Gość: Podpułkownik IP: *.bulldogdsl.com 24.06.07, 18:47 A czy on odbył już służbę wojskową w swoim kraju, że przechodzi do Legii?? www.legia-wa-wa.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marioninho Hiszpański obrońca w Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 18:48 Kolejny transferowy hit na Łazienkowskiej. Nie ma co powstaje drużyna na miarę naszych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Hiszpański obrońca w Legii IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.06.07, 02:05 Bez przesady z tym "hitem"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibba a może ty major a nie półpułkownik? IP: *.chello.pl 24.06.07, 19:04 a wiesz czym różni się major od komety? Kometa to taka gwiazda z ch..em, a ty jesteś major Jedno muszę ci przyznać napracowałeś się ale zupełnie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski kibol Re: Hiszpański obrońca w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 19:10 Fajna stronka. Bardzo bolalo jak dostawales wpie..od kiboli Legii? Chyba boli do dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 19:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mec Re: Lech to bułgarki z bułgarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 19:27 nawet jakbysmy mieli 11 balde to i tak pokonamy pedofilów z poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal jak co roku... jak co roku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 01:19 Dziwnym trafem zawsze gdy nas "pokonujecie" strzelamy tą jedną bramkę więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLN50 Hiszpański obrońca w Legii IP: *.hsd1.ca.comcast.net 24.06.07, 19:39 Z Legia bedzie w tym sezonie gorzej niz w poprzednim. Zielony trener, ciency zawodnicy. Czolowke ligi Legia bedzie miec z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek8 Re: Hiszpański obrońca w Legii IP: *.e-wro.net.pl 24.06.07, 20:13 BUAHAHAHHAHAHAHAHAH, zielony trener? BUAHHAHAHAHHAHA Nie lubię Legii, nie kibicowałem jej nigdy, ale pisanie, że Urban to zielony trener to BUAHAHAHHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TeHaCjusz Re: Hiszpański obrońca w Legii IP: *.legionowo.eu.org 24.06.07, 20:04 Niektorzy caly czas mysla ze mamy PRL... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek PRL sie skonczyl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 20:45 ...ale tytuly wtedy zdobyte pozostaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: PRL sie skonczyl... IP: *.bsk.vectranet.pl 24.06.07, 20:53 Pewnie że zostały, w przypadku Legii są to 4 tytuły, czyli nie za wiele jak na klub "czerpiący pełnymi garściami" z dorobku komunizmu. Inne kluby osiągnęły w tamtych czasach zniacznie więcej, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: PRL sie skonczyl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 23:44 A ile pucharow? Ile sezonow zakonczonych w TOP3? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scout wooow był kapitanem rezerw ? Legia jest wielka !!! IP: 212.2.101.* 24.06.07, 20:13 woow szok !!! LEgia to odpowiednie dla niego miejsce !!! podobno z rezerw dniepra dniepropietrowsk mozna tanio wziać kapitana ! nazywa sie Boris Karasiev bierzcie go póki nikt jestcze o nim nie wie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CracoviaczekJeden Dobra strona :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 20:16 Wreszcie duzo prawdy o legiuni w jednym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny polak Re: Hiszpański obrońca w Legii IP: *.Red-81-33-149.dynamicIP.rima-tde.net 24.06.07, 20:27 U nas w hioszpanii od kilku lat juz nie ma Sluzby zasadniczej, tylko zawodowa niewielka armia . Nie ma tez kaczek i jest przyjemnie a wiec nie wracam ni za rok ni nigdy . a wy kupujcie naszych 3 ligowcuw z Osasuny skoro uwazacie ich za lepszych niz wasi profesionalisci. a swojo drogo niech trener przejdzie sie po podwurkowych boiskach i tam znajdzie cos tañszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.kuba jak tu nigdy nie wrocsz to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 20:36 nie musisz sie martwic naszymi sprawami - polakow. spadowa do hiszpanii buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Hiszpański obrońca w Legii IP: *.bsk.vectranet.pl 24.06.07, 20:55 u was w Hiszpanii jest za to niejaki Zapatero, może właśnie temu Ci się tam podoba, bo "z...boczki" będą mogli adoptować dzieci... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nakręcany_czołg Re: Hiszpański obrońca w Legii IP: *.chello.pl 25.06.07, 02:07 chyba nie dają ci w tej hiszpanii zapomnieć, że jesteś tylko przybłędą. tak bardzo nienawidzisz się za to, że urodziłeś się tu a nie tam, że musisz wchodzić na polskie forum i sobie poużywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.kuba Re: Hiszpański obrońca w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 20:39 Bardzo fajna stronka :) filimki mi naprawde przypadly do gustu. a ostatni przedstawia waszych "kibicow" ktorzy obkladaja piesciami naszych pilkarzy. zazdroszcze odwagi no... ONLY LECH!! www.legia-wa-wa.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 Nie sądziłem, że niektórzy leczą kompleksy w taki 24.06.07, 20:49 ... sposób. No ale jak widać Legia pomaga i takim nieszczęśliwym osobnikom. Powodzenia w dalszej terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Nie sądziłem, że niektórzy leczą kompleksy w IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.06.07, 02:06 Wydaje mi sie, ze zle zinterpretowales jego slowa. Ten gosc to kibic Legii (ma nawet link do strony Legii w sygnaturce). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Legia Poldupek a nie polkownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 20:59 Widze koles, ze masz problem. Buhahahahah!! Nie martw sie Legia lyka takich frajerow jak ty na sniadanie jednym mlasnieciem. Swoja droga to trzeba miec niezlego pie..a, zeby tak tracic czas. Bez pozdrowiencw..u! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Hiszpański obrońca w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:37 > A czy on odbył już służbę wojskową w swoim kraju, że przechodzi do Legii?? > www.legia-wa-wa.prv.pl nie wiem - sympatyku osiedlowego klubiku, założonego przez przedstawicieli nacji głównie niegdyś zamieszkującej dzielnicę o wiadomych sympatiach politycznych, gdzie miesci się jego stadion (?), a które swoje pierwsze z dwóch mistrostw zdobył jak KLUB PATRONACKI PRASKIEJ KOMENDY MILICJI OBYWATELSKIEJ,drugie zaś kupił sobie za pieniądze byłego ormowca. JAk widać ten smieszny klubik oczywiście nie ma nic wspólnego z komuną buehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: Hiszpański obrońca w Legii 24.06.07, 23:08 A czy on odbył już służbę wojskową w swoim kraju, że przechodzi do Legii?? +++++++++++++++++++++ nie ma sluzby "przymusowej "tak jak w polsce.jest armia zawodowa. +++++++++++++++++++ u was w Hiszpanii jest za to niejaki Zapatero, może właśnie temu Ci się tam podoba, bo "z...boczki" będą mogli adoptować dzieci... :| +++++++++++++++++++ nie wiem co masz na mysli piszac zboczki,Zapatero postawil hiszpanie w pierwszej lidze tolerancji,czego nie mozna powiedziec o polsce ktora zabrania toplesu :) zycze powodzenia w watykanskiej rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz 3 liga hiszpanska IP: *.pptp.stw-bonn.de 25.06.07, 02:19 wiadomo ze polska liga jest bardzo mocna i zawodnik grajacy w 3 lidze hiszpanskiej nie ma szans przebic sie do skladu... NOOOOT. Ciekawy transfer, mam nadzieje ze chlopak sie nadaje. nie kibicuje Legii, ale cieszylbym sie gdyby Ekstraklasa stala na przyzwoitym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Hiszpański obrońca w Legii IP: 212.160.172.* 25.06.07, 08:06 znaleźliby jakiegoś napastnika porzadnego wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
adajciemiwszyscyswietyspokoj Re: Hiszpański obrońca w Legii 25.06.07, 08:21 hehe...fajna stronka...pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś