Dodaj do ulubionych

Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz pie...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:22
No proszę, proszę. W końcu siatkarska relacja :) Już myślałam, że "Z czuba"
całkowicie zapomniało o tej dyscyplinie sportu ;)
Miejmy tylko nadzieję, że relacja nie będzie pechowa tj. że nie przyczyni się
(bo siatkarze się Waszej relacji przestraszą) do pierwszej porażki w WL w tym
roku.
Obserwuj wątek
    • Gość: zielony Re: Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz p IP: *.chello.pl 24.06.07, 16:24
      relacje siatkarskie są ciekawsze - tu polacy rzadko grają "o wszystko"
      • strike5 Re: Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz p 24.06.07, 16:32
        będę złośliwy i Wam wypomnę, wczoraj olaliście mecz, a on będzie z tych dwóch
        ciekawszy...
        • Gość: zagi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:34
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • tetlian Re: Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz p 24.06.07, 19:09
          Jak w prawdziwym bułgarskim pościgu.
    • Gość: X maszynki do golenia IP: *.chello.pl 24.06.07, 16:35
      Proszę się nie bać - producenci maszynek do golenia sami niedawno stwierdzili, że więcej ostrzy w ich produktach upychać sensu nie ma. Stanęło bodaj na siedmiu...
    • Gość: k Re: Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz p IP: *.chello.pl 24.06.07, 16:38
      Ja również lubię Bergkampa, DeNNisa Bergkampa
    • Gość: mroweczka Re: Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:39
      Czy można gdzieś w necie zobaczyć mecz? tu gdzie jestem niestety nie mają
      polsatu:(((
    • jaguar666 Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz pie.. 24.06.07, 16:42
      No witam szanowną redakcję na meczu Ligi Światowej. Ciekaw jestem ile razy dzisiaj pednie hasło: "to nie nasz porblem"?

A Ana Beatriz Barros to już inna liga, ale jak można ponarzekać: od dawna twierdzę, że przy jej wzroście (1,80 m) powinna ważyć trochę więcej niż 52 kg, wygląda tak trochę tykowato, jak Crouch.
    • Gość: rosomak Re: Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:43
      Czemu oni to piszą od dołu do góry? Kto tak czyta?
      • jaguar666 Ja to czytam i wiele innych osób 24.06.07, 16:45
        A to pisanie, to już tradycja i jest to układ zdecydowanie lepszy, zwłaszcza, gdyby nastapiło dzielenie stron.
        • Gość: hah Re: Ja to czytam i wiele innych osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:29
          ojojoj ty to czytasz, a ja nie czytam i co ?
    • Gość: kuku Re: Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:46
      no wreszcie siatkowka Z czuba! fajnie by bylo, jakbyscie sie od jutra za
      Wimbledon wzieli :)
    • Gość: iksinski Przestańcie juz 'odsnieżać' zimy juz nie ma :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 16:47
      Polskaaaa bialo-czerwoniiiiiiii! :)
    • Gość: gk Zczubaki, a jakiego dezodorantu dzisiaj używacie? IP: 82.160.42.* 24.06.07, 16:51
      A propos manekinów, tego syfa Axe to powinni bracia Mroczek reklamować...
    • Gość: A. Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz pie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 17:05
      a skąd wiedzieliście, że trzy piłki setowe? Macie jakiś pakt ze Złym??
    • Gość: macoomba Zły wynik IP: *.toya.net.pl 24.06.07, 17:07
      23 punkty dla Bułgarów w 1. secie... Zreszta sami macie 24:23 w relacji -
      poprawcie. A kibice nei krzycza "Ostatni" (choc faktycznei tak to brzmi) tylko
      chyba "Bułgari"? Widac ze oprawe probuja sciagnac od nas, ale jeszcze im sporo
      brakuje, rowniez w urodzie kobiet na trybunach :)
    • Gość: lukas Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz pie.. IP: *.eranet.pl 24.06.07, 17:08
      o 17.01 Bułgarzy mieli 23 punkty. Skończyli z 22. Za co w siatkówce przyznaje
      się punkty ujemne?
    • Gość: A. Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz pie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 17:17
      "im dalej w las, tym Konstantinov bardziej słabnie". perełka :-)
    • jaguar666 A sędziowie znowu swoje 24.06.07, 17:22
      Wczoraj odgwizdali parę asów sewisowych Polaków jako auty, teraz auty Bułgarów widzą w boisku. Oni robią wiecej błędów niż Lepper ma strusi.

I co się stało z naszą przewagą?
    • Gość: :) Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz pie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 17:41
      albo mam cos nie tak ze wzrokiem albo 2 set wygralismy do 22 a nie do 21.chyba
      ze telewizor mi nawala:)
      • Gość: zxc Re: Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz p IP: *.acn.waw.pl 24.06.07, 17:44
        Czy Panowie prowadzący relację mają coś przeciwko abyśmy wygrywali łatwo, szybko i przyjemnie ?? W związku z tym początek 3 seta to chyba spełnienie marzeń... Nie rozumiem takiej postawy.
        Pozdrawiam
    • granul problem bulgarow 24.06.07, 17:41
      byl juz dzisiaj - na poczatku meczu.
    • Gość: animal Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz pie.. IP: *.4.udn.pl 24.06.07, 17:44
      >17:31 A może lepiej by było, gdyby jednak ktoś coś zepsuł? Będą emocje, będzie się działo...

Dziękujemy wam zczubaki. :[ Czy ja nie mogę chociaz raz zdrzemnąć się podczas meczu siatkówki? :D
    • Gość: prawnik To wina Michnika :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 17:51
      To oczywiście Michnik stoi za tym, ze Polacy przegrywają tego seta tak wysoko.
      Romek zaraz wam to wytłumaczy. Przeklęty Michnik, odpowiada za strajk
      pielęgniarek, lekarzy, siatkówkę oraz dżumę i koklusz i za to że Gosiewski ma na
      drugie Edgar;))
    • Gość: Ewka:) Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz pie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 17:54
      Dajcie zdjęcie jego fryzurki:P
    • Gość: :) Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz pie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 17:55
      ktos tu chyba zlekcewazyl przeciwnika.budzimy sie Panowie! budzimy!
      • Gość: Lefti Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 18:00
        Z takiego spokojnego kibica jak ja, ten trzeci set zrobił ze mnie masochistę.
      • granul muzyka w tle... 24.06.07, 18:17
        ..podczas przerw do the drill. jak ktos nie widzial klipu to polecam
        youtube.com/watch?v=EnlCDMeA-uY
        • Gość: Kas Re: muzyka w tle... IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.06.07, 18:44
          Oooo dzięki właśnie głowiłam się nad tytułem piosenki bo mi ciągle chodziła po
          głowie a kiedyś ją już słuchałam :).
    • Gość: rufus Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz pie.. IP: *.acn.waw.pl 24.06.07, 18:19
      Oj chyba tez nie bardzo widzicie co sie dzieje na boisku... ostatniej akcji nie
      wpadl w siatke Plinski...tylko Wlazly:P
    • Gość: darkuss mecz o petruszkę? Przecież grają o 1mln USD !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 18:28
      Najpierw piszą, że pierwsza drużyna w grupie otrzymuje 1 mln dolców, a potem, że graja o pietruszkę... co za SKleroza....
      www.sport.pl/siatkowka/1,65069,4238766.html
      • Gość: Ania Precyzyjniej ujmujac... IP: *.chello.pl 24.06.07, 18:33
        ...to graja o...50 tysiecy dolarow...Bo tyle wynosi roznica w nagrodzie miedzy
        miejscem pierwszym a drugim.....
    • Gość: Ania Buahahahah Swedrowski jest gigant! IP: *.chello.pl 24.06.07, 18:31
      Przy 24:19 dla Bulgarow w secie trzecim mowil, ze jeszcze wszystko
      mozliwe...Przy 22:18 dla Polakow w secie czwartym...mowi, ze nie powinnismy
      tego przegrac hehehehe
    • Gość: golimy frajerow Re: Bułgaria - Polska. Mecz LŚ na żywo i po raz p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 18:48
      golimy frajero ze az milo, tak graja mistrzowie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka