Gość: dundee Re: Jerzy Dudek w kajdankach w Portugalii IP: *.proxy.aol.com 18.02.07, 16:51 dwutygodniowe pobory - niezle, to jakies 94 tysiace funtow, no to polynal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Jerzy Dudek w kajdankach w Portugalii IP: 85.134.173.* 18.02.07, 17:02 Strona o Polskich KIBICACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warka Jerzy Dudek w kajdankach w Portugalii IP: *.aster.pl 18.02.07, 17:20 tak się zdobywa uznanie... w liverpoolu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quarol Algarve!!! IP: *.bb.sky.com 18.02.07, 17:23 Algarve to region na poludniu Portugalii, a nie miasto. A w tekscie wystepuje kilkakrotnie w znaczeniu miasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Jerzy Dudek w kajdankach w Portugalii IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.02.07, 17:29 Nie ma sie co dziwic Pennant i Bellamy zawsze byli w te klocki dobrzy.Ale Dudek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Yeah ! Dudek polskim Rodmanem ! Bad Boys Rullez IP: *.jmdi.pl 18.02.07, 17:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pronobis Re: Jerzy Dudek w kajdankach w Portugalii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 18:13 dudek się stacza,grzeje ławe a jak już się pojawi na boisku to jest dramat frustracja kipi mu uszami spodziewałbym się dalszych podobnych wyczynów tego ślunzaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja <a href="http://gronodziewczyny.prv.pl/" target="_blank">grono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 18:20 A melanz trwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stroozyk brawo Dudek ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 18:26 ja mu sie nie dziwię. Jurek szuka każdego sposobu żeby uciec z Liverpoolu. I tak nie zagra w meczu z Barceloną więc chce sie wyszaleć z kumplami. Przynajmniej będzie co wspominać za kilka lat gdy sie spotka z Fowlerem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski II Schuja Schuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 19:05 Z ciebie prawdziwy szuja.Nie podawej sie za tego ,którym nie jesteś.Prawdziwy Schuja nie zniżyłby się do takiego postu.Jesteśpo prostu dupkiem i palantem. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Dudek w kajdankach !? To jak on sikal ? 18.02.07, 19:26 A moze tylko spiewal ? Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: Dudek w kajdankach !? To jak on sikal ? 18.02.07, 19:32 Anglicy plus Dudek to banda chuliganow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo No tak... IP: 87.105.164.* 18.02.07, 19:33 Bo jak mozna ciągnąć gliniarza z bańki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Jerzy Dudek w kajdankach w Portugalii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 20:32 Zakazać pacanowi grę w klubach zagranicznych niech nie kompromituje Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L1nxus Jerzy Dudek w kajdankach w Portugalii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 21:33 Paranoja co sie dzieje? Dobre z Bellamym i Riise :D Chlopaki maja wole walki, nawet w hotelu nie odpuscili. Jestem wiernym fanem Liverpoolu. Troche mnie denerwuje co sie dzieje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robertk572 Re: Jerzy Dudek w kajdankach w Portugalii IP: *.cable.mindspring.com 18.02.07, 22:49 ...Oj Dudus!w glowie ci sie poprzewracalo z dobrobytu! Wstydz cie P.Boga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pro-Dudek G..no prawda IP: *.cpe.netcabo.pt 18.02.07, 23:13 po co taki tytul artykulu? guzik prawda - Nikogo nie aresztowano... To troche ponizajace dla redakcji ze rozsiewaja sensacje i doslownie PLOTKI za brytyjska prasa (Daily Mirror jesli sie nie myle?) Dudek narozrabial ale nikogo nie aresztowali!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pro-Dupek Re: G..no prawda IP: *.dsl.mindspring.com 19.02.07, 01:23 Gość portalu: Pro-Dudek napisał(a): > po co taki tytul artykulu? guzik prawda - Nikogo nie aresztowano... To troche > ponizajace dla redakcji ze rozsiewaja sensacje i doslownie PLOTKI za brytyjska > prasa (Daily Mirror jesli sie nie myle?) Dudek narozrabial ale nikogo nie > aresztowali!!!! A już napewno nie Jurka, bo kiedy przyszła policja, ja mu w kiblu odciągałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik marcy=Polak????????????????? IP: 141.117.77.* 19.02.07, 03:13 czy ass-wipe....ehhh, po co tu przyszedlem...ide. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportsfan Jerzy Dudek? Malo kto uwierzy w te informacje... IP: *.user.start.ca 19.02.07, 04:02 Trudno w to uwierzyc. To chyba blef z "Daily Mirror". Alkoholowy wyskok Jerzego Dudka to zupełnie nie w jego stylu. On zawsze uwazany byl za spokojnego czlowieka i pilkarza. Wszyscy znaja Jego profesjonalne podejscie do kariery pilkarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam nadzieje Re: Jerzy Dudek w kajdankach w Portugalii IP: *.abhsia.telus.net 19.02.07, 06:32 Ze Dudi ni pil ohydnego piwa czy wudy/ginu/rumu/drinkow tylko szlachetne Bordeaux Grand Cru, Château Labegorce Zédé. Panie Dudek trzymaj fason. LP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Przewróciło się chłopakom we łbach od nadmiaru IP: 193.109.212.* 19.02.07, 10:12 pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś