Gość: luczy IP: *.chello.pl 14.03.07, 18:24 no kurka nie wiem co napisać no taka bzdura że mi nic do głowy nie przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: v Panny na wydaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 20:42 ale głupoty trzeba mieć nasrane we ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Panny na wydaniu IP: *.chello.pl 14.03.07, 21:02 Nie wiem dla jakich kobiet jest skierowany ten artykuł,ale tych które czytują z czuba i interesują się sportem raczej..ehem...artukuł nie zainteresuje,bardziej chyba obrazi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aidi Re: Panny na wydaniu IP: 212.76.37.* 14.03.07, 21:19 Jestem kobietą, interesuję się sportem ale mogę chyba napisać tylko jedno podsumowanie do tego artykułu: kompletne bzdury. Mogłabym napisać coś więcej... mogłabym skomentować czepianie się wagi Ronaldo, co działa mi na nerwy jak mało co ale po co... wystarczy przeczytać. Może lepiej bez dalszego komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Panny na wydaniu IP: *.tvgawex.pl 15.03.07, 11:05 Wiecie co? Może odpuśćcie sobie te próby pisania "dla kobiet", bo wam nie wychodzi... Ani poprzedni tekst mi się nie podobał, ani ten. Jak już tu zostało napisane, kobiety interesujące się sportem raczej poczują się obrażone infantylizowaniem ich i, mimo wszystko, jednak stereotypowym podejściem niż je to rozbawi czy coś w tym stylu. I tak na marginesie, niekoniecznie w związku z tym tekstem, faceci to się chyba nigdy nie nauczą, że jak kobieta lubi oglądać sport to niekoniecznie interesuje ją uroda zawodników tylko raczej osiągnięcia i że może się na tym znać lepiej od mężczyzny "wielkiego specjalisty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Panny na wydaniu IP: *.imperiumpw.pl 15.03.07, 11:26 artykuł lekko odmóżdżający ale co do kobiet co robią za "...odgromnika dla członków teamu." to w naszej rodzimej lidze od lat to jest wdrażane gdyż w wielkim klubie Groclin z małego miasta Grodzisk Wlkp. taką funkcje pełni Joanna Drzymała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martini Re: Panny na wydaniu IP: 89.101.188.* 16.03.07, 14:46 Drogie Zczubaki! Darujcie sobie pisanie oddzielnych tekstów tylko dla kobiet bo są one dla Was chyba zbyt wielką zagadką. Jeśli swoje dziewczyny też tak rozbawiacie to chyba wolałabym obejrzeć z Wami mecz niż obejrzeć Wasze sypialnie;P Trzymać poziom! Odpowiedz Link Zgłoś