Dodaj do ulubionych

Z Czuba gra w Wygraj Ligę

24.07.07, 11:24
Hmm, chyba wystawiliscie Marka zamiast Jakubowskiego przez przypadek :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Raq Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.chello.pl 24.07.07, 12:17
      A w hattricka nie gracie?
      www.hattrick.org
    • t-clapek Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę 24.07.07, 12:17
      a gdzie wasz ukochany Piotr Włodarczyk..?
      • zczuba Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę 24.07.07, 12:29
        Był w jednym ze składów pierwotnych, ale w końcu zaczęliśmy oszczędzać na
        ataku, żeby wzmocnić pomoc. A Włodar i jego (chyba) 3 miliony to wymarzona
        okazja do oszczędzania
        • Gość: szymon Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.imm.org.pl 24.07.07, 14:25
          wszystko fajnie ale strona działa tragicznie - drużynę ustawiam już od 2 godzin :(
          • Gość: inner Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:36
            Czy ta gra ma sens, skoro moge miec nieograniczony budzet juz na samym poczatku?
            • Gość: szymon Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.imm.org.pl 24.07.07, 14:41
              masz 26mln - to jest nieograniczony? spróbuj ustawić skład bez słowa że za mało kasy.. pozatym skąd wiesz czy ten za 3 mln zagra lepiej od tego za 1.5mln - to jak gra w zakłady :)
            • Gość: szymon Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.imm.org.pl 24.07.07, 14:44
              jeszcze jedno - 2 lata temu (nie pamiętam dokładnie) Błaszczykowski był w moim składzie a kupiłem go za 0.3mln :) jako "zapchaj dziurę" - poźniej jego wartość rosła wiec coś tam zarobiłem :)
              • Gość: inner Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:57
                eeee...jakie 26mln? XDDDDDDDDD
                Popatrz sobie, mysle ze na 1 kolejke bedzie niezle :
                img383.imageshack.us/img383/5204/ligospd7.jpg
                • zczuba Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę 24.07.07, 15:04
                  Bez zatwierdzonych zmian każdy jest mocny ;)
                  • Gość: inner Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:42
                    o to Ci chodzi ?
                    img529.imageshack.us/img529/3660/liczkagw4.jpg
                    • kowall Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę 24.07.07, 16:52
                      Panie Inner sieje Pan zamęt. We wtorek uruchamialiśmy dodatkowy serwer,
                      wszystko wolno działało, i budżet, gdy szybko wybierało się piłkarzy wariował.
                      Nikogo tym na kolana Pan nie rzuci, bo taka drużyna nie istnieje w systemie.
                      Pozdrawiam i gratuluje poczucia humoru
    • Gość: Drwal Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.icpnet.pl 24.07.07, 15:07
      Zczuba - a wy tez bedziecie placili za wszystkie transfery (i kazda drobniejsza
      pierd olke) SMSami czy kowall was laskawie zwolnil po redakcyjnej znajomosci?
      Odplatnosc najnowszej edycji jest zenujaca :/
    • Gość: a ja mam propzycję a moze by tak liga zczuba powstała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 16:29
      trochę pewnie się nas wpiszę i wy i jeszcze paru bloxowiczów piłkarskich
      obowiązkowo takze spiro&kostrzu.
      Co panowie na to ?
      Ja z moją drużyną FC Gnioty już się zgłaszam.
    • Gość: Krzychu Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.betanet.pl 24.07.07, 16:48
      Wszystko fajnie tylko szkoda, że Gazeta zepsuła całą zabawę wprowadzając opłaty
      za grę...
      • Gość: eMMeS a to mój skład :) IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.07.07, 17:06
        Skaba - G. Bartczak, Arboleda, Pietrasiak, Telichowski - Iwański, Miguel, Jakub
        Wilk, Hermes - Ćwielong, Robak
        a na ławie: Jesionkowski, Dymkowski, Kałuda, Jeleń, Poźniak, Witkowski, Kobeszko
    • Gość: pasik Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 18:00
      hej,
      moze by tak zalozyc lige "z czuba" w pilkarzykach?
      • Gość: ad skład na 30 tysiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 19:11
        Vaclawik (Gostomski)
        Szala Choto Pietrasiak(Marek) Kowalczyk(Kałuda)
        Klepczarek(Tofik) Ekwueme Garguła Wilk
        Costly(Sotirović)Nowak
    • Gość: F. Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.acn.waw.pl 25.07.07, 12:28
      chlopaki a wiecie ze lamiecie regulamin konkursu? Par.2 punkt 2 mowi: Z udziału
      w Konkursie są wykluczeni pracownicy Organizatora oraz członkowie ich rodzin.

a z czuba jest czescia gazety ktora jest czescia agory, oj nieladnie nieladnie
      • zczuba Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę 25.07.07, 12:32
        Nie łamiemy. Po prostu jak coś wygramy, to nie wygramy. Nie mamy szans na
        nagrody. Niezależnie od tego, że rzeczywiście nie mamy szans.
        • Gość: F. Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.acn.waw.pl 25.07.07, 21:56
          hahaha :D a swoja drog tak trzymac, wreszcie serwis sportowy ktory chce sie
          czytac a nie suche fakty niczym z dziennika telewizyjnego
    • Gość: luczy Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: 85.112.219.* 25.07.07, 13:06
      to i ja pokaże swój skład :D

tinypic.com/view.php?pic=6ch53md
      • mimovoli maine mainschaft 26.07.07, 13:12
        a to mój skład:

bramka:
        Vaclavik (Jarosiński)

obrona:
        Choto, Oschadogan, Herrera Zegarra, Mynar (Grodzicki, Augustyniak)

pomoc:
        Ekwueme, Quinteros, Wilk (Danch, Chwalibogowski, Szwajdych)

atak:
        Chinyama, Costly, Ivanovski (Robak)

stawiam na obcokrajowców, to będzie ich runda!
    • Gość: Ryś Ochudzki Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.medianet.pl 27.07.07, 15:51
      A ja zgłaszam swoją drużynę KS Tecza SSA. ;)

Bramkarz:
      Jan Mucha (Legia) - długo czekał na swoją szansę, a bramkarze z pod ręki p.
      Dowhania wielokrotnie się już sprawdzali.

Obrona:
      Inaki Astiz Ventura (Legia) - kojarzy mi się z Ace Ventura... on poprostu musi
      wypalić :D.
      Manuel Arboleda (Zagłębie L.) - fajnie się cieszył jak Zagłębie zdobyło MP, no i
      całkiem niezły z niego obrońca.
      Igor Kozioł (Groclin) - w zasadzie to za nic... chyba tylko za rozsądny stosunek
      jakość/cena.

Pomoc:
      Miroslav Radovic (Legia) - najlepszy w Legii w zeszłym sezonie, tym razem też
      tak będzie - KAPITAN
      Henry Quinteros (Lech) - musi być egzotycznie ;)
      Edson (Legia) - chyba lepszy będzie w pomocy i w obronie, w składzie "na zachęte"
      Wojciech Łobodziński (Zagłębie L.) - za to że gra w aktualnym MP i to gra dobrze

Atak:
      Carlo Costly Molina (GKS Bełchatów) - będzie dużo trafiał, no i całkiem dobrze
      się pokazał w reprezentacji
      Takesure Chinyama (Legia) - w zasadzie też "na zachętę"
      Mariusz Ujek (GKS Bełchatów) - zawodnik "po przejściach"

Uzupełnienie składu (średnia cena 0,3) za nazwiska:
      Rafał Misztal (B), Adrian Woźniczka (O), Adam Orłowicz (O), Jakub Dziółka (O),
      Łukasz Skrobacz (P), Bartłomiej Babiarz (P), Michał Haftkowski (N)
      • Gość: Wygraj Lige-o żal Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 23:41
        Te Wygraj Ligę jest bez sensu, np. po tych dwóch spotkaniach mogę za 1 sms-a
        wymienić niektórych piłkarzy na tych co mają najwięcej punktów i teraz być
        najlepszy. Przecież to jest bez sensu, bo każdy może tak zrobić. Totalny absurd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka