Dodaj do ulubionych

Najdroższa reklama sportowa świata

11.05.07, 12:15
takie rzeczy to tylko w erze
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: Najdroższa reklama sportowa świata 11.05.07, 12:29
      a ja w liceum cieszyłem się kiedy udało mi się nie zrobić kroków w dwutakcie i
      jeszcze trafić do kosza:|
      • Gość: baztec pff IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.07, 12:34
        Jeżeli chlopalo zrobią to wszystko za pierwszym podejściem to respect! Ale sądzę iż chłopaki tyyyyyle razy podchodzili do tych prób że ho ho ho . Zapewniam was że nawet ja 100 razy będę walił piłkę o ścianę to za którymś tam razem wpadnie do kosza.
        • sztuka.latania Re: pff 11.05.07, 18:00
          Sądzę, że im poszło to sprawniej niż poszłoby to Tobie.
          • tetlian Re: pff 11.05.07, 20:01
            No przecież napisane, że kręcili to 24 lata. Ale zaraz zaraz. Gdzie ten Piotr
            Kraśko i Angelina Jolie? Gdzie te efekty specjalne? Hmmmm...

---
            Tak nasz Jarosław obiera banana
    • Gość: terefere flip Re: Najdroższa reklama sportowa świata IP: *.acn.waw.pl 11.05.07, 12:33
      nie w erze tylko w dc shoes company USA .
      Jest to jedna z najstarszych i najbardziej zasłużonych firm Skatebordowych w USA .
      Super buty a na filmie to nie są aktorzy tylko m.in rob dyrdek rider teamu dc .
      Ale artykuł był w dziale z czuba dlatego wybaczam
    • Gość: cs oj, myslalem, ze rzuci pieska do kosza :o) IP: *.k608.webspeed.dk 11.05.07, 13:11
      • Gość: LOL David Beckham, Burt Reynolds ?????????? IP: *.icpnet.pl 11.05.07, 13:43
        a gdzie w tej reklamie są David Beckham, Burt Reynolds, Angelina Jolie, czy
        Piotr Kraśko????????????????
        • Gość: cycer Re: David Beckham, Burt Reynolds ?????????? IP: *.chello.pl 11.05.07, 13:48
          wyrzucili ich do kosza
        • Gość: <LOL4> Re: David Beckham, Burt Reynolds ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 14:02
          LOL żartujesz sobie czy jesteś takim debilem ???????????
          • Gość: dziki Re: David Beckham, Burt Reynolds ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 16:30
            Jest debilem ;]
    • monster-x Najdroższa reklama sportowa świata 11.05.07, 14:18
      Więcej ciekawych reklam znajdziecie tutaj:
      spoty.blox.pl/html
    • Gość: cynik Re: Najdroższa reklama sportowa świata IP: *.icpnet.pl 11.05.07, 23:23
      brawo trollu ;P
    • Gość: ete Re: Najdroższa reklama sportowa świata IP: *.autocom.pl 12.05.07, 12:55
      stare
      • Gość: kowalsky & synowie Re: Najdroższa reklama sportowa świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:55
        ale nice, nice
    • Gość: nerd starsze od wyngla. zieeew IP: *.sttb.pl 13.05.07, 02:03
    • Gość: totus Najdroższa reklama sportowa świata IP: *.net.pulawy.pl 13.05.07, 11:24
      przeciez to materialy dc nagrane w przerwie na sniadanie, kiedy zamiast sie nudzic woleli pograc w kosza. zreszta to nie jest reklama, tylko wyciety kawalek filmu. gazeta sie nie popisala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka