majeekk 24.07.07, 11:24 Hmm, chyba wystawiliscie Marka zamiast Jakubowskiego przez przypadek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Raq Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.chello.pl 24.07.07, 12:17 A w hattricka nie gracie? www.hattrick.org Odpowiedz Link Zgłoś
t-clapek Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę 24.07.07, 12:17 a gdzie wasz ukochany Piotr Włodarczyk..? Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę 24.07.07, 12:29 Był w jednym ze składów pierwotnych, ale w końcu zaczęliśmy oszczędzać na ataku, żeby wzmocnić pomoc. A Włodar i jego (chyba) 3 miliony to wymarzona okazja do oszczędzania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.imm.org.pl 24.07.07, 14:25 wszystko fajnie ale strona działa tragicznie - drużynę ustawiam już od 2 godzin :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inner Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:36 Czy ta gra ma sens, skoro moge miec nieograniczony budzet juz na samym poczatku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.imm.org.pl 24.07.07, 14:41 masz 26mln - to jest nieograniczony? spróbuj ustawić skład bez słowa że za mało kasy.. pozatym skąd wiesz czy ten za 3 mln zagra lepiej od tego za 1.5mln - to jak gra w zakłady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.imm.org.pl 24.07.07, 14:44 jeszcze jedno - 2 lata temu (nie pamiętam dokładnie) Błaszczykowski był w moim składzie a kupiłem go za 0.3mln :) jako "zapchaj dziurę" - poźniej jego wartość rosła wiec coś tam zarobiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inner Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:57 eeee...jakie 26mln? XDDDDDDDDD Popatrz sobie, mysle ze na 1 kolejke bedzie niezle : img383.imageshack.us/img383/5204/ligospd7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę 24.07.07, 15:04 Bez zatwierdzonych zmian każdy jest mocny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inner Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:42 o to Ci chodzi ? img529.imageshack.us/img529/3660/liczkagw4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę 24.07.07, 16:52 Panie Inner sieje Pan zamęt. We wtorek uruchamialiśmy dodatkowy serwer, wszystko wolno działało, i budżet, gdy szybko wybierało się piłkarzy wariował. Nikogo tym na kolana Pan nie rzuci, bo taka drużyna nie istnieje w systemie. Pozdrawiam i gratuluje poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drwal Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.icpnet.pl 24.07.07, 15:07 Zczuba - a wy tez bedziecie placili za wszystkie transfery (i kazda drobniejsza pierd olke) SMSami czy kowall was laskawie zwolnil po redakcyjnej znajomosci? Odplatnosc najnowszej edycji jest zenujaca :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja mam propzycję a moze by tak liga zczuba powstała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 16:29 trochę pewnie się nas wpiszę i wy i jeszcze paru bloxowiczów piłkarskich obowiązkowo takze spiro&kostrzu. Co panowie na to ? Ja z moją drużyną FC Gnioty już się zgłaszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.betanet.pl 24.07.07, 16:48 Wszystko fajnie tylko szkoda, że Gazeta zepsuła całą zabawę wprowadzając opłaty za grę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMMeS a to mój skład :) IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.07.07, 17:06 Skaba - G. Bartczak, Arboleda, Pietrasiak, Telichowski - Iwański, Miguel, Jakub Wilk, Hermes - Ćwielong, Robak a na ławie: Jesionkowski, Dymkowski, Kałuda, Jeleń, Poźniak, Witkowski, Kobeszko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasik Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 18:00 hej, moze by tak zalozyc lige "z czuba" w pilkarzykach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad skład na 30 tysiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 19:11 Vaclawik (Gostomski) Szala Choto Pietrasiak(Marek) Kowalczyk(Kałuda) Klepczarek(Tofik) Ekwueme Garguła Wilk Costly(Sotirović)Nowak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.acn.waw.pl 25.07.07, 12:28 chlopaki a wiecie ze lamiecie regulamin konkursu? Par.2 punkt 2 mowi: Z udziału w Konkursie są wykluczeni pracownicy Organizatora oraz członkowie ich rodzin. a z czuba jest czescia gazety ktora jest czescia agory, oj nieladnie nieladnie Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę 25.07.07, 12:32 Nie łamiemy. Po prostu jak coś wygramy, to nie wygramy. Nie mamy szans na nagrody. Niezależnie od tego, że rzeczywiście nie mamy szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.acn.waw.pl 25.07.07, 21:56 hahaha :D a swoja drog tak trzymac, wreszcie serwis sportowy ktory chce sie czytac a nie suche fakty niczym z dziennika telewizyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luczy Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: 85.112.219.* 25.07.07, 13:06 to i ja pokaże swój skład :D tinypic.com/view.php?pic=6ch53md Odpowiedz Link Zgłoś
mimovoli maine mainschaft 26.07.07, 13:12 a to mój skład: bramka: Vaclavik (Jarosiński) obrona: Choto, Oschadogan, Herrera Zegarra, Mynar (Grodzicki, Augustyniak) pomoc: Ekwueme, Quinteros, Wilk (Danch, Chwalibogowski, Szwajdych) atak: Chinyama, Costly, Ivanovski (Robak) stawiam na obcokrajowców, to będzie ich runda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryś Ochudzki Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.medianet.pl 27.07.07, 15:51 A ja zgłaszam swoją drużynę KS Tecza SSA. ;) Bramkarz: Jan Mucha (Legia) - długo czekał na swoją szansę, a bramkarze z pod ręki p. Dowhania wielokrotnie się już sprawdzali. Obrona: Inaki Astiz Ventura (Legia) - kojarzy mi się z Ace Ventura... on poprostu musi wypalić :D. Manuel Arboleda (Zagłębie L.) - fajnie się cieszył jak Zagłębie zdobyło MP, no i całkiem niezły z niego obrońca. Igor Kozioł (Groclin) - w zasadzie to za nic... chyba tylko za rozsądny stosunek jakość/cena. Pomoc: Miroslav Radovic (Legia) - najlepszy w Legii w zeszłym sezonie, tym razem też tak będzie - KAPITAN Henry Quinteros (Lech) - musi być egzotycznie ;) Edson (Legia) - chyba lepszy będzie w pomocy i w obronie, w składzie "na zachęte" Wojciech Łobodziński (Zagłębie L.) - za to że gra w aktualnym MP i to gra dobrze Atak: Carlo Costly Molina (GKS Bełchatów) - będzie dużo trafiał, no i całkiem dobrze się pokazał w reprezentacji Takesure Chinyama (Legia) - w zasadzie też "na zachętę" Mariusz Ujek (GKS Bełchatów) - zawodnik "po przejściach" Uzupełnienie składu (średnia cena 0,3) za nazwiska: Rafał Misztal (B), Adrian Woźniczka (O), Adam Orłowicz (O), Jakub Dziółka (O), Łukasz Skrobacz (P), Bartłomiej Babiarz (P), Michał Haftkowski (N) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wygraj Lige-o żal Re: Z Czuba gra w Wygraj Ligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 23:41 Te Wygraj Ligę jest bez sensu, np. po tych dwóch spotkaniach mogę za 1 sms-a wymienić niektórych piłkarzy na tych co mają najwięcej punktów i teraz być najlepszy. Przecież to jest bez sensu, bo każdy może tak zrobić. Totalny absurd. Odpowiedz Link Zgłoś