Dodaj do ulubionych

Pacyfikacja hymnu Wisły

30.03.07, 13:28
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: krakusik brawo Sikorowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 13:31
      Ej no, nie w Dzienniku tylko w Dzienniku Polskim, nie każda Gazeta to
      Wyborcza. Sikorowski ma rację, a działacze jak zwykle zachowują się jak
      barany. Tez przestałem chodzic na Reymonta ze wzgledu na idiotyczne
      antysemickie i rasistowskie przyspiewki.
      • Gość: zebmekkejn Re: brawo Sikorowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 16:28
        Najwazniejsze,że wróciłeś gdzie twoje miejsce - na kałuży.
    • Gość: Beret Re: Pacyfikacja hymnu Wisły IP: *.ostrow61.ptc.pl 30.03.07, 14:04
      świetny hymn HA HA HA podoba mi się, ale chyba za wulgarny ?
      • Gość: ? Re: Pacyfikacja hymnu Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 14:10
        dopasuj sobie do tego hymnu naze swojego klubu i spiewaj go na meczach. i co
        nadal tak ci sie podoba?
        nie jestem kibicem Wisly
      • Gość: disco polo live jaki klub-taki hymn IP: *.acx.pl 30.03.07, 14:15
        nominacja do GRAMMY gwarantowana :D
    • Gość: Komuno wroc Brawo Sikorowski! Nie dac sie chamstwu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 15:27
      Chamstwo na stadionach nie moze byc tolerowane. Szkoda, ze Sikorowski cos
      takiego widzi, a np. Daniec czy Malenczuk nie do konca.
    • Gość: LEGIA MISTRZ hahaha brathanki -jaki klub taki wykonawca buhaha IP: *.acn.waw.pl 30.03.07, 16:00
      hehehehehe biala gwiazda pod melodie czerwonych korali - "biiiaaaalaaaa
      gwiazdaaa, biala niczym smietana nananananana niech zyje nam wawelski smok"
      • Gość: bulates Jaki wy macie ? IP: *.lutn.cable.ntl.com 30.03.07, 16:04
        Wy to nawet hymnu nie macie. Gdzie znow od k***y wymagadziec czegos ponad jej
        sily!!!!!
        • Gość: supersonic Re: Jaki wy macie ? IP: *.gwardii.osi.pl 30.03.07, 16:13
          wszystkie kluby pilkarskie sa do d..py skoro normalny czlowiek nie moze pojsc
          obejrzec meczu, nie bojac sie utraty zebow:-/ taki piekny sport a mozna go
          bezpiecznie ogladac wylacznie w telewizji:-(
          • jusup Re: Jaki wy macie ? 30.03.07, 16:33
            Też nie chciałbym bandytyzmu na stadionach... Tyle, ze równie nie chciałbym
            wizji stadionowej serwowanej przez niektórych (nie wiem czy przez
            Sikorowskiego, obawiam się że tak)... CHodze na mecze regularnie od lat (nie
            Wiłsy), też znam niektórych jęczącycch, że "bandytyzm", a ja wchodząc wcale nie
            na trybuny dla "spokojnych kibiców" nie postykam się tam chyba w ogóle z niczym
            co podlegałoby pod "bandytyzm"... Owszem, są piosenki i wyrażenia "wulgarne"
            ale naprawde bez przesady, a mam nadzieję, ze coś z tego pozostanie... Bo
            rzeczywiście sa teatry i stadiony - i mam nadzieję, że to rozróżnienie
            pozostanie, bym się mógł wybrać i tu i tam... Oczywiscie pewna przesada musi
            być tępiona (i gesty Sikorowskiego mogą się do tego przydać), ale wiem, ze
            niektóryz chcialiby widziec "siedząca widownię delektujaca się widowiskiem
            sportowym i umiejącą docenić wysiłek i klase przeciwnika" - i mam nadzieję, ze
            ci wszyscy ludzie rzeczywiście zostaną przed telewizorami... Bo mecz to emocje,
            także stadionowa "nienawiść" (co nie przeszkodzi mi na drugi dzień z kibicami
            tych wszystkich "znienawidzonych" druzyn na piwo pójść) Wielu moich znajomych,
            kibiców róznych drużyn od lat, ojców dzieciom, szefów powaznych firm, w życiu
            codziennym delikatnych, spokojnych itd - potrzebuje tego meczy by krzyknąc parę
            epitetów pod adresem rywali...
            WIem, ze niektórym z was marzą się wygodne fotele, popcorn, wyrzucanie z trybun
            tych co krzykna "k***a" czy ni ebeda chciali usiąść - ale to nie będzie już
            piłka... To będzie biznes dla snobów, niezwykle na ten snobizm wrażliwy... I
            to, co może sprawdzać się w Premier League (bo juz w żadnej niższej lidze to
            niekoniecznie) dzięki jej klasie sportowej (choć jak drużyna słabiej zaczyna
            grać to te snoby na mecz nie idą - a stałych kibiców przecież nie stać na
            bilet) to się nie sprawdzi u nas - nie ma siły by ściagnąć Gerarrdów itp
            • Gość: antyjusup Re: Jaki wy macie ? IP: *.icpnet.pl 30.03.07, 18:13
              nie przeszkadza mi bandytyzm (niewiele juz go), ale bydlo na stadionie...
              naprute alkoholem, narkotykami... wyjace, ublizajace wszystkim (nawet swoim, co
              to nie skacza, nie przeklinaja, nie wstaja kiedy trzeba)... z nienawiscia dla
              przeciwnika, sedziego, odmawiajace reszcie elementarnej godnosci...
              i niech mi jusup nie pieprzy, ze to specyfika stadionow, bo kiedys (20-30 lat
              temu) tak nie bylo; ale tez obecnie na stadion trafia najbardziej zulerski
              element miast (co to kompleksy leczy w zyciu grupowym i bezksztaltnym tlumie)...
              jesli w takim towarzystwie sie jusup obracasz na codzien, to nie dziwie sie, ze
              Ci to nie przeszkadza...
              a jesli myslisz, ze wiekszosc z tych, co to w czasie meczu okazuja nienawisc i
              pogarde dla innych, nastepnego dnia pojdzie z nimi na piwo, to albo jestes
              naiwny, albo jestes idiota...
        • Gość: LEGIA MISTRZ Re: Jaki wy macie ? IP: *.acn.waw.pl 30.03.07, 16:25
          Hymnem Legii jest "Sen o Warszawie" Czesława Niemena, kibicowski Hymn kibicow
          Legii to "Mistrzem Polski jest Legia", ktory tak bezczelnie podrabiacie i
          spiewacie u siebie, podobnie jak inne hity z Lazienkowskiej - wislackie
          krafiuciki.

• Gość: Jonek Sikorowski ma racje IP: 82.143.155.* 30.03.07, 16:14
      Skoro na mecze chodzą bandyci to dlaczego taki wykonawca jak Sikorowski ma być z
      nimi utożsamiany. Tez bym się odciął od stadionowego bydła.
      • Gość: krakow krakow 100 Re: Sikorowski ma racje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.03.07, 17:39
        Moze i Sikorski ma racje ale faktem jest tez, ze chyba lepiej, ze hymn klubu
        wykona znany wykonawca, np. taki jak BratHanki. Natomiast o Sikorskim to chyba
        malo kto slyszal. Ja na przyklad nie znam zadnego jego utworu. Wiec moze ta
        zmiana bedzie na lepsze.
        • Gość: qqryq Re: Sikorowski ma racje IP: *.zab.nat.hnet.pl 03.04.07, 18:23
          No to skoro nie znasz nic Sikorowskiego a kumasz brathanki to dużo żeś
          powiedział o sobie!
          Sikorowski śpiewa dla ludzi którzy coś skumają jeszcze z textu. Więc pewnie nie
          dla ciebie.
          A kiedy zaczynał, zespół brathanki był jeszcze w przedszkolu!
    • Gość: cmos Sikorowski IP: *.ramtel.pl 03.04.07, 23:23
      dawno już trzeba było to wykonanie zmienić bo już trochę nudne było, a Pan
      Sikorowski dziwne że teraz zauważył ten "bandytyzm", a wcześniej to nie. Panie
      Sikorowski idź Pan na Kałużę tam tego wiślackiego "bandytyzmu" nie ma.
    • Gość: cmos Sikorowski IP: *.ramtel.pl 03.04.07, 23:29
      to nie Wisła obraziła się na hymn w wykonaniu Pana Sikorowskiego, tylko Pan
      Andrzej S obraził się na Wisłę. Szkoda.
      Czy Pan Sikorowski nie jest bardziej kibicem Panathinaikosu ?
      I czy nie lepsze byłoby wykonanie hymnu w wykonaniu Pani Anny Treter ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka