Gość: Fasy Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:32 "Nie wiem czy Bartosz Białkowski nie popełnił błędu" (przy bramce na 5:1) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsc IP: *.tktelekom.pl 04.07.07, 00:34 Jakie błędy?Oni żadnego błędu nie popełnili,błędy popełnia się wtedy jak się coś robi ,czyli gra.A oni grają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rako tak to jest... IP: *.chello.pl 04.07.07, 00:32 jesli zamiast trenowac wytrzymalosc po sezonie jedzie sie na pseudo turniej do jordanii... grosicki wiedzial co robi:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: polacy w turnieju odali juz 3 celne strzaly! IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.07.07, 00:35 Eh chyba widac, ze zagranie 2 meczow na pelnych obrotach to dla Polakow za duzo :/ Nie ta wytrzymalosc, ale olac ide ogladac Copa america ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mielcz Aktualnie... 04.07.07, 00:34 Amerykanie nas uczą grać w nogę.Ładnie,ładnie co to sie porobiło.Może my sie za baseball lepiej weżmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda przestańcie z tą Brazylią IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.07, 00:35 nie byliśmy znacząco lepsi. to Brazylijczycy mieli problem z celowaniem. i byli, szczerze mówiąc, kiepscy. Brazylia, Brazylia, ludzie, flaga gola nie strzela!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 04.07.07, 00:36 Żałosne, niestety w głowach się poprzewracało. Wyszło szydło z worka! W Polsce nie ma żadnego szkolenia, w tym kraju wszystko umie się tylko zwalić! Pierwsza porażka z Amerykanami na MŚ. Już nawet jankesi nas walą. Ale nisko upadliśy. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsc 04.07.07, 00:36 Trudno,trzeba wierzyć w tą drużynę,trzeba jej kibicować do końca bez względu na dzisiejszy wynik Łatwo zapomnieć ile zdrowia kosztował ich mecz z Brazylią,ja wierzę i trzymam z drużyną. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeq1987 Re: Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsc IP: *.toya.net.pl 04.07.07, 00:37 No nie da się ukryć że się chłopakom mecz nie ułożył... żeby wygrać musieliby strzelić bramkę w 90+ minucie, tak aby pod@*&$(wieni amerykanie nie zdążyli już nam nic władować :D Cóż jest to niestety najlepszy dowód na to że z brazylia przegrała z nami tylko i wyłącznie przez przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
lipniak Tym lepiej dla promocji soccera w USA 04.07.07, 00:39 Wygrali z pogromcami Brazylii, prezent na 4 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
krysks04 Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. 04.07.07, 00:38 ludzie! po pierwsze nie było słupka!! to był przestrzał w reklamy!!nie słuchajcie komentarzów w tvp2 bo klient tam twierdził do pierwszej połowy że zizzu strzelił 2 gole a był to adu.Nawet nie przeprosił za pomyłke!! jest lipa.w tej chwili 5:1 i źle mi jest.A tak się cieszyłem z pierwszego gola.... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum straszny Zlom! IP: *.versanet.de 04.07.07, 01:02 chyba tylko murowac potrafia. z taka gra gdzie nie widac nie tylko zespolu a nawet nie widac 2 graczy ktorzy by sobie podawali daleko sie nie zajdzie. czasem bylo 5 nie krytych polakow i mimo to nie sa w stanie celnie podac????!!!! to smieszne. niech zarabiaja jurki na cyprze. kazdy mysli o sobie. zenada. ale ciesze sie ze tak wysoko przerabali z usa bo jest szansa na nauke na przyszlosc. jezeli polska wygra z korea to cofne swoje slowa. latwo nie bedzie. bedzie bardzo bardzo ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkwiony Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. IP: *.tktelekom.pl 04.07.07, 00:38 To ja mac jego czekałem do pózna by taki mecz ogladać?To wole juz Maciarewicza na tvn 24 pooglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korea No nie wiem czy Polska da rady Koreanczykom IP: 131.111.224.* 04.07.07, 00:38 Polska walczy o pierwsze miejsce czy moze o trzecie? Z Koreanczykami nie bedzie latwiej (jezeli ogladaliscie ich pierwszy mecz). Pewnie bedzie 3:0 albo wiecej dla Korei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owować Re: Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsc IP: *.chello.pl 04.07.07, 00:39 uwaga, nie kupujcie jutro gazet. w każdej i tak będzie o 'kuble zimnej wody' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Braki techniczne i mentalne naszych pilkarzy IP: *.e-wro.net.pl 04.07.07, 00:45 + swietne przygotowanie fizyczne Amerykanow (przy kiepsko poruszajacych sie po boisku Polakach) daje taki kompromitujacy wynik. Zatem ta druzyna powiela bledy seniorow. A kazdym rokiem ci pilkarze beda coraz bardziej pilkarsko odstawac od ich rowiesnikow z innych krajow. Przelomu nie widac. Ale kibicowac trzeba do konca. W koncu siatkarze po latach pokazali, ze jednak mozna. A nasza publicznosc wykazala przez te lata wprost niewiarygodna wyrozumialosc i wiare w zespol. Przyszedl dobry trener, zrobil porzadek z imprezami i niesportowym trybem zycia i wyniki sa. Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo szanse na awans i tak maja 04.07.07, 00:40 tylko trzeba dowalic zoltym. no i tak jest lepiej od seniorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: post Serwilizm bezwstydny, pachoły liczą na wizy,czy co IP: 209.183.20.* 04.07.07, 00:40 za nadstawienie tylka Wielkiemu Bratu, jak najemnicy w Irakoriko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matizz Re: Serwilizm bezwstydny, pachoły liczą na wizy,c IP: *.chello.pl 04.07.07, 00:42 Dobra skończmy to kibicujmy naszym do końca niech chociaż strzelą jeszcze jednego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matizz Re: Serwilizm bezwstydny, pachoły liczą na wizy,c IP: *.chello.pl 04.07.07, 00:43 6-1 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aidi Re: Serwilizm bezwstydny, pachoły liczą na wizy,c IP: *.aster.pl 04.07.07, 00:46 Rodzinka poszła już spać, a ja do końca kibicuję... chociaż mnie załamują. Coraz bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
mielcz Zna ktoś numer... 04.07.07, 00:43 ...panów "Czubaków" ?:D SMS bym im chętnie wysłał.Z góry dzx :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Niech oni już nie grają z Koreą, please! IP: *.aster.pl 04.07.07, 01:07 Ten mecz z USA to kompromitacja totalna. Niestety, okazało się, że wygrana z Brazylią to jedynie zwykły fart i kiepska postawa canarinhos. Mam nadzieję, że żaden z tych polskich gó..arzy nie trafi do "dorosłej" reprezentacji. Tak upokarzającego, tragicznego meczu nie widziałem od wielu, wielu lat.Jeśli tak ma wyglądać przyszłość polskiego footballu, to chyba lepiej kibicować choćby Uzbekistanowi czy Gwatemali. Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo dobra, to kiedy liga swiatowa w spodku? 04.07.07, 00:48 bo pilki mi chyba na razie wystarczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomektom Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. IP: 80.149.20.* 04.07.07, 00:48 Ale kicha 6:1 niestety to ze przegramy wiedzialem juz przed meczem ale ze az tak ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygol Re: Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsc IP: *.chello.pl 04.07.07, 00:49 Może to i lepiej. Wszystkiego trzeba w życiu doświadczyć i heroicznej walki okraszonej sukcesem i smaku wstydu i kompromitacji :) Miejmy nadzieje, że postanowią się zemścić i wygrają z Koreą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Oni nic nie potrafią. Tylko wybijać na aut IP: *.spray.net.pl 04.07.07, 00:49 drewniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hańba Mundial U-20: Polska walczy o pierwsze miejsce .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:50 jesteście hańba dla Polski, dlatego... macie spore szanse by za parę lat grać w dorosłej reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol No to mamy hat trick :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:52 Freddy Adu how do you do! Freddy ADU!:) No i co Panie Ferguson? Teraz będzie Pan sobie w brodę pluł :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Sądząc po wyniku IP: *.dsl.bell.ca 04.07.07, 00:52 graliśmy w hokeja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki ktos a jak sie biją o smierdzącą koszulke adu IP: *.korbank.pl 04.07.07, 00:53 na allegro pojdzie, zawsze to cos ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Lepiej przegrac z USA niz z Brazylia czy Korea! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 04.07.07, 00:58 Jakos mniej boli. A prawdziwa Polonia cieszy sie rowniez dlatego ze jej przedstawiciel zdobyl dwie bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Przecież nic się nie stało! IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 04.07.07, 00:53 Porażki się zdarzają nawet z San Marino. Co za z..y kraj! Przykro mi Polsko że muszę tak na Ciebie pisać, tracę w ciebie wiarę, twój lud jest beznadziejny:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Przecież nic się nie stało! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:56 Jak to nic się nie stało? Tak samo jak repra seniorów zawaliła ME meczem z Armenią tak repra U-20 zawaliła meczem z USA :). Ale ofc nic się nie stało. Biedni naiwniacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Re: Przecież nic się nie stało! IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.07.07, 00:57 To my teraz jesteśmy San Marino, normalne kraje nam dokopywać tak będą teraz, a pomyśl co będzie za 5 lat. Nic tylko OLE OLE OLE patałachy, WON! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćniec Uczcijmy to minutą ciszy.. IP: 82.160.135.* 04.07.07, 00:55 Po prostu brak mi słow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aidi Re: Uczcijmy to minutą ciszy.. IP: *.aster.pl 04.07.07, 00:56 Mi też aż słów zabrakło. Aż się płakać chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex No i w dupsko. Wyglada na to ze z Korea tez. IP: *.cust.tele2.se 04.07.07, 00:57 A to dlatego, ze Koreanczycy tez duzo biegaja, a nasi nie maja sily. Zabiegaja nas. I w dupsko. Marnie to wyglada, bo oprocz dobrej obrony ktora mielismy z Brazylia nie mamy nic. A moze i obrony tez nie bylo tylko Brazylijczycy za wolno grali i nie chcialo im sie biegac ? Odpowiedz Link Zgłoś