fdj _________________Jest sposób!!!_________________ 06.06.07, 19:00 "Wślizg, wślizg, wślizg!!! I golimy frajerów!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autoryan Dziś wszyscy jesteśmy -janami ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:04 Ciekawie co powiedza po meczu Beenhakkerjan, Kaczmarerkjan i Nawałkajan. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ________________Wpis z 74 minuty______________ 06.06.07, 19:05 "74. min. Jeszcze 17 minut i Polacy skasują zwycięstwo z Portugalią." Błąd. Zwycięstwem z Portugalią dopiero odrobiliśmy to, co straciliśmy z Finlandią. Czyli wyszliśmy po nim na zero. Nie mamy "górki" do skasowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Zdawało mi się, czy Szpaq zaczął już skromne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:05 podsumowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rio Bravo Dlaczego??? IP: *.cable.mindspring.com 06.06.07, 19:06 Niech mi ktoś powie, dlaczego zawsze jak oglądam mecze polskiej reprezentacji lub śledzę wyniki online to zawsze przegrywamy? Ostatnim meczem jaki śledziłem online był przegrany mecz z Finlandią. Wtedy powiedziałem sobie dość i nie oglądałem żadnego meczu, aż do dzisiaj. Dzisiaj powiedziałem sobie, że obejrzę sobie mecz z Armenią, bo chyba zaczęli grać lepiej i co? I znowu przegrywają. Kiedykolwiek nie oglądałbym meczu Polaków to porażka. Płakać mi się chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien Re: Dlaczego??? IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.07, 19:08 ...to bulwa, wylaczaj szybko telewizor. moze sie tym przyczynisz przynajmniej do remisu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Dlaczego??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.06.07, 19:10 Beenhakker dostaje cynk, ze ogladasz i sie facet stresuje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr dudka tragedia IP: *.catv.net.pl 06.06.07, 19:07 a super gra Lewandowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rio Bravo Teraz wiadomo jak czuli się Portugalczycy IP: *.cable.mindspring.com 06.06.07, 19:09 po porażce z Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alec Re: Teraz wiadomo jak czuli się Portugalczycy IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 19:10 cicho zaraz strzelimy dwie bramy i wygramy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Teraz wiadomo jak czuli się Portugalczycy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.06.07, 19:11 Ktorej porazce? W 1986? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: royek szapkowski rulez IP: *.catv.net.pl 06.06.07, 19:10 jeszcze 5 minut do odrobienia strat.... powiedzial Darek na 8 min do konca, skad on???? pytam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.chello.pl 06.06.07, 19:10 Widzę jeden plus tego meczu. Dziennikarze Wyborczej przestaną dostawać orgazmu w związku z każdą decyzją Beenhakkera. Prawda jest taka, że poza meczem u siebie z Azerami we wszystkich spotkaniach w tym roku ch... gramy. Nie żebym był zwolennikiem polskiej myśli szkoleniowej, ale trochę obiektywnego podejścia nie zaszkodzi. Redaktorzy Z czuba powinni też odszczekać śmiechy z Engela i jego remisu z Armenią. Miał rację chłop, że sukcesem będzie remis? Miał. A tak w ogóle co my byśmy robili na tych Mistrzostwach Europy. To samo co w Niemczech rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziodzio Jacek puścił bąka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.06.07, 19:11 Jakoś nigdy nie byłem przekonany do Bąka, ale cały czas słyszałem, że full profesjonalista itp. A tu sie okazało, ża pomroczność jasna dopadła Jacusia i z niego jest amator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Lipiec miał rację. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:16 Trzeba było czyśćić tą stajnię Augiasza. Jak go popierałem to wszyscy krzyczeli, że będzie tragedia, bo nas wykluczą. Też mi strata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truteń Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 19:16 Southampton gratulujemy Saganowskiego. Nie ogladam championship, czy on tam potrzebuje 5 setek zeby strzelic? dzis mial dwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack79 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.srg.vectranet.pl 06.06.07, 19:19 grzesia rasiaka zabrakło musi facet grać i tyle :) dawno nie było meczu ze gola nie strzeliliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:19 Z taką grą, to nie jedźmy na to euro - jednak eliminacje to mądra rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: 82.177.10.* 06.06.07, 19:25 to tylko mentalność polaczków; lekceważnie niby słabszych, mimo zapowiedzi walki do upadłego od pierwszej do ostatniej minuty; z tym to i górski nie dał sobie rady; i po co biegaliście przez te ostatnie 15 minut? kij wam w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Haker Saganowski - człowiek porażka, nie życzę sobie wię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:22 cej w kadrze tego nieudacznika. Przegrał Polsce mecz. Nie wykorzystał dwóch stuprocentowych sytuacji. Co on wogółe tam robi ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol To mamy zonka... IP: *.uml.lodz.pl 06.06.07, 19:25 Bo wątpię w to byśmy powtórzyli sukces z Portugalią. U nich nas zjedzą. Z Serbami raczej też czeka nas bardzo trudna przeprawa. No i jest jeszcze Finlandia :/ Widzę ciężko te Euro 2008, ale może się uda. Chociaż z takim graniem i taką kadrą jechać nie warto. Już teraz wiemy jak czuli się Portugalczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Bardzo Panom dziękuję. Kiła stulecia IP: *.spray.net.pl 06.06.07, 19:22 Z takimi mongołami przegrać to ..... nie mam słów Odpowiedz Link Zgłoś
on.on Re: Bardzo Panom dziękuję. Kiła stulecia 06.06.07, 19:23 płakać mi się chce:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:23 Z taką grą to do kopania ziemniaków DZIADYYYY !!! WSTYD WSTYD PIłKARZYKI.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JackHerrer1978 Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.aster.pl 06.06.07, 19:23 ALE PRZYPAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tequila Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.c9.msk.pl 06.06.07, 19:23 DZIADOSTWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bana dramat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:24 to się nie stało. niech ktoś powie, że to się nie stało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo Re: Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żyw IP: *.chello.pl 06.06.07, 19:24 Tak więc mamy największą kompromitację od czasów porażki z Łotwą u siebie. Engel i Janas takiego wstydu nigdy nie przynieśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkodnik Sześć (?) kaukaskich punktów z czuba i na żywo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:24 ....ja sie tylko zastanawiam czy Beenhakker to nasz trener....czy Armenii ?? co on najlepszego robi ?? dlaczego ściąga najlepszych zawodników, żeby wstawić szmaty ?? i to w momencie gdy przegrywamy...??? niech sie teraz tłumaczy....dupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Rekord Janasa wciaz niepobity IP: *.autocom.pl 06.06.07, 19:25 Benhaker to sie musi jeszcze duzo od Pawla nauczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg dno ku*wa dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:25 z takimi pilkarzami to dupa a nie euro Odpowiedz Link Zgłoś