Gość: tryg IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 21:10 pic na wode Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kris Już niedługo... IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 29.05.03, 21:28 Drodzy przyjaciele. Już w sobotę moja ukochana Wisełka ma szansę sięgnąć po mistrzostwo kraju. Już nawet prezes samej PZPN ogłosił wszem i wobec, że na mecz przyjedzie już z medalami i paterą. Więc on już wie... Już nie mogę się doczekać fety na stadionie i na Rynku. Od przyszłej soboty przez rok Kraków będzie królował i rządził resztą kraju. Bardzo się z tego cieszę bo długą drogę przeszedłem razem z moim klubem przez ostatni sezon. Moi przyjaciele cieszcie się razem ze mną i podziwiajcie przez następny rok królową Polski. Jak długo na Wawelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EU07 Re: Już niedługo... IP: *.icpnet.pl 30.05.03, 09:18 Gość portalu: Kris napisał(a): > Drodzy przyjaciele. Już w sobotę moja ukochana Wisełka ma szansę > sięgnąć po mistrzostwo kraju. Już nawet prezes samej PZPN > ogłosił wszem i wobec, że na mecz przyjedzie już z medalami i > paterą. Więc on już wie... Już nie mogę się doczekać fety na > stadionie i na Rynku. Od przyszłej soboty przez rok Kraków > będzie królował i rządził resztą kraju. Bardzo się z tego cieszę > bo długą drogę przeszedłem razem z moim klubem przez ostatni > sezon. Moi przyjaciele cieszcie się razem ze mną i podziwiajcie > przez następny rok królową Polski. Jak długo na Wawelu. I CO? ZANOWU SOBIE BURDĘ NA RYNKU URZĄDZICIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da silva marczyk ty qrwo złodzieju!!!! zapłacisz za to!!! IP: *.chello.pl 29.05.03, 23:46 zajebany qtas ukradł nam 3 punkty!!! zwykły złodziej!!! oszust!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fire Re: marczyk ty qrwo złodzieju!!!! zapłacisz za to IP: *.client.attbi.com 30.05.03, 03:28 Sedzia nie strzela bramek, od tego sa pilkarze. Idz do Listkiewicza to ci zalatwi 30-walkowerow i obronicie tytul mistrzowski bo po boisku to wy nawet chodzic nieumiecie , a co dopiero grac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ring Re: marczyk ty qrwo złodzieju!!!! zapłacisz za to IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 03:43 Da silwa się liczyć naucz skoro jeden punkt za mecz dostaliście (o jeden za dużo) to jak wam Marczyk 3 pkt ukraść mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Old Czyste kpiny! IP: 150.254.164.* 30.05.03, 08:44 Boze! ty widzisz i nie grzmisz? Czecha Jakolcewicza ukarali.....a drukarz Mikolajewski pewnie dostal pochwale...wszaa on z Mazowieckiego OZPN. Fakt, wszyscy widzieli, ze po meczu Czechu na srodku boiska powiedzial co mysli temu S...synowi. Ale napewno zrobil to lagodniej, nizby powiedzialo to te kilkanascie tysiecy kibola na stadionie... A poza tym, to ten Kalosz powinien dziekowac Jakolcewiczowi, bo to tez wszyscy widzieli, ze bronil go, odpychal i blokowal chlopakow z Kolejoorza, ktorzy chcieli mu (zasluzenie) sznupe sprac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EU07 NAJWIĘKSZA KARA- LEGIA NIE ZAGRA W PUCHARACH IP: *.icpnet.pl 30.05.03, 09:15 Tak jak w tytule: Największa kara- kurwa nie zagra w pucharach- przez prawie pół wieku Legia okradała pierwszoligowe zespoły z zawodników no to teraz role się odwróciły. A złodziejami sami się nazywajcie- Mistrz Polski 93: LEGIA WIŚLE KASĘ DAŁA- MISTRZA POLSKI KUPIĆ CHCIAŁA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyLegia legia to drewniaki ktorych wstyd pokazac w Europie IP: *.icpnet.pl 30.05.03, 10:55 Odpowiedz Link Zgłoś