Dodaj do ulubionych

Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo....

• fdj _________________Jest sposób!!!_________________ 06.06.07, 19:00
      "Wślizg, wślizg, wślizg!!!
      I golimy frajerów!!!"
    • podpisanym rydzyk nie przeprosił kaczyńskiej i jest kara !!! 06.06.07, 19:02
    • emyot1 Tragedia, żenada 06.06.07, 19:03
      naszym gwiazdkom się grać odechciało
    • Gość: autoryan Dziś wszyscy jesteśmy -janami ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:04
      Ciekawie co powiedza po meczu Beenhakkerjan, Kaczmarerkjan i Nawałkajan.
    • fdj ________________Wpis z 74 minuty______________ 06.06.07, 19:05
      "74. min. Jeszcze 17 minut i Polacy skasują zwycięstwo z Portugalią."

Błąd.
      Zwycięstwem z Portugalią dopiero odrobiliśmy to, co straciliśmy z Finlandią. Czyli wyszliśmy po nim na zero.
      Nie mamy "górki" do skasowania.
    • Gość: zzz Zdawało mi się, czy Szpaq zaczął już skromne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:05
      podsumowanie?
    • Gość: Rio Bravo Dlaczego??? IP: *.cable.mindspring.com 06.06.07, 19:06
      Niech mi ktoś powie, dlaczego zawsze jak oglądam mecze polskiej reprezentacji
      lub śledzę wyniki online to zawsze przegrywamy? Ostatnim meczem jaki śledziłem
      online był przegrany mecz z Finlandią. Wtedy powiedziałem sobie dość i nie
      oglądałem żadnego meczu, aż do dzisiaj. Dzisiaj powiedziałem sobie, że obejrzę
      sobie mecz z Armenią, bo chyba zaczęli grać lepiej i co? I znowu przegrywają.
      Kiedykolwiek nie oglądałbym meczu Polaków to porażka. Płakać mi się chce!
      • Gość: alien Re: Dlaczego??? IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.07, 19:08
        ...to bulwa, wylaczaj szybko telewizor.
        moze sie tym przyczynisz przynajmniej do remisu !
      • Gość: eurofanatik Re: Dlaczego??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.06.07, 19:10
        Beenhakker dostaje cynk, ze ogladasz i sie facet stresuje. ;)
    • Gość: tr dudka tragedia IP: *.catv.net.pl 06.06.07, 19:07
      a super gra Lewandowski
    • Gość: Rio Bravo Teraz wiadomo jak czuli się Portugalczycy IP: *.cable.mindspring.com 06.06.07, 19:09
      po porażce z Polską.
      • Gość: alec Re: Teraz wiadomo jak czuli się Portugalczycy IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 19:10
        cicho zaraz strzelimy dwie bramy i wygramy ;)
      • Gość: eurofanatik Re: Teraz wiadomo jak czuli się Portugalczycy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.06.07, 19:11
        Ktorej porazce? W 1986?
    • Gość: royek szapkowski rulez IP: *.catv.net.pl 06.06.07, 19:10
      jeszcze 5 minut do odrobienia strat.... powiedzial Darek na 8 min do konca,
      skad on???? pytam sie
    • Gość: wujo Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.chello.pl 06.06.07, 19:10
      Widzę jeden plus tego meczu. Dziennikarze Wyborczej przestaną dostawać orgazmu w
      związku z każdą decyzją Beenhakkera. Prawda jest taka, że poza meczem u siebie z
      Azerami we wszystkich spotkaniach w tym roku ch... gramy. Nie żebym był
      zwolennikiem polskiej myśli szkoleniowej, ale trochę obiektywnego podejścia nie
      zaszkodzi.

Redaktorzy Z czuba powinni też odszczekać śmiechy z Engela i jego remisu z
      Armenią. Miał rację chłop, że sukcesem będzie remis? Miał.

A tak w ogóle co my byśmy robili na tych Mistrzostwach Europy. To samo co w
      Niemczech rok temu.
    • Gość: Dziodzio Jacek puścił bąka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.06.07, 19:11
      Jakoś nigdy nie byłem przekonany do Bąka, ale cały czas słyszałem, że full
      profesjonalista itp. A tu sie okazało, ża pomroczność jasna dopadła Jacusia i z
      niego jest amator.
    • Gość: Maks Lipiec miał rację. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:16
      Trzeba było czyśćić tą stajnię Augiasza. Jak go popierałem to wszyscy krzyczeli,
      że będzie tragedia, bo nas wykluczą. Też mi strata.
    • Gość: truteń Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 19:16
      Southampton gratulujemy Saganowskiego. Nie ogladam championship, czy on tam
      potrzebuje 5 setek zeby strzelic? dzis mial dwie
      • Gość: jack79 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.srg.vectranet.pl 06.06.07, 19:19
        grzesia rasiaka zabrakło
        musi facet grać i tyle :)
        dawno nie było meczu ze gola nie strzeliliśmy
    • Gość: TG Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:19
      Z taką grą, to nie jedźmy na to euro - jednak eliminacje to mądra rzecz...
      • Gość: mike Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: 82.177.10.* 06.06.07, 19:25
        to tylko mentalność polaczków; lekceważnie niby słabszych, mimo zapowiedzi
        walki do upadłego od pierwszej do ostatniej minuty; z tym to i górski nie dał
        sobie rady; i po co biegaliście przez te ostatnie 15 minut? kij wam w oko.
    • Gość: Ben Haker Saganowski - człowiek porażka, nie życzę sobie wię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:22
      cej w kadrze tego nieudacznika. Przegrał Polsce mecz. Nie wykorzystał dwóch
      stuprocentowych sytuacji. Co on wogółe tam robi ????
      • Gość: lol To mamy zonka... IP: *.uml.lodz.pl 06.06.07, 19:25
        Bo wątpię w to byśmy powtórzyli sukces z Portugalią. U nich nas zjedzą.

Z Serbami raczej też czeka nas bardzo trudna przeprawa. No i jest jeszcze
        Finlandia :/

Widzę ciężko te Euro 2008, ale może się uda. Chociaż z takim graniem i taką
        kadrą jechać nie warto. Już teraz wiemy jak czuli się Portugalczycy.
    • Gość: Jaro Bardzo Panom dziękuję. Kiła stulecia IP: *.spray.net.pl 06.06.07, 19:22
      Z takimi mongołami przegrać to ..... nie mam słów
      • on.on Re: Bardzo Panom dziękuję. Kiła stulecia 06.06.07, 19:23
        płakać mi się chce:((((((
    • Gość: kibic Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:23
      Z taką grą to do kopania ziemniaków DZIADYYYY !!! WSTYD WSTYD PIłKARZYKI..
    • Gość: JackHerrer1978 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.aster.pl 06.06.07, 19:23
      ALE PRZYPAŁ
    • Gość: Tequila Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.c9.msk.pl 06.06.07, 19:23
      DZIADOSTWO
    • Gość: bana dramat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:24
      to się nie stało. niech ktoś powie, że to się nie stało!
    • Gość: wujo Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.chello.pl 06.06.07, 19:24
      Tak więc mamy największą kompromitację od czasów porażki z Łotwą u siebie. Engel
      i Janas takiego wstydu nigdy nie przynieśli.
    • Gość: szkodnik Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:24
      ....ja sie tylko zastanawiam czy Beenhakker to nasz trener....czy Armenii ?? co
      on najlepszego robi ?? dlaczego ściąga najlepszych zawodników, żeby wstawić
      szmaty ?? i to w momencie gdy przegrywamy...??? niech sie teraz tłumaczy....dupek
    • Gość: kuba Rekord Janasa wciaz niepobity IP: *.autocom.pl 06.06.07, 19:25
      Benhaker to sie musi jeszcze duzo od Pawla nauczyc...
    • Gość: gg dno ku*wa dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:25
      z takimi pilkarzami to dupa a nie euro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka