Dodaj do ulubionych

Polacy umieją dokopać

IP: *.rich.east.verizon.net 24.03.07, 21:26
Lubie Steca ale ten artykul jest o niczym, czyz nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: daro Polacy umieją dokopać IP: *.metronet.chelm.pl 24.03.07, 21:31
      Wiesz Pan co Panie Stec, smucisz Pan, kolejny Tomaszewski sie znalazl. Czemu
      nie potrafimy cieszyc sie z tego, ze wygralismy, druzyna grala tak jak
      pozwolil przeciwnik, nie da sie z nimi grac inaczej, ciekawi mnie bardzo co
      Pan napisal po meczu Polski z Portugalia. NIe wsadzaj Pan kija w mrowisko bo
      widac zbyt bardzo. ze zalazy panu tylko na zrobieniu taniej sensacji ze swojej
      wypowiedzi, a tych tanich sensacji to juz mam ostatnio az nadto tylko, ze nie
      w sporcie.
      Lpncz Wasci wstydu oszczedz.
      • Gość: fifa Re: Polacy umieją dokopać IP: *.e-wro.net.pl 24.03.07, 21:37
        Wygraliśmy 5-0 i Stec gada o jakiś "ludach z Kaukazu". Byśmy wymęczyli 1-0 to
        by pisał,że teraz to już nie ma łatwych przeciwników i takie tam slogany. Prawda
        jest taka że Azerbejdżan jest cienki ale co z tego jak nawet z takimi cieniasami
        bardzo często męczą sie lepsi od Polski
        • Gość: jacek Re: Polacy umieją dokopać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:42
          Jakoś nigdy nie darzyłem wielką sympatią pana Steca.
          Jest podony do Janka Tomaszewskiego.Narzeka na reprezentację, to mu nie pasuje
          to mu źle a tamto nie dobre.
          Nawet jak byśmy awansowali do Mistrzostw Europy to by znalazł kilka powodów dla
          których móglby narzekać i mówic że to przypadkowy awans.
          Polscy dziennkiarze.Ech
          • Gość: Artur Życzę panu szczęścia redaktorze IP: 82.139.157.* 24.03.07, 21:45
            Zresztą nie panu jednemu życzę szczęścia i radości bo nie pan jeden należy do
            tych zawsze niezadowolonych istot ludzkich. Pozdrawiam gorąco. Wierny kibic
            życia.
            • Gość: Kokon Re: Życzę panu szczęścia redaktorze IP: *.aster.pl 24.03.07, 21:53
              Czy ktoś tu w ogole czyta ze zrozumieniem? Autor napisal prawde, dlaczego to ma
              ozanczac, ze sie nie cieszy ze zwyciestwa?
              • Gość: ja Re: Życzę panu szczęścia redaktorze IP: *.chello.pl 24.03.07, 22:24
                Czytelnicy gazety nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Potrafią tylko czytać `PiS źle robi to` albo `PiS źle robi tamto`. <:
                • Gość: kibic jak wygrana 5:0 oraz wyjscie na lidera nie zadowal IP: *.0.251.72.1dial.com 24.03.07, 22:56
                  jak wygrana 5:0 oraz wyjscie na pozycje lidera nie zadowalajo to NIC
                  dziennikarza nie zadowoli. 80 % tego artykulu to marudzenie - odnosze wrazenie
                  ze dziennikarz zachowal sie jak Walesa: czyli jestem za i przeciw.
                  Marudzi marudzi marudzi a potem troszke pochwali i znowu marudzi.

