Dodaj do ulubionych

Z nożem na sędziego i ochronę

IP: *.skynet.net.pl 02.07.07, 00:09
Żenujące...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jonek Ulubiony tekst IP: *.e-wro.net.pl 02.07.07, 00:13
      Ulubiony tekst sędziów w sądzie: Mała szkodliwość społeczne. I każdego bandytę
      można wypuścić.
      • Gość: To My Re: Ulubiony tekst IP: *.bulldogdsl.com 02.07.07, 01:09
        Tylko Legia!!
        --
        legia-wa-wa.prv.pl
        • Gość: Kala Czyżby Zagłębie już od grup juniorskich wspomagało IP: *.domainunused.net 02.07.07, 05:59
          awans swoich drużyn. Jakoś brak w tym artykule co spowodowało taką reakcje tych
          kibiców, jedynie możemy się domyślać, niestety, ale udowodnione jest, że bardzo
          często winny zamieszkom na stadionach jest postawa sędziów i proowokacje
          zawodników, czy tak było tym razem nie wiem, nie było mnie tam, wiadomo, że
          potem to już jest psychologia tłumu, ale jakie jest źródło.
          • Gość: sedfan Re: Czyżby Zagłębie już od grup juniorskich wspom IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.07.07, 08:03
            psychologia tłumu to jest to co Ty tu uprawiasz !!! zero uznania dla chłopakow z
            Lubina, zero! a to przecież Mistrz Polski! i jeszcze kopiesz tych Chłopców!
            uh, żal mi Cię ... , a w Krakowie prawie co roku ktoś ginie na meczach!!!
          • pm7303 Super filozofia! 02.07.07, 12:25
            To tak samo, jak winne gwaltow sa te dziewczyny, bo sie ladne urodzily i jeszcze
            bezczelnie po ulicach paraduja - co za dno intelektualne.

A w temacie, widzialem kiedys mecz jakichs trampkarzy w Niemczech, gdzie po
            jakims faul'u, tatus-fan wbiegl na boisko i probowal pobic malego faulujacego i
            rzucal sie na sedziego, bo ten nie postanowil szczawia wywalic z boiska - o
            takich przypadkach (w pilce kopanej, jedynie!) slyszalo sie w RFN duzo wiecej.

I tak sie zastanawiam, skad sie to bierze (tylko w tym jednym sporcie, na swiecie)?
            W sumie mam odpowiedz, ale nie chce obrazac, normalnych kibicow pilki noznej.
        • Gość: franek Re: Ulubiony tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 09:59
          Mieszkam przy trasie powrotów z meczu kibiców Legii. W moim otoczeniu nikomu
          słowo Legia nie kojarzy się dobrze.
          To wina ogłupiałych fanów tego klubu.
          Jak można kochac klub i jednocześnie tak mu szkodzić?
          Coś z rozumem słabo szanowni kibice.
    • Gość: sk Z nożem na sędziego i ochronę IP: *.aster.pl 02.07.07, 00:20
      Paranoja naszej piłki "chuligani dobrze znani policji" nie mogą być wpuszczani na mecze... do momentu pojęcia tej prostej zasady przez właściwych decydentów takie rzeczy będą się niestety powtarzały
    • Gość: gość portalu Z nożem na sędziego i ochronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 00:21
      polska! i nic wiecej
      • Gość: Po(L)onu$ Re: Z nożem na sędziego i ochronę IP: *.dsl.mindspring.com 02.07.07, 02:32
        Gość portalu: gość portalu napisał(a):

> polska! i nic wiecej

Nie obrażaj całej Polski!
        To Kraków - i nie poraz pierwszy!
    • polski_inteligent Re: Z nożem na sędziego i ochronę 02.07.07, 00:23
      Ten gosc ktory mial noz powinien juz nigdy nie wyjsc z kryminalu. Po prostu
      nie wierze, ze czlowiek ktory na mecz mlodych ludzi przychodzi z bronia moze
      byc zresocjalizowany.
      • Gość: naiwny Wszystko jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 00:30
        Czytając ten artykuł nie mogłem w to uwierzyć... na meczu juniorów do takich
        zajść żeby doszło? wszystko zrozumiałem czytając ostatnią linijkę tekstu... mecz
        był z Zagłębiem Lubin... kibice nie lubią patrzeć jak ich drużyna przegrywa mecz
        bo ten został sprzedany... a do tego Ci byli nerwowi...
        • Gość: Vasco Re: Wszystko jasne IP: *.tosa.pl 02.07.07, 01:21
          Czesto na meczach orlikow slysze tatusiow pokrzykujacych na synow "jak nie
          mozesz mu zabrac pilki, to jebnij go w koche!"... Nawet nie umiem tego
          skomentowac...
        • Gość: sedfan Re: Wszystko jasne IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.07.07, 08:05
          Ty lecz się człeku!!! chory jesteś!!!
        • Gość: zzz Nie jesteś naiwny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 08:48
          jesteś idiotą

Nawet jeżeli graliby x połączonym kszo/arką/szczekowianką i byłaby jakaś próba ustawiania meczu to NIE JEST TO ŻADNE USPRAWIEDLIWIENIE dla takiego zachowania. Śmieszą mnie tacy "kibice", dla których ważniejsza jest zadyma niż dobroklubu. Do tych neandertalczyków nie dochodzi że po takich akcjach nikt normalny nie pojawi się na meczu - znacznie mniejsze wpływy dla "kochanego" przez nich klubu. Pojechałby taki jeden z drugim chociażby do Dortmundu i zobaczył pełen stadion na którym kibice stanowią pełen przekrój społeczeństwa, a doping jest jednym z lepszych w Europie...
          • Gość: al Re: Nie jesteś naiwny IP: *.tpinvest.pl 02.07.07, 09:52
            wyobraź sobie "zzz" ze bylismy w Dortmundzie (i nie tylko tam)
            widzielismy i pelny stadion i doping
            a i tak do konca zycia bedzie jezdzic na Hutnika
            czy to sie komus podoba czy nie

co do sobotnich wydarzen, to istotny wplyw miala postawa sedziego (korupcja na
            tym poziomie? i to jeszcze w sezonie gdy to wszystko wychodzi na jaw?
            niewyobrazalne) a takze pilkarzy gosci, ktorzy opanowlai do perfekcji teatralne
            udawanie

oczywiscie rzetelnosc relacji na stalym poziomie Gazety Wyborczej: nie bylo
            noza, a o chuliganskiej postawie ochrony ani slowa - ale coz oczekiwac po
            pismakach, ot nastepna sensacyjka i kamyczek do ogrodka pilkarskich "bandytow"
            wiekszosc z tych "bandytow" to ludzie ktorzy za wlasne pieniadze i kosztem
            wlasnego czasu jezdza za 3ligowa druzyna po calej Polsce, i to oni sa dla mnie
            pozytywem polskiej pilki a nie skorumpowani sedziowe, dzialacze i symulujacy
            faule pilkarzyki z Lubina
            • Gość: andy Bandyci a nie kibice IP: 212.160.172.* 02.07.07, 09:57
              Mam w dupie ze ktos jezdzi na mecze za wlasne pieniadze. Jestescie bandytami
              wykorzystujacymi sport - nie mozecie sie przerzucic na cos innego i zostawic
              prawdziwych kibicow w spokoju?
              • Gość: al Re: Bandyci a nie kibice IP: *.tpinvest.pl 02.07.07, 10:47
                jakich "prawdziwych"? jakas definicja prawdziwego kibica?
                to taki, co nie jezdzi na mecze, i oglada tylko Lige Mistrzow w TV?
                ta dziewczyna ktora zostala zagazowana przez ochrone, to "bandyta"
                czy "prawdziwy kibic"
                na internecie latwo pisac
                przyjdz na mecz, przezyj na wlasnej skorze dzialanai chuliganow z ochrony albo
                z policji i pogadamy
                • Gość: anty-hipokryta Re: Bandyci a nie kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 12:52
                  prawdziwy kibic to chyba taki co go interesuje sport, a nie napierd***anie sie
                  "za klub"

ta, wy zawsze macie jakieś świetne usprawiedliwienie, "bo mecz sprzedany" "bo
                  tamci zaczeli" "bo ochrona sie krzywo patrzyła" "bo zupa była za słona", a wy
                  zawsze tacy grzeczniutcy siedzicie i zero prowokacji i agresji. "bo w was gazem
                  napieprzali" albo palami albo czymkolwiek, zawsze tak bez powodu dla zabawy to
                  robią. i wy wtedy wyciągacie jednego swojego biednego pokrzywdzonego co dostal
                  po łbie - ojej zobaczcie jacy bandyci w tej policji/ochronie.
                • Gość: andy Re: Bandyci a nie kibice IP: 212.160.172.* 02.07.07, 13:40
                  Normalny, prawdziwy kibic to taki, dla ktorego sport jest na pierwszym miejscu.
                  Dla tych bezmozgow sport jest tylko pretekstem, rownie dobrze moze to byc
                  koncert czy manifestacja.
                  Pare pytan:
                  Nie sadzisz chyba ze uwierze ze mecz juniorow byl krecony, a ochroniarze z
                  nudow psikneli gazem w dziewczyne w ciazy? Gdzie byl chlopak tej dziewczyny,
                  dlaczego pozwolil jej w ciazy przebywac w chuliganskiej grupie?
                  • andluc Re: Bandyci a nie kibice 02.07.07, 14:04
                    1. sport jest dla nas na 1 miejscu, w wydarzeniach brali udzial tylko ludzie
                    ktorzy od wielu lat poswiecaja wszystko zeby pojechac na mecz - dziekuje wiec
                    ze okresliles nas mianem prawdziwych kibicow,
                    rozumiem wiec ze mianem bezmozgow okreslasz albo ludzi dla ktorych sport jest
                    pretekstem do czerpania dodatkowych korzysci albo ochroniarzy ktorzy
                    postanowili zaognic sytuacje uzyciem gazu
                    2. tez trudno mi bylo uwierzyc ze mecz juniorow moze byc przekrecony - jak dla
                    mnie do pomyslenia
                    3. tez nie rozumiem dlaczego ochroniarze psikneli gaz dziewczynie prosto w
                    oczy - jak dla mnie nie do pomyslenia
                    4. chlopak dziewczyny byl obok niej, nie wiem o jakiej grupie chuliganskiej
                    mowisz? w miejscu zdarzenia byli rowniez pilkarze, dzialacze, rodziny pilkarzy.
                    Wszyscy ktorzy przebywali wowczas w promieniu kilku metrow to byla grupa
                    chuliganska?
                    • Gość: andy Re: Bandyci a nie kibice IP: 212.160.172.* 02.07.07, 14:10
                      1. Do bezmozgow zaliczam rowniez tych ktorzy stawiaja zadyme nad sportem. Widze
                      ze sam siebie do nich nie zaliczasz, ale patrzac na wydarzenia o ktorych
                      rozmawiamy to chyba popelniasz blad. rozmawialem z bezstronna osoba ktora byla
                      na meczu a ktora twierdzi ze palki i gaz zostaly uzyte po tym jak chuligani
                      zaczeli wbiegac na boisko. I teraz jestem sobie w stanie wyobrazic, ze potem -
                      po pierwszej zadymie - psikali niewinnym ludziom po oczach, bo stali sie
                      agresywni. Natomiast w to ze sobie stali stali i nagle powiedzieli, "a to teraz
                      psikniemy tej w ciazy gazem" uwierzyc nie jestem w stanie.
                      Co do krecenia meczu: nie bylem wiec nie wiem, polegam na jednej opinii osoby
                      ktora jest dla mnie wiarygodna i tyle.
                      • andluc Re: Bandyci a nie kibice 02.07.07, 14:22
                        trudno dalej toczyc ta dyskusje, jak Ty opierasz sie na opinii rzekomo
                        bezstronnej osoby trzeciej
                        a ja na tym co widzialem na wlasne oczy

co do krecenia meczu - tak jak pisalem, wydaje mi sie to (szczegolnie w obecnej
                        sytuacji i seniorskich podejrzeniach odnosnie Lubina) niewyobrazalne w meczu
                        juniorow, miejmy nadzieje ze sedzia mial gorszy dzien
                        natomiast postawa zawodnikow gosci to juz jest skandal i mam nadzieje ze za tak
                        nagminne symulowanie fauli i kontuzji beda w przyszlych meczach przykladnie
                        karani
                        eod
    • Gość: (L) krakowskie bydło - bez honoru i bez Euro 2012 IP: *.chello.pl 02.07.07, 00:28
      dno
      • Gość: mnietek zul Re: krakowskie bydło - bez honoru i bez Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 03:37
        podobno krakow uznaje sie za "kulturalna stolice polski" hahahaha no na pewno
        1000 lat temu to moze, ale dzisiaj nie biega sie juz z dzidami
      • Gość: MK Re: krakowskie bydło - bez honoru i bez Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 10:04
        I kto to mówi, kibic Ległej, której kibice to chamy do potęgi, nie potrafia
        uszanowac nie tylko wlasnego stadionu, ale nawet miasta, po co wam Euro, jak
        wszsytko w miescie rozpieprzacie, zostancie lepiej ze swoim Jarmarkiem Europa,
        to dla was odpowiednie miejsce
    • Gość: kopar zaorać Nowa Hute... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 02:12
      i wszystkie inne blokowiska siedliska dresiarni... czasem wydaje mi sie ze
      oswiecim dla tych debili to była by dobra sprawa
      • Gość: nh Zaorać, to sobie możesz swojego chłopaka w dupe! IP: *.77.classcom.pl 02.07.07, 10:26
        jw.
    • Gość: Janusz K. Tak uczą dyscypliny nowe polskie szkoły ? IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 02.07.07, 03:36
      Czy to jest "elita" absolwentów szkół , które są spadkiem po prezydencie
      Kwasniewskim ?
    • Gość: fifa Z nożem na sędziego i ochronę IP: *.dsl.bell.ca 02.07.07, 04:43
      strzelac!!!
    • zbigniew_wos Z nożem na sędziego i ochronę 02.07.07, 05:03
      I tu zgadzam się ze ministrem sprawiedliwości w zakresie podwyższenia kar - a
      na dodatek poucinałbym takim bandytom ręce tuż przy obojczykach i kazałbym im
      grać na skrzypcach.
    • Gość: hilon Z nożem na sędziego i ochronę IP: *.west.biz.rr.com 02.07.07, 06:35
      Takiego drukarza to powinni odrazu ustrzelic a nie probowac pobic
    • Gość: mira Z nożem na sędziego i ochronę IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.07.07, 07:53
      zamknac stadion
    • Gość: sedfan Z nożem na sędziego i ochronę IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.07.07, 07:53
      ...i znów Kraków :(
    • Gość: snikers Re: Z nożem na sędziego i ochronę IP: *.eurocom.olkusz.pl 02.07.07, 07:54
      Kraków kulturalna stolica Polski :-[
    • fubrawiec Re: Z nożem na sędziego i ochronę 02.07.07, 08:32
      Wiwat Krakówek!
      Kulturna Stolyca Polski!
    • Gość: cynamoon bandyci IP: *.crowley.pl 02.07.07, 08:42
      Nareszcie ktoś normalnie napisał. Nie "kibice" czy "pseudo kibice". Nazywajmy
      rzeczy po imieniu. Bandyci.
    • Gość: wojtek Z nożem na sędziego i ochronę IP: 217.153.4.* 02.07.07, 09:10
      Masakra. Mam nadzieje, ze poniosa kare!!

---
      Spa w Polsce
      Wellness & SPA
      • Gość: Analiza Re: Z nożem na sędziego i ochronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 09:13
        Dzieci chłopów z dziada pradziada ściągnietych do Nowej Huty źle się czują w
        mieście.
        Dają temu wyraz przez agresję.
        A wystarczyłoby ich wysłać do dojenia krów czy rozrzucania gnoju i znaleźliby
        się w swoim żywiole.
        • Gość: nh Taaaa.... IP: *.77.classcom.pl 02.07.07, 10:40
          Kolejny gamoń, który chce by wszyscy robili to samo co on...
          Czasy komuny się skończyły! Również dzięki ludziom z Nowej Huty. Dlatego nie
          musimy wszyscy chodzić w "Relaxach" jak ty.
    • Gość: Hujnik Kraków! żadni kibice tylko zwykli bandyci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 09:25
      I dziwię się tym wszystkim którzy pobłażliwie traktują taką zorganizowaną przestępczość okołostadionową, tym bardziej że z tekstu wynika że są to osobnicy znani policji (czytaj: dobrze już wytrenowani w masakrowaniu innych). Ile trupów musi paść, aby ktoś się tym - do cholery! - zainteresował?
      • lucero2 Re: żadni kibice tylko zwykli bandyci! 02.07.07, 09:41
        Byliscie, widzieliscie? Ot Polska wlasnie, przeczytac i wiedziec wszystko

Tak sie sklada, ze bylem na tym meczu z zona, owszem nie bylo idealnie na co wplyw miala postawa Pana z gwizdkiem. Po meczu byla tylko wymiana opinii po czym ochrona zglupiala i zaczela przedsatwienie z miotaczem gazu. Glowna ofiara, kobieta w ciazy

Teraz sie postawcie na miejscu jej chlopaka, meza, co byscie zrobili. Nie bylo zadnego noza, ot mala odpowiedz na to co zrobila ochrona

Ale wy przeciez wiecie lepiej, lacznie z reporterem gazety. Lepiej brzmi przeciez "pseudokubicie zaatakowali", niz "nieuzasadnione sk***** ochrony po meczu juniorow Hutnika"

• Gość: andy Re: żadni kibice tylko zwykli bandyci! IP: 212.160.172.* 02.07.07, 10:10
          Lucero jakos nikt Ci nie uwierzy raczej w to, ze po meczu juniorow ochrona
          zaczela sobie psikac gazem w niewinnych ludzi.
          • Gość: K. Re: żadni kibice tylko zwykli bandyci! IP: 213.158.197.* 02.07.07, 10:18
            wybacz andy ale skoro nie jestes w stanie uwierzyc to nie jest to zaden
            argument. Proponuje zebys sobie kiedys wlasnie pojechal na mecz z tymi jak to
            ich nazywacie "bandytami" dostalbys palo w plecy od policji bo mu zona zrobila
            kanapki z serem a nie z szynka. Poczulbys gaz na twarz od ochrony, ktora po
            prostu lubi sie ponapinac zza plotu i prowokowac. Tylko ze wiekszosc z was
            opiera sie na tych bredniach z wybiorczej.

pozdrawiam
            • Gość: K. Re: żadni kibice tylko zwykli bandyci! IP: 213.158.197.* 02.07.07, 10:21
              oczywiscie "pałą" :-)
            • Gość: andy Re: żadni kibice tylko zwykli bandyci! IP: 212.160.172.* 02.07.07, 13:43
              Jezdze na mecze, wyjazdowe tez i wiem ze policja jest agresywna i chamska, a
              palowanie po plecach zamykajacych grupe to normalka. Nadal jednak nie jestem w
              stanie uwierzyc, ze ochrona zagazowala mala grupke (bo chyba tysiecznego mlyna
              nie mieliscie?) bez powodu, zwlaszcza ze pare watkow wyzej uczestnicy tych
              wydarzen twierdza ze to wina sedziego - czyli ruchawka ze strony trybun byla.
              • Gość: lucero Re: żadni kibice tylko zwykli bandyci! IP: 193.108.202.* 02.07.07, 14:39
                Nadal jednak nie jestem w
                > stanie uwierzyc, ze ochrona zagazowala mala grupke (bo chyba tysiecznego mlyna
                > nie mieliscie?) bez powodu, zwlaszcza ze pare watkow wyzej uczestnicy tych
                > wydarzen twierdza ze to wina sedziego - czyli ruchawka ze strony trybun byla.

Nic co by uzasadnialo takie zachowanie ochrony. Chyba nie sadzisz ze kobieta w ciazy byla w centrum spiecia na linii kibice-sedzia a przyjela na siebie miotacz gazu jako generalnie pierwsza.

Zreszta nie moja rola przekonywac tutaj kogokolwiek, dla was obraz kibicowski moze spokojnie opierac sie na opisac z GW
    • Gość: MK Re: Z nożem na sędziego i ochronę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 10:06
      Kibice Hutnika nie po raz pierwszy dali "popis". Mimo, że nie jestem jakos
      wyczulony na punkcie rasizmu, to podczas jesienego meczu z Górnikiem Wieliczka
      bezsustannie obrazali Daniela Oneykachiego...
    • Gość: HWwD Z nożem na sędziego i ochronę IP: *.crowley.pl 02.07.07, 10:13
      No cóż jak sie nic nie robi w sprawie chuligaństwa na stadionach to trudno z nim
      walczyć , tylko się gada i gada a od tego gadania nic nie wynika.
    • Gość: Wojtek_W-wa A czego się spodziewać po krakówku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 10:23
      A czegóż to można się spodziewać po zakompleksionych krakowiakach?
    • Gość: R22 Z nożem na sędziego i ochronę IP: *.mofnet.gov.pl 02.07.07, 10:28
      No to się gumiory popisały !
      Przestaną w końcu pieprzyć, że są jedyną ekipą w Krakowie, która nie
      używa "gadżetów".
      Pajace !
      • Gość: nh Do budy psie! IP: *.77.classcom.pl 02.07.07, 10:36
        Jeżeli źródłem wiedzy jest dla ciebie GW - zwlaszcza w zakresie tego niby noża -
        to powodzenia... Acha, rozumiem, że każde info nt. twojego zasranego,
        ubeckiego klubu we Wyborczej to prawda?
        • Gość: R22 Zamknij gumowy pysk IP: *.mofnet.gov.pl 02.07.07, 11:06
          Ciekaw jestem czy byłbyś takim kozakiem i powiedziałbyś mi to prosto w oczy
          gó..arzu zasrany !
          Teksty o zomowskim klubie to masz zapewne zasłyszane od "ostatnio modnych
          kibiców w paski" co nie ?!
          Dla mnie jesteś zwykłym tchórzliwym gnojkiem !
          • Gość: gość Re: Zamknij gumowy pysk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 12:29
            patrząc na domenę z której piszesz, wiem jedno, płacenie podatków w tym kraju to
            wywalanie pieniędzy w błoto, ciekawe czy twoi szefowie wiedzą, że zatrudniają
            bandytę, a może należysz do MW?

Na pohybel z bandytami!!!
          • Gość: nh Hau, hau! IP: *.77.classcom.pl 02.07.07, 16:16
            Kto by się zesrał na czyj widok, to sprawa dyskusyjna...
            A o twoim zomowskim klubie śpiewałem już w latach osiemdziesiątych, gdy wisła
            spadła do drugiej ligi i grała tam właśnie derby z Hutnikiem. W Hucie żydków
            można było wtedy policzyć na palcach maksymalnie dwóch rąk.
        • Gość: lech poznan Re: Do budy psie! IP: 149.254.192.* 02.07.07, 12:26
          jestes pionkiem koles. jesli nie podoba ci sie GW to po ch** gadasz na jej
          forum. lech poznan i crakowia!! pasy zgloscie sie tu!!
    • Gość: Kaczy kuper Z nożem na sędziego i ochronę IP: *.aster.pl 02.07.07, 12:35
      Co się czepiacie pokolenia JP2,pacany?
    • Gość: ScMx Oko za oko.. IP: *.proxy.aol.com 02.07.07, 12:37
      i niech sobie usypią kopiec JP2. Po katolicku...
    • Gość: kotek Z nożem na sędziego i ochronę IP: *.chello.pl 02.07.07, 13:03
      Kraków - kulturalna stolica Polski...
      • gabriel Re: Z nożem na sędziego i ochronę 02.07.07, 13:26
        nareszcie któryś z redaktorów odważył się nazwać zjawisko po imieniu. To raz.
        Dwa to niech usprawiedliwiacze nie będą śmieszni. Nie ma absolutnie żadnego
        powodu dla którego można wywołać zamieszki na trybunach czy zaczynać bójkę.
        Normalnie nie wierzę też w to że to ochrona ni z tego ni z owego zaczęła tak
        sobie gazować kibiców.
        Gdybyście nie wywołali zamieszek, może dziś zamiast tego artykułu o bandytach
        można byłoby przeczytać tekst o tym jak - jak twierdzą tutaj niektórzy - sędzia
        przekręcił mecz. I kto wie czy wrocławska prokuratura nie zainteresowałaby się
        także i tym wątkiem. Ale rzadko używacie mózgów, a częściej pięści.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka