Dodaj do ulubionych

MU - Milan: Przekroczyć barierę dźwięku

IP: 80.72.40.* 23.04.07, 23:28
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: snoop MU - Milan: Przekroczyć barierę dźwięku IP: *.rtk.net.pl 23.04.07, 23:28
      Barca Barca Barca!!
      • Gość: rask Raków Częstochowa! IP: *.streamcn.pl 24.04.07, 19:53
        wygra ten mecz
    • Gość: br311 Milan !!! IP: *.compi.net.pl 23.04.07, 23:30
      Ale sie pseudoznawcy zdziwia jak Milan bez wiekszych problemow awansuje. A
      pedalowaty nurek nawet nie przebiegnie z pilka 2 metrow tylko bedzie uprawial
      swoj ulubiony sport i plakal ze go fauluja. A swoja droga kontuzja Ferdinanda
      to raczej wzmocnienie Manchesteru.
      • Gość: noise213 [...] IP: *.cable.ubr01.haye.blueyonder.co.uk 23.04.07, 23:47
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: dEvi@nT d*pa nie Milan ;) IP: *.nat.student.pw.edu.pl 23.04.07, 23:56
        > Ale sie pseudoznawcy zdziwia jak Milan bez wiekszych problemow awansuje.

w tekście jest napisane, że faworytem jest Milan, więc chyba jesteś idiotą...

> pedalowaty nurek nawet nie przebiegnie z pilka 2 metrow tylko bedzie uprawial
        > swoj ulubiony sport i plakal ze go fauluja.

nurkowanie i płakanie to przede wszystkim ulubiona dziedzina twoich chłopczyków
        z Włoch - nawet "twardziel" Gattuso w końcówce meczu z Bayernem symulował (po
        tej akcji straciłem dla niego szacunek - a bardzo go lubiłem wcześniej)

A C.Ronaldo nawet nie nie umywa do takich wspaniałych supernurków jak Inzaghni
        (to chyba król wyłudzeń w polu karnym...) czy Gilardino...

gdyby nie kontuzje byłbym pewny zwycięstwa ManU, teraz trochę się boję, bo
        O'Shea czy Brown na tyłach mogą przyprawić o palpitację serca - a Milan się
        rozkręcił... będzie ciężko ale wierzę, że się uda - Glory, Glory Manchester
        United! :P
        • level1987 Re: d*pa nie Milan ;) 24.04.07, 09:20
          Kapota O_o kibicują włoskiej drużynie :/ nie czytacie nie ogladacie nie
          słyszeliście jakie o nas zdanie mają Włosi:)?? delikatnie mówiąc uważają nas za
          biedny zacofany naród <lol2> przykładem jest jak moj kumpel pojechał do roboty
          tam i mu tłumaczyli co to jest telewizor i sie z niego nasmiewali:] a niektózy
          tak wielbią ten naród wloski ich drużyny:) a ja całkiem obiektywnie stwierdzam
          ze akurat włoska piłka jest tak brzydka tak nieefefoktowna tak nudna że już
          wiecej emocji potrafi być w Orendż Ekstraklasie:/ I zgadzam się z moim
          przedmówcą który trafnie zauwazył ze to zazwyczaj włosi są nwjeikszymi
          symulantami podczas gry przez co widowisko traci jeszcze bardziej
          • Gość: staszek Re: d*pa nie Milan ;) IP: *.ds5.univ.gda.pl 24.04.07, 10:05
            no tak,a anglicy czy inne kraju zachodu uważaja nas za cywilizowany naród i
            woogle sie z nas nie smieją...
          • indy.m Re: d*pa nie Milan ;) 24.04.07, 10:41
            > Kapota O_o kibicują włoskiej drużynie :/ nie czytacie nie ogladacie nie
            > słyszeliście jakie o nas zdanie mają Włosi:)??

Ano przeczytałem w POLSKIEJ prasie że LA GAZZETTA DELLO SPORT napisała że
            jesteśmy krajem drugiej kategorii. Przeczytałem w tym numerze LA GAZZETTY oraz
            na stronie wszystko co dotyczyło EURO i ni cholery nie mogłem tego fragmentu
            znaleźć...

> a ja całkiem obiektywnie

wyrocznia?

> stwierdzam
            > ze akurat włoska piłka jest tak brzydka tak nieefefoktowna tak nudna że już
            > wiecej emocji potrafi być w Orendż Ekstraklasie:/

ano racja - angielska jest szybsza, hiszpańska ładniejsza (tylko czemu to Włosi
            są mistrzami świata?)
            tylko że widzisz - ja za Milanem nie jestem od czterech lat, kiedy to w "nudnym
            " meczu pokonali Juventus (ciekawsze mecze są na pewno kiedy jedna drużyna 3-0
            wygrywa finał) tylko od trochę dłużej. I to że drużyna zaczyna brzydka grać to
            dla mnie nie jest powód do zmiany swoich sympatii.

Ty zapewne jak twoja dziewczyna/żona zestarzeje się/zbrzydnie rzucisz ją i
            poszukasz nowej?
            • Gość: lol Re: d*pa nie Milan ;) IP: *.uml.lodz.pl 24.04.07, 13:28
              Ja za Man Utd jestem od 1993 roku.

Co do tego, że Włosi są MŚ to się zgodzę, będą nimi przez 3 lata jeszcze :) Ale
              za 3 lata odpadną w 1/8 lub podzielą los Francji i nie wyjdą z grupy nawet.

W finale 2006 roku, Francja nawet grając w 10 pokazywała więcej inicjatywy by
              wygrać to spotkanie. Włosi zamurowali własną bramkę. Takie cnotki z Włochów już
              są :/ Jeszcze potykają się o własne nogi i wymuszają faule. Sędzia też im pomógł
              znacznie w meczu z Australią ^^.

Więc nie mów, że zdobyli to MŚ w pełni zasłużenie, bo tak nie jest.
              • indy.m Re: d*pa nie Milan ;) 24.04.07, 13:40
                chodziło mi o to że brzydka i nudna gra może przełożyć się na wyniki, więc dla
                zwolennika danej drużyny lepiej żeby brzydko ktoś grał i wygrał niż ładnie i
                zremisował - dla Polaka który sobie włącza finał MŚ Francja - Włochy liczy się
                ładniejsza gra. nie wolałbyś żeby Polska była w tym finale gdyby miała grać
                paskudnie, defensywnie itp.?

a co do zasłużenia - nie napisałem przeciez że wygrali zasłużenie.

swoja droga przy imprezie typu WC czy EURO, gdzie o awansie decyduje JEDEN mecz,
                nie ma praktycznie możliwości żeby drużyna wszystkie wygrane mecze wygrała po
                "zasłużenie" - aż dziw że skoro interesuje się piłką od co najmniej 15 lat nie
                wiesz tego...
                • level1987 Re: d*pa nie Milan ;) 24.04.07, 14:01
                  Piszesz tak jakbys był Włochem O_o więc czemu porównujesz Polske i inne kraje??
                  A co do poprzedniej twojej krytyki to owszem inne kraje zachodnioeuropejskie tez
                  uważają nas za drugą kategorie:) nie powiedziałem tego jak i nie powiedziałem ze
                  jestem kibicem jakiejkowliek zagranicznej drużyny O_o napisałem tylko ze podoba
                  mi sie gra manchesteru i klimat tej drużyny jej stadion :) ale nie jestem jakimś
                  fanatykiem który za wszelką cene chce udowowdnic ze manchesterjest fajniejszy od
                  milanu i jk ktos napisze złe słowo na milan to nie krytykuje wszsytkiego i nie
                  daje bezpodstawnych argumentów typu " jak towja zona stanie sie stara i brzydka
                  to wymienisz ją na nową " :) na forach podobno sa tacy którzy wchodzą i
                  wszczynają kłótnie bądź specjalnie piszą tak by narobić szumu:) dzieci neostrady
                  trole itp:) a jak obserwuje to najwiecej zamieszania robią "ci "prawdziwi
                  forumowicze" bo ich racja jest prawdziwa jedna i bezwzgledna mają na wszystko
                  odpowiedz maja prawo krytykowac innych ale tylko oni:)
                  • indy.m Re: d*pa nie Milan ;) 24.04.07, 14:20
                    > Piszesz tak jakbys był Włochem O_o więc czemu porównujesz Polske i inne kraje??

Przytaczam przykład Polski żebyś zrozumiał coś czego zrozumieć nie możesz.
                    Jestem za Milanem. Ty sympatyzujesz z Manchesterem - OK. Ja nie sympatyzuję ze
                    Milanem, ja jestem całym sercem za Milanem. Czy gra brzydko czy ładnie, czy mu
                    się należy czy nie - chcę żeby wygrywaał. Skoro mnie ktoś pyta JAK MOŻNA BYĆ ZA
                    MILANEM SKORO GRAJĄ BRZYDKO to próbuję do czegoś porównać - reprezentacja Polski
                    gra brzydko, a jednak jesteście za nią, no nie? kochacie swoją dziewczynę nie
                    dlatego że jest piękna tylko dlatego że jesteście z nią na dobre i złe, nie???
                    (w sumie to różni ludzie są...) Owszem, Milan gra brzydko, fuksiarsko, ale po
                    prostu za nim jestem. CAPITO? I właśnie po to żeby było CAPITO przytoczyłem
                    przykład Polski tudzież zbrzydziałej żony.

"ale nie jestem jakimś fanatykiem który za wszelką cene chce udowowdnic ze
                    manchesterjest fajniejszy od..."

nie wiem co rozumieć można przez fanatyka, podejrzewam że w oczach wielu ludzi
                    jestem fanatykiem Milanu, ale nie staram się za wszelką cenę udowodnić że Milan
                    jest fajniejszy od... Bo wiem że nie jest - gra brzydko, nudno, defensywnie. Ja
                    to k...a wiem! I widzę jako faworyta raczej Manchester aniżeli Milan.

"na forach podobno sa tacy którzy wchodzą i wszczynają kłótnie bądź specjalnie
                    piszą tak by narobić szumu:) dzieci neostrady trole itp:) a jak obserwuje to
                    najwiecej zamieszania robią "ci "prawdziwi forumowicze" bo ich racja jest
                    prawdziwa jedna i bezwzgledna mają na wszystko odpowiedz maja prawo krytykowac
                    innych ale tylko oni:) "

ano też takich spotykam.
                    • level1987 Re: d*pa nie Milan ;) 24.04.07, 19:50
                      Szanuje twoje zdanie i jeśli jakoś sie wyraziłem źle to sorry:) nie mam zamairu
                      obrazac kibiców milanu :) Nie lubie włochó ogolnie i myslalem ze roz=winie sie
                      temat o tym jak nas traktują:) jacy ogolnie są :) źle to ująłem piszac jak mozna
                      kibicowac milanowi:) także sorry za nieporozumienie i pozdro
              • Gość: przekret-milan fan Re: d*pa nie Milan ;) IP: *.resetnet.pl 24.04.07, 15:00
                Gość portalu: lol napisał(a):

>
                > Co do tego, że Włosi są MŚ to się zgodzę, będą nimi przez 3 lata jeszcze :) Ale
                > za 3 lata odpadną w 1/8 lub podzielą los Francji i nie wyjdą z grupy nawet.

Wróżka czy co?

> Więc nie mów, że zdobyli to MŚ w pełni zasłużenie, bo tak nie jest

.... Hm.. a kto tWOIM ZDANIEM BARDZIEJ NA TO MISTRZOSTWO ZASLUZYł? ups, sorry za
                capsa. śmiesza mnie te wszystkie małe ludziki co usłyszały od dziadka że włosi
                "katenaczio" grają i do dzisiaj w to wierza... tak samo jak w to, że Portugalia
                gra piekna i uczciwa piłke, a mecz z Holandia to był wspaniały spektakl
                ofensywnej gry w duchu fair play... eh, ignoranci i ślepcy, ot co.

A co do Milanu to jeszcze niedawno drżałem przed kazdym meczem, z byle ATALNTA,
                ALE DZIS JESTEM SPOKOJNY, NIE WIEM CZY WYGRAJA, ale sadze, ze losy finału
                rozstrzygna sie na SS, choc okazja do przeważenia szali rywalizacji jest
                niezwykła, ManU jest jednak znacznie oslabiony... No cóż, i bardzo dobrze..
                Najważniejsa jest wygrana, po awansie chętnie wyraże żal, że anglicy byli
                oslabieni...
    • Gość: lan MU - Milan: Przekroczyć barierę dźwięku IP: *.w.pppool.de 24.04.07, 00:01
      "Oprócz tego Manchester jeszcze ledwie dwukrotnie docierał do półfinału." :DDDD
      • Gość: mat Re: MU - Milan: Przekroczyć barierę dźwięku IP: *.eich.swh.uni-giessen.de 24.04.07, 00:17
        Panowie nie mamy sie co spierac i wyzywac nawzajem - kazda druzyna ma swoje
        atuty i slabosci, i na boisku sie okaze co zadecyduje o zwyciestwie/porazce. A
        jak dalej tu beda padaly takie wypowiedzi jak przedprzedmowcy to chyba trzeba
        sie zastanowic nad sensem prowadzenia formu przy takich wiadomosciach..
        Pzdr dla wszystkich milanistow
        • level1987 Re: MU - Milan: Przekroczyć barierę dźwięku 24.04.07, 09:23
          Zgadzam sie po czesci:)Nie ma sensu się kłócić...ale forum to chyba miejsce
          gdzie wymiania się swoimi poglądami rozmawia na dany temat O_o a JESLI NIE
          WYRAZIMY WłASNEGO ZDANIA TO O CZYM ROZMAWIAC?? posty typu "united united" czy
          "forza milan"?? trzeba wyrazac swoje zdanie ale fakt..nie wulgarnie i że tylko
          "moja racja jest mojsza niż twojsza"
    • ynwa Re: MU - Milan: Przekroczyć barierę dźwięku 24.04.07, 00:22
      Oprocz Kaki jest jeden zawodnik ktory trafil 7 razy w LM w tym sezonie i jest
      nim... zgadliscie - Peter Crouch :D

A powaznie, jezeli Liverpool mialby zagwarantowane zwyciestwo w finale to
      dajcie mi Man U, jesli nie to Milan (inaczej serce by mi nie wytrzymalo). Takze
      mam nadzieje na bramkowy remis/zwyciestwo tych ostatnich:)
    • Gość: krk stec jest beznadziejny IP: *.e-wro.net.pl 24.04.07, 00:29
      widze ze wybiórcza lubi kasowac posty i panu stecu, szczegolnie te niezbyt
      przychylne i do tego prawdziwe
    • Gość: wojtek Litości z tym oddawaniem strzałów i skoków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 00:30
      Oficjalnie błąd, i nic dziwnego. Dlaczego nie "nie potrafił celnie strzelić" albo "nie umiał dwa razy z rzędu daleko skoczyć", w ostateczności "wykonać dwóch dalekich skoków"? Oddać to można mocz lub krew.
    • Gość: JM Panie Rafale... IP: *.aster.pl 24.04.07, 01:21
      Lubie panski styl, ale w jezyku polskim naprawde nie mozna "zdemolowac"
      przeciwnika. Choc mozna go, na przyklad, rozbic.
      Pozdrawiam
      Janusz Macierski
    • Gość: Jagga5 Re: MU - Milan: Przekroczyć barierę dźwięku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 05:18
      Milan był wielki za czasów Gullita, van Bastena i Rijkarda. A teraz cała Seria A
      to wielki pic na wodę... It is only One
      UNITED!!!!!!!!!!!!
      • Gość: bieniu22 Re: MU - Milan: Przekroczyć barierę dźwięku IP: *.chello.pl 24.04.07, 07:50
        Gdyby z takim podejściem przystąpili do meczu gracze MU to na 100% zostaliby za
        nie porządnie skarceni. :)
        Zapowiada się bardzo ciekawy dwumecz. Jestem kibicem Milanu od czasów Van
        Bastena i spółki. Chłopcy złapali niezłą formę ale nawet z tak osłabionym MU
        będzie naprawdę ciężko. W takim meczu czas na bohaterów drugiego szeregu, może
        Janek coś ustrzeli po jednym ze swoich rajdów? :)
        Pozdrowienia dla kibiców obydwu drużyn.
      • level1987 Re: MU - Milan: Przekroczyć barierę dźwięku 24.04.07, 09:26
        Zgadzam się:) że teraz liga włoska straciła swój urok:) kiedyś jak grali to miło
        było popatrzec:) Juventus Milan :) a teraz mecze z wynikiem 1:0 ...0:0 :/ nudne
        jak cholera ..jak strzelą bramke jedną to juz zamkykają sie na własnej połowie i
        po meczu:/
        • Gość: przekret-milan fan Re: MU - Milan: Przekroczyć barierę dźwięku IP: *.resetnet.pl 24.04.07, 15:11
          level1987 napisał:

> Zgadzam się:) że teraz liga włoska straciła swój urok:) kiedyś jak grali to mił
          > o
          > było popatrzec:) Juventus Milan :) a teraz mecze z wynikiem 1:0 ...0:0 :/ nudne
          > jak cholera ..jak strzelą bramke jedną to juz zamkykają sie na własnej połowie

własnie opisałes Chelsea londyn... a milan? jak był bez formy to faktycznie
          ledwo 1 bramke strzelił albo i ne ale teraz 3:1 5:2 3:1 i to grajac całyczas na
          pół gwizdka, bo trener nie wystawia najsilniejszego skladu, zęby zachowac siły
          zawodników na LM. tak wiec z ta defensywna gra to nie do konca tak jak mowisz
      • indy.m Re: MU - Milan: Przekroczyć barierę dźwięku 24.04.07, 10:46
        jeżeli drużyna Gullita van Bastena i Rijkarda była wielka, a Savicevica i
        Massaro już nie, to twój united NIGDY nie był wielki
    • palestrina2005 Milan wygra - nie lubię Manchesteru i Fergusona 24.04.07, 07:59
      to juz wolę Chelsea...
    • Gość: Stefcio MU - Milan: Przekroczyć barierę dźwięku IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.04.07, 08:04
      witam,

życzę MILANOWI zwycięstwa w całej Lidze Mistrzów

to mój ulubiony zespół!!!

Tomasz
      sklep.lifetek.pl
      • level1987 Re: MU - Milan: Przekroczyć barierę dźwięku 24.04.07, 09:31
        Ja jakoś symatyzuje z Manchesterem:) ale to od małego :) własnie za czasów
        Sheringhama Keana Schmeichela itd:) ale nie uwazam innych drużyn za dno czy cos
        w tym stylu:) milan też drużyna z klasą może troszke teraz nastawili sie na grę
        defensywną i za bardzo symulują:) ale ogolnie niech wygra lepszy:) i niech
        bedzie sper widowisko:)

Ps. Może w końcu bea emocje jak w pamietnym finale z 99' :) i gdy Milan grał z
        Liverpoolem:) fajnie by było
        • indy.m Re: MU - Milan: Przekroczyć barierę dźwięku 24.04.07, 10:56
          a jeśli Manchester zacznie brzydko grać, nudno dla oka, zacznie się zamykać w
          swojej połowie - dalej będziesz za Manchesterem?
    • coolebaca a kto to transmituje? 24.04.07, 09:42

• Gość: wt Re: a kto to transmituje? IP: 195.117.255.* 24.04.07, 13:35
        RAI 1
      • Gość: ArtiBlizz Re: a kto to transmituje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.04.07, 18:17
        Napewno: RAI 1, nSport, Ct2, i być może Premiere
    • level1987 Re: a kto to transmituje? 24.04.07, 09:55
      pewnie tylko Nsport:/
      • Gość: lol Re: a kto to transmituje? IP: *.uml.lodz.pl 24.04.07, 10:23
        SopCast :)
      • binia Re: a kto to transmituje? 24.04.07, 11:25
        DSF z cudownie brzmiacym niemieckim komentarzem :D

Forza Milan!
    • Gość: cycu Żeljko Kalac - to ten bramkarz który grał IP: *.pl 24.04.07, 11:52
      na MŚ w meczu Australia Chorwacja i w znacznym stopniu przyczynił się do strzelenia przez Chorwatów 2 bramek... mam nadzieje że zagra Dida
    • hetman19 Nienawidze Korzeniowskiego. 24.04.07, 13:20
      Nienawidzę tej gnidy która odebrała mi połowę tego co kocham najbardziej.
      W zeszłym roku TVP pokazała tylko połowę mundialu.
      Teraz TVP pokazuje tylko jeden mecz LM w tygodniu, dlatego bo jakiś przykurcz
      musi mieć na transmisje "Z Na rynek marsz".
      Oczywiście w kodowanym TVP Sport którego nikt niema.
      Znowu Korzeniowski nie zadbał oto co ludzie kochają.
      Euro 2008 w Polsacie...
      Ciekawe ile TVP odkupi spotkań?
      Pewnie najwyżej z 7...
      Mam nadzieje że ktoś temu palantowi się wreszcie przypnie do czterech liter.
      Akurat jest okazja.
      Jeśli Polsat kupi prawa do skoków narciarskich to mam nadzieje że ten patafian o
      krzywych nogach poleci.
      Ten facet mam chyba jakiś uraz do piłki nożnej.
      Tego czego najprawdopodobniej nienawidzi, nie chce transmitować.
      Tylko mnie jako kibica jego kompleksy guzik obchodzą.
      Jako kibic żądam wszystkim 64 meczy mistrzostw świata w TVP 1 i TVP 2 oraz
      wszystkim 31 meczy mistrzostw europy również w TVP 1 i TVP 2.
      Transmitowane mają być także obydwa mecze Ligi Mistrzów czyli transmisje
      wtorkowa i środowa.
      A mitingi lekkoatletyczne to możesz sobie Korzeniowski puszczać w TVP Sport.
      Zaznaczam że płacę abonament radiowo telewizyjny, więc mam prawa do takich żądań.
      Jeśli idzie o M jak Miłość to powiedz Korzeń żonie że wtorkową retransmisje
      serialu ma w środę o 16.00.
      Na pocieszenie drodzy kibole powiem wam że historia lubi się powtarzać, może
      kiedyś znów będą transmisje z dwóch meczy LM w TVP.
      P.S Osobiście stawiam na Milan.
      Szkoda tylko że nie mogę tego obejrzeć.

• Gość: gf Re: Nienawidze Korzeniowskiego. IP: *.acn.waw.pl 24.04.07, 13:43
        troche to uciazliwe ale mecze od jakiegos czasu ogladam na sopcascie, filmy
        ogarniam przez dailymotion i inne stronki udostepniajace linki - troche to
        uciazliwe bo wiadomo sopcast - jakosc nie najlepsza, a linki szybko sa usuwane,
        ale nie mam problemu z obejrzeniem kazdego meczu i najnowszych filmow, ktore
        wlasnie lece w kinach w USA. TVP bedzie tracic widzow i pieniadze z reklam -
        juz teraz Fakty przebijaja wiadomosci co pare lat temu wydawalo sie
        niewyobrazalne - ci ludzie dali sobie ogromne pensje i zyja przyjemnie przy tym
        sie nie wysilajac - tacy politycy, nic nie robia i biora nasze pieniadze.
        Dlatego abonamentu nie place i placic nie zamierzam, nie bede bardziej tuczyl
        darmozjadow.
      • Gość: Grek Re: Nienawidze Korzeniowskiego. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 15:06
        Hetman,mecz Milan-MU jest transmitowany na DSF i w czeskiej TV na 2 programie - może uda ci się znaleźć,albo ktoś ci nagra...Powodzenia.

P.S : Korzeniowskiego sam bym najchętniej za jaja wywalił z TVP.Miejmy nadzieję,ze władza się szybko zmieni i ten chodziarz zafajdany poleci na ryj.
        • Gość: nieważne Re: Nienawidze Korzeniowskiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 15:55
          Transmisje w czeskiej telewizji mają swoj urok - komentator nie sili się na
          superangielską wymowę (jak słynny "runi" Szpaka) tylko napiera z czeskim
          akcentem wszystkie nazwiska. Oprócz tego w przerwie nie ma konsylium baranów i
          mrugającego Włodka tylko stoi sobie jakiś Czech i zaprasza JEDNEGO gościa. Raz
          nawet kobieta była i z sensem mówiła.
          Wiwat czeska TV!
      • autor_autor Re: Nienawidze Korzeniowskiego. 24.04.07, 18:40
        Czy ktoś wie gdzie w Szczecinie można będzie zobaczyć ten mecz, jakiś pub?
        W multikinie nie (wg. tego co piszą na stronie - zamiast tego będzie mecz Odra - Wisła Płock, to się nazywa hit piłkarski!), w Champions Pubie nie (bo tam od 20 impreza), w Desperados może? Mają tam n-sport?
        • Gość: w PiS(du) Re: Nienawidze Korzeniowskiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 18:51
          a kto jest winny?
          platforma!
      • Gość: Sabina Nienawidze N tv IP: *.akron.net.pl 24.04.07, 22:04
        Nienawidzę wszystkich, którzy zabrali mi ligę. ale najbardziej N tv. Jak chcieli sobie załatwić klientów w
        ten sposób to jednego już na pewno nie ściągną. Nienawidze szantażu. Gdybym chociaż miał pewność, że
        w przyszłym sezonie też będzie... Ale tak to niech sobie w rectum wsadza te swoje zabiegi. WYstarczy. Ze
        tez Czesi i Niemcy potrafia to jakos rozwiazac...
    • Gość: wiloughby pub w warszawie z nsport w centrum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 19:27
      poproszę o podpowiedzi
    • kasia.p.t MU - Milan: Przekroczyć barierę dźwięku 24.04.07, 19:40
      Niech biegaja za jedna pilka, niech sie poca a i ta wygra ten lepszy o ile nie
      bedzie remisu a oni biedni sie tylko zmecza... Oj.. to straszne:)
      • Gość: qq kasia wracaj do garow ;:Pp IP: 83.2.103.* 24.04.07, 20:14
        przepraszam wszystkie porzadne kobiety
        • kasia.p.t Re: kasia wracaj do garow ;:Pp 26.04.07, 23:29
          Sam sobie wracaj do garow jak taki madry jestes a jak uwazasz kobiete za kure
          domowa ktora ma tylko zmywac gary i sprzatac to naprawde Ci wspolczuje i Twojej
          kobiecie, wybacz ale ja jestem ambitna osoba i na pewno moje zycie nie skonczy
          sie na garach i podawaniu mezowi piwa w trakcie meczu, ktorego jednak nie lubie
          ale chyba jednak mam racje, ze wygrywa zazwyczaj ten lepszy, gra powinna byc
          fair play ale coz nie zgadzasz sie to nie, wiec SAM WRACAJ DO GAROW
    • Gość: monika nienawidze Korzeniowskiego IP: *.aster.pl 24.04.07, 19:47
      taki frajer,dupoliz,egoistyczna meda,zazdrosna kreatura i prosty cwok jak
      Korzeniowski trafia sie raz na 1000lat. glowa do gory: on wyleci(bo musi, inni
      tez chca do zlobu), a po nim bedzie tylko lepiej. chrzanic chodzika!
    • Gość: Rafał czemu kur.. nie ma transmisji w telewizji rządowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 20:28
      co oni tam robią, biorą miliony i pokazują pierdoły
      • patman S2emu czyni cuda 24.04.07, 20:38
        ORF śmiga jak należy.
    • skrzat45 transmisja!! 24.04.07, 20:38
      Wlasnie siedze przed tivikiem, channel #35 ESPN bezposrednio bezposrednia
      transmisja z meczyku.. faja i kilo wole mecz na zywo :D
      • Gość: Warka z Tych Re: transmisja!! IP: 195.117.234.* 24.04.07, 20:52
        Wlasnie siedze przed tivikiem, TVC2 bezposrednia transmisja z meczyku..przez
        pepiczków, właśnie jedna - nula !!!!!!!
    • Gość: GRUBY WINS IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.04.07, 20:40
      To bedzie rzez na Milanie!!!!!!!!!!!!!!!!
      jakze to bardzo mila dla oka!!!!!!!!!!
    • januszekb1 MU-MILAN rozkodowany!!!!!! 24.04.07, 20:48
      DSF i Czeska 2 transmituje bez żadnych dekoderów.Satelita na Astrę lub zwykła
      antena na południe i można oglądać( to dla południowej Polski).W kodowanych to
      każda platforma w Europie z wyjątkiem C+ i Polsatu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka