Gość: no nie IP: *.dolsat.pl 19.06.07, 14:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pikczer Re: Roberto Carlos podpisał kontrakt z Fenerbahçe IP: *.echostar.pl 19.06.07, 14:32 Akurat większość Istambułu leży w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Roberto Carlos podpisał kontrakt z Fenerbahçe IP: *.bb.sky.com 19.06.07, 15:01 Spokojnie ,zawali jeden czy dwa mecze i beda go podrzucac ale kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fener azjatycki klub... IP: *.zax.pl 19.06.07, 15:03 Co prawda to prawda - Fenerbahce leży w Azji (w przeciwienstwie do Garatasaray i Beszikstasu). I ten azjatycki klubik rozgrywa mecze na stadionie, jakiego w planach Polska nie ma nawet na Euro 2012 i nie bedzie miala nawet w 2112 roku. Przychodzi tam na mecz tyle osób co u nas na 1 i 2 lige łącznie. Mysle ze rezerwy tego azjatyckiego klubu, spokojnie by wlaczyly sie w walce o mistrza. I tak mozna by pisac i pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
macu3 Prawdziwi madridiści dziękują! 19.06.07, 17:30 Dzięki Carlos za te wspaniałe lata spędzone w Madrycie. Raz było lepiej, raz gorzej, ale sukcesów nie brakowało. Poniżej pewnego, wysokiego poziomu nie schodziłeś. No i bramka z Huelvą dzięki której dzisiaj mogę krzyczeć pełnym gardłem: Campeone, campeone, ole, ole, ole! Eto'o, cabrón, saluda al campeón! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h . IP: *.chello.pl 19.06.07, 15:23 profesjonalista nigdy by sobie na coś takiego nie pozwolił koniec kariery dla takiego giganta, powinien być rzeczywistym końcem kariery ten sam błąd popełnił Pele, a teraz pan Carlos dołączył do grona cyrkowcow będzie oklaskiwany przez hodowców wielbłądów gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: . IP: *.chello.pl 19.06.07, 15:36 Co Ci do tego? Ma ochotę grać za 4 miliony rocznie to będzie grał, bo ma do tego prawo i nie zmienią tego słowa osób, które go obecnie krytykują, a będąc na jego miejscu chętnie by zrobiły tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfamen iker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:21 przeciesz to kasijas anie karlos?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerrard:-) No niestety. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:22 Ajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaj!!!!!!!!!!!!!!!!!Roberto Carlos NIE!!! Co on zrobił.Przeciez teraz real jest w szczytowej formie.Wygrali lige.Real z Roberto Carlosem wygralby ta lige mistrzow.WIELKI BLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No coz ale to jego wybur. Niestety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLO Carlos IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.06.07, 16:52 Stary i słaby juz jest. Od kilku lat obserwuje jak jego forma leci w dół. Juz nie straszy tak atomowymi udzerzeniami z rzutow wolnych jak to mialo miejsce jeszcz ekilka lat temu sił do akcji na skrzydle tez powoli brakuje a i w obronie coraz czesciej popelnial powazne błedy. Krotko muwiąc dobry ruch Realu na jego miejsce trzeba kogos lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
macu3 Prawdziwi madridiści dziękują!!! 19.06.07, 17:31 Dzięki Carlos za te wspaniałe lata spędzone w Madrycie. Raz było lepiej, raz gorzej, ale sukcesów nie brakowało. Poniżej pewnego, wysokiego poziomu nie schodziłeś. No i bramka z Huelvą dzięki której dzisiaj mogę krzyczeć pełnym gardłem: Campeone, campeone, ole, ole, ole! Eto'o, cabrón, saluda al campeón! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Nigdy nie lubiłem Carlosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 17:16 To Carlos i jego efektowne wślizgi odebrabrały Barcie-mojej ulubionej drużynie mistrzostwo Hiszpanii. Strasznie się cieszę, że odchcodzi.Uważam Barcelonę jako faworyta mistrza kraju w przyszłym sezonie, gdyż właśnie ściągnęła na Camp-Nou Henry"ego i Lanparda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Eto"o Najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 17:21 Nie czepiajcie się Eto"o.On jest o wiele lepszy od van Nisterloya, Higuaina i Gutiego Odpowiedz Link Zgłoś