loppe 13.04.07, 12:21 i to jest dopiero wiadomość godna publikacji, a nie jakieś wielomiesięczne hipotetyzowanie o Realu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dEvi@nT heheh skończyło się jak zwykle... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 13.04.07, 12:30 tyle głupich artykułów naprodukowały dziennikarzyny, już na 99% Real, już Barcelona a może jednak Ronaldo w Koronie Kielce? :P a skończyło się jak zwykle - Christiano nie jest głupi i woli wygrywać w Manchesterze niż rozdawać autografy w Realu... brawo dla Ronaldo, przez cały czas wiedziałem, że to tylko głupie plotki i że zostaniesz w ManU :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxy najlepszy był "misza" sprzedawał Boruca co 3 dni. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listek Chytrusek Re: heheh skończyło się jak zwykle... IP: *.crowley.pl 13.04.07, 12:37 O naiwny... Przeciez zurnalisci pisali te teksty na zamowienie ekipy Ronaldo. Chodzilo o to, zeby zrobic szum i podbic cene dla MU. To normalna praktyka w koncowej fazie negocjacji kontraktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_adas Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:31 Z pewnością podpisanie kontraktu spowoduje, że nikt nie kupi już Ronaldo :) Pewnie będzie więcej kosztował i nie przyjdzie po tym sezonie, tylko po kolejnym i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szzzz Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.agora.pl 13.04.07, 12:32 jeeeeaaaaa Manu to najlepszse miejsce dla niego, tam bedzie sie rozwijał najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2pp Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.polkomtel.com.pl 13.04.07, 12:33 cry me a river real madryt hehehe nie cierpie druzyn, ktore mysla ze na kasie zbuduja potege. Go go MAN UTD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Piłki Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:41 Bardzo dobra decyzja, nie jestem fanem MU ani przeciwnikiem Realu, ale słusznie postąpił bo w tym klubie "gwiazdy" tylko chłopak by się zmarnował. Oni jak by mogli wykupili by wszystkich, którzy błysnęli, a swoją polityką utrudniają życie aktualnym piłkarzom Realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro tylko czy to prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:42 Czy to prawda? Może kolejna ploteczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor, autor Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: 213.155.166.* 13.04.07, 12:52 z różnych względów to bardzo dobrze dla realu, że go nie wzięli - może kupią kogoś bardziej pożytecznego, a nie kolejną "gwiazdę"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ManU Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.echostar.pl 13.04.07, 17:40 i dobrze że został w ManU, przecież to o niebo lepszy klub nie Królewscy...tam by się tylko zmarnował...no a tak najlepszy piłkarz świta w najlepszym klubie świata...;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dP jestem fanem Realu - ale popieram Ronaldo IP: 195.85.249.* 13.04.07, 12:56 dawno już to co się dzieje w moim ulubionym Realu przestało mieć jakikolwiek sportowy sens. Najpierw wywalili del Bosque - i to do dziś ostatni trener z sukcesami. Ronaldo przybrał na wadze ze 30%. Robinho (na którego wydali fortunę) ponoć się rozpił. Higuain (na którego wydali fortunę - 20 mln USD) nie potrafi nic. Gago (na którego wydali fortunę - 16 mln USD) powinien kosztować 5 razy mniej. Cassano - wiecznie młody talent (też z nadwagą). Cannavaro - to obrońca dobry na Serie A - tam się nie atakuje, więc nie miał problemów. Zrezygnowali z Diego Milito - w ciągu 3 lat stzrelił im już kilkanaście goli grając w Zaragossie. Zrezygnowali z Morientesa - wyeliminował ich swoimi bramkami z LM gdy grali z Monaco (hehe, za bramkę na 2:4 w Madrycie dostał owacje na stojąco, bramki na wyjeździe zdecydowały później o odpadnięciu). Etoo - się nie przebił w Realu, więc zdobywa trofea dla Barcy. Beckham - jedyny walczący na boisku zawodnik zesłany na kilka meczów do rezerw, bo podpisał kontrakt na kolejny rok w USA. Capello - to wiadomo, Mr. Cattenacio. W Hiszpanii... Ostatnim wychowankiem który się przebił i gra jest Raul (nie licząc najlepszego obecnie zawodnika - Casillas'a, ale to nie piłkarz z pola). I jeszcze długo można by wymieniać. Stec jest dobry w takich statystykach - może coś napisze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: jestem fanem Realu - ale popieram Ronaldo IP: *.uml.lodz.pl 13.04.07, 18:01 Jeszcze mamy Ruud'a van Nistelrooy'a, który instynktu strzeleckiego chyba jako jedyny sprowadzony nie zatracił :) A reszta, witki opadają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgkk Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.probit.wroc.pl 13.04.07, 12:57 Czyli znów został pobity rekord płacowy (Sheva i Ballack zarabiają "zaledwie" 130k tygodniowo). I raczej to jest najważniejsza część tej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.as.kn.pl 13.04.07, 13:53 Ronaldo jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zazdrosny :P Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.brnt.cable.ntl.com 13.04.07, 14:03 Noz, zycie jest niesprawiedliwe :P Przyjechalem do Anglii i zarabiam 20k funtow rocznie a on zarabia kilka razy wiecej w tydzien ;P Trzeba bylo pilkarzem zostac :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budy Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.era.pl 13.04.07, 14:21 A ja zostałem w kraju i zarabiam 2 razy więcej od Ciebie. Trzeba było w Polsce zostać :) Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem 13.04.07, 15:05 a mój brat w Bangkoku zarabia 3 razy więcej od Ciebie - trzeba było wyjechać do Tajlandii :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.centertel.pl 13.04.07, 14:35 GW jak zwykły brukowiec, chce sprzedać Realowi Ronaldo za 80mln euro choć wart jest minimum 90-100 mln funtów! Proponuje mu 6 mln euro rocznie a w tej chwili na kontrakcie tymczasowym zarabiał 110 tys funtów tygodniowo, czyli grubo ponad 7 mln euro! Gdzie logika?! Ale ktoś napisał i wziął pieniądze. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem 13.04.07, 15:10 podejrzewam że to jeszcze nie koniec batalii - rok temu Kaka' przedłużył kontrakt z Milanem gdy Real go chciał kupić, a ci do dziś o niego "walczą" (Calderon ogłosił że "nie będzie człowiekiem na którego grobie zostanie napisane - ten który nie sprowadził Kaki' do Realu") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4xg kurs 5.63 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 15:24 czyli ma tygodniowo 788.200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooney To najlepsze wiadomosc dzisiejszego dnia..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 16:01 ...dla wszystkich kibicow MU na calym swiecie!! Dobrze postapil i napewno nie bedzie zalowal bo MU to klub wrecz stworzony do wygrywania i tu Ronaldo wygra nie jedno prestizowe trofeum! Glory Glory Man UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiena Re: kurs 5.63 zł IP: *.chello.pl 15.04.07, 12:28 wow, przejrzałem właśnie swoje pity i sredni mi wychodzi około 40.000 rocznie. czyli zeby zarobic tyle co on w tydzien musze pracowac jakies 19 lat. ide zabić swoich starych za to ze jak byłem dzieciakiem kazali mi wracać z boiska na obiad !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h u b Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.kuzniki.net 13.04.07, 16:53 100% wiadomosc jak co tydzien na ten temat..rece opadaja Odpowiedz Link Zgłoś