Dodaj do ulubionych

Zaplanuj weekend ze "Z czuba"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 20:26
A Finał Drużynowego Pucharu Świata na żużlu to co?!?!?!? Wiem, wiem... Po co
zajmowac się sportem , który cieszy się największą frekwencją z wszystkich
dycyplin sportowych w Polsce... Bezpośrednią transmisję z zawodów
przeprowadzi C+ (sobota, godz. 19.00). Reprezentacja Polski jedzie po
złoto!!! No, ale lepiej promowac nudną jak flaki z olejem Formułę 1...
pozdrawiam:)
Wierny Fan "z czuba":)
Obserwuj wątek
    • Gość: MoszeUsz Zaplanuj weekend ze "Z czuba" IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.07.07, 20:33
      Widać jak się nie znacie na F1. To nie jest żadne GP Niemiec tylko GP Europy (GP
      Niemiec w tym roku nie jest rozgrywane, wróci za rok, a GP EUROPY będzie wtedy w
      Walencji). Następnie to jest wyścig domowy bardziej dla Ralfa Schumachera, który
      urodził się niedaleko i Toyoty która ma niedaleko siedzibę, niż dla BMW które
      główną siedzibę ma w Szwajcarii. Poczytajcie lepiej jakieś fora o F1(tylko nie
      te z Kubicomaniakami), polecam swiatf1.pl/forum/ to się czegoś dowiecie
      przed relacją.
      • jaguar666 BMW w Szwajcarii? Nie do końca 20.07.07, 21:55
        Narodowość: Niemcy
        Obecne siedziby zespołu: Hinwil (Szwajcaria) / Monachium (Niemcy)

Ekipa ta jest zarejestrowana jako zespół niemiecki i taki hymn będą grać przy
        ewentualnym zwycięstwie, ale główną siedzibę cały czas mają w Szwajcarii, chyba
        dla większego spokoju. Co ciekawe, kojarzony z Austrią Red Bull Racing cały czas
        jest zarejestrowany jako brytyjski zespół, mimo że rok temu mówiło się o jego
        przeniesienie do "domu".
        • Gość: MoszeUsz Re: BMW w Szwajcarii? Nie do końca IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.07.07, 23:19
          Team Petera Saubera miał siedzibę w Hinwil w Szwajcarii, a odkąd został kupiony
          przez BMW dalej ma tam siedzibę, oraz ma drugą w Niemczech przy dziale sportu
          BMW. F1 jest sportem międzynarodowym. Np Toyota Japoński team ma siedzibę w
          Niemczech blisko Nurgburgringu, ale oczywiście ewentualny hymn byłby japoński.
    • Gość: Vivi Niekoniecznie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 20:49
      NIEKONIECZNIE!! Niekoniecznie...

Ot, wykopmy literówki ze stadionów...;)
    • jaguar666 No i teraz mam problem 20.07.07, 21:48
      Wyjątkowo nie mogę jednocześnie czytać relacji zCzuba i spoglądać w TV i mam
      problem, czy lepiej obejrzeć F1 z "bezbłędnym" Borowczykiem, czy lepiej poczytać
      Was i zerkać na live timing na oficjalnej stronie. Swoją drogą, zCzubaki,
      polecam Wam ten live timing na www.formula1.com/ , może Wam do dużo pomóc
      (albo zaszkodzić, jeśli się nie połapiecie w tym :P), tylko trzeba się
      zarejestrować na stronie (za darmo).
    • mrmucha Zaplanuj weekend ze "Z czuba" 20.07.07, 22:27
      chyba najlepsze z tego wszystkiego jest "nic śmiesznego"
      a jak ktoś kiedyś w łodzi był - sam się przekonał, że rzeczywiście nic
      śmiesznego

żużel jest ciekawszy od formuły 1
      3 razy
    • Gość: Skrzypson Look! Three-headed monkey! IP: *.siec2000.pl 20.07.07, 22:45
      Ej, a wiecie ze w pierwszej czesci tetralogii:) Guybrush, jesli go przytrzymac
      pod woda przy moscie dluzej niz 10 minut, najzwyczajniej w swiecie umieral? w
      drugiej czesci mogl wywinac orla wpadajac do kwasu czy czegos (choc ze wzgledu
      na szkatulkowa narracje ta smierc byla podwojnie jajcarska). A w trzeciej i
      czwartej to nie wiem, czy LucasArts przewidzieli taki Easter Eggsy - sprzeczne w
      koncu z filozofa firmy. "I'm Guybrush Threepwood,a mighty pirate." :) pozdro i
      szacunek za nawiazanie do zlotej ery gier komputerowych i piractwa ;)
    • mrmucha zCzuba, zażużlij!! 21.07.07, 21:55
      ROZPOCZNIJMY AKCJĘ "ZCZUBA ZAŻUŻLIJ!"
      PO RAZ KOLEJNY MAMY MISTRZA ŻUŻLOWEGO, A TU ZCZUBATA CISZA!!

wpisujmy na forum:
      "zCzuba, zażużlij!!"
    • Gość: KD83 Zaplanuj weekend ze "Z czuba" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 00:49
      A nie mówiłem:) Swietne zawody, świetna atmosfera, świetny wynik! Czegóż chciec
      więcej!!! Stadion pełniutki, walki na torze sporo. Czegóż chciec więcej!
      Szkoda, że mało kto dostrzega to, że żużel jest SUPER:) Oczywiście polecam
      ogłądanie zawdów na żywo, no, ale nie którzy nie mają takiej mozliwości, więc
      pozostają transmisje w tv, a to nie zawsze oddaje w 100% piękno tego sportu:)
      pozdrawiam
      Wierny Fan "Z czuba":)
    • Gość: Milena haha no i Z Czuba nie ma co oglądać :P A redakcja IP: *.tkdami.net 22.07.07, 02:06
      tak narzekała jak męczyliśmy o siatkówkę :P
      PS> ja też nie rozumiem fenomenu żużla, ale dziesiejszy wyczyn Polaków sprawia,
      że przeczytałam nawet artykuł informujący o mistrzostwie świata dla polskich
      żużlowców :P gratulacje dla chłopaków!
    • alvaro_1987 No i zczuba straciło najbardziej "zczubowy" 22.07.07, 14:19
      wyścig F1 w tym sezonie...
      • mrmucha ... 22.07.07, 19:38
        ... a także Mistrzostwo Świata na żużlu...
        • cooper84 zuzel 23.07.07, 13:19
          drogie zczubiaki wasza awersja do zuzla robi sie juz zenujaca...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka