Dodaj do ulubionych

PSV mistrzem Holandii po niesamowitej walce

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 16:44
Dlaczego nie liczą się najpierw mecze bezpośrednie?

Bo tak to AJAX byłby mistrzem :D:D:D
Obserwuj wątek
    • Gość: asdas Re: PSV mistrzem Holandii po niesamowitej walce IP: *.escom.net.pl 29.04.07, 16:54
      ogladaliscie mecz na polsacie? Dla mnie vitesse grało jakby chciało przegrać
      jak najwiecej...podejrzane troche i pozostawia niesmak. szkoda ze nie
      zdecydowaly bezprosrednie spotkania(Ajax o ile pamietam rozgromił psv 5-0?)
      • smar3 Re: PSV mistrzem Holandii po niesamowitej walce 29.04.07, 19:10
        oglądałem, miałem podobne wrażenie. rywale nie utrudniali. szczególnie obrona
        przez cały mecz i bramkarz w pierwszej połowie
    • Gość: holender jasny PSV mistrzem Holandii po niesamowitej walce IP: *.speed.planet.nl 29.04.07, 17:04
      A dlaczego mecz Heerenveen-Feyenoord nie został policzony w tabeli? Bo to
      Heerenveen zajął piąte miejsce ...
    • Gość: majrix Re: PSV mistrzem Holandii po niesamowitej walce IP: *.bsk.vectranet.pl 29.04.07, 17:15
      nie liczą się mecze bezpośrednie ob taki jest regulamin i tyle głupkowatych
      zachcianek :)) cieszę się że nie wygrał Ajax ale szkoda mi AZ.
      PS. Teraz to trza by do Holandii wysłać Kuleszę, przecież cała Polska
      widziała... :)
      • Gość: holender jasny Re: PSV mistrzem Holandii po niesamowitej walce IP: *.speed.planet.nl 29.04.07, 18:44
        Cześć Majrix, wiem że bezpośrednie mecze się nie liczą, ale mnie chodziło o to,
        że Heerenveen powinien mieć 3 punkty więcej z powodu wygranej z Feyenoordem
        Rotterdam. Tego wyniku w ogóle nie brano pod uwagę w klasyfikacji którą tu
        pokazują ...
    • Gość: go$c!u Re: PSV mistrzem Holandii po niesamowitej walce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 18:30
      ahhh, koniec sezonu jak marzenie, wyobrazam sobie co sie dzialo na stadionach!
      chociaz szkoda ze ajax nie wygral... ;)
    • Gość: arek Re: PSV mistrzem Holandii po niesamowitej walce IP: 85.219.140.* 29.04.07, 18:36
      Szkoda Alkmaar. Znowu to denne PSV. A wynik rzeczywiście podejrzany (5-1). I tak
      w Europie nic nie zdziałają, liga holenderska jest za słaba, ale i tak po
      stokroć wolałbym, żeby wygrał Ajax albo Alkmaar.
      • Gość: Heniek Nie jest tak zle!!!!!!!!! IP: *.cable.wanadoo.nl 29.04.07, 19:56
        Budujacy jest za to widok dolu tabeli:klub prekursorow bandytyzmu stadionowego,
        zaprzyjazniony notabene z jeszcze gorszymi zulami i bandytami z Warszawy leci w
        niebyt. Zycze tego ich polskim przyjaciolom. Moze juz w przyszlym roku...?
    • Gość: pjus cala holandia widziala IP: *.acn.waw.pl 29.04.07, 20:42
      mysle, ze Ryszard Kulesza powinien powiedziec Holendrom, ze mecz byl ustawiony.
      Cala Holandia widziala! Vide MP'93.
    • Gość: grzegorz czemu final ligi tak szybko ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 20:57
      ludzie,
      jak sa MS czu ME to rozumiem ze ligi sie szybciej koncza.
      dlaczego holenderska juz zakonczyla? czy to standard u nich ? dzieki
      • Gość: marcin dlatego IP: *.chello.pl 29.04.07, 23:02
        że najlepsze drużyny grają teraz play-offy o udział w pucharach (tylko PSV jest
        pewne LM, pozostałe grają o to jeszcze kilka meczów), a także play-outy o
        pozostanie/awans.
    • Gość: wuwua PSV mistrzem Holandii po niesamowitej walce IP: *.chello.pl 29.04.07, 21:04
      Ciekawy jestem czy znajdzie sie ktos w Holandii kto powie jak kiedys w Polsce
      "Cala Holandia widziala"?
    • Gość: stpierre Re: PSV mistrzem Holandii po niesamowitej walce IP: *.chello.pl 29.04.07, 22:27
      Szkoda ze Ajax nie pokonal gojow. :((((
      www.ajax-usa.com/desk/assets/dapprestrijderslogo.gif
    • Gość: piłkarz mistrzostwo? jedną bramką? KPINA IP: 213.199.198.* 30.04.07, 00:40
      dodatkowy mecz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka