Dodaj do ulubionych

Roberto Carlos podpisał kontrakt z Fenerbahçe p...

IP: *.dolsat.pl 19.06.07, 14:18
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: pikczer Re: Roberto Carlos podpisał kontrakt z Fenerbahçe IP: *.echostar.pl 19.06.07, 14:32
      Akurat większość Istambułu leży w Europie
      • Gość: S Re: Roberto Carlos podpisał kontrakt z Fenerbahçe IP: *.bb.sky.com 19.06.07, 15:01
        Spokojnie ,zawali jeden czy dwa mecze i beda go podrzucac ale kamieniami.
      • Gość: fener azjatycki klub... IP: *.zax.pl 19.06.07, 15:03
        Co prawda to prawda - Fenerbahce leży w Azji (w przeciwienstwie do Garatasaray i
        Beszikstasu). I ten azjatycki klubik rozgrywa mecze na stadionie, jakiego w
        planach Polska nie ma nawet na Euro 2012 i nie bedzie miala nawet w 2112 roku.
        Przychodzi tam na mecz tyle osób co u nas na 1 i 2 lige łącznie. Mysle ze
        rezerwy tego azjatyckiego klubu, spokojnie by wlaczyly sie w walce o mistrza. I
        tak mozna by pisac i pisac...
      • macu3 Prawdziwi madridiści dziękują! 19.06.07, 17:30
        Dzięki Carlos za te wspaniałe lata spędzone w Madrycie. Raz było lepiej, raz
        gorzej, ale sukcesów nie brakowało. Poniżej pewnego, wysokiego poziomu nie
        schodziłeś. No i bramka z Huelvą dzięki której dzisiaj mogę krzyczeć pełnym gardłem:

Campeone, campeone, ole, ole, ole! Eto'o, cabrón, saluda al campeón!
    • Gość: h . IP: *.chello.pl 19.06.07, 15:23
      profesjonalista nigdy by sobie na coś takiego nie pozwolił
      koniec kariery dla takiego giganta, powinien być rzeczywistym końcem kariery
      ten sam błąd popełnił Pele, a teraz pan Carlos dołączył do grona cyrkowcow
      będzie oklaskiwany przez hodowców wielbłądów
      gratulacje.
      • Gość: fan Re: . IP: *.chello.pl 19.06.07, 15:36
        Co Ci do tego? Ma ochotę grać za 4 miliony rocznie to będzie grał, bo ma do
        tego prawo i nie zmienią tego słowa osób, które go obecnie krytykują, a będąc
        na jego miejscu chętnie by zrobiły tak samo.
    • Gość: alfamen iker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:21
      przeciesz to kasijas anie karlos?!
    • Gość: Gerrard:-) No niestety. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:22
      Ajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaj!!!!!!!!!!!!!!!!!Roberto Carlos NIE!!!
      Co on zrobił.Przeciez teraz real jest w szczytowej formie.Wygrali lige.Real z
      Roberto Carlosem wygralby ta lige mistrzow.WIELKI BLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      No coz ale to jego wybur. Niestety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: BOLO Carlos IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.06.07, 16:52
        Stary i słaby juz jest. Od kilku lat obserwuje jak jego forma leci w dół. Juz
        nie straszy tak atomowymi udzerzeniami z rzutow wolnych jak to mialo miejsce
        jeszcz ekilka lat temu sił do akcji na skrzydle tez powoli brakuje a i w
        obronie coraz czesciej popelnial powazne błedy.
        Krotko muwiąc dobry ruch Realu na jego miejsce trzeba kogos lepszego
    • macu3 Prawdziwi madridiści dziękują!!! 19.06.07, 17:31
      Dzięki Carlos za te wspaniałe lata spędzone w Madrycie. Raz było lepiej, raz
      gorzej, ale sukcesów nie brakowało. Poniżej pewnego, wysokiego poziomu nie
      schodziłeś. No i bramka z Huelvą dzięki której dzisiaj mogę krzyczeć pełnym gardłem:

Campeone, campeone, ole, ole, ole! Eto'o, cabrón, saluda al campeón!
    • Gość: Wojtas Nigdy nie lubiłem Carlosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 17:16
      To Carlos i jego efektowne wślizgi odebrabrały Barcie-mojej ulubionej drużynie
      mistrzostwo Hiszpanii. Strasznie się cieszę, że odchcodzi.Uważam Barcelonę jako
      faworyta mistrza kraju w przyszłym sezonie, gdyż właśnie ściągnęła na Camp-Nou
      Henry"ego i Lanparda.
      • Gość: Wojtas Eto"o Najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 17:21
        Nie czepiajcie się Eto"o.On jest o wiele lepszy od van Nisterloya, Higuaina i
        Gutiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka