Dodaj do ulubionych

Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce ...

• Gość: Fasy Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:32
      "Nie wiem czy Bartosz Białkowski nie popełnił błędu" (przy bramce na 5:1)
      • Gość: kibic Re: Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsc IP: *.tktelekom.pl 04.07.07, 00:34
        Jakie błędy?Oni żadnego błędu nie popełnili,błędy popełnia się wtedy jak się coś
        robi ,czyli gra.A oni grają?
    • Gość: rako tak to jest... IP: *.chello.pl 04.07.07, 00:32
      jesli zamiast trenowac wytrzymalosc po sezonie jedzie sie na pseudo turniej do
      jordanii... grosicki wiedzial co robi:D
    • ha-jo polacy w turnieju odali juz 3 celne strzaly! 04.07.07, 00:33
      • Gość: bart Re: polacy w turnieju odali juz 3 celne strzaly! IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.07.07, 00:35
        Eh chyba widac, ze zagranie 2 meczow na pelnych obrotach to dla Polakow za duzo :/ Nie ta wytrzymalosc, ale olac ide ogladac Copa america ;]
    • mielcz Aktualnie... 04.07.07, 00:34
      Amerykanie nas uczą grać w nogę.Ładnie,ładnie co to sie porobiło.Może my sie za
      baseball lepiej weżmy ;)
    • Gość: magda przestańcie z tą Brazylią IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.07, 00:35
      nie byliśmy znacząco lepsi. to Brazylijczycy mieli problem z celowaniem. i byli,
      szczerze mówiąc, kiepscy. Brazylia, Brazylia, ludzie, flaga gola nie strzela!!!
    • Gość: Piotrek Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 04.07.07, 00:36
      Żałosne, niestety w głowach się poprzewracało. Wyszło szydło z worka! W Polsce
      nie ma żadnego szkolenia, w tym kraju wszystko umie się tylko zwalić! Pierwsza
      porażka z Amerykanami na MŚ. Już nawet jankesi nas walą. Ale nisko upadliśy.
      Wstyd.
    • morfeusz_1 Re: Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsc 04.07.07, 00:36
      Trudno,trzeba wierzyć w tą drużynę,trzeba jej kibicować do końca bez względu na
      dzisiejszy wynik
      Łatwo zapomnieć ile zdrowia kosztował ich mecz z Brazylią,ja wierzę i trzymam z
      drużyną.

pzdr
    • Gość: tomeq1987 Re: Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsc IP: *.toya.net.pl 04.07.07, 00:37
      No nie da się ukryć że się chłopakom mecz nie ułożył... żeby wygrać musieliby
      strzelić bramkę w 90+ minucie, tak aby pod@*&$(wieni amerykanie nie zdążyli już
      nam nic władować :D Cóż jest to niestety najlepszy dowód na to że z brazylia
      przegrała z nami tylko i wyłącznie przez przypadek.
      • lipniak Tym lepiej dla promocji soccera w USA 04.07.07, 00:39
        Wygrali z pogromcami Brazylii, prezent na 4 lipca
    • krysks04 Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. 04.07.07, 00:38
      ludzie! po pierwsze nie było słupka!! to był przestrzał w reklamy!!nie
      słuchajcie komentarzów w tvp2 bo klient tam twierdził do pierwszej połowy że
      zizzu strzelił 2 gole a był to adu.Nawet nie przeprosił za pomyłke!! jest lipa.w
      tej chwili 5:1 i źle mi jest.A tak się cieszyłem z pierwszego gola.... :((
      • Gość: bum straszny Zlom! IP: *.versanet.de 04.07.07, 01:02
        chyba tylko murowac potrafia. z taka gra gdzie nie widac nie tylko zespolu a
        nawet nie widac 2 graczy ktorzy by sobie podawali daleko sie nie zajdzie. czasem
        bylo 5 nie krytych polakow i mimo to nie sa w stanie celnie podac????!!!! to
        smieszne. niech zarabiaja jurki na cyprze. kazdy mysli o sobie. zenada. ale
        ciesze sie ze tak wysoko przerabali z usa bo jest szansa na nauke na przyszlosc.
        jezeli polska wygra z korea to cofne swoje slowa. latwo nie bedzie. bedzie
        bardzo bardzo ciezko.
    • Gość: wkwiony Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. IP: *.tktelekom.pl 04.07.07, 00:38
      To ja mac jego czekałem do pózna by taki mecz ogladać?To wole juz Maciarewicza
      na tvn 24 pooglądać.
    • Gość: Korea No nie wiem czy Polska da rady Koreanczykom IP: 131.111.224.* 04.07.07, 00:38
      Polska walczy o pierwsze miejsce czy moze o trzecie?
      Z Koreanczykami nie bedzie latwiej (jezeli ogladaliscie ich pierwszy mecz).
      Pewnie bedzie 3:0 albo wiecej dla Korei.
    • Gość: owować Re: Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsc IP: *.chello.pl 04.07.07, 00:39
      uwaga, nie kupujcie jutro gazet. w każdej i tak będzie o 'kuble zimnej wody'
      • Gość: zenon Braki techniczne i mentalne naszych pilkarzy IP: *.e-wro.net.pl 04.07.07, 00:45
        + swietne przygotowanie fizyczne Amerykanow (przy kiepsko poruszajacych sie po
        boisku Polakach) daje taki kompromitujacy wynik.

Zatem ta druzyna powiela bledy seniorow. A kazdym rokiem ci pilkarze beda coraz
        bardziej pilkarsko odstawac od ich rowiesnikow z innych krajow. Przelomu nie
        widac. Ale kibicowac trzeba do konca. W koncu siatkarze po latach pokazali, ze
        jednak mozna. A nasza publicznosc wykazala przez te lata wprost niewiarygodna
        wyrozumialosc i wiare w zespol. Przyszedl dobry trener, zrobil porzadek z
        imprezami i niesportowym trybem zycia i wyniki sa.
    • ha-jo szanse na awans i tak maja 04.07.07, 00:40

tylko trzeba dowalic zoltym. no i tak jest lepiej od seniorow.
    • Gość: post Serwilizm bezwstydny, pachoły liczą na wizy,czy co IP: 209.183.20.* 04.07.07, 00:40
      za nadstawienie tylka Wielkiemu Bratu, jak najemnicy w Irakoriko?
      • Gość: matizz Re: Serwilizm bezwstydny, pachoły liczą na wizy,c IP: *.chello.pl 04.07.07, 00:42
        Dobra skończmy to kibicujmy naszym do końca niech chociaż strzelą jeszcze
        jednego!
        • Gość: matizz Re: Serwilizm bezwstydny, pachoły liczą na wizy,c IP: *.chello.pl 04.07.07, 00:43
          6-1 :(
        • Gość: Aidi Re: Serwilizm bezwstydny, pachoły liczą na wizy,c IP: *.aster.pl 04.07.07, 00:46
          Rodzinka poszła już spać, a ja do końca kibicuję... chociaż mnie załamują.
          Coraz bardziej
    • mielcz Zna ktoś numer... 04.07.07, 00:43
    • mielcz Zna ktoś numer... 04.07.07, 00:43
      ...panów "Czubaków" ?:D SMS bym im chętnie wysłał.Z góry dzx :)
      • Gość: K Niech oni już nie grają z Koreą, please! IP: *.aster.pl 04.07.07, 01:07
        Ten mecz z USA to kompromitacja totalna. Niestety, okazało się, że wygrana z
        Brazylią to jedynie zwykły fart i kiepska postawa canarinhos. Mam nadzieję, że
        żaden z tych polskich gó..arzy nie trafi do "dorosłej" reprezentacji. Tak
        upokarzającego, tragicznego meczu nie widziałem od wielu, wielu lat.Jeśli tak
        ma wyglądać przyszłość polskiego footballu, to chyba lepiej kibicować choćby
        Uzbekistanowi czy Gwatemali.
    • ha-jo dobra, to kiedy liga swiatowa w spodku? 04.07.07, 00:48
      bo pilki mi chyba na razie wystarczy....
    • Gość: tomektom Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. IP: 80.149.20.* 04.07.07, 00:48
      Ale kicha 6:1 niestety to ze przegramy wiedzialem juz przed meczem ale ze az tak ...
    • Gość: tygol Re: Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsc IP: *.chello.pl 04.07.07, 00:49
      Może to i lepiej. Wszystkiego trzeba w życiu doświadczyć i heroicznej walki
      okraszonej sukcesem i smaku wstydu i kompromitacji :) Miejmy nadzieje, że
      postanowią się zemścić i wygrają z Koreą ;)
    • Gość: Jaro Oni nic nie potrafią. Tylko wybijać na aut IP: *.spray.net.pl 04.07.07, 00:49
      drewniaki
    • Gość: hańba Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:50
      jesteście hańba dla Polski, dlatego... macie spore szanse by za parę lat grać w
      dorosłej reprezentacji
      • Gość: lol No to mamy hat trick :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:51
      • Gość: lol No to mamy hat trick :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:52
        Freddy Adu how do you do! Freddy ADU!:)

No i co Panie Ferguson? Teraz będzie Pan sobie w brodę pluł :).
    • Gość: Olka Sądząc po wyniku IP: *.dsl.bell.ca 04.07.07, 00:52
      graliśmy w hokeja...
      • Gość: taki ktos a jak sie biją o smierdzącą koszulke adu IP: *.korbank.pl 04.07.07, 00:53
        na allegro pojdzie, zawsze to cos ;-(
        • Gość: Chris Lepiej przegrac z USA niz z Brazylia czy Korea! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 04.07.07, 00:58
          Jakos mniej boli. A prawdziwa Polonia cieszy sie rowniez dlatego ze jej
          przedstawiciel zdobyl dwie bramki.
    • Gość: Piotrek Przecież nic się nie stało! IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 04.07.07, 00:53
      Porażki się zdarzają nawet z San Marino. Co za z..y kraj! Przykro mi Polsko
      że muszę tak na Ciebie pisać, tracę w ciebie wiarę, twój lud jest beznadziejny:(
      • Gość: lol Re: Przecież nic się nie stało! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:56
        Jak to nic się nie stało?

Tak samo jak repra seniorów zawaliła ME meczem z Armenią tak repra U-20 zawaliła
        meczem z USA :).

Ale ofc nic się nie stało. Biedni naiwniacy :)
      • Gość: Kas Re: Przecież nic się nie stało! IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.07.07, 00:57
        To my teraz jesteśmy San Marino, normalne kraje nam dokopywać tak będą teraz, a
        pomyśl co będzie za 5 lat. Nic tylko OLE OLE OLE patałachy, WON!
    • Gość: gośćniec Uczcijmy to minutą ciszy.. IP: 82.160.135.* 04.07.07, 00:55
      Po prostu brak mi słow
      • Gość: Aidi Re: Uczcijmy to minutą ciszy.. IP: *.aster.pl 04.07.07, 00:56
        Mi też aż słów zabrakło. Aż się płakać chce.
    • Gość: Rex No i w dupsko. Wyglada na to ze z Korea tez. IP: *.cust.tele2.se 04.07.07, 00:57
      A to dlatego, ze Koreanczycy tez duzo biegaja, a nasi nie maja sily.
      Zabiegaja nas. I w dupsko.
      Marnie to wyglada, bo oprocz dobrej obrony ktora mielismy z Brazylia nie mamy
      nic. A moze i obrony tez nie bylo tylko Brazylijczycy za wolno grali i nie
      chcialo im sie biegac ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka