23.04.03, 18:00 MAU UTD ????? buahahaha LICZY SIE TYLKO REAL KTORY ZNOWU WYGRA LM.PRECZ Z CYRKIEM Z MANCHESTERU I ANTYFUTBOLEM Z WLOCH.FUCK MAN UTD !!!! REAL I RAKOW CZESTOCHOWA GORA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
winni1 Re: Przed ćwierćfinałem Ligi Mistrzów: Manchester 23.04.03, 20:27 > > REAL I RAKOW CZESTOCHOWA GORA !!!!!! fuck you! GÓRNIK ŁĘCZNA górą! Odpowiedz Link Zgłoś