Gość: daro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 15:29 Manchester mnie zadziwia w tym roku. Grają nadspodziewanie dobrze. Życzę im finalu CL i mistrzostwa kraju. A CL dla Liverpool'u :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bobo Bez Carvalho w środku obrony będzie bałagan :/// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 16:17 ale i tak CHELSEA da radę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Liga Mistrzów - zapowiedź IP: *.aster.pl 30.04.07, 18:33 you never walk alone- znacie to? WYGRAMY, POKONAMY, ROZJEDZIEMY, ZWYCIEZYMY I W ATENACH PODSKOCZYMY!!!! z drugum pucharem......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Liga Mistrzów - zapowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 19:33 Ja tam wierze w Milan. Niby nie mam podstaw, a wierzę, że awansują do finału. Choć przyznam, że Manchester jest fantastyczny. Finał chyba bardziej obstawiam dla Chelsea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin FC IP: *.netrun.cytanet.com.cy 30.04.07, 19:48 widac zes kibic Liverpoolu od niedawna. Puchar to bedzie 6-ty!, nie drugi...choc wiem co masz na mysli. Pozdrowienia dla fanow The Reds! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika gafa- marcin IP: *.aster.pl 30.04.07, 20:17 chyle czola: 6-ty! kibic jestem dwuletni ale zagozaly! puchary policzylam zapamietam. dzieki. WYGRAMY,MILAN ROZJEDZIEMY, PUCHAR WZNIESIEMY.DRUGI RAZ ( ten moj) Odpowiedz Link Zgłoś