Gość: Arek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 23:29 Pyszałek z tego Bońka i karierowicz. Jak zwykle uważa się za wielkiego fachowca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arek Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 23:31 Pyszałek z tego Bońka i karierowicz. Dużo gada, ale nic z tego nie wynika Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka myslałem, że Boniek zniknął raz na zawsze 24.05.07, 04:51 z polskiej piłki noznej, po śmiesznej historii z Euro 2012. Ale on wstydu nie ma, o honorze nie wspomnę, i próbuje zaistnieć. Listkiewiczom, Bońkom i Janasom dziękujemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: myslałem, że Boniek zniknął raz na zawsze 24.05.07, 06:45 Boniek dobrze prawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyk Re: myslałem, że Boniek zniknął raz na zawsze IP: 212.244.73.* 24.05.07, 12:19 dla mnie największa plama pana B. , to selekcjonowanie reprezentacji Polski. przyszedł, doszczętnie rozwalił co było, nic nowego nie zbudował, a jak nie żarło, zabrał zabawki i poszedł do innej piaskownicy. to było nie fair. skoro tak skończył, to nie powinien wogóle zaczynać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.adsl.alicedsl.de 23.05.07, 23:34 A dlaczego tak uwazasz ze jest pyszalkiem ? Pewnie mu zazdroscisz ze osiagnal wiecej od Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarco Van Basten Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.aster.pl 23.05.07, 23:43 Boniek to ikona Juventusu wiec nawet nie licze na to, ze pochwali Milan. MILAN JEST WIELKI, a Juve moze sobie tylko pomarzyć o takim triumfie! FORZA MILAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Dokladnie. IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.07, 23:44 Poza tym kto go jeszcze slucha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin panie Boniek -tylko jedno- MU!!! IP: 89.174.66.* 23.05.07, 23:52 i wszystko jasne:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 23:52 A ty kim jesteś? Co w życiu osiągnąłeś, że śmiesz wyrażać takie opinie o Bońku? Można się zgadzać, lub nie, ale podważać jego osiągnięcia to już idiotyzm! Boniek piłkarzem był wielkim, trenerem słabym, ale to nie znaczy by mu cokolwiek wypominać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.nycmny.east.verizon.net 24.05.07, 01:49 a ja mam mu co wypominac: wstretne plucie ,wstretne to bylo dla wszystkich ktorzy obserwowali jego zachowanie na boisku ,plul,plul i wasy sobie opluwal,tfuj! Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać 25.05.07, 10:42 "A ty kim jesteś? Co w życiu osiągnąłeś, że śmiesz wyrażać takie opinie o Bońku?" urodziłem się bez nogi i mało zdolny - miałem problemy z nauką, siedziałem godzinami w książkach ale nic się nie byłem w stanie nauczyć, więc matury nie mam - pracuję trochę przy przepisywaniu tekstów, trochę dostaję renty. NIC NIE OSIĄGNĄŁEM. jestem szczery, życzliwy, sprawiedliwy, mam dobre intencje wobec wszystkich ludzi, to nie mogę krytykować kogoś kto jest fałszywy i pyszałkowaty, dlatego że miał talent i go wykorzystał??? no tak, talenty się wybiera, jak bozia pytała kto chce zdrowe nogi, sprawny umysł i talent piłkarski to ja powiedziałem że nie chcę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trt 7:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 23:59 Boniek to kibic Romy i teraz zazdrości Pucharu Milanowi. Największym przegranym tego sezonu jest jednak Szewczenko, który w Mediolanie grałby do 35 lat, a tak będzie emerytem w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakwiecinska Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać 24.05.07, 00:07 gdyby nie to, ze jestem pijana ze szczescia bylabym oburzona tonem komentarzy GW (najpierw Wolowski deprecjonuje umiejetnosci jednego z najlepszych snajperow w historii europejskich pucharow, teraz Boniek). panowie redaktorzy staraja sie za wszelka cene umnejszych wspaniale z w y c i e s t w o Milanu proponujac na przyklad sonde pt. "czy Liverpool byl lepszy", i to po meczu wygranym przez Milanistow nie po karnych, nie w dogrywce, nie po szczesliwym do the Dudek, lecz po mozolnej walce z wlasna slaboscia zwienczonej opanowaniem sytuacji w drugiej polowie meczu. czy po finale 2005 przeprowadzano ankiety "czy uwazaz, ze Milan byl lepszy i to jemu w imie moralnej sprawiedliwosci nalezy sie puchar"? rozumiem wszechobecna awersje do wloskiej pilki, tak tak Boniek jest "romanista", a wiekszosc Polakow zapalalo naglym afektem do The Reds, tylko - do cholery - dzis jest wieczor triumfu Milanu. triumfu calkowicie zasluzonego biorac pod uwage zarowno dzisiejszy mecz jak i cala tegoroczna edycje. wracaj Stecu z tych Aten, lecz czym predzej kaca, i walnij jakis przyzwoity hymn na czesc Rossonerich. SIAMO NOI, SIAMO NOI I CAMPIONI D'EUROPA SIAMO NOI!!!!!!!!!!!!!!! SIAMO NOI, SIAMO NOI I CAMPIONI D'EUROPA SIAMO NOI!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.as.kn.pl 24.05.07, 00:12 Popieram..swietny komentarz ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossonerocracow Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.chello.pl 24.05.07, 00:32 ewunia Ti sposo domenica prossima:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakwiecinska Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać 24.05.07, 01:15 e quanti soldi hai? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xaachs Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać 24.05.07, 02:44 Bravissimo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.as.kn.pl 24.05.07, 10:13 Nie można już napisac, że Milan grał beznadziejnie bo ty im kibicujesz ? Przykro mi, ale takie są fakty. Nie kibicowałem żadnej z drużyn, więc jestem obiektywny. Włosi grali naprawdę żałośnie i nie zasłużyli w tym meczu na zwycięstwo. To jest niezaprzeczalne. Tak beznadziejnie grającego zwycięzcy LM nie widziałem jeszcze nigdy, a oglądam od początku jej powstania. Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać 25.05.07, 10:44 po co oglądałeś mecz skoro nikomu nie kibicujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.range86-146.btcentralplus.com 24.05.07, 00:13 ty za to jesteś chodzącą cnotą skromności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ [...] IP: *.wzserwis.pl 24.05.07, 00:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Wyeliminować bOŃKA ! IP: *.wzserwis.pl 24.05.07, 00:40 Zgadzam się, piłkarz był z niego naprawdę wielki, ale człowiek i działacz - beznadziejnie żałosny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul. Wiślna kogo interesują Włosi? IP: *.agh.edu.pl 24.05.07, 00:46 a zresztą, kogo interesują Włosii ten ich nudny styl? W sobotę rozstrzygnie się kto będzie mistrzem najlepszej ligi Europy, BOT czy Zagłębie, a poza tym Cracovia Pany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: 85.73.141.* 24.05.07, 01:29 Bonka znam z Rzymu i rudy palant,ktora dobrze gral w pilke ale rownie dobrze wyzyskiwal Polakow za prace w jego domu.Na kazdym kanale wyraza inna opinie,dlaczego bo Rudy,a rudy to........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FORZA!!! chyba już wiemy jak boniek sie zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 03:03 Okej, grał swietnie, ale naprawde mogł by swoje mądrości na temat piłki zachowac dla siebie,i sie nie wypowiadać "szczeulnie jako były zawodnik Juve" :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Zgadadzam się z Bońkiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 03:12 Nie zgadzam się tylko ze określaniem go najwybitniejszym polskim piłkarzem. Za granicą może wybił się jak nikt, ale byli w historii polskiego futbolu lepsi od niego. Mianowicie: Deyna, Lubański, Lato, Wilimowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loop Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.07, 03:53 sorry ale chyba jednak lepszy jest ten, kto wygrywa... takie sa reguly gry w dowolnym sporcie... i w sumie nie tylko... gadanie, ze ten byl "lepszy" ale przegral z "gorszym" w finale jest absurdalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.05.07, 07:56 Czy to nie przesada z tym ""najwybitniejszym" piłkarzem polskim? Są dużo lepsi od niego, np. Włodek Lubański - to jest klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 6 Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: 217.153.8.* 24.05.07, 13:43 a ja uważam , że był wielkim piłkarzem i jest mądrym człowiekiem , natomiast w wielu napisanych opiniach wychodzi słoma z obuwia osob zabierajacych głos oczywiście nikogo nie obrażając. Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 Milan zwyciężył! 24.05.07, 08:22 Meczy był dobry, Liverpool zagrał lepiej, no ale taka jest piłka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faahkju kolejne promowanie buca i palanta Bonka, IP: 66.183.222.* 24.05.07, 08:58 dlaczego wybiurcza pisze o Bonku "najwybitniejszy Polski pilkarz"??? .Moze na przyklad krolem strzelcow Mistrzstw Swiata byl ? Nie, nie byl. Moze na przyklad cos innego wazniejszego niz inni pilkarze (Deyna, Lato, Szarmach etc) wygral ?? Nie , nie wygral. Kolejny palant dziennikarz promuje buca Bonka ..... tak jak przed rokiem co chila widzialem "najlepsza Polska tenisistka" o Domachowskiej ....do znudzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorol do buca faahkju IP: *.icpnet.pl 24.05.07, 10:29 Ile masz lat ? 15 ? Gó.. wiesz o polskiej piłce nożnej. Poczytaj troche o tym co zrobił Boniek, kim był w Europejskim futbolu. To znamienne, iż dokonania Polaków bardziej doceniają fachowcy zagraniczni, niż sami Polacy. Fakju bucu który napewno nic nie osiągniesz w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lg2000 Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.motronik.com.pl 24.05.07, 09:18 Jaki to najlepszy polski piłkarz? Obecny to chyba nie, a z byłych do daleko mu na przykład do Grzegorza Laty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slavko Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:21 dlaczego ten pozal sie Panie boże żenujący w jednej osobie działacz i trener polskiej piłki zabiera głoś. Czy zauważyliście aby chcociaż raz skomplementował na przykład Beenhakkera? Nie bo ten sku..el ma taki a nie inny charaktr. Boniek zajmij sie lepiej przewałami w Widzewie i w tych twoich brudnych włoszech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatan z dupy Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:41 Pomyślmy logicznie. Sens tej gry można sprowadzić do takiej oto rzeczy: chodzi o to, żeby strzelić więcej goli. Tak więc lepszy jest ten, kto strzeli więcej goli, a nie ten, kto ładniej podaje, albo efektowniej się prezentuje. Milan strzelił dwa gole - był lepszy. koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.as.kn.pl 24.05.07, 10:16 Liverpool grał lepiej, Milan miał fuksa. Pomyślmy w ten sposób, bo jest bliższy rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ox Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:52 ... a co napiszesz o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 11:11 Szokuje mnie dyletanctwo polskich speców od piłki noznej. Cale szczescie ze Nasza reprezentacje prowadzi holender. DRUZYNA LEPSZA PODCZAS WCZORAJSZEGO FINALU NA PEWNO BYL MILAN (ja kibicowalem Liverpoolowi). Odpowiedz Link Zgłoś
roarljokelsoey Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać 24.05.07, 11:29 Gość portalu: jasiek napisał(a): DRUZYNA LEPSZA PODCZAS WCZORAJSZEGO > FINALU NA PEWNO BYL MILAN (ja kibicowalem Liverpoolowi). Nie błaźnij się. Ani nie kibicowałeś Liverpoolowi, ani Milan nie był lepszy. Chyba że w kwestii "jak grać totalną wioskę i wygrać finał LM" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.icpnet.pl 24.05.07, 13:37 "Zbigniew Boniek, najwybitniejszy polski piłkarz" - bo nie wytrzymam. A Wilimowski, Deyna, Lubański, Cieślik? Kurcze, mam wrażenie, że poziom tej całej Gazety Sport leci na łeb szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też kibic Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:14 Zgadzam się. Bez przesady z tym najwybitniejszym piłkarzem w przypadku Bońka. Miał chłop szczęście, że urodził się (grał)w czasach, gdy wyjechać na tzw "Zachód" było łatwiej. I tak został może najbardziewej znanym polskim piłkarzem. Klasą piłkarską z pewnością ustępował paru innym piłkarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASD Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.chello.pl 24.05.07, 14:27 Chcąc dodac opinię w artykule pełnym kłamstwa i chłamu w "Gazeci Wybiórczej" muszę się logować a w dziale sportowym, który mnie nie interesuje i jest mi zimny mogę napisać komentarz bez logowania! Tracę resztki szacunku dla tego szmatławca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Boniek: Nie trzeba być lepszym, by wygrać IP: *.4web.pl 26.05.07, 00:18 Kolego osiagnij tyle w futbolu co Boniek, a dopiero później osądzaj... Odpowiedz Link Zgłoś