Gość: zenek boooooj, jak ja nie cierpię tekstów Steca IP: *.aster.pl 18.04.07, 09:51 jejku jaki on chce zawsze być błyskotliwy, dowcipny i elokwentny a zamiast napisać coś naprawdę sensownego i ciekawego wali jakieś swoje nudne przemyślenia i wstawia te żałosne i nieśmiesze kromy o kaczyńskich i giertychach, moim zdaniem ten facio nie nadaje się do pisanai o sporcie, on nie pisze o sporcie tylko leczy sobie jakieś kompleksy niespełnionej gwiazdy publicystyki i dziennikarstwa społeczno-politycznego, ciężko mi się czyta jego teksty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Wsaystkie kandytatury sądo bani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:05 dostanąchyba Węgrzy i chorwaci.Włosi prganizowali duże imprezy wiele razy ostatnio mundila w 1990roku.Węgrzy i chorwaci nie mieli jesze Euro i starająsiejużchyba 3 raz Węgrzy pierwzy raz z chorwatami.My za duży obszar chyba.chociarz byłoby to podzielone na dwa obszary polske i ukrainę tak jak korea i japonia ztym że Lwów leży blisko polskiej granicy apozostałę miasta kijów Donieck i dniepropietrosk to środkowa i wschodniz ukraina.Infrastruktury nie ma na ukrainie śadużo gorsze drogi niżu nas i tam potrzeba nie 5 a 20 lat na zbudowanie autostrad,a może i więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Rozlazłość granicząca z grafomanią 18.04.07, 10:12 Wszystko fajnie, ale dlaczego tak rozwlekle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Ja mieszkam na podkarpaciu furmanek już mało ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:13 zdarzają sie mój dziadek ma 2 konie jeszcze i 2 krowy.Gospodarzy sam z moja bacią i moim kuzynem który im pomaga,sam też dziadkowi dużo pomagałem na wsi szczególnie na wakacjach teraz mam mniej czasu.Wystarczy się wybrać na południe mojej gminy w góry i można spotakc stada owiec.Gospodarstwa rolne na północ od mojego miasteczka jest rolnik który dospodarzy na 120 ha .Polska to może troche zacofany kraj w porównaniu do Europy zachodniej ale przynajmmnije egzotyczny i jeszcze do końca nie odkryty i nie zbadany a szczególnie Ukraina tam dopiero zobacżkosmos i zacofanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terminator 8500 Stec to kret.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:30 Stec, Ty pajacu. Pisz juz artykul, ze to przez Bonka nie wygralismy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łooo Mylisz się, Stecu IP: *.ci.uw.edu.pl 18.04.07, 10:35 W Polsce mieszkają ludożercy. Jestem jednym z nich i chętnie zjadłbym Cię na podwieczorek. Nie pisz chłopie o tym, o czym nie masz pojęcia. Ludożercy są w każdym zakątku Ziemi. Na Ukrainie też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Illuminate Panie Stec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:37 ... a nie wiedziałem że jesteś Pan z Bielska ... ale to in plus dla Pana ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SirChris Euro 2012 IP: 213.77.90.* 18.04.07, 10:41 A po Euro, stadiony wydzerżawimy "Jarmarkom", bo tylko na jednym z nich zmieści się cała kolejkowa publika naszej Orange Ekstraklasy. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_solon euro 2012 18.04.07, 11:20 pilkazzaklawiatury.blox.pl/2007/04/Polska-faworyt-do-Euro2012.html Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Jakiej znowu srodkowo-wschodniej? 18.04.07, 11:58 "W Europie Środkowo-Wschodniej mistrzostw nie było nigdy. Chyba że do naszego regionu wliczać byłą Jugosławię." Polska to przeciez Wschodnia Europa. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 Gdyby nas odwalili, winni byliby Kaczynscy i IV RP 18.04.07, 12:01 Tym razem nikt nie moze sie przypieprzyc, ze prezydent pojechal i zawalil sprawe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmm84 EUro!!!! IP: *.mdx.ac.uk 18.04.07, 12:05 tam gadacie o stadionach , a nikt nie widzi ze nasze orly wreszcie zagraja w EURO !! to jest sukces :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLSKA Re: EUro!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:14 pięknie, mamy Euro 2012, chura. trzeba iść tą ścieżką ramię w ramie z Ukrainą, ale trzeba pamietać kto z tego tandemu jest liderem, kto wprowadza Ukrainę do Europy, tymczasem po ogłoszeniu wyniku kozacka fantazja ukraińców wzięła górę: napis, że przemawia Listkiewicz ale do głosu pierwszy dopadł Ukrainiec z zółto-niebieską flagą w rękach. POLSKA, POBUDKA !!! i WIELKA RADOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalle z Niemiec gratulacje IP: 217.153.113.* 18.04.07, 12:09 chcialbym Wam bardzo serdecznie gratulowac za Eu 2012, bardzo sie ciesze i wielu osob w Niemcyech to samo mysli, zespol Polska Ukraina jest najlepszy wybor. pozdrawiam serdecznie z Berlina, Kalle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Girl super IP: *.dsl.zen.co.uk 18.04.07, 12:11 Mam tylko nadzieje, ze nie sprobujemy znowu tego skopsac, bo my niestety potrafimy robic to najlepiej. Jak by nie bylo to dla nas wielka szansa!!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosynurek Re: super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:17 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST!!!!!!!!!!! Podziękujmy wszyscy ukraińskiej mafii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Siwak Akcyza na benzynę w górę. IP: 217.153.145.* 18.04.07, 12:17 Maksymalna podwyżka akcyzy na benzynę - to będzie jedyny odczuwalny dla ludzi efekt organizacji Euro 2012. Niech mnie ktoś przekona, że potrzebne nam kolejne cztery bazary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okha To teraz ostro do roboty IP: *.magma-net.pl 18.04.07, 12:24 Choć mam pewne wątpliwości: monokukurydzaslonecznika.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Mam złe przeczucia. IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.07, 12:24 Polaków raczej nie zmieni, za długo był socjalizm i wpypaczył umysły naszego narodu, boję się,że nieodopwiedzialni i niekompetentni politycy zaprzepaszczą szansę jaką daje euro 2012, zmarnują kasę na ten cel daną, patologia korupcji zaleje kraj. Skąd te przypuszczenia ano dwa lata niby rządów PiS i jego populistów koalicjantów. Zawłaszczanie i korumpowanie państwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyStec Stec nie powinien już nigdy pisać o ... IP: *.chello.pl 18.04.07, 12:39 piłce nożnej. To jest człowiek - cierpienie. Cierpi bo musiał ściąć swoje "dredy". On nienawidzi kibiców, sędziów, działaczy, piłkarzy. A dzisiaj czy jutro powinien na kolanach pójść do PZPN-u i prosić Listkiewicza o przebaczenie grzechów! Bo to Michał Listkiewicz wymyślił dla nas te Mistrzostwa - Święto Piłkarskie dla kibiców, to On promował naszą kandydaturę i WYGRAŁ! Pomnik dla Listkiewicza! Kanał miejski ( do czyszczenia) dla Steca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacus obraz Polski IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.07, 12:59 "Mistrzostwa zmieniają to, jak świat widzi nas, .........." do czasu az pierwszemu kibicowi zachodniemu "rabna" jego samochod !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: obraz Polski IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.07, 13:03 O to sie nie martw, widac ze dawno nie byles w Polsce;-) Gorzej jak przyjada Francuzi i tymi swoimi francuskimi samochodami poszoruja nasze "wyprofilowane" drogi ;-) A jesli chodzi o sportowy aspekt to Niemcy beda prawie jak w domu wiec ich szanse wzrastaja. Podobnie Italii bardzo dobrze sie gra na boiskach polnocnej Europy (patrz chocby ostatnie MS w Niemczech czy Euro 2000 w Holandii i Belgii),wiec kto wie czy na tym,ze nie sa gospodarzami nie zyskaja ;-) A jesli chodzi o Polske.. wreszcie bedziemy grac na ME :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacus Re: obraz Polski IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.07, 13:31 Gość portalu: Michu napisał(a): > O to sie nie martw, widac ze dawno nie byles w Polsce;-) To mnie akurat martwi bo ostatni raz jak bylem to musialem wracac pociagiem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEntor Kraj w ktorym ludzie sie nie usmiechaja IP: 194.23.138.* 18.04.07, 14:35 Pozna cala europa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek wiedza polakow o prtugalii.... IP: *.dsl.telepac.pt 18.04.07, 17:19 drogi rafale,zawsze cie cenilem za profesjonalizm i celnosc opinii-tak i tutaj rowniez zgadzam sie z wiekszoscia tez zawartych w twym komentarzu.malutkie jednak sprostowanie:Portugalia stadiony miala juz przed euro-a takie jakie byly przed modernizacja byly Das Antas(porto)czy Da Luz(lizbona)Polska by wziela z pozalowaniem reki...capoeira jest sportem brazylijskim nie ma nic wspolnego z lyzytanami....pozdrawiam serdecznie....Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: wiedza polakow o prtugalii.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 08:53 czy polacy choc raz w zyciu moga przestac sie klucic i zrobic cos razem tak jak reszta cywilizowanego swiata?! w takich chwilach az wstyd byc polakiem, bo wstyd mi za tcyh ktorzy sie tak jak wy zachowuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Rafał Stec: Cudze poznacie, polskie pochwalicie IP: *.chello.pl 25.04.07, 10:02 Ja popieram ta opienie w 100%-tach.. Ponadto chyle czola przed autorem-dla mnie tekst jest po prostu fenomenalny!!! Odpowiedz Link Zgłoś