Gość: niuniek IP: 126.17.44.* 04.05.03, 20:37 Kosowski Inter.............. chyba do podawania piłek i to w rezerwach wielkie nieporozumienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenblack Re: Mancini chce kupić Kosowskiego do Włoch 04.05.03, 20:43 A po co Interowi taki Kosowski? Na lewym skrzydle są Emre, Guly, Dalmat albo Morfeo. Inter niech lepiej kupi 2 klasowych środkowych pomocników, a nie jakiegoś Kosowskiego, który może sprawdziłby się w jakiejś Hercie albo Energie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brande Re: Mancini chce kupić Kosowskiego do Włoch IP: *.um.brzeszcze.pl / 192.168.0.* 05.05.03, 11:28 pchaj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buried_alive Re: Mancini chce kupić Kosowskiego do Włoch IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 19:34 zgadza się. rzymski dziennik chce Manciniemu zrobić po prostu antyreklame przylepiajac do niego nazwisko jakiegos Kosowskiego chyba nie chcą żebyich trener przeniósł się do Mediolanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja pogieło tego co pisał przedemną ( to gej ) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.05.03, 20:43 Only WISŁA , legia się chowa legia to k u r w a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rados Re: Mancini chce kupić Kosowskiego do Włoch IP: *.smstv.pl / 192.168.10.* 04.05.03, 20:49 Nawet jeśli Kosowski przejdzoe do Serie A to chyba po to by grać co najwyżej w rezerwach(i tak nie miałby pewnego miejsca w składzie)On jest za słaby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaiser-poznan Kosowski liderem? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 22:21 Niestety nie podzielam opinii trenera Manciniego. Kamil Kosowski - niezależnie od jego zasług dla Wisły - jest medialnym facetem, ale przeciętnym piłkarzem i to także w Polsce (vide ostatnie mecze w lidze i reprezentacji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Kosowski liderem? IP: *.clinternal / 10.2.4.* 05.05.03, 09:35 Moze masz racje - ale jesli pojdzie do Interu, to bedzie miał szanse sie sprawdzic (i zyczmy mu powodzenia). Zawsze lepiej spasc z wysokiego konia niz całe zycie jezdzic na kucykach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guti Kosa życzę Ci wszystkiego najlepszego. Stary podbijaj IP: 80.48.65.* 04.05.03, 20:52 tą Europę i nie ogladaj się na kretynów z Polski, którzy w życiu gówno osiągnęłli. Mam nadziję, że zagrasz dla zajebiście mocnego klubu i będziemy mogli być dumni z Ciebie jak z Koseckiego. Rozmawiałem z Hiszpanami i do dziś go pamiętają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Nie przesadzaj!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 20:54 Gość portalu: niuniek napisał(a): > Kosowski Inter.............. > chyba do podawania piłek i to w rezerwach > wielkie nieporozumienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Nie przesadzaj!!!! Kosowski nie jest wcale takim złym zawodnikiem!!! Fakt że zarówno on jak i cała Wisła wydaje się być teraz w lidze na niezłej zadyszce więc ich gra nie wygląda najlepiej, co było zresztą widać w meczach reprezentacji. Ale dobrze wiem że Kosowskiego stać na dobrą grę. Myślę że jak teraz pojawiłaby sie jakaś oferta z dobrego klubu to powinni go puścić. Wiadomo że aby przebić sie do pierwszej jedenastki musiałby również podnieść sporo jeszcze swoje umiejętności, no ale przecież też po to polscy zawodnicy wyjeżdżają na zachód. Myślę że bez względu na konsekwencje (złe czy dobre) powinien spróbować!!! Wkażdym razie będę oryginalny i życzę mu powodzenia zarówno teraz z Wisłą jak i w przyszłości (mimo tego że nie jestem fanem Wisły Kraków) Pozdrowienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Dziwne.... IP: powertech:* / 192.168.1.* 04.05.03, 20:56 czemu niejaki Kris nie napisal tu jeszcze : "Hej Wisła, gol lalalalalalalala...." W końcu mówią o Wiśle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west faktycznie , to bardzo dziwne... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.03, 21:39 ale wracajac do Kosy... to sadze, ze inter to zbyt mocny klubdla naszego pilkarza. Powinien przejsc do dobrego sredniaka, pograc, zaaklimatyzowac sie, a jak sie powiedzie to wszystko przed nim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Mancini chce kupić Kosowskiego do Włoch IP: *.chello.pl 04.05.03, 21:41 Gość portalu: niuniek napisał(a): > Kosowski Inter.............. > chyba do podawania piłek i to w rezerwach > wielkie nieporozumienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Dobry jest do podawania piłek bo szybko biega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmrE Re: Mancini chce kupić Kosowskiego do Włoch IP: *.one.pl / 192.168.1.* 04.05.03, 21:46 TO jest tak grubymi nicmi szyte!!!Dlaczego??? \Mancini dostrzegł go podczas spektakularnego remisu 3:3 na wyjeździe [w stolicy Włoch w Pucharze UEFA - red.], a potem w czasie rewanżu, po którym awansowała drużyna z Rzymu"(to jest fragment artykułu Kosowski zagrał w Rzymie najgorszy ze swoich pucharowych występów, jego heroiczne rajdy kiedy próbował obiegać obronców były notorycznie zatrzymywane, a strzały i dośrokowania fatalne ,a nie które do tego stopnia że omały włos nie nastrzelał czubków wież osiwetleniowych.Pamiętam po tym meczu jak Kosowski sam mowił żę zagrał słabo i ma zamiar się w Krakowie poprawić no ale w Ojczyznie nie bylo dużo lepiej pamiętam go tylko gdy uderzał z wolnego a piłke przedłużył głową Uche i ta trafiła w poprzeczke.Wiec komu na miły Bóg można zaimponować takimi wytępami, pamiętam jeden jego dobry mecz Z Schalke w Gelsenkirchen, to był jedyny mecz w którym potrafił się wykazać strzelił bramke miał asyste, no nawet dwie jak sie ktos uprze, odał pare grożnych strzałów, tam też swoją grą gór nie przenosił tylko po prostu zagrał na poziomie.Więc nie rozumiem o cały ten szum porównywanie Koswskiego do Dejny, i takie tam to nie jest zawodnik który jak twierdzi redaktor Szaranowicz bedzie kiedy kolwiek mózgiem reprezentacji, może wyjechać gdzie chce i za ile chce ale to nie zmnienia faktu że taki Krzynówek przebija go w całym abecadle piłkarski, ale może kiedys sam powiem że to najlepszy poslki piłkarz albo taką spiewke ale nie teraz bo dziś jest po prostu wyrobnikiem któremu coś efektowne raz na jakiś czas wyjdzie co ja widuje raz na rok, a inni czeście nie wiem gdzie oni to widzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasc Re: Mancini chce kupić Kosowskiego do Włoch IP: *.strong / 192.168.0.* 04.05.03, 22:31 Według mnie najlepiej jakby Kosowski został w Wiśle jeszcze na następny sezon. Nie osłabiając zespołu krakowska Wisła ma większe szanse wywalczyć sobie miejsce w Lidze Mistrzów i pokazać sie tam z jak najlepszej strony....podobnie jak Dynamo Kijów postąpiło z Szewczenko...tyle, że już grając w Lidze Mistrzów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii brawo brawo!!!!! ta informacja z przed 5 dni... IP: *.acn.pl / 10.69.5.* 04.05.03, 23:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca kosowski wart bedzie 10-15 miljonów euro, ale dopiero IP: *.bredband.skanova.com 04.05.03, 23:57 gdy zagra w klasowym klubie,z górnej pólki, teraz z wschodnioeuropejskiego klubiku, ciezko wziasc wiecej niz 5 kolasów, jestem pewny ze taki lyon,inter,schalke,ajax skasuja lekko 10 kolasów za kose. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mancini chce kupić Kosowskiego do Włoch IP: *.dyn.optonline.net 05.05.03, 02:37 problem w tym ze Kosa obnizyl loty ostatnio.dobrze ze Mancini tego nie widzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent vega Re: Mancini chce kupić Kosowskiego do Włoch IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 07:35 To typowy drwal może rąbać drewno do kominka Monciniego. KOKO JAMBO I DO PRZODU oto filozofia gry kosiarki. Ten piłkarz nadaje się do II ligi niemieckiej i to do drużyny z dolnej części tabeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa_smerf byc moze... hunter45@hoga.pl IP: *.krasnystaw.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 09:32 Jak znam zycie to z tym przejsciem do interu , czy innego klubu to niestety nie wypali , dlaczego ? po prostu wisla proponuje za wysoka cenęę, w dodatku kosowski ma ogromne braki w technice, jak to pozni powiedzial: "jak przyjmuje to odrazu podaje do przeciwnika" .... wiec coz, ale chyba sie nie nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangsta Re: Mancini chce kupić Kosowskiego do Włoch IP: *.Astral.Lodz.PL 05.05.03, 10:07 Zgadzam sie ze Kosowski jest za slaby do serie A.Gdyby myslal logicznie a nie tylko o kasie to najpierw udowodnilby w Wisle ze stac go na wiele,a brylowanie w polskej lidze to atut ktory zgubil niejednego polskiego pilkarza(patrz Karwan,Kuzba czy Reiss) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIROL Re: Mancini chce kupić Kosowskiego do Włoch IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 11:04 Jeżeli Polska by go sprzedała to napewno byśmy mieli osłabiony skład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radziu Skąd ta pewnośc ze w LM beda grali??? IP: *.tele2.pl 05.05.03, 11:15 Basałaj ale pewniak, trafia w eliminacjach na Valencie, Chelsea badz Liverpool, czy Dortmund badz Ajax i sobie poogladaja LM w TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syniu Re:Do Interu ?? chyba Bratysława co najwyżej IP: *.acn.waw.pl 05.05.03, 11:35 Inter.......Bratysława tam Kosowski moglby zostac gwiazda. Inter Mediolan?? niech idzie najpierw do Lyonu jak tam wywalczy sobie miejsce w skladzie to i tak bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nie WON DO ALBANI IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 13:14 Niech jedzie ! Kij mu w pupe ! Może tam się przekonają (po kilku meczach), że jedyną korzystną zmianą barw kosowiaka byłaby 3 liga ukraińska lub białoruska. Tam o nim też podobno słyszeli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratm Re: WON DO ALBANI IP: 195.136.120.* 05.05.03, 16:01 KAMIL!!!! ZYCZE POWOWDZENIA!! NA PEWNO SOBIE PORADZISZ! KURWA JESTES NAJLEPSZY I TYLE!! I NIECH SIE SCHOWA KALUZNY I INNE HERTHY BERLINY VS PAMPELUNY... a kolesie ktorzy pisza ze jestes za cienki po prostu zazdroszcza wiselce ze sie takiego zawodnika doczekala!!!! tak to juz jest z polakami ze jesli jeden ma szanse gdzies zaistniec to od razu sie go doluje... PORADZISZ SOBIE I TYLE!!! WISLA MISTRZEM POLSKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk7 Re: Mancini chce kupić Kosowskiego do Włoch 05.05.03, 18:52 > Kosowski Inter.............. > chyba do podawania piłek i to w rezerwach > wielkie nieporozumienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 No i warszawiaczki nie mogą przeboleć. Zawiść to ich druga natura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskar benben jestem francuzem i kosa ma szanse!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.05.03, 21:00 czesc , jestem francuzem z montpellier i ogladam czesto francuskjej ligi w tv albo chodze na mecze mojego zespolu z montpellier i moge was powiedziec ze gra kosowskiego jest ztrasznie spoko! pierwszego mecza ktory z krakowskiego klubu ogladalem w tym roku (z parma) to bylem pod wielkim wrarzeniem i mowilem sobie tak:co on robi w takim slabym klubie jak powinien gracz na poziomje europejskim? i ma szanse pszejsc do lyonu to spoko dla niego akurat w lyonnie bedzie mogl blysnac i potem nawet rok czy 2 poznjej wyjechac do lepszego.mysle ze odrazu by mjal wielkiego impakt w lyonnie. pa. Odpowiedz Link Zgłoś