Dodaj do ulubionych

Kijewski sam w Stambule

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:29
Panie Kubicki, skąd ta wiedza, że trener Winnicki był "nielubiany przez
zawodników"? Jak Pan może pisać takie bzdury. To, że jest Pan dziennikarzem
nie upoważnia Pana do pisania takich totalnych BZDUR! żenujące! Jakiego ma pan
informatora? Packa?
Obserwuj wątek
    • Gość: fujfuj Kubicki pisze bzdury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:31
      Ktoś tu nie wie o co chodzi i sili się na sensacje...
    • Gość: andy3city Re: Kijewski sam w Stambule IP: 213.192.75.* 20.02.07, 20:50
      Takj Kijewski wytłumaczył zwolnienie Winnickiego, więc jeżeli nie wiesz to nie
      krytykuj.
      • Gość: PAweł WKS WKS WKS Re: Kijewski sam w Stambule IP: *.wroclaw.mm.pl 20.02.07, 23:43
        ludzie nie tłumaczcie głupotą Redaktora debilnej, idiotycznej i nienormalnej atmosferyw Prokomie...
        Wasz czas dobiegł końca... Kijek rozwalił wszytsko w parę dni...
        Teraz nadchodzi nowa-stara era... ERA ŚLĄSKA!!!!!
        ŚLĄSK ŚLĄSK WKS
        ŚLĄSK ŚLĄSK WKS
        ŚLĄSK ŚLĄSK WKS
        jeszcze wspomnicie moje słowa
    • to_ti Na złość dziennikarzom i bukmacherom 21.02.07, 11:02
      wygrają w Stambule!:)

fototel.pl/
    • Gość: shaq-u Czy tylko p. Adam Romański to porządny dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:04
      piłki koszykowej. Skąd się wzięli kubiccy itp.. Żeby relacjonować koszykówkę
      trzeba to kochać, nie wystarczy skończona polonistyka, czy dziennikarstwo. Dobra
      rada, jeżeli chcecie pracować jako dziennikarze, to kochajcie i znajcie się na
      tym co opisujecie. Wtedy wybaczam literówki, czy błędy gramatyczne. I love this
      game.
    • Gość: Jerzy Jak Kijewski porozumie się z graczami... IP: 213.134.178.* 21.02.07, 17:45
      ...skoro ma kłopoty z językiem angielskim?
      No cóż, to tylko potwierdzenie oczywistego skądinąd faktu, że uwag "trenera"
      Kijewskiego podczas meczów nikt nie słucha ani nie bierze poważnie.
      Zatrudnianie Jacka Winnickiego w roli tłumacza słów Kijka, którymi i tak nikt
      się nie przejmuje, było widać zbyt rozrzutne, nawet dla takiego bogatego klubu,
      jak Sopot. Teraz procedura, dotychczas trójstopniowa 1) Kijek bredzi 2)
      Winniczek tłumaczy 3) Pacesas mówi, co będzie się grać, zostanie uproszczona.
      Prawdopodobny kierunek dalszych zmian będzie taki, że z procedury wyrzuci się
      także Kijka. W ten sposób stan faktyczny (Pacesas trenerem Prokomu) zostanie
      usankcjonowany.
    • Gość: clt że Winnicki był nielubiany wynika z wypowiedzi IP: *.chello.pl 21.02.07, 23:07
      anonimowych pracowników klubu oraz wypowiadzi na internetowych forach o
      koszykówce gdzie czasem piszą ludzie znający zawodników prokomu - można o tym
      było przeczytać po części tu w portalu gazety, po części na forum prokomu itp.

Część zawodników powdobno chciała odejścia Winnickiego, a część choć nie
      wiedziala to się ucieszyła - cytat przybliżony: zawodnik: "Winnicki zwolniony? a
      to bardzo dobrze"
      • Gość: pac Re: że Winnicki był nielubiany wynika z wypowiedz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:07
        Cienieas z ciebie. cz to znaczy, że wynika z anonimowych wypowiedzi? skąd wiesz
        jaka była reakcja. Jestes po prostu cienias
      • Gość: es Re: do clt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:04
        >że Winnicki był nielubiany wynika z wypowiedzi anonimowych pracowników klubu
        JAK SIĘ NAZYWASZ KUBICKI? JAKĄ WARTOŚC MA DLA CIEBIE ANOMIM? CZŁOWIEKU, jesteś
        beznadziejnie głupi!

oraz >wypowiadzi na internetowych forach o koszykówce gdzie czasem piszą ludzie
        znający zawodników prokomu - można o tym było przeczytać po części tu w portalu
        gazety, po części na forum prokomu itp.
        >

Kochanie czytam te fora i wypowiedzi negatywnych jest bardzo mało, bardzo, mozna
        powiedzie pojedyncze. Jeśli miałbyś znajomych wśród zawodników, wiedziałbyś, że
        to bzdura, a najwyraźniej nie masz.
        > Część zawodników powdobno chciała odejścia Winnickiego, a część choć nie
        > wiedziala to się ucieszyła - cytat przybliżony: zawodnik: "Winnicki zwolniony?
        > a
        > to bardzo dobrze" CIENIASIE, CZYJ TO CYTAT? GALLA ANONIMA CZY KUBICKIEGO?
        Pozim twój jest taki, że aż szkoda do ciebie pisc, ale cóż... Życzę tobie, aby
        ciebie ktoś tak obrobił. I żebyś z tego powodu cierpiał zło wraca jak bumerang!

Jak zauważyłeś kubicki cytuje gslls snonims, by sie wstydził pan dziennikarz za
        dychę
        • Gość: clt Re: do clt IP: *.chello.pl 22.02.07, 16:27
          "Nie wszyscy koszykarze wiedzieli jednak, że Winnicki odchodzi. - Wyrzucili go?
          I dobrze! Nikt go nie lubił - powiedział nam jeden z graczy."

nic nie wymyśliłem, tylko przekazałem to co przeczytałem. Faktycznie napisał to
          pan Kubicki, ale powołuje się na wypowiedź gracza, więc chyba nie wyssał tego z
          palca bo za taką nierzetelność to by go chyba z Gazety wywalili.

Można mieć zastrzeżenia co do _opinii_ Gazety, ja sam mam wiele zastrzeżeń co do
          poziomu informacji o koszykówce, ale żeby ktoś tu zmyślił czyjąś wypowiedź to
          jeszcze chyba się nie zdarzyło. Skoro uważasz że to kłamstwo to zainterweniuj u
          szefostwa pana Kubickiego bo ja też chętnie dowiem się prawdy.

A jeśli chodzi o poziom, to chyba jakieś nieporozumienie - obrzucasz mnie
          wyzwiskami i jednocześnie to ty zarzucasz mi niski poziom? Kiepski żart. Ja
          tylko przytoczyłem to co uważałem za wiarygodne źródło. Może niesłusznie, ale
          nie dałeś żadnych konkretnych powodów żeby zmienić zdanie. Ty natomiast brażasz
          mnie i dziennikarza i nie dajesz żadnych dowodów. Przytocz je, to i ja zmienię
          zdanie - bo sprawa mnie interesuje.

A jak chcesz podyskutować z kimś kto twierdzi że zna opinię zawodników o
          Winnickim, to nie dyskutuj ze mną tylko tutaj
          www.forum.e-basket.pl/viewtopic.php?t=22707&start=22
    • Gość: clt właściwie dlaczego to jest w dziale "piłka nożna"? IP: *.chello.pl 22.02.07, 16:34
      :?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka