Gość: Kris IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 03.06.03, 20:27 Hej Wisła gol, lalalalalalalalalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neverhood Re: Koniec sezonu I ligi IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 03.06.03, 20:30 Nic się nie stało, hej Legio, nic się nie stało! Za rok Liga Mistrzów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Euforia IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 03.06.03, 20:31 Drodzy internauci. Od soboty minęło już kilka dni a ja nadal nie mogę się nacieszyć Mistrzostwem Polski Wisły Kraków. Ciekaw jestem ile jeszcze będę trwał w euforii? :-) Bo już zdążyłem zapomnieć jak to jest być Mistrzem bo od ostaniego tytułu mistrzowskiego minęły dwa lata. Pozdrawiam. Bijcie przed nami Wiślakami pokłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Euforia IP: srv:* / 10.0.32.* 03.06.03, 20:40 Gość portalu: Kris napisał(a): > Drodzy internauci. Od soboty minęło już kilka dni a ja nadal nie > mogę się nacieszyć Mistrzostwem Polski Wisły Kraków. Ciekaw > jestem ile jeszcze będę trwał w euforii? :-) Bo już zdążyłem > zapomnieć jak to jest być Mistrzem bo od ostaniego tytułu > mistrzowskiego minęły dwa lata. Pozdrawiam. Bijcie przed nami > Wiślakami pokłony. Odreagowujesz kompleksy? Gratuluje pilkarzom zdobycia mistrzostwa. Kibice Wisly sa do dupy, nawet na Pucharze UEFA nie potrafia porzadnie dopingowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Dzięki Johny za gratulacje!!! IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 03.06.03, 20:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki NO I GDZIE CI LEGIONIŚCI...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.03, 20:46 BO PRZECIEŻ NIE W PUCHARACH... BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: NO I GDZIE CI LEGIONIŚCI...? IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 20:58 no i czego sie cieszysz? ze w pucharach bedzie grala wisla plock i GKS? mam nadzieje ze przejdą one choc rundy wstepne... szkoda, jednak legia w pucharach zawsze jes nieobliczalna, i mogla zagrac dobre mecze... trudno, kto chce niech sie cieszy, na zdrowie im Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaika Re: NO I GDZIE CI LEGIONIŚCI...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.03, 23:47 Gość portalu: majrix napisał(a): > no i czego sie cieszysz? ze w pucharach bedzie grala wisla > plock i GKS? mam nadzieje ze przejdą one choc rundy wstepne... > szkoda, jednak legia w pucharach zawsze jes nieobliczalna, i > mogla zagrac dobre mecze... trudno, kto chce niech sie cieszy, > na zdrowie im popieram w zupelnosci! swietuje mistrza wiselki, ale wolalbym zeby to legia w uefa grala... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Legła Warszawa!!!!!!!!! IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 03.06.03, 20:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Legła Warszawa!!!!!!!! IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 03.06.03, 20:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Legła Warszawa!!!!!!!!! IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 03.06.03, 20:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Legła Warszawa!!!!!!!!! IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 03.06.03, 20:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyx Re: Legła Warszawa!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 03.06.03, 22:14 Nic bardziej oryginalnego nie wymyślisz? Nauczy się taki pajac i powtarza dookoła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislak nadeszla kara nie bedzie ... w pucharah(legii) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.03, 20:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: nadeszla kara nie bedzie ... w pucharah(legii IP: *.chello.pl 03.06.03, 21:52 Nawet cieszyć się z klasą nie potraficie. Oj nienawidzicie tę Legię, aż wam piana z gęb wychodzi. Pozdrawiam wszystkich kibiców (nie burków) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manfanka Re: nadeszla kara nie bedzie ... w pucharah(legii IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 23:39 taki dziwny zwyczaj, ze ludzie nie ciesza sie z sukcesu swojej druzyny, tylko z porazki innej... gratuluje wisle, i wszystkim pozostalym druzynom pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyx Re: nadeszla kara nie bedzie ... w pucharah(legii IP: *.acn.pl 03.06.03, 22:00 Kara za co? Bo Legia nam nigdy wstydu nie przyniosła. A już na pewno remisując z Shalke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legia to wstyd IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 22:23 Gość portalu: Zyx napisał(a): > Kara za co? Bo Legia nam nigdy wstydu nie przyniosła. A już na > pewno remisując z Shalke! wstydu ni eprzyniosla??? A pamietasz Valencie???? To Ci przypomne: Valencia - Legia Warszawa 6-0 Pozdrawiam kibicow Legii - wstydu wszystkich Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Legia to wstyd IP: *.acn.waw.pl 04.06.03, 02:57 Gość portalu: kibic napisał(a): > Gość portalu: Zyx napisał(a): > > > Kara za co? Bo Legia nam nigdy wstydu nie przyniosła. A już na > > pewno remisując z Shalke! > > wstydu ni eprzyniosla??? A pamietasz Valencie???? > To Ci przypomne: > > Valencia - Legia Warszawa 6-0 > > Pozdrawiam kibicow Legii - wstydu wszystkich Polakow A czy nie bylo przypadkiem 6:1??? Zdaje sie, ze Svitlica cos wtedy strzelil.... Ale jakby nie patrzec, wstyd straszny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Legia to wstyd IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 11:23 nie wiem coz Ciebie za aparat, moze widzewiak a moze nie? ja w kazdym razie staram sie nie wypominac pewnego wyniku z eintrachtem (0:9), pamietasz cos takiego? poza tym uwazam ze wynik 1:6 (a nie 0:6) jest mniej hanbiący niz kiedy polska druzyna odpada z araratem erewań (jak GKS pare lat temu) bądz inne Skonto Ryga, na walencji kpie jeden nie takie zespoly jak legia sie przewozily, booooże co za matoł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: Koniec sezonu I ligi IP: *.kalisz.mm.pl 03.06.03, 20:33 Bogu niech będą dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzyb Re: Koniec sezonu I ligi IP: *.kalisz.mm.pl 03.06.03, 20:34 Alleluja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buridan Nigdy więcej !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 20:42 Stadiony zamienić na bazary,kopaczy wysłać na Cypr... Odpowiedz Link Zgłoś
machy LEGIO OBUDZ SIE!!!!!! 03.06.03, 20:34 No coz.... porazka... wiedzialem ze legia nie bedzie miala mistrza, ale az tak nisko.... zreszta, szczerze mowiac: ma co chciala- ostatnie remisy z barazowcami tez sie przyczynily. a tak mogl byc wicemistrz...w ktorym panstwie to druzyna z jakiegos Grodziska (BRAWA dla sponsora) jest lepsza od stołecznego klubu? ile z was wie gdzie ten Grodzisk wogole lezy?!?!?!?! pozdrawiam gratuluje Wiśle i innym co zasluzyli... machy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat POLONIA OLE IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 03.06.03, 20:45 Polonia zajęła ósme miejsce - przed rozpoczęciem rundy wiosennej nikt by tego nie przewidywał. Dzisiaj remis z GKS - znakomicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Szczakowa Radler dzięki - podaj numer konta IP: *.visp.energis.pl 03.06.03, 20:48 Dzięki twojej beznadziejnej grze utrzymaliśmy się w I lidze. Niestety nie udało ci się dostać czerwonej kartki mimo że się starałeś, ale ten karny to był majstersztyk. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RALFRULEZ wisła jeb.ne cykory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.03, 21:04 mogą sobie kupować mistrzostwo za cupiałowe srebrniki--ale i tak do CRACOVII nie fikną bo są cieńcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: wisła jeb.ne cykory IP: *.ab.hsia.telus.net 04.06.03, 04:33 Gość portalu: RALFRULEZ napisał(a): > mogą sobie kupować mistrzostwo za cupiałowe srebrniki--ale i > tak do CRACOVII nie fikną bo są cieńcy pedal jestes i zyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: Koniec sezonu I ligPanowie??? IP: 80.51.244.* 03.06.03, 21:09 Czy Legia nie będzie grała w pucharze Inter-Toto??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc_ No i co powiesz Legio? IP: *.ar.wroc.pl 03.06.03, 21:24 Gdzie jest wielka Legia? Kto nas będzie rozśmieszał meczami w pucharach? O przewspaniała drużyno gdzie się podziałaś? Tak tęsknie po Tobie!! Zniknęłaś, pogrążona przez drużynę której nazwa jest równie szmieszna co jej gra!! Ty o wielka Legio z takim składem!!! Ciekawego na kogo zwalisz winę za niepowodzenie swe!!!!!!!! Co powiesz panie Kucharski? Gdzie twa pewność siebie? Legio leżysz i się więcej nie podnoś tego Ci życzę Twój oddany kibic. Niech nam żyją WISŁA,GROCLIN,ŻEGNAJ LEGIO NA JAK NAJDŁUŻEJ CZEGO TOBIE I SOBIE ŻYCZĘ!!!!!!!! Kibic prawdziwej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow Re: No i co powiesz Legio? IP: *.acn.pl 03.06.03, 21:53 Nie wiem co Legia powie, ale zaraz usłyszysz co ja Ci powiem, durny palancie. Nie wiem skąd u ciebie i tobie podobnych tyle nienawiści (a moze zawiści?) do Legii i całej Warszawy. Życzę Groclinowi jak najlepiej, ale śmiem wątpić, iż jest to drużyna, która może cokolwiek zdzialać na międzynarodowej arenie... a Legia? Zawsze była nieobliczalna, zawsze tkwił w niej potencjał, który sprawiał, że w meczu z żadną drużyną nie mogli być spisywani na straty. Nie pamiętasz wale, kto parę lat temu reprezentował Polskę w lidze mistrzów? Pewnie wtedy kibicowaleś Panathinaikosowi... Życzę Wiśle, aby powtórzyła ten wynik Legii z tamtych lat... Groclinowi życzę, żeby w drugiej rundzie nie odpadł, bo pierwszą przejdzie bez problemów. A tobie, MC, życzę, abyś miał wielki dom, w tym domu sto sypialni, w każdej sypialni pięć łóżek i żeby cholera ganiała cie z jednego na drugie i nie pozwalała zdechnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix :) IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 22:15 nic dodac nic ująć blow :)), szkoda tylko ze to co mowisz w ogole nie trafia do tych z kompleksem malego... ale trudno, waly są były i będą i tak musi byc. gratulacje od długoletniego legionisty dla Wisły i życze powtorzenia sukcesów legii, a GKS i Groclinowi zycze co najmniej takich dobrych meczy jak legii z utrechtem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyx Re: No i co powiesz Legio? IP: *.acn.pl 03.06.03, 22:10 Taką masz satysfakcję? A ty skąd jesteś??? Pewnie z jakiejś piłkarskiej prowincji! Ale mnie wkurzają takie zalkompleksione bubki!!! W Pucharze UEFA Legia nigdy wstydu nie przyniosła! Remis z Shalke to był wyczyn nieosiągalny dla innej (może poza Wisłą) poolskiej drużyny! Założę się, że jeszcze niedawno sam Legionistom gorliwie kibicowałeś! I ty się nazywasz prawdziwym kibicem... Naprawdę nad takimi jak ty nie wiem czy się śmiać czy płakać... no tak... typowy polski kibic. Ładną nam wizytówkę wystawiasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wladek Re: Koniec sezonu I ligi IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 21:51 Najwieksza dla mnie niespodzianka to vicemistrz Groclin Grodzisk Wielkopolski, mała miejscowość ok 25 ,ooo mieszkańców, jest to piękne miasteczko o bogatej historii, Nazwa Dyskobolia to chyba jedyny klub w Polsce o takiej nazwie. Z Cieszyna przesyłamy gratulacje - tu mieszkają Grodziszczanie też. Powodzenia w Pucharach zyczą Barbara Orszulik - Gawron i Władysław Orszulik dołaczają się Janek Gawron z rodziną z Elbląga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyx Legia... :(((((((((((((((((( IP: *.acn.pl 03.06.03, 21:55 Chlip, chlip... moja kochana Legia... mam nadzieję, że Groclin z GKSem ją godnie zastąpią (a Wisła awansuje do Champions Legue)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wóz drzymały Re: Koniec sezonu I ligi IP: *.grodzisk-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 21:56 Grodzisk Wielkopolski Wicemistrzem Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optimus Prime Re: Koniec sezonu I ligi IP: *.chr17.1000lecie.pl 03.06.03, 22:02 A co wy an to że nie ma Ruchu? Katastrofa, ale na własne życzenie. nic tylko siąść i płakać. gratulacje dla wisły i groclinu. dla gieksy nie ma garulacji. precz z gks! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlak_15 WISŁA !!!!!!!!!!! KRAKÓW !!!! IP: cmk:* 03.06.03, 22:02 Gratulacje dla Wisły !! Jest NAJLEPSZA !!!!!!! gratulacje !! i kibicujemy w eliminacjach do LM !! WISŁA jesteśmy z tobą !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbląg Elbląg IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 22:15 Czy Olimpia się utryma w III lidze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Koniec sezonu I ligi IP: *.icpnet.pl 03.06.03, 22:48 Wisła? To, zdaje się najdłuższa rzeka w Polsce. Jest jeszcze coś innego pod tą nazwą? Aha, chyba klub, który swoje sukcesy budował na nieszczęściu Bogu ducha winnych bezrobotnych z Ożarowa. Nie łudźcie się; Telefonika nie jest wieczna. Kiedyś wykupią ją jacyś Włosi (Myślenice - 82 bezrobotnych wśród populacji w wieku produkcyjnym) i zemści się to, co wasz cymbał Cupiał zrobił w Ożarowie. W 1956 r. Wisła, w Krakowie, przegrała 0:12. Właśnie Z Legią. Nigdy nie uda wam się zmazać tej plamy. Nigdy też nie dotarliście wyżej niż do 1/8 Pucharu UEFA. Legia była w pucharach wyżej, i to nie raz. A ostatnio - całkiem niedawno. Wy nigdy podobnego wyniku nie osiągnięcie, bo MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA, LEGIA NAJLEPSZA JEST, LEGIA TO JEST POTĘGA, LEGIA CWKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki MIKOŁAJ,JESTEŚ WALNIĘTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 01:06 WISLA OD KILKU LAT SPONSOROWANA JEST PRZEZ TELEFONIKE,A SPRAWA OZAROWA JEST NIEDAWNA CYMBALE! PO ZA TYM KILKA GODZIN TEMU PYTALEM SIE NA FORUM GDZIE SA TE POJEBKI Z LEGII ( KILKU NORMALNYCH FANOW LEGII JUZ SIE WYPOWIADALO).MIKOLAJKU NIE ROZCZAROWALES MNIE,MASZ RACJE LEGIA JEST MISTRZEM POLSKI I JEST NAJLEPSZA BO CZWARTA.LECZ SIE CHLOPIE... P.S. POZDRAWIAM KIBICOW LEGII KTORZY SA NORMALNI :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Koniec sezonu I ligi IP: 80.48.73.* 03.06.03, 22:53 Brawo WIDZEW! Dziekuje Wam, ze uratowaliscie I lige!!! Bez Franca to byloby niemozliwe. Panie Grajewski w Niemczech jest sezon na truskawki; jedz pan tam i nie wracaj!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: Koniec sezonu I ligi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 23:26 Popieram przedmówcę!!! A z tą potęgą Legii to chyba wielka przesada... Co do Wisły to strasznie boję się obciachu w Europie, bo krakowscy kibice nadają się najwyżej do ligi okręgowej (nie obrażając nikogo). Jakby co to zapraszam do Łodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Szkoda Legii IP: *.acn.waw.pl 04.06.03, 00:34 Szkoda,że legia oddawała punkty spadkowiczą .To jest też strata dla polskiej piłkii ,bo Legia nie zagra w pucharach.Groclin i Dospel nie mają szans w UEFA...Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyleg Re: Szkoda Legii IP: *.spart.sc.charter.com 04.06.03, 06:48 Legia Pierdziszewo wyjebala w drzewo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Koniec sezonu I ligi IP: *.ch.pw.edu.pl 04.06.03, 09:26 Z czym do gości? Legia do Afryki! Dziady powinni być rozpuszczeni do domów a sekcja piłki skasowana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KonradO Re: Koniec sezonu I ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 10:42 Gość portalu: kibol napisał(a): > Z czym do gości? Legia do Afryki! Dziady powinni być > rozpuszczeni do domów a sekcja piłki skasowana! i co bys ty biedny człowieczku bez tej Legii w ekstraklasie robił??? zastanawialiscie sie kiedys wszyscy kompleksiarze jaki smutek i nostalgia zapanowała by na waszych stadionach?? a tak chociaż raz do roku macie w świeto w swoim mieście(no po za nielicznymi wyjatkami jak np Widzew)pełne trybuny kolorowo pełny wypas bo Legia przyjechała Taka jest prawda mozecie nas nienawidziec, życzyc jak najgorzej itd ale Legia to jest potega i bez niej to nie było by to a tak na marginesie chłopaki(koledzy Legioniści) to ku pokrzepieniu mozna napisac, ze wszystko ma swoje plusy przynajmniej bedziemy liczniej jeździc na krajowe wyjazdy:-)) a wszystkim "filozofom kalego" przypomne ze sa wzloty i wtopy i gdzie te wasze Wisły Lechy Grocliny Polonie byly 10 lat temu i gdzie bedą za 10 lat a Legia prosze was nie martwcie sie o nas bo jak mawiali starorzytni:-)) nim gruby schudnie chudy zdechnie:-)) Pozdro dla kiboli KonradO(L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielkopolanin 21.000 widzow w Poznaniu!!! IP: *.cs.put.poznan.pl 04.06.03, 09:28 Nikt nie ma takich kibicow jak LECH POZNAŃ!!! W Poznaniu jest na LECHU wiecej kibicow niz na wszytkich pozostalych meczach ekstraklasy razem wzietych :-) LECH, LECH, KOLEJORZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frotek Szukam sponsora!!! IP: 80.48.33.* 04.06.03, 11:15 www.dominik.paco.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondzio Re: Koniec sezonu I ligi IP: 149.156.155.* 04.06.03, 11:30 Gratulacje dla Groclinu od kibiców z Jaworzna. W sumie malo kto się spodziewal ze bedziecie mieli wicemistrza. Jestem pod wrażeniem!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś