Dodaj do ulubionych

Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 23:29
Pyszałek z tego Bońka i karierowicz. Jak zwykle uważa się za wielkiego
fachowca.
Obserwuj wątek
    • Gość: Arek Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 23:31
      Pyszałek z tego Bońka i karierowicz. Dużo gada, ale nic z tego nie wynika
      • tekameka myslałem, że Boniek zniknął raz na zawsze 24.05.07, 04:51
        z polskiej piłki noznej, po śmiesznej historii z Euro 2012. Ale on wstydu nie ma, o honorze nie wspomnę, i próbuje zaistnieć.
        Listkiewiczom, Bońkom i Janasom dziękujemy....
        • tetlian Re: myslałem, że Boniek zniknął raz na zawsze 24.05.07, 06:45
          Boniek dobrze prawi.
        • Gość: matematyk Re: myslałem, że Boniek zniknął raz na zawsze IP: 212.244.73.* 24.05.07, 12:19
          dla mnie największa plama pana B. , to selekcjonowanie reprezentacji Polski.
          przyszedł, doszczętnie rozwalił co było, nic nowego nie zbudował, a jak nie
          żarło, zabrał zabawki i poszedł do innej piaskownicy. to było nie fair. skoro
          tak skończył, to nie powinien wogóle zaczynać.
    • Gość: pepe Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.adsl.alicedsl.de 23.05.07, 23:34
      A dlaczego tak uwazasz ze jest pyszalkiem ? Pewnie mu zazdroscisz ze osiagnal
      wiecej od Ciebie :)
    • Gość: Jarco Van Basten Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.aster.pl 23.05.07, 23:43
      Boniek to ikona Juventusu wiec nawet nie licze na to, ze pochwali Milan. MILAN
      JEST WIELKI, a Juve moze sobie tylko pomarzyć o takim triumfie! FORZA MILAN
      • Gość: Michu Dokladnie. IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.07, 23:44
        Poza tym kto go jeszcze slucha?
      • Gość: domin panie Boniek -tylko jedno- MU!!! IP: 89.174.66.* 23.05.07, 23:52
        i wszystko jasne:D
    • Gość: maz Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 23:52
      A ty kim jesteś? Co w życiu osiągnąłeś, że śmiesz wyrażać takie opinie o Bońku?
      Można się zgadzać, lub nie, ale podważać jego osiągnięcia to już idiotyzm!
      Boniek piłkarzem był wielkim, trenerem słabym, ale to nie znaczy by mu cokolwiek
      wypominać.
      • Gość: jojo Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.nycmny.east.verizon.net 24.05.07, 01:49
        a ja mam mu co wypominac: wstretne plucie ,wstretne to bylo dla wszystkich
        ktorzy obserwowali jego zachowanie na boisku ,plul,plul i wasy sobie
        opluwal,tfuj!
      • indy.m Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać 25.05.07, 10:42
        "A ty kim jesteś? Co w życiu osiągnąłeś, że śmiesz wyrażać takie opinie o Bońku?"

urodziłem się bez nogi i mało zdolny - miałem problemy z nauką, siedziałem
        godzinami w książkach ale nic się nie byłem w stanie nauczyć, więc matury nie
        mam - pracuję trochę przy przepisywaniu tekstów, trochę dostaję renty. NIC NIE
        OSIĄGNĄŁEM.

jestem szczery, życzliwy, sprawiedliwy, mam dobre intencje wobec wszystkich
        ludzi, to nie mogę krytykować kogoś kto jest fałszywy i pyszałkowaty, dlatego że
        miał talent i go wykorzystał??? no tak, talenty się wybiera, jak bozia pytała
        kto chce zdrowe nogi, sprawny umysł i talent piłkarski to ja powiedziałem że nie
        chcę...
    • Gość: trt 7:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 23:59
      Boniek to kibic Romy i teraz zazdrości Pucharu Milanowi. Największym przegranym
      tego sezonu jest jednak Szewczenko, który w Mediolanie grałby do 35 lat, a tak
      będzie emerytem w USA.
    • ewakwiecinska Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać 24.05.07, 00:07
      gdyby nie to, ze jestem pijana ze szczescia bylabym oburzona tonem komentarzy
      GW (najpierw Wolowski deprecjonuje umiejetnosci jednego z najlepszych
      snajperow w historii europejskich pucharow, teraz Boniek). panowie redaktorzy
      staraja sie za wszelka cene umnejszych wspaniale z w y c i e s t w o Milanu
      proponujac na przyklad sonde pt. "czy Liverpool byl lepszy", i to po meczu
      wygranym przez Milanistow nie po karnych, nie w dogrywce, nie po szczesliwym
      do the Dudek, lecz po mozolnej walce z wlasna slaboscia zwienczonej
      opanowaniem sytuacji w drugiej polowie meczu. czy po finale 2005
      przeprowadzano ankiety "czy uwazaz, ze Milan byl lepszy i to jemu w imie
      moralnej sprawiedliwosci nalezy sie puchar"? rozumiem wszechobecna awersje do
      wloskiej pilki, tak tak Boniek jest "romanista", a wiekszosc Polakow zapalalo
      naglym afektem do The Reds, tylko - do cholery - dzis jest wieczor triumfu
      Milanu. triumfu calkowicie zasluzonego biorac pod uwage zarowno dzisiejszy
      mecz jak i cala tegoroczna edycje.
      wracaj Stecu z tych Aten, lecz czym predzej kaca, i walnij jakis przyzwoity
      hymn na czesc Rossonerich.
      SIAMO NOI, SIAMO NOI
      I CAMPIONI D'EUROPA SIAMO NOI!!!!!!!!!!!!!!!
      SIAMO NOI, SIAMO NOI
      I CAMPIONI D'EUROPA SIAMO NOI!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Michał Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.as.kn.pl 24.05.07, 00:12
        Popieram..swietny komentarz ^^
      • Gość: rossonerocracow Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.chello.pl 24.05.07, 00:32
        ewunia Ti sposo domenica prossima:)))
        • ewakwiecinska Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać 24.05.07, 01:15
          e quanti soldi hai? ;)
      • xaachs Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać 24.05.07, 02:44
        Bravissimo!
      • Gość: zed Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.as.kn.pl 24.05.07, 10:13
        Nie można już napisac, że Milan grał beznadziejnie bo ty im kibicujesz ?
        Przykro mi, ale takie są fakty. Nie kibicowałem żadnej z drużyn, więc jestem
        obiektywny. Włosi grali naprawdę żałośnie i nie zasłużyli w tym meczu na
        zwycięstwo. To jest niezaprzeczalne. Tak beznadziejnie grającego zwycięzcy LM
        nie widziałem jeszcze nigdy, a oglądam od początku jej powstania.
        • indy.m Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać 25.05.07, 10:44
          po co oglądałeś mecz skoro nikomu nie kibicujesz?
    • Gość: karolew Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.range86-146.btcentralplus.com 24.05.07, 00:13
      ty za to jesteś chodzącą cnotą skromności...
    • Gość: ^^ [...] IP: *.wzserwis.pl 24.05.07, 00:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: fan Re: Wyeliminować bOŃKA ! IP: *.wzserwis.pl 24.05.07, 00:40
        Zgadzam się, piłkarz był z niego naprawdę wielki, ale człowiek i działacz -
        beznadziejnie żałosny
    • Gość: ul. Wiślna kogo interesują Włosi? IP: *.agh.edu.pl 24.05.07, 00:46
      a zresztą, kogo interesują Włosii ten ich nudny styl?
      W sobotę rozstrzygnie się kto będzie mistrzem
      najlepszej ligi Europy, BOT czy Zagłębie,

a poza tym Cracovia Pany!
    • Gość: Artur Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: 85.73.141.* 24.05.07, 01:29
      Bonka znam z Rzymu i rudy palant,ktora dobrze gral w pilke ale rownie dobrze
      wyzyskiwal Polakow za prace w jego domu.Na kazdym kanale wyraza inna
      opinie,dlaczego bo Rudy,a rudy to........
    • Gość: FORZA!!! chyba już wiemy jak boniek sie zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 03:03
      Okej, grał swietnie, ale naprawde mogł by swoje mądrości na temat piłki zachowac
      dla siebie,i sie nie wypowiadać "szczeulnie jako były zawodnik Juve" :-P
    • Gość: turtl Zgadadzam się z Bońkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 03:12
      Nie zgadzam się tylko ze określaniem go najwybitniejszym polskim piłkarzem. Za granicą może wybił się jak nikt, ale byli w historii polskiego futbolu lepsi od niego. Mianowicie:

Deyna, Lubański, Lato, Wilimowski :)
    • Gość: loop Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.07, 03:53
      sorry ale chyba jednak lepszy jest ten, kto wygrywa...
      takie sa reguly gry w dowolnym sporcie... i w sumie nie tylko...
      gadanie, ze ten byl "lepszy" ale przegral z "gorszym" w finale jest absurdalne!
    • Gość: EWA Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.05.07, 07:56
      Czy to nie przesada z tym ""najwybitniejszym" piłkarzem polskim?
      Są dużo lepsi od niego, np. Włodek Lubański - to jest klasa!
      • Gość: gość 6 Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: 217.153.8.* 24.05.07, 13:43
        a ja uważam , że był wielkim piłkarzem i jest mądrym człowiekiem , natomiast w
        wielu napisanych opiniach wychodzi słoma z obuwia osob zabierajacych głos
        oczywiście nikogo nie obrażając.
    • suhar3 Milan zwyciężył! 24.05.07, 08:22
      Meczy był dobry, Liverpool zagrał lepiej, no ale taka jest piłka...
    • Gość: faahkju kolejne promowanie buca i palanta Bonka, IP: 66.183.222.* 24.05.07, 08:58
      dlaczego wybiurcza pisze o Bonku "najwybitniejszy Polski pilkarz"??? .Moze na
      przyklad krolem strzelcow Mistrzstw Swiata byl ? Nie, nie byl. Moze na przyklad
      cos innego wazniejszego niz inni pilkarze (Deyna, Lato, Szarmach etc) wygral ??
      Nie , nie wygral. Kolejny palant dziennikarz promuje buca Bonka ..... tak jak
      przed rokiem co chila widzialem "najlepsza Polska tenisistka" o
      Domachowskiej ....do znudzenia
      • Gość: Gorol do buca faahkju IP: *.icpnet.pl 24.05.07, 10:29
        Ile masz lat ? 15 ? Gó.. wiesz o polskiej piłce nożnej. Poczytaj troche o tym
        co zrobił Boniek, kim był w Europejskim futbolu. To znamienne, iż dokonania
        Polaków bardziej doceniają fachowcy zagraniczni, niż sami Polacy. Fakju bucu
        który napewno nic nie osiągniesz w życiu.
    • Gość: lg2000 Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.motronik.com.pl 24.05.07, 09:18
      Jaki to najlepszy polski piłkarz? Obecny to chyba nie, a z byłych do daleko mu
      na przykład do Grzegorza Laty.
    • Gość: slavko Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:21
      dlaczego ten pozal sie Panie boże żenujący w jednej osobie działacz i trener
      polskiej piłki zabiera głoś. Czy zauważyliście aby chcociaż raz skomplementował
      na przykład Beenhakkera? Nie bo ten sku..el ma taki a nie inny charaktr.
      Boniek zajmij sie lepiej przewałami w Widzewie i w tych twoich brudnych włoszech
    • Gość: szatan z dupy Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:41
      Pomyślmy logicznie. Sens tej gry można sprowadzić do takiej oto rzeczy: chodzi o
      to, żeby strzelić więcej goli. Tak więc lepszy jest ten, kto strzeli więcej
      goli, a nie ten, kto ładniej podaje, albo efektowniej się prezentuje. Milan
      strzelił dwa gole - był lepszy. koniec.
      • Gość: ja Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.as.kn.pl 24.05.07, 10:16
        Liverpool grał lepiej, Milan miał fuksa. Pomyślmy w ten sposób, bo jest bliższy
        rzeczywistości.
    • Gość: ox Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:52
      ... a co napiszesz o sobie?
    • Gość: jasiek Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 11:11
      Szokuje mnie dyletanctwo polskich speców od piłki noznej. Cale szczescie ze
      Nasza reprezentacje prowadzi holender. DRUZYNA LEPSZA PODCZAS WCZORAJSZEGO
      FINALU NA PEWNO BYL MILAN (ja kibicowalem Liverpoolowi).
      • roarljokelsoey Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać 24.05.07, 11:29
        Gość portalu: jasiek napisał(a):

DRUZYNA LEPSZA PODCZAS WCZORAJSZEGO
        > FINALU NA PEWNO BYL MILAN (ja kibicowalem Liverpoolowi).

Nie błaźnij się. Ani nie kibicowałeś Liverpoolowi, ani Milan nie był lepszy.
        Chyba że w kwestii "jak grać totalną wioskę i wygrać finał LM" .
    • Gość: kibic Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.icpnet.pl 24.05.07, 13:37
      "Zbigniew Boniek, najwybitniejszy polski piłkarz" - bo nie wytrzymam. A
      Wilimowski, Deyna, Lubański, Cieślik? Kurcze, mam wrażenie, że poziom tej całej
      Gazety Sport leci na łeb szyję.
      • Gość: Też kibic Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:14
        Zgadzam się. Bez przesady z tym najwybitniejszym piłkarzem w przypadku Bońka.
        Miał chłop szczęście, że urodził się (grał)w czasach, gdy wyjechać na
        tzw "Zachód" było łatwiej. I tak został może najbardziewej znanym polskim
        piłkarzem. Klasą piłkarską z pewnością ustępował paru innym piłkarzom.
    • Gość: ASD Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.chello.pl 24.05.07, 14:27
      Chcąc dodac opinię w artykule pełnym kłamstwa i chłamu w "Gazeci Wybiórczej" muszę się logować a w dziale sportowym, który mnie nie interesuje i jest mi zimny mogę napisać komentarz bez logowania! Tracę resztki szacunku dla tego szmatławca!
    • Gość: nemo Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.4web.pl 26.05.07, 00:18
      Kolego osiagnij tyle w futbolu co Boniek, a dopiero później osądzaj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka