Dodaj do ulubionych

Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem

13.04.07, 12:21
i to jest dopiero wiadomość godna publikacji, a nie jakieś wielomiesięczne
hipotetyzowanie o Realu
Obserwuj wątek
    • Gość: dEvi@nT heheh skończyło się jak zwykle... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 13.04.07, 12:30
      tyle głupich artykułów naprodukowały dziennikarzyny, już na 99% Real, już
      Barcelona a może jednak Ronaldo w Koronie Kielce? :P

a skończyło się jak zwykle - Christiano nie jest głupi i woli wygrywać w
      Manchesterze niż rozdawać autografy w Realu... brawo dla Ronaldo, przez cały
      czas wiedziałem, że to tylko głupie plotki i że zostaniesz w ManU :)
      • Gość: zxy najlepszy był "misza" sprzedawał Boruca co 3 dni. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:37
      • Gość: Listek Chytrusek Re: heheh skończyło się jak zwykle... IP: *.crowley.pl 13.04.07, 12:37
        O naiwny... Przeciez zurnalisci pisali te teksty na zamowienie ekipy Ronaldo.
        Chodzilo o to, zeby zrobic szum i podbic cene dla MU. To normalna praktyka w
        koncowej fazie negocjacji kontraktu.
    • Gość: el_adas Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:31
      Z pewnością podpisanie kontraktu spowoduje, że nikt nie kupi już Ronaldo :)
      Pewnie będzie więcej kosztował i nie przyjdzie po tym sezonie, tylko po kolejnym
      i tyle
    • Gość: szzzz Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.agora.pl 13.04.07, 12:32
      jeeeeaaaaa Manu to najlepszse miejsce dla niego, tam bedzie sie rozwijał
      najszybciej
    • Gość: 2pp Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.polkomtel.com.pl 13.04.07, 12:33
      cry me a river real madryt hehehe nie cierpie druzyn, ktore mysla ze na kasie
      zbuduja potege.

Go go MAN UTD!!!
    • Gość: Fan Piłki Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:41
      Bardzo dobra decyzja, nie jestem fanem MU ani przeciwnikiem Realu, ale słusznie
      postąpił bo w tym klubie "gwiazdy" tylko chłopak by się zmarnował. Oni jak by
      mogli wykupili by wszystkich, którzy błysnęli, a swoją polityką utrudniają życie
      aktualnym piłkarzom Realu.
      • pawka55 ManU gora, Ronaldo madrzejszy od innych gwiazd! 13.04.07, 14:41
    • Gość: daro tylko czy to prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:42
      Czy to prawda? Może kolejna ploteczka...
    • Gość: autor, autor Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: 213.155.166.* 13.04.07, 12:52
      z różnych względów to bardzo dobrze dla realu, że go nie wzięli - może kupią kogoś bardziej pożytecznego, a nie kolejną "gwiazdę"...
      • Gość: kibic ManU Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.echostar.pl 13.04.07, 17:40
        i dobrze że został w ManU, przecież to o niebo lepszy klub nie Królewscy...tam
        by się tylko zmarnował...no a tak najlepszy piłkarz świta w najlepszym klubie
        świata...;]
    • Gość: dP jestem fanem Realu - ale popieram Ronaldo IP: 195.85.249.* 13.04.07, 12:56
      dawno już to co się dzieje w moim ulubionym Realu przestało mieć jakikolwiek
      sportowy sens.
      Najpierw wywalili del Bosque - i to do dziś ostatni trener z sukcesami.
      Ronaldo przybrał na wadze ze 30%.
      Robinho (na którego wydali fortunę) ponoć się rozpił.
      Higuain (na którego wydali fortunę - 20 mln USD) nie potrafi nic.
      Gago (na którego wydali fortunę - 16 mln USD) powinien kosztować 5 razy mniej.
      Cassano - wiecznie młody talent (też z nadwagą).
      Cannavaro - to obrońca dobry na Serie A - tam się nie atakuje, więc nie miał
      problemów.
      Zrezygnowali z Diego Milito - w ciągu 3 lat stzrelił im już kilkanaście goli
      grając w Zaragossie.
      Zrezygnowali z Morientesa - wyeliminował ich swoimi bramkami z LM gdy grali z
      Monaco (hehe, za bramkę na 2:4 w Madrycie dostał owacje na stojąco, bramki na
      wyjeździe zdecydowały później o odpadnięciu).
      Etoo - się nie przebił w Realu, więc zdobywa trofea dla Barcy.
      Beckham - jedyny walczący na boisku zawodnik zesłany na kilka meczów do rezerw,
      bo podpisał kontrakt na kolejny rok w USA.
      Capello - to wiadomo, Mr. Cattenacio. W Hiszpanii...
      Ostatnim wychowankiem który się przebił i gra jest Raul (nie licząc najlepszego
      obecnie zawodnika - Casillas'a, ale to nie piłkarz z pola).

I jeszcze długo można by wymieniać.
      Stec jest dobry w takich statystykach - może coś napisze ;-)
      • Gość: lol Re: jestem fanem Realu - ale popieram Ronaldo IP: *.uml.lodz.pl 13.04.07, 18:01
        Jeszcze mamy Ruud'a van Nistelrooy'a, który instynktu strzeleckiego chyba jako
        jedyny sprowadzony nie zatracił :)

A reszta, witki opadają :)
    • Gość: rgkk Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.probit.wroc.pl 13.04.07, 12:57
      Czyli znów został pobity rekord płacowy (Sheva i Ballack zarabiają "zaledwie"
      130k tygodniowo). I raczej to jest najważniejsza część tej informacji.
    • Gość: krystyna Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.as.kn.pl 13.04.07, 13:53
      Ronaldo jest super.
    • Gość: Zazdrosny :P Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.brnt.cable.ntl.com 13.04.07, 14:03
      Noz, zycie jest niesprawiedliwe :P Przyjechalem do Anglii i zarabiam 20k funtow
      rocznie a on zarabia kilka razy wiecej w tydzien ;P Trzeba bylo pilkarzem
      zostac :P
      • Gość: Budy Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.era.pl 13.04.07, 14:21
        A ja zostałem w kraju i zarabiam 2 razy więcej od Ciebie. Trzeba było w Polsce
        zostać :)
        • indy.m Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem 13.04.07, 15:05
          a mój brat w Bangkoku zarabia 3 razy więcej od Ciebie - trzeba było wyjechać do
          Tajlandii :>
      • Gość: Darek Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.centertel.pl 13.04.07, 14:35
        GW jak zwykły brukowiec, chce sprzedać Realowi Ronaldo za 80mln euro choć wart
        jest minimum 90-100 mln funtów! Proponuje mu 6 mln euro rocznie a w tej chwili
        na kontrakcie tymczasowym zarabiał 110 tys funtów tygodniowo, czyli grubo ponad
        7 mln euro! Gdzie logika?! Ale ktoś napisał i wziął pieniądze.
        Pzdr.
    • indy.m Re: Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem 13.04.07, 15:10
      podejrzewam że to jeszcze nie koniec batalii - rok temu Kaka' przedłużył
      kontrakt z Milanem gdy Real go chciał kupić, a ci do dziś o niego "walczą"
      (Calderon ogłosił że "nie będzie człowiekiem na którego grobie zostanie napisane
      - ten który nie sprowadził Kaki' do Realu")
    • Gość: 4xg kurs 5.63 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 15:24
      czyli ma tygodniowo 788.200 zł.
      • Gość: rooney To najlepsze wiadomosc dzisiejszego dnia..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 16:01
        ...dla wszystkich kibicow MU na calym swiecie!! Dobrze postapil i napewno nie
        bedzie zalowal bo MU to klub wrecz stworzony do wygrywania i tu Ronaldo wygra
        nie jedno prestizowe trofeum!

Glory Glory Man UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: hiena Re: kurs 5.63 zł IP: *.chello.pl 15.04.07, 12:28
        wow, przejrzałem właśnie swoje pity i sredni mi wychodzi około 40.000 rocznie.
        czyli zeby zarobic tyle co on w tydzien musze pracowac jakies 19 lat. ide zabić
        swoich starych za to ze jak byłem dzieciakiem kazali mi wracać z boiska na obiad !!
    • Gość: h u b Ronaldo przedłużył kontrakt z Manchesterem IP: *.kuzniki.net 13.04.07, 16:53
      100% wiadomosc jak co tydzien na ten temat..rece opadaja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka