Dodaj do ulubionych

Marek Citko, piłkarz jakich mało

IP: *.hb6.pl 10.07.07, 10:47
Dziękujemy pięknie za grę Panie Marku.
Pan jest prawdziwym Gościem, a piłkarzem był Pan nieprzeciętnym!
Jaga na zawsze z Panem!
Powodzenie w dalszej drodze życiowej - może jakaś szkółka piłkarska dla
młodzieży na wzór Romana Koseckiego???
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: 3r2 Marek Citko, piłkarz jakich mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:51
      Citko był najbardziej utalentowanym piłkarzem w Polsce od czasów Bońka
      • Gość: :O) Wszystkiego najlepszego Marek!!! IP: 81.144.219.* 10.07.07, 11:10
        :O)
        • Gość: A Najlepszego w zyciu "bez pilki"... IP: *.cefarm.kielce.pl 10.07.07, 14:34
          Sadze, ze jestem jedna z wielu osob, ktore wlasnie ze wzgledu na osobe Marka
          kibicowaly Widzewowi...i nie chodzi tu o bycie "kibicem sukcesu" tylko o to,ze
          kazdy kto kocha pilke z przyjemnoscia patrzyl na Jego gre...Wiec jak tu zle
          zyczyc klubowi w ktorym gra TAKI pilkarz...
          Oczywiscie kontuzja...oczywiscie my wszyscy zalujemy...ale On z wlasciwa sobie
          pokora opowiada o szczesciu z Agnieszka...
          Za emocje z Ligi Mistrzow i z Wembley - dziekuje z calego serca...chyba to
          Wembley mam gdzies jeszcze na kasecie :))))
          Powodzenia i ...samego dobrego...
    • Gość: cvb Marek Citko, piłkarz jakich mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:53
      Szkoda, że Citko nie chciał zagrać ponownie w Jagiellonii...
    • jaguar666 Marek Citko, piłkarz jakich mało 10.07.07, 10:59
      Jak dobrze pamiętam, to odpowiedzialny za kontuzję Marka był Piotr Gruszka z
      Górnika Zabrze
      javascript:displayWindow('kariera.php?id=587', 660, 400)
    • Gość: ponad Marek Citko, piłkarz jakich mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:02
      panowie, chłopak jest poukładany, w życiu niczego na siłę nie robi, ja
      osobiście dziękuje mu za to co dla Polskiej piłki zrobił, dobrze że nie trzeba
      go będzie przywracać do społeczeństwa jak wielu innych piłkarzy, którzy mieli
      kasę, balowali, rodziny porozbijali a teraz siedzą na schodach z małolatami i
      spożywają co tylko się trafi...
    • Gość: MvO Marek Citko, piłkarz jakich mało IP: 82.177.111.* 10.07.07, 11:04
      Mega szacun dla Pana Marka!!!
      Nigdy żadnego piłkarza nie darzyłem taką sympatią, tym bardziej szkoda
      kontuzji :-(
    • Gość: Chinaski Serię zwierzeń zapoczątkował Paul Merson IP: *.chello.pl 10.07.07, 11:10
      Oprócz alkoholu i hazardu były zdaje się jeszcze środki odurzające, acz głowy tu
      nie dam.
    • Gość: Zigi Rozalski Marek Citko, piłkarz jakich mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:24
      Dzieki Marek za wszystko co zrobiles dla Widzewka
    • Gość: drow Mam tą koszulkę IP: 91.189.4.* 10.07.07, 11:33
      Najpiękniejsze barwy Widzewa...z 6 na plecach :)
      • Gość: kielich Re: Mam tą koszulkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:59
        haha i z bakomą na piersi
    • Gość: yuu Marek Citko, piłkarz jakich mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:37
      Brutal Piotr Gruszka, który sfaulował Citkę gra teraz w Górniku Wieliczka:
      www.90minut.pl/kariera.php?id=587
      • Gość: X Re: Marek Citko, piłkarz jakich mało IP: *.chello.pl 10.07.07, 12:32
        I co z tego? Pojedziesz do Wieliczki i kopniesz go w łydkę?
        • Gość: yuu Re: Marek Citko, piłkarz jakich mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 09:11
          Gość portalu: X napisał(a):

> I co z tego? Pojedziesz do Wieliczki i kopniesz go w łydkę?

Czyżby X to brutal Piotr Gruszka?

Piotr Gruszka kiedyś I ligowy Górnik Zabrze, dziś IV ligowy Górnik Wieliczka -
          piękna kariera...
    • Gość: Dumny Widzewiak Marek Citko, piłkarz jakich mało IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 11:43
      Cała Łódź dziękuje Ci Marku za wszystko. Widzewiacy nigdy nie zapomną tego co dla nas zrobiłeś. Na stałe zapisałeś się wielkimi literami w naszych sercach. Brawo MAREK !
    • Gość: Daniel /Legia Pozdrowienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:00
      Dziekuje za gre i za emocje.

Talent! Ogromny Talent.

Mam nadzieje ze Marek zostanie przy pilce.
      • Gość: jarek Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:04
        Coś słaba ta kariera .
        Dlaczego ludzie modlą się zawsze nie do tego Boga co trzeba .
        • Gość: Daniel /Legia Re: Pozdrowienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:07
          Kariera slaba , ale takie ryzyko nosi ze soba zawod pilkarza.

Wystarczy jedna kontuzja i po karierze ...

Przypadki mozna mnozyc w kazdej lidze. Najgorsze jest to ze w Polskiej lidze
          sami niszczymi pilkarskie talenty.
      • Gość: Daniel /Legia Re: Pozdrowienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:04
        Apropo, mala analogia - Cezary Kucharski.

Tez wielki talent , tez kontuzja ...

Polskie warunki kur....a, Polska pilka ...
        • Gość: weqrth Re: Pozdrowienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:33
          Gość portalu: Daniel /Legia napisał(a):

> Apropo, mala analogia - Cezary Kucharski.
          >
          > Tez wielki talent , tez kontuzja ...

Mariusz Piekarski także...
    • superbatpl Marek Citko, piłkarz jakich mało 10.07.07, 13:26
      DZIEKI MAREK!!!
      POWODZENIA
    • Gość: Marek Sydney Marek Citko, taki piłkarz rodzi sie raz na 100 IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.07.07, 13:32
      lat ( przynajmniej w Polsce)
      mysle ze gdyby nie te dziwne zawirowania, moglby byc wielki jak Zidane czy
      Beckham
      mnie tam zal ze tak to sie skonczylo...
      • Gość: Jacek Re: Marek Citko, taki piłkarz rodzi sie raz na 1 IP: *.dolsat.pl 10.07.07, 18:00
        Niesamowity piłkarz, szkoda tylko że jego kariera nie rozwinęła się. Moim
        zdaniem od wielu wielu lat największy talent polskiej piłki. Po kontuzji Marka
        liczyłem że wróci do dawnej formy, ale niestety nie udało się. Dzięki Marku za
        te emocje które dostarczyły mi mecze z twoim udziałem.
    • Gość: RAN Dziękujemy Ci Panie Marku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:04
      Mam tego pecha (czy może szczęście) że urodziłem się za późno (1980) na te
      największe sukcesy naszej reprezentacji i klubów, ale dorastałem jeszcze w
      atmosferze sukcesu i wielkich oczekiwań co do naszych piłkarzy. Niestety od
      kiedy skończyłem przedszkole w zasadzie zawsze przegrywali "mecz ostatniej
      szansy" i aż do 2002 roku mogłem się cieszyć tylko ze "zwycięskich remisów". A
      kiedy pojawił się Marek Citko, to po prostu wyglądało na to że mamy nowego
      Bońka, piłkarza który grał tak fantastycznie a do tego wzbudzał "pozaboiskową"
      sympatię. Jestem zagorzałym kibicem Lecha, a przez Citkę przez jakiś czas
      naturalnym dla mnie było że kibicuję też Widzewowi. Był jak plaster miodu na
      zbolałą ranę młodego kibica, który może tylko się wzruszać że w 1973 roku
      wyeliminowaliśmy Anglię... Za to wszystko bardzo dziękuję, pozdrawiam i życzę
      wszystkiego najlepszego w życiu!!!
      PS. Ja też nie zamienił bym Żony którą kocham , na karierę piłkarską...
      • Gość: danny Marek Citko dzieki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:15
        Citko zawsze był dla mnie ucielesniona mozliwoscia zrobienia nietuzinkowej
        akcji, dobrego zagrania, strzelenia pieknego gola.. Do tego chlopak
        uduchowiony, sympatyczny, rowniacha... Dzieki niemu zaczalem kibicowac
        Widzewowi. Dziekujemy za wspolne emocje i wzruszenia!
    • Gość: Cracoviaczek Marek Citko, piłkarz jakich mało IP: *.fema.krakow.pl 10.07.07, 14:29
      Pasiacy dziekuja Ci Mareczku, za wszystko co zrobiles dla polskiej pilki.
      Nie ilosc a jakosc!!!
    • Gość: chudy Marek Citko, piłkarz jakich mało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:32
      szacunek Panie Marku
    • Gość: Kibic Cracovii Marek Citko, piłkarz jakich mało IP: 80.70.34.* 10.07.07, 14:36
      Szacunek i podziękowania za wszystkie piękne chwile.
      Wszystkiego Najlepszego Panie Marku
    • robertoleonardsson Marek Citko, piłkarz jakich mało 10.07.07, 14:48
      Taaa, tyle wspomnień sprzed 10-11 lat. Gola z Anglią nie widziałem, ale
      słyszałem przez telefon, spod Domu Kultury w Dąbrowie Górniczej, ale potem Ligę
      Mistrzów bez wyjątku - w Sosnowcu w akademiku nr 4, w telewizorni zbierała się
      silna ekipa i jej liderzy z Łodzi, na WT studiowali. Co to były za widowiska, i
      w tv i sali!!!
      Żeby nie było, rok wcześniej rzetelnie dopingowaliśmy Legię, tylko w DS nr 1
      (ale było jak jabol po golu się wylał!!!).
      Może ktoś z nich to czyta?
      Panie Marku, dzięki za te emocje i radość kibica. Jest Pan człowiekiem
      pierwszej klasy.
    • Gość: Akropol podziękowania od Widzewa Łódź IP: *.grs-k0.g1.pl 10.07.07, 15:03
      Panie Marku dziekujemy za lata spędzone nw Widzewie przeszedł Pan do naszej
      najlepszej historii.Gratulacje i pozdrawiam
    • Gość: Gekon Dzięki, Marku! IP: *.telkonet.pl 10.07.07, 15:18
      • Gość: Radek8 Bo Citko to równy gość IP: *.e-wro.net.pl 10.07.07, 16:21
        Inni przez 15 lat próbują podbić serca kibiców, Citko potrzebował 2-3 lat.
        Naprawdę, Marek Citko to był gość.
    • Gość: arrowhead Re: Marek Citko, piłkarz jakich mało IP: *.torun.mm.pl 10.07.07, 18:16
      Czy nie uważacie, że charakterem podobny jest/był do Adama Małysza? Takich ludzi po prostu się lubi.
    • Gość: widzewiak Marek Citko, piłkarz jakich mało IP: *.icpnet.pl 10.07.07, 23:11
      byłem pod zegarem na meczu z Atletico w LM - kiedy Marek wpakował bramkę,
      przeżyłem jedną z najpiękniejszych i najbardziej ekstatycznych chwil w moim
      życiu - cudem
      pozdrowienia od widzewiaka w poznaniu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka