Gość: dzrtr IP: *.jetstart.xtra.co.nz 01.06.03, 16:49 BWHAHAHAHHA _b Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JBOND007 Bereś, Skoczylas: Sztuka radości IP: *.sgh.waw.pl 01.06.03, 16:50 niezla ironia Panowie!!!tak tak nasi kibice jeszcze nie dorosli do zabawy i normalnego kibicowania.Ale to wina calego systemu w naszej pilce.Jak slysze ze p. Janas stawia piwo reprezentantom Polski to w glwoei mi sie kreci.Dokad Polsko...???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Wiśniak IP: *.infinity.waw.pl / 192.168.1.* 01.06.03, 18:01 Co za burak, pisał ten felieton. Jest dumny z tego ze podczas meczu wisły z widzewem ubliżał Legii. Poprostu pogratulować :( Dla wszystkich normalnych kibiców wisły z bólem serca składam gratulacje za mistrza :( kibic Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiselka nasz ts Re: Wiśniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.03, 20:35 Gość portalu: Tom napisał(a): > Co za burak, pisał ten felieton. Jest dumny z tego ze podczas > meczu wisły z widzewem ubliżał Legii. Poprostu pogratulować :( > Dla wszystkich normalnych kibiców wisły z bólem serca składam > gratulacje za mistrza :( > kibic Legii. Co ty czlowieku mówisz??? mi sie ten felieton podobal bo był zabawny i należy go traktować z przymróżeniem oka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane ale prosty jesteś IP: 195.116.43.* 01.06.03, 21:30 Nie zauważyłeś chociaż trochę ironii? Co za ludzie :-/ No chyba , że masz 12 lat choći to cie nie usprawiedliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tisztelet Re: Wiśniak IP: 195.245.213.* 05.06.03, 12:23 Poczucie humoru. O tu tu chodzi. Nie wiem czy już miałeś maturę i czy ją zdałeś, ale powinieneś wiedzieć, że tzw. podmiot literacki nie zawsze ( najczęsciej w ogóle) nie ma związku z autorem. Poluzuj troche szelki stary. A gratulacje dla wisły swoja drogę. Troche mni ściska w dołku bo tez jestem kibiciem Legii. Ale o tym to szkoda gadać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grzywa44 Re: Bereś, Skoczylas: Sztuka radości 01.06.03, 22:29 Dużo było bluzgów na Widzew po tym jak Kibice Widzewa zabili zaprzyjaźnionego z Wisła kibica Śląska dlatego też przed meczem była minuta ciszy oraz przepasane czarnymi wstegami flagi troszeczke nie na miejscu jest to śmianie sie z tego ale ironia w takich wypadkach rzadzi sie swoimi prawami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Słuszne uwagi panowie IP: 150.254.166.* 02.06.03, 11:54 Każda okazja dobra żeby się pobić czy poobrażać Odpowiedz Link Zgłoś