Czy aby zyskac pochwaly to trzeba grac jak Brazylia w swych najlepszych latach ?
                  No to bedziemy na takie cos czekali cale wieki.
          • Gość: Azazelle Re: Polacy umieją dokopać IP: *.136.rev.vline.pl 24.03.07, 21:50
            Normalnie nie mogę. Stec sili się na finezję a la Oscar Wilde i nic z tego nie
            wynika. Przerost formy nad treścią. Rozumiem, że dwie asysty Żurawskiego i
            szereg idealnych podań świadczą o braku formy. Gdybyśmy wygrali 20:0 też byłoby
            źle. Jak zostaniemy Mistrzami Europy to Stec napisze, że "jedna jaskółka wiosny
            nie czyni" albo że graliśmy z półamatorami z nad Kaukazu, patałachami z nad
            Sekwany i kopaczami z kraju Goethego i Schillera.
            • Gość: spec Re: Polacy umieją dokopać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 04:06
              chodzi przede wszystkim o to, że naagrywanie komunistów jest niemoralne, co
              oczywiście nie zmienia faktu, że oleksy to świnia i jest niegodny książeczki z
              leninem na okładce.
      • Gość: santosubito Re: Polacy umieją dokopać IP: 212.160.185.* 25.03.07, 15:02
        Czy ktos zna takie pojecie jak FELIETON? Autor ma prawo do wlasnego zdanie, do
        krytycznej oceny, do malkontenctwa itd... Jesli chcecie poczytac euforyczne
        zachwyty, to pewnie jutro SE, FAKT itd dadza wam okazje. Z reszta GW tez na
        glownej stronie ma wesoly tytul. Nie wiem dlaczego Stec mialby powielac zachwyty
        nad 5:0, skoro mozna je znalezc w wielu innych artykulach. No, ale jak ktos ma
        orgazm czytajac po raz setny, ze druzyna wspaniala, wiktoria niesamowita,
        Azerowie na kolanach itd, to na pewno znajdzie cos dla siebie w necie.

Jak ktos napisze felieton, to go zaraz chca pozrec. Trzeba sie zachwycac i
        wzajemnie podniecac 5:0 nad Azerami, Otylka, Malyszem, papiezem JP2, itd... bron
        boze ani slowa krytycznego komentarza!!! non posumus!!!
      • Gość: lollino Re: Polacy umieją dokopać IP: *.smrw.lodz.pl 25.03.07, 15:10
        Niestety p. Stec ma rację to co pokazali nasi z kelnerami nie napawa optymizmem
        mimo 5 bramek
    • Gość: Lorrock Re: Polacy umieją dokopać IP: 80.54.27.* 24.03.07, 21:52
      Pan redaktor popełnił mizerny tekst. Po przeczytaniu go nie bardzo wiem, jaka
      intencja przyświecała autorowi. I myślę że i sam piszący zaplątał się siląc się
      na jakieś odkrywcze wnioski i analizy. A prawda jest jedna: miały być 3 punkty i
      są 3 punkty, graliśmy tak aby wygrać i cel został osiągnięty. A grymaszenie że
      wygraliśmy z kaukaskimi półamatorami to kolejne potwierdzenie, że Polacy cieszyć
      się nie potrafią, za to klęski rozdrapują z dziką radością. Brawo chłopcy Leo,
      respekt dla komentatora Mirka Trzeciaka za zdanie "Żuraw rzucił zewniaka do
      Matusiaka" - rośnie nam nowa gwiazda mikrofonu :)
      • saciperere Re: Polacy umieją dokopać 24.03.07, 21:54
        Panie Rafale! Brazylijczycy albo z Amazonii albo znad Amazonki. Radzę to
        poprawić w miarę szybko bo dla jednych będzie to dwója z geografii a dla innych
        objaw arogancji europocentrycznego pismaka...
        • Gość: Stecupierdecu Re: Polacy umieją dokopać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 22:17
          Stecu generalnie lubię Twoje teksty ale teraz pierdzielisz bzdury w tej analizie.
          Nawet jak chciałeś schłodzić nastroje to zrobiłeś to bez ładu i składu -
          przyznaj się że ze cztery piwka poszły w czasie meczu?
          Poza tym telepanie się Serbów na Kaukaz to bańka z geografii - popatrz w atlasie
          gdzie leży Kazachstan.
          Przeczytaj to jeszcze raz jak wytrzeźwiejesz a sam zrozumiesz.
          • Gość: spec Re: Polacy umieją dokopać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 04:07
            kauzaz?
            Nad amazonią leży.
          • Gość: ZA KAUKAZ Re: Polacy umieją dokopać IP: 202.156.11.* 25.03.07, 04:47
            czy pan Stec nie naisal "za Kaukaz"?
    • mat691 Co chcecie od Steca? 24.03.07, 22:03
      Wygraliśmy 5:0. Huraaa.
      Ale pluć na Steca za to, że gołym okiem widać dlaczego Matusiak z Żurawskim
      grzeją ławę w klubach to jakieś grube nieporozumienie.
      O.K. Żurawski był kontuzjowany, ale przed kontuzją tak samo holował piłkę i nie
      mógł strzelić gola i za to właśnie w Celticu coraz mniej go lubią.
      Całe szczęście, że tej wiosny gramy tylko z leszczami, więc chłopaki mają czas
      się odbudować, a goli mogą nastrzelać obrońcy i pomocnicy jak dziś.
      • Gość: maz Re: Co chcecie od Steca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 22:50
        Myślę, że panu Stecowi chodzi o to, żeby doprowadzić do dość często poruszanego
        przy takich okazjach pomysłu, by mecze eliminacyjne rozgrywać w dwustopniowych
        fazach. Mam na myśli preeliminacje. Coś w tym jest, że takie mecze, jak ten z
        Azerami, nie mają wielkiego sensu. Zgoda, że czasem takie drużyny sprawią jakąś
        tam niespodziankę, ale z reguły przegrywają z kretesem.
        Ten mecz z Azerbejdżanem z pewnością usatysfakcjonował kibiców, ale gdzież mu
        tam do rangi choćby meczu z Belgią?! Na poważny mecz o punkty musimy czekać do
        września! Preeliminacje to nie jest najgłupszy pomysł, ale pod warunkiem, że w
        finałowej fazie weźmie udział 24 - 32 drużyny. 24 zespoły najwyżej notowane + 8
        zwycięzców z pierwszej fazy. Jeżeli zauważymy, że w Europie są teraz 52
        federacje, z czego w miarę przyzwoity poziom prezentuje ok. połowy, to taki
        system byłby niezłym pomysłem. Ale musi iść za tym także reforma rozdętych ponad
        miarę rozgrywek klubowych, zarówno lig, jak i pucharów, tak by ilość terminów na
        mecze reprezentacji nie zmniejszyła się. Byłby czas na jakieś atrakcyjne
        turnieje, które teraz niemożliwością jest zorganizować.
        Pozdr.
    • Gość: hape DRAMAT !!!!!!!!!!!!!! IP: 82.210.184.* 24.03.07, 22:04
      .. jak wiekszosc wypocin Steca , powiedziałem to kilka razy i powtorze jeszcze
      raz : do Fucktu z takimi artykulami Nedzo Publicystyczna :)
      • Gość: kibic przesadzasz IP: *.0.251.72.1dial.com 24.03.07, 22:59
        przesadzasz
    • Gość: zteff Stecu masz jeszcze dredy ? IP: 87.205.173.* 24.03.07, 22:16
      :P
    • Gość: kibic Czy ten artykuł jest po Polsku? IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 24.03.07, 22:17
      Jeśli redaktor się upił ze szczęścia, to na zdrowie :)
      • Gość: ja znowu ty chyba pijany IP: *.0.251.72.1dial.com 24.03.07, 23:01
        napisales bez skladu i ladu
    • ynwa Re: Polacy umieją dokopać 24.03.07, 22:27
      A ja mam dokladnie takie same przemyslenia jak autor. Ciesze sie z wygranej ale
      martwi mnie styl w jakim to osiagnelismy. 5:0 przy bezladnej kopaninie jest
      lepsze od 0:0 przy swietnej grze. Rozumiem tez ze chlopakom nie za bardzo
      chcialo sie grac po tym jak w cztery minuty strzelili 2 gole ale bardziej
      wymagajacy przeciwnik by nas za brak koncentracji ukaral...
      • Gość: jacek Re: Polacy umieją dokopać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 22:34
        ynwa napisała:

> A ja mam dokladnie takie same przemyslenia jak autor. Ciesze sie z wygranej ale
        >
        > martwi mnie styl w jakim to osiagnelismy. 5:0 przy bezladnej kopaninie jest
        > lepsze od 0:0 przy swietnej grze

Gdby Azerbejdzan grał bardzo dobrze i byśmy zremisowali ten mecz 0:0, to byś
        dopiero Ty i Stec narzekali. A że wygraliśmy 5:0 to się czepia Stec geografi.
    • Gość: didi Polacy umieją dokopać IP: *.tczew.net.pl 24.03.07, 22:32
      Panie Stec! A kto do tej pory zarzucał naszym sportowcom brak profesjonalizmu?
      Wskazującv za wzór właśnie takie tuzy sportu jak m.in. C.Ronaldo . A teraz taka
      wolta? Taki profesjonał jak C. Ronaldo nie umie sprężyć się na spotkanie z
      Azerami, Kazachami. Mistrzostwo w odwracaniu kota ogonem. Raz tak a innym razem
      odwrotnie. Jak już nie ma Pan pomysłu na artykuł to lepiej milcz. Przecież
      milczenie jest złotem.
    • Gość: Irek Pan Stec powinien jak najszybciej zostąpić Leo. IP: *.chello.pl 24.03.07, 22:50
      Z Pana tekstu jasno wynika, że jest Pan doskonałym znawcą piłki nożnej. Z
      pewnością mógłby Pan zostać świetnym trenerem jakiejś narodowej reprezentacji.
      Nie rozumiem dlaczego jeszcze nikt tego nie zauważył. Proponuję Panu skorzystać
      z każdej nadarzającej się okazji i na przykład spróbować poprowadzić jako
      trener reprezentację Serbii, może nawet Portugalii. Z pewnością byłoby to
      znacznie korzystniejsze finansowo, aniżeli pisanie tego typu tekstów.
    • Gość: thomas_percy Transfer Rasiaka IP: *.acn.waw.pl 24.03.07, 22:56
      Stec transfer Rasiaka do Tottenhamu okrzyknął kiedyś przełomowym momentem w
      dziejach polskiej piłki!
      Czy Stec nie powinien teraz dołączać do swoich artykułów filmu przedstawiającego
      siebie klęczącego w popiele, w worze pokutnym, błagającego czytelników o
      rozgrzeszenie?
    • Gość: Stach Blebleble p. Stec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 23:12
      Zero szacunku do rywala. Zero pokory. Mnóstwo buty i dyletanctwa.
    • Gość: co to jest? Stec umie popieprzyć IP: *.nycmny.east.verizon.net 24.03.07, 23:19
      Ten facet jest jak stara baba, która zawsze coś musi napaplać, nawet jak nie ma pojęcia co.
      • Gość: dzordz Re: Stec umie popieprzyć IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.07, 23:40
        Ludzie,dajcie spokój Stecowi!I przestańcie się napawać 1-szym miejscem w grupie-
        przecież mamy o jeden mecz więcej od innych. Was wszystkich ogarnęła euforia
        niewarta tego meczu.Oczywiście że się cieszę,jak każdy, z wysokiego wyniku.Ale
        przecież wygraliśmy z jakimiś kelnerami, z którymi i tak wygrają wszyscy. Nie
        mogłem słuchać Szpaka z Trzeciakiem wypowiadających nieustanne zachwyty w
        formie biegunki słownej.Rację ma Stec, że ładu i składu, na tle takich buraków
        jak Azerowie, było naprawdę niewiele. Już widzę te pianie w środę po Armenii.
        Ludzie, prawdziwe granie to będzie dopiero na jesień! Czym się tu podniecać.Na
        razie jest sytuacja jak kiedyś, za Wójcika: wygrana z Bułgarią na wyjeździe i
        warszawska euforia po 3:0 z Luksemburgiem. A potem i tak daliśmy d... Angolom i
        chyba Szwedom. No, ale teraz jest Leo! Mimo tego-trochę
        spokoju,Ludzie.Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kiboli,którzy trochę się znają
        na piłce.
    • tomos75 Polacy umieją dokopać 24.03.07, 23:21
      Stec troche pisze z rezerwa ! Weekend dla Polakow jest OK !!!
    • Gość: Kowal Panie Stec!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 23:29
      Napisałem ten komentarz w serwisie NaszaKadra.Pl,ale wolałbym,żeby przeczytał
      go Pan Stec.

"Na godzinę 20 w sobotę, 24 marca, faworytami wyścigu o Euro 2008 wciąż
      pozostają Serbowie i Portugalczycy"

Myślę,że to jest zwykłe przecenianie Serbów i niedocenianie naszej kadry i po
      prostu zdanie mijające się z prawdą.

Autor pisze o słabości naszych rywali,ale zapomina,że jednak nie tak łatwo gra
      się z takimi przeciwnikami i tym bardziej cieszy wysoka wygrana,ogólnie Polscy
      Journaliści(oczywiście nie wszyscy),to jakieś pesymistyczne niedojdy.Polska
      wygrała 5:0 a Pan Stec widzi dziurę w całym,po prostu w Polsce,jest tak,że jak
      się coś uda,to od razu szuka się przyczyn,dlaczego się udało,dlaczego tak a nie
      inaczej,a bo przeciwnik słabny,a bo nasi kadrowicze bardziej się mobilizują na
      Azerów niż Serbowie czy Portugalczycy,dlatego wyżej z nimi wygrywamy,szukana
      jest przyczyna powodzenia i niestety szukana jest w złą stronę.Mimo,że bardzo
      lubię Felietony Pana Steca,to jednak odnoszę wrażenie,że przy 3 bramce zaczął
      się zastanawiać,dlaczego jest tak dobrze,przecież tak nie może być,przy 5 coś
      mu już wchodziło do głowy,a kwadrans po końcowym gwizdku doszedł do wniosku,że
      to i tamto miało wpływ na nasze zwycięstwo,bo przecież dobra,mądra i
      konsekwenta gra napewno nie i nabazgrolił o tym.Pozdrawiam.

Ps.Dodaje,że jest Pan jednym z moich ulubionych Felietonistów sportowych,ale
      ten felieton bardzo mi się nie spodobał.
    • Gość: Kowal RE:Panie Stec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 23:35
      Skopiowałem własny komentarz z NaszejKadry,właściwie środkowy akapit,dlatego
      zwracam się w 3 osobie;)
    • Gość: kibic Polacy umieją dokopać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 23:50
      Przypominam sobie jak krytycznie i to bardzo krytycznie p.Stec pisał o piłce
      w tym również o Benchakerze.Podejrzewam że oprócz wierszówki sport,a
      szczególnie piłka nożna nie jest mocnąstroną tego pana
      • Gość: bot Re: Polacy umieją dokopać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 00:09
        Na razie jest nieźle. Potrafiliśmy wygrać z Portugalią i Belgią i to jest
        bardzo dobre. Wygraliśmy ze słabymi - to też trzeba umieć. Nie wygraliśmy z
        Finlandią i Serbią, ale wtedy Leo się dopiero rozglądał.
        Tak, potrafimy dokopać.
        Ogarnia mnie umiarkowany optymizm. Zachowuję spokój. Rezerwuję bilety na Euro.
    • Gość: Autor Polacy umieją dokopać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 00:24
      Stec to sympatyczny chłoptaś, ale większość jego artykułów jest o niczym.
    • Gość: pb "niezidetyfikowanym ludom wschodu" ???? IP: *.chello.pl 25.03.07, 00:24
      "niezidetyfikowanym ludom wschodu" ????

Nawet jeśli to miała być ironia, to chyba nie wypada puszczac takich tekstów
      • Gość: ehh Azerowie wypowiedzą wojnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 00:50
        no właśnie - żenada
    • Gość: Rupas Polacy umieją dokopać IP: *.malbork.mm.pl 25.03.07, 00:48
      Troche dziwnie czyta sie ten artykul. To tak jakby p. Stec szukal dziury w calym. Z taka maniera to zapraszam na polskie drogi... tam o szukanie dziury bedzie wiele latwiej. Gra Polakow nie robi najmniejszego wrazenia na p. Stec'u (jak zawsze zreszta, no chyba ze byly by to zawody w biegu na 7m z przerwami na pivo) i gdyby ktos nie ogladal meczu to moze i przyjalby taka teorie. Inna sprawa, ze pod wrazeniem gry kadry byl p. Trzeciak, ale co on tam sie zna... w koncu gral tylko w amatorsko-ogorkowej lidze hiszpanskiej podczas gdy p. Stec podbijal... no wlasnie nie wiem za bardzo co? Wiadomo jednak, ze gusta nie podelegaja dyskusji - jasne bowiem jest ze jedni wola kawior a inni flaki z olejem.
      • Gość: adaramski Re: Polacy umieją dokopać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 01:26
        a swoja droga to czy sa to druzyny "azjatyckie" skoro graja
        o awans do mistrzostw europy!?
        • Gość: jojo Re: Polacy umieją dokopać IP: *.ny325.east.verizon.net 25.03.07, 03:10
          czytajac tego steca recenzje to ,on jest w 6 lidze reporterow pilkarskich
          Europy niby Zjednoczonej typu UE .
      • kurysz Re: Polacy umieją dokopać 25.03.07, 12:22
        Dupa została skopana amatorom i to wszystko co mam tu do powiedzenia. Mecz
        cienki, każdy to widział. Ażerbejdżan, Uzbekistan, Kazachstan..., jaka to
        Europa do cholery? To gdzie jest Azja? Czego uczyli mnie w powszechniaku ja się
        pytam. Giertych gdzie był?
        • Gość: bite Re: Polacy umieją dokopać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 20:39
    • Gość: ??? Re: Polacy umieją dokopać IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.03.07, 03:13
      Stec to tak pisze żeby napisać. Jeżeli ma zamiar cały artykuł poświęcić "ludom
      kaukaskim, które ledwo otarły sie o piłkę" to niech sobie da spokój. Kilka lat
      temu sami naturalizowaliśmy jednego piłkarza (Olisadebe) chcieliśmy drugiego
      (Cantoro) tylko i wyłącznie po to żeby było łatwiej. I co z tego wynikło? Nic.
      Polska piłka nadal pozostała w tym samym miejscu, a nawet patrząc na występy
      polskich drużyn w europejskich pucharach to można powiedzieć, że sie cofamy.
      Nadzieję dają kluby dotąd zajmujące środek tabeli, ale odważnie prące w kierunku
      odebrania tytułu dotychczasowym monopolistom. Więc mam prośbę panie Stec: weź
      pan nie pisz takich pierdół, które aż zal czytać bo tak jak my kopiemy tyłki
      tych amatorów z bylych republik radzieckich tak jeszcze kilka miesięcy temu
      nasze kopali kolesie z ameryki południowej. Może teraz mamy szczęście bo mamy
      wreszcie trenera z górnej półki który wie jak naszych zmobilizować. Tylko
      popatrz na ten skład którym gra Leo: większość to debitanci z lekkim wsparciem
      starej kadry. Skończ komentować każdy mecz na zasadzie: "ten miał dobre epizody,
      ten wogle nic nie pokazał a opaskę kapitana nosi, łał - trzy punkty ciekawe jak
      będzie następnym razem" Patrząc choćby na to, jakim składem grał Leo to
      powinniśmy być zadowoleni z wyniku mimo uchybień tych etatowych napastników
      (chyba zapomniałeś, że Matusiak to nie Saganowski czy Rasiak tylko zawodnik
      wypromowany właśnie przez Leo). Poczekaj do jasnej cholery na koniec eliminacji
      i dopiero wtedy oceniaj. Wy dziennikarze to potraficie wybierać składy i
      proponować zawodników do kadry... tylko , że to jedyne co potraficie bo ustawić
      na mecz to już byście ich nie potrafili. Skoro kurde wy wszyscy tacy mądrzy
      jesteście i widzicie błędy trenera i zawodników to dlaczego żaden z was sie za
      ternerkę kurna nie wziął. Dobrze sobie wszyscy w tym kraju zdają sprawę, że Leo
      jest najlepszym co naszą reprezentację mogło spotkać (i nie tylko reprezentację)
      i nawet jeżeli te eliminacje nie będą dla nas korzystne to może chociaż po raz
      pierwszy zamknelibyście gęby i pozwolili trenerowi pracować dalej. Naszej piłce
      trochę za dużo brakuje do światowego poziomu mimo ostatnich sukcesów więc sie
      nie naśmiewaj z Azerów bo nasze krajowe drużyny w europie są dokładnie na takim
      samym poziomie niestety...
    • Gość: ??? Re: Polacy umieją dokopać IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.03.07, 03:36
      moderator usnął :)
      P.S. Myślę, że przy stanie polskiej piłki należy sie cieszyć z każdego
      zwycięstwa bo niestety do potęg europejskich to nam jeszcze dużo brakuje.
      Krytykę to można ograniczyć do systemu szkolenia i wychowania młodzieży
      piłkarskiej w naszym kraju a także do infrastruktury, która właściwie nie
      istnieje. Co by się nie działo dobrego w naszej piłce i tak zawsze znajdzie sie
      jakiś dziennikarzyna, któremu będzie za mało. Jedynie chwała wam za to, że
      pomogliście doprowadzić do tego, że mamy wreszcie trenera, od którego inni mogą
      sie uczyć (pomijając starszyznę odporną na wiedzę i tylko czyhającą na
      potknięcie Leo, ale słodzącą mu teraz przy każdej okazji)
    • Gość: Big Gość Z azjatyckimi rywalami? IP: *.ists.pl 25.03.07, 07:21
      Azerbejdżan leży jednak widocznie w Europie. Podobnie Kazachstan i Izrael. Gdyż
      grają w eliminacjach mistrzostw Europy. Innego wytłumaczenia nie ma.
      Nie rozumiem co prawda, dlaczego w eliminacjach tych nie gra np. Egipt, Syria,
      Libia, Kuwejt, Liban, Irak i Iran (sąsiedzi Izraela). To chyba jest jakaś
      dyskryminacja?
    • Gość: andrew Stec to Wszechpolak i rasista ! IP: 62.29.253.* 25.03.07, 07:46
      Stec pisze: "Polacy niezidetyfikowanym ludom wschodu umieją dokopać."
      No no - niezły przejaw szacunku dla innych narodów.
      Już widzę nasze reakcje gdyby Francuzi lub Niemcy o nas tak napisali
    • wojtek33 Re: Polacy umieją dokopać 25.03.07, 08:28
      Gość portalu: jozef napisał(a):

> Lubie Steca ale ten artykul jest o niczym, czyz nie?

Ten artykuł jest o jakimś niezidentyfikowanycm Stecu.

"Polacy niezidentyfikowanym ludom wschodu umieją dokopać."

Skąd oni ich, kuweta, biorą? Rozumiem prawa felietonu, ale do tego trzeba mieć
      nazwisko i jakiś dorobek, a kto to jest Stec? Tylko motoryzacyjni gazetowych
      "sportowców" przebijają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka