Dodaj do ulubionych

Rafał Stec: Cudze poznacie, polskie pochwalicie

• Gość: zenek boooooj, jak ja nie cierpię tekstów Steca IP: *.aster.pl 18.04.07, 09:51
      jejku jaki on chce zawsze być błyskotliwy, dowcipny i elokwentny a zamiast
      napisać coś naprawdę sensownego i ciekawego wali jakieś swoje nudne
      przemyślenia i wstawia te żałosne i nieśmiesze kromy o kaczyńskich i
      giertychach, moim zdaniem ten facio nie nadaje się do pisanai o sporcie, on nie
      pisze o sporcie tylko leczy sobie jakieś kompleksy niespełnionej gwiazdy
      publicystyki i dziennikarstwa społeczno-politycznego, ciężko mi się czyta jego
      teksty
    • Gość: look Wsaystkie kandytatury sądo bani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:05
      dostanąchyba Węgrzy i chorwaci.Włosi prganizowali duże imprezy wiele razy
      ostatnio mundila w 1990roku.Węgrzy i chorwaci nie mieli jesze Euro i
      starająsiejużchyba 3 raz Węgrzy pierwzy raz z chorwatami.My za duży obszar
      chyba.chociarz byłoby to podzielone na dwa obszary polske i ukrainę tak jak
      korea i japonia ztym że Lwów leży blisko polskiej granicy apozostałę miasta
      kijów Donieck i dniepropietrosk to środkowa i wschodniz ukraina.Infrastruktury
      nie ma na ukrainie śadużo gorsze drogi niżu nas i tam potrzeba nie 5 a 20 lat na
      zbudowanie autostrad,a może i więcej.
    • uzman Rozlazłość granicząca z grafomanią 18.04.07, 10:12
      Wszystko fajnie, ale dlaczego tak rozwlekle.
    • Gość: look Ja mieszkam na podkarpaciu furmanek już mało ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:13
      zdarzają sie mój dziadek ma 2 konie jeszcze i 2 krowy.Gospodarzy sam z moja
      bacią i moim kuzynem który im pomaga,sam też dziadkowi dużo pomagałem na wsi
      szczególnie na wakacjach teraz mam mniej czasu.Wystarczy się wybrać na południe
      mojej gminy w góry i można spotakc stada owiec.Gospodarstwa rolne na północ od
      mojego miasteczka jest rolnik który dospodarzy na 120 ha .Polska to może troche
      zacofany kraj w porównaniu do Europy zachodniej ale przynajmmnije egzotyczny i
      jeszcze do końca nie odkryty i nie zbadany a szczególnie Ukraina tam dopiero
      zobacżkosmos i zacofanie.
    • Gość: terminator 8500 Stec to kret.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:30
      Stec, Ty pajacu. Pisz juz artykul, ze to przez Bonka nie wygralismy.....
    • Gość: łooo Mylisz się, Stecu IP: *.ci.uw.edu.pl 18.04.07, 10:35
      W Polsce mieszkają ludożercy. Jestem jednym z nich i chętnie zjadłbym Cię na
      podwieczorek. Nie pisz chłopie o tym, o czym nie masz pojęcia. Ludożercy są w
      każdym zakątku Ziemi. Na Ukrainie też...
    • Gość: Illuminate Panie Stec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:37
      ... a nie wiedziałem że jesteś Pan z Bielska ... ale to in plus dla Pana ... :P
    • Gość: SirChris Euro 2012 IP: 213.77.90.* 18.04.07, 10:41
      A po Euro, stadiony wydzerżawimy "Jarmarkom", bo tylko na jednym z nich zmieści
      się cała kolejkowa publika naszej Orange Ekstraklasy.
    • marek_solon euro 2012 18.04.07, 11:20
      pilkazzaklawiatury.blox.pl/2007/04/Polska-faworyt-do-Euro2012.html
    • old.european Jakiej znowu srodkowo-wschodniej? 18.04.07, 11:58
      "W Europie Środkowo-Wschodniej mistrzostw nie było nigdy. Chyba że do naszego
      regionu wliczać byłą Jugosławię."

Polska to przeciez Wschodnia Europa.
    • tadeusz1965 Gdyby nas odwalili, winni byliby Kaczynscy i IV RP 18.04.07, 12:01
      Tym razem nikt nie moze sie przypieprzyc, ze prezydent pojechal i zawalil
      sprawe ;-)
    • Gość: mmmmmm84 EUro!!!! IP: *.mdx.ac.uk 18.04.07, 12:05
      tam gadacie o stadionach , a nikt nie widzi ze nasze orly wreszcie zagraja w
      EURO !! to jest sukces :D
      • Gość: POLSKA Re: EUro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:14
        pięknie, mamy Euro 2012, chura.

trzeba iść tą ścieżką ramię w ramie z Ukrainą, ale trzeba pamietać kto z tego
        tandemu jest liderem, kto wprowadza Ukrainę do Europy, tymczasem po ogłoszeniu
        wyniku kozacka fantazja ukraińców wzięła górę: napis, że przemawia Listkiewicz
        ale do głosu pierwszy dopadł Ukrainiec z zółto-niebieską flagą w rękach.

POLSKA, POBUDKA !!! i WIELKA RADOŚĆ
    • Gość: Kalle z Niemiec gratulacje IP: 217.153.113.* 18.04.07, 12:09
      chcialbym Wam bardzo serdecznie gratulowac za Eu 2012, bardzo sie ciesze i
      wielu osob w Niemcyech to samo mysli, zespol Polska Ukraina jest najlepszy
      wybor. pozdrawiam serdecznie z Berlina, Kalle
    • Gość: Girl super IP: *.dsl.zen.co.uk 18.04.07, 12:11
      Mam tylko nadzieje, ze nie sprobujemy znowu tego skopsac, bo my niestety
      potrafimy robic to najlepiej. Jak by nie bylo to dla nas wielka szansa!!!
      POZDRAWIAM
      • Gość: bosynurek Re: super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:17
        JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST!!!!!!!!!!! Podziękujmy wszyscy ukraińskiej mafii
    • Gość: Albin Siwak Akcyza na benzynę w górę. IP: 217.153.145.* 18.04.07, 12:17
      Maksymalna podwyżka akcyzy na benzynę - to będzie jedyny odczuwalny dla ludzi
      efekt organizacji Euro 2012. Niech mnie ktoś przekona, że potrzebne nam kolejne
      cztery bazary...
    • Gość: okha To teraz ostro do roboty IP: *.magma-net.pl 18.04.07, 12:24
      Choć mam pewne wątpliwości:
      monokukurydzaslonecznika.blogspot.com/
    • Gość: obywatel Mam złe przeczucia. IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.07, 12:24
      Polaków raczej nie zmieni, za długo był socjalizm i wpypaczył umysły naszego
      narodu, boję się,że nieodopwiedzialni i niekompetentni politycy zaprzepaszczą
      szansę jaką daje euro 2012, zmarnują kasę na ten cel daną, patologia korupcji
      zaleje kraj. Skąd te przypuszczenia ano dwa lata niby rządów PiS i jego
      populistów koalicjantów. Zawłaszczanie i korumpowanie państwa!!!!
      • Gość: dottore Polska bedzie wielka IP: *.chello.pl 18.04.07, 12:32
    • Gość: AntyStec Stec nie powinien już nigdy pisać o ... IP: *.chello.pl 18.04.07, 12:39
      piłce nożnej. To jest człowiek - cierpienie. Cierpi bo musiał ściąć
      swoje "dredy". On nienawidzi kibiców, sędziów, działaczy, piłkarzy.
      A dzisiaj czy jutro powinien na kolanach pójść do PZPN-u i prosić Listkiewicza
      o przebaczenie grzechów! Bo to Michał Listkiewicz wymyślił dla nas te
      Mistrzostwa - Święto Piłkarskie dla kibiców, to On promował naszą kandydaturę i
      WYGRAŁ! Pomnik dla Listkiewicza! Kanał miejski ( do czyszczenia) dla Steca!
    • Gość: Jacus obraz Polski IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.07, 12:59
      "Mistrzostwa zmieniają to, jak świat widzi nas, .........."

do czasu az pierwszemu kibicowi zachodniemu "rabna" jego samochod !!!!!!
      • Gość: Michu Re: obraz Polski IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.07, 13:03
        O to sie nie martw, widac ze dawno nie byles w Polsce;-) Gorzej jak przyjada
        Francuzi i tymi swoimi francuskimi samochodami poszoruja nasze "wyprofilowane"
        drogi ;-) A jesli chodzi o sportowy aspekt to Niemcy beda prawie jak w domu
        wiec ich szanse wzrastaja. Podobnie Italii bardzo dobrze sie gra na boiskach
        polnocnej Europy (patrz chocby ostatnie MS w Niemczech czy Euro 2000 w Holandii
        i Belgii),wiec kto wie czy na tym,ze nie sa gospodarzami nie zyskaja ;-) A
        jesli chodzi o Polske.. wreszcie bedziemy grac na ME :D
        • Gość: Jacus Re: obraz Polski IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.07, 13:31
          Gość portalu: Michu napisał(a):
          > O to sie nie martw, widac ze dawno nie byles w Polsce;-)

To mnie akurat martwi bo ostatni raz jak bylem to
          musialem wracac pociagiem !!!!
    • Gość: MEntor Kraj w ktorym ludzie sie nie usmiechaja IP: 194.23.138.* 18.04.07, 14:35
      Pozna cala europa.
      • Gość: DDR usmiechaja sie jak wypija IP: 86.69.185.* 18.04.07, 15:14
    • Gość: jarek wiedza polakow o prtugalii.... IP: *.dsl.telepac.pt 18.04.07, 17:19
      drogi rafale,zawsze cie cenilem za profesjonalizm i celnosc opinii-tak i tutaj
      rowniez zgadzam sie z wiekszoscia tez zawartych w twym komentarzu.malutkie
      jednak sprostowanie:Portugalia stadiony miala juz przed euro-a takie jakie byly
      przed modernizacja byly Das Antas(porto)czy Da Luz(lizbona)Polska by wziela z
      pozalowaniem reki...capoeira jest sportem brazylijskim nie ma nic wspolnego z
      lyzytanami....pozdrawiam serdecznie....Jarek
      • Gość: adi Re: wiedza polakow o prtugalii.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 08:53
        czy polacy choc raz w zyciu moga przestac sie klucic i zrobic cos razem tak jak
        reszta cywilizowanego swiata?!
        w takich chwilach az wstyd byc polakiem, bo wstyd mi za tcyh ktorzy sie tak jak
        wy zachowuja...
    • Gość: S Rafał Stec: Cudze poznacie, polskie pochwalicie IP: *.chello.pl 25.04.07, 10:02
      Ja popieram ta opienie w 100%-tach.. Ponadto chyle czola przed autorem-dla mnie
      tekst jest po prostu fenomenalny!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka