Gość: Tylko Wisła Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.plock.mm.pl 24.07.07, 21:41 No w zeszłą środe też mieliśmu takie sformułowanie "decyzje bedą/są ostateczne" a co było dalej kazdy wie. Dajcie wy spokój z ta wioską i dajcie w spokoju rozpocząć sezon na miejscu w lidze na które każdy zasłuzył. A i oczywiście seredcze pozdrowinia dla wszystkich hejterów WISŁY PŁOCK !!! Zapraszamy na mecz do Płocka, każdy z was podwaja nam liczbe kibiców na naszym pustym stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocman Re: Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.acn.waw.pl 24.07.07, 21:45 większość pier... takie głupoty, że szkoda gadać. WIELCY ZNAWCY PIŁKI NOŻNEJ, Widać, że Polacy..Polak w kazdym temacie jest ekspertem. Nie macie zielonego pojecia o budżecie Wisły Płock, wypisujecie bzdury o protekcji nafciarzy. Litują się znawcy wielcy ...biedne zagłębie, kupiło tyle meczow zeby moc byc w I-ej lidze, a tu zły PZPN zabierze ekstraklasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCzak Re: Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 21:53 Spoko coś się wymyśli, ktoś zadzwoni do pzpn, przekona i ukręci się łeb sprawie. Jak można było dla ruchu 3 razy komisję licencyjną zwoływać, naginać przepisy, "przekonywać działaczy pzpn" to i się dla Sosnowca coś wymyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Czyli patafiany z Płocka... 24.07.07, 22:06 ...tak to było pewne. Nie udało się z Ruchem Chorzów to sru Zagłębie. Wszystko aby klub z Płocka mógł grać w OE. Ale prawdziwi kibice powini pokazać im co o tym sądzą. Skoro spadli nie powini grać w OE. Kiedyś Polonia Warszawa grała pomimo tego że nie powinna( ach te licencje) a teraz Wisła Płock. A fe... Inni mówią o wygwizdyaniu tego klubu na każdym stadionie w Polsce - ciekawy pomysł. A gdyby tak nikt nie chciał z nimi grać?? Przecież można mieć w sezonie 2 (3?) walkowery. Po kilku kolejkach mieli by się z pyszna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy kibic Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:33 Mam pomysł na bojkot Płocka: wykopmy wspólnie nowe koryto i puśćmy Wisłę przez stadion Wisły im. Kazimierza Górskiego. Po zalaniu stadionu PZPN wogóle będzie musiał zabrać im licencje. Fajnie wymyśliłem co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuu Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:35 Super, leć do mamy da ci loda w nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:33 A co pajacu może Sosnowiec powinno grać w OE, od kiedy to 3 miejsce w II lidze jest premiowane awansem, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiczanin Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.telpol.net.pl 24.07.07, 22:50 Piszesz o czymś a nawet nei masz o tym pojęcia. 3 miejsce zajeła Polonia Bytom. Zagłębie Sosnowiec zajeło 4 miejsce. CZasami warto wyjrzeć ze swojego grajdołka jeżeli ktoś sie chce wypowiadać. Awanse 4 drużyn z drugiej ligi były spowodowane degradacją Łęcznej i Arki, ale tego pewnie też nie wiedziałeś. 3 miejsce w połowie daje awans do OE. O ile sie wygra mecz barażowy. Tego pewnie też nie wiedziałeś. Niechciałęm się wypowiadać w ten sposób ale już nie moge patrzeć na lamenty co niektórych. Idąc w/g Twojego toku myślenia. Może uważasz że Twoja Wisła Płock zasłużyła na to żeby grać w OE? Od kiedy przed ostatnie miejsce w lidze daje możliwość uczymania w OE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:02 Nie nie zasłużyła, akurat o tym wszystkim co napisałeś wiem doskonale, chociaż na pewno nie jestem tak inteligentny jak Ty i nie zdarzają Ci się pomyłki ( oczywiście że Polonia 3 a Zagłębie 4, mój błąd). Najśmieszniejsze jest właśnie to że lament i skamlanie uprawiacie Wy i Chorzowianie, wszyscy się na Was uwzięli, narobili długów, nie naprawili stadionów, kupowali za Was mecze, tak to jest wszystko wina Wisły Płock, prawda???Tego się już słuchać, ani czytać nie da! Pytasz się od kiedy przedostatnie miejsce daje utrzymanie - wtedy kiedy jedna z drużyn I ligowych zostaje zdegradowana-obojętnie za co, brak licencji, czy korupcję. Wszędzie tak jest, we Włoszech, w Niemczech, nawet Rumunii, ale nie; u nas w kraju oczywiście od razu jest skandal - co za ludzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czifu Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.smstv.pl 24.07.07, 23:50 Spadaj buraku bo jak widzę te wasze puste trybuny i kompromitujące występy w pucharze UEFA to mi niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiczanin Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.telpol.net.pl 24.07.07, 23:53 Hm i znów sie mylisz. W razie degradacji lub braku licencji na miejsce takie klubu wskakuje kolejny klub w tabeli z danej ligi w tym przypadku z drugiej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.c149.petrotel.pl 25.07.07, 07:28 No niestety tym razem to Ty się mylisz - patrz afera we Włoszech, odpowiedz mi na pytanie kto grał w Serie A po sezonie w którym spadł Juventus? (podpowiem Ci FC Messina, która zajęła miejsce spadkowe - i tyle w tym temacie, tak jest w każdej lidze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiczanin Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.telpol.net.pl 25.07.07, 09:55 Jasiu a czy ja pisze o Włoszech? Nie. Ja pisze jakie reguły obowiązują w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.c149.petrotel.pl 25.07.07, 14:23 No widzisz i znów źle zrozumiałeś, nieładnie, trzeba się wczytywać w tekst to można zrozumieć wtedy. To powiem Ci jeszcze raz - w Polsce też obowiązuje taki przepis, proponuje się z nim zapoznać i wtedy wypowiadać. Powiedziałem że we wszystkich cywilizowanych ligach piłkarskich jest taki przepis i nie stworzył go ku Waszemu Orlen ani Wisła Płock tylko on po prostu tam sobie już był od bardzo dawna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemad Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.tpnet.pl 24.07.07, 23:42 Ty coś jarasz, czy jesteś prowokatorem z Płocka? jakby "nikt nie chciał z nimi grać" to drużyna która POWINNA GRAĆ W II LIDZE zdobyłaby niczym niewyjęty tytuł mistrza Polski z kompletem punktów (ciekawe, nie?). Na dodatek bez "zbędnych" wydatków na sędziów, ochronę, kupowanie meczy, wyjazdy na mecze, obozy treningowe, itp., otd. Piłkarze też byliby zadowoleni: zero wysiłku, zero kontuzji, kaska leci a i mistrz w kieszeni. Może na przyszłość zanim zaczniesz pisać - pomyśl. To nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.c246.petrotel.pl 24.07.07, 23:53 Idealna odpowiedz, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eRka Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:26 Mam nadzieję, że w przypadku gry Wisły w oe mój Ruch odda punkty walkowerem. Jeśli nie to 12 sierpnia bedzie 0 kibiców, i tego życzę nafciarzom na każdym meczu (czyli mistrza Polski i 90 pkt na koniec sezonu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic zaglebia Re: Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:31 WD dał - WD zabrał i tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik cala nadzieja w canal+ IP: *.bois.qwest.net 24.07.07, 22:57 ze tez zacznie powaznie myslec i przez caly sezon nie pokarze zadnego meczu i nie da na OE ani jednej zlotowki,az sie wszystko oczysci,tak w pzpn i po wszystkich klubach.i niech sie za to wezmie to najwyzsze kierownictwo canal+ gdziekolwiek jest.czekamy z utesknieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temida Wybiórcza najlepszy kreator fałszywej rzeczywist.. IP: *.centertel.pl 24.07.07, 22:59 Wybiórcza najlepszy kreator fałszywej rzeczywistości. Co 3 dni spuszczacie pismaki Zagłębie definitywnie do 2 ligi a moze od razu do 4 co??? Mam dość tego burdelu w tym kraju. Czemu nie ustalą najpierw dokładnych reguł, procedur na podstawie których będą orzekać kary za korupcję??? Zamiast rozpocząc tą ligę i od nowego sezonu wziąć się za korupcję wszystkich powtarzam wszystkich klubów ( i tych co kupowały i te co sprzedawały) po kolei Zagłębia Sosonowiec i Lubin, Lecha, Cracovię, Widzew itd albo niech w końcu zrobią abolicję klubom które odcieły się od ludzi zamieszanych w proceder i niech sądy się zajmą tymi złodziejami a nie jakiś tępe niedouczone dziady z pzpnu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarKo Re: Wybiórcza najlepszy kreator fałszywej rzeczyw IP: *.chello.pl 24.07.07, 23:17 W skrocie czytajac wszystkie posty odpowiem tak... Zrobiono szum wokol Chorzowa, po to, zeby potem ze stoickim spokojem spuscic Sosnowiec... W opinii spolecznej bedzie to ladnie wygladalo... byla pomylka czlowieka z kwitami niebieskich, ok jestesmy uczciwi, wiec spuscimy za korupcje sosnowieckie zaglebie.... i wszystko bedzie super fajnie wygladalo... Maja nas prawdziwych kibicow za idiotow, decydenci z pzpnu jeszcze za starych komuszych czasow... Zaluje, ze nie pracuje jako dziennikarz w tv z konretna sila przebicia, bo tak spytalbym, jak to mozliwe, ze w ciagu kilku dni uporano sie z nowym watkiem kupowania meczow przez Zaglebie Sosnowiec, tak by zdazyc przed nowym sezonem, a te watki korupcyjne rozpracowywane od dawna jak Zaglebie Lubin, Cracovia itede spokojnie czekaja na rozpoczecie sezonu.... Niestety, jesli nie bedzie nikogo konkretnego, kto dobierze sie do dupy szczurom z pzpnu dalej bedziemy mieli najlepsza tragikomedie w calej europie, gdzie scenarzystom wydaje sie, ze postradali wszystkie rozumy i sa w stanie wszystkich oszukac poczynajac od siebie samych... Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: Wybiórcza najlepszy kreator fałszywej rzeczyw 24.07.07, 23:34 Wiesz DarKo, może jeszcze się doczekamy. Liściu ma podobno robić karierę w szerokim świecie i jak wreszcie zabierze stąd swoje skorumpowane dupsko to może Kacze Ziobro znajdzie odwagę aby się tym całym burdlem rozprawić. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldkibol Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane???????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:10 A pismaki z GW to banda nieukow.Czy to banda nieukow ?Prawie to samo ale prawie robi roznice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozi A teraz gruba kreska dla Zibiego Bońka IP: *.smstv.pl 24.07.07, 23:49 Aby czasem Widzewek nie ucierpiał. Odpowiedz Link Zgłoś
everybody Re: Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane 25.07.07, 03:28 hahahahaha a teraz pora na nastepne ligowe zaglebie :D lubin papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barthez Polonia Warszawa wejdzie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 08:46 Teraz doznałem iluminacji. Cała ta zadyma była robiona pod Polonię!!! Dziady borowe z PZPN rozpuściły plotkę o Wiśle Płock aby na jej skupiła się cała agresja kibiców. Po cichutku wejdzie Polonia dla której to miejsce szykowano. Liga się zacznie i nikt się nawet nie zająknie bo nie będzie na to czasu. Polonia kupiła graczy z I ligi i trudno uwierzyć żeby taki Sedlaczek czy Majdan mieli grać na drugim froncie. Do tego kasa z miasta na remont obiektu. Co prawda pierwsza w kolejce jest Lecha ale ona nie spełnia wymogów a wiadomo że czas nagli i musi to być zespół który te warunki spełnia już dziś. Ale to wymyślili genialnie dziady z PZPN z wielkim miłosnikiem klubu z Konwiktorskiej Kolektorem Ssącym!!! Poprostu pieknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiczanin Re: Polonia Warszawa wejdzie!!! IP: *.telpol.net.pl 25.07.07, 09:57 Nareszcie to ktoś zauważył. Już od jakiegoś czasu o tym pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;> Re: Polonia Warszawa wejdzie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:00 od dluzszego czasu to piszesz ze wisla sprzedaje, kupuje, daje kase, decyduje itp. czekam tylko kiedy poniosa Cie fantazje i napiszesz ze wisla decyduje o wyborze wladz fifa i uefa. a kiedy w ruch pojdzie haslo "WISLA PLOCK MUSI ODEJSC!"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiczanin Re: Polonia Warszawa wejdzie!!! IP: *.telpol.net.pl 26.07.07, 11:32 hmmmmm a moze przytoczysz te moje słowa? No chyba ze moją skromną osobe bierzesz za ogół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wat orendż korupcjoklasa IP: *.rcb.vectranet.pl 25.07.07, 13:05 wypchajcie się z tymi swoimi szmaciarskimi rozgrywkami. Możecie sobie ru.. Canal+ ale nie kibiców piłki nożnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XIU JE należy czym prędzej zdegradować PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:19 do roli kanapowego stowarzyszenia z 3 członkami i budżetem 100 zł na miesiąc. Powinna też być wysoka kara finansowa, ujemne punkty i kara chłosty dla członków PZPN. Na koniec należy zrobić wystawę fotograficzna na rynku w Krakowie "kibice wobec bezpieki w PZPN" której towarzyszyć będą zakuci w dyby zatrzymani członkowie PZPN. Panie Tomczak! Kiedy ogłoszenie wyroku w tej sprawie, wszak to z szeregów PZPN jest najwięcej zatrzymanych i PZPN można postawić najwięcej zarzutów?! ps. Dziś kolejni zatrzymani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZagSos Re: Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:20 Skasujcie zdjecie tego faceta bo mi sie komputer zawiesza !Przypomina krzyzowke leppgiert-a !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez litości Re: Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.tktelekom.pl 25.07.07, 13:22 Zdegradować skorumpowane: Lubin i Cracovię !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xerox tv Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:46 kurde ,Zagłebie kupowało czy sprzedawało bo jak patrze na wyniki to połowe kupili a połowe sprzedali . A jeżeli to prawda to po co kupowac piłkarzy ,i kto za to płaci i w jakim celu.A pozatym jako kibic podam ich do sądu bo kto świadomie wprowadza w bład, w celu uzyskania korzysci majątkowej podlega karze....( nie pamietam numeru artykułu kk).Chyba kumam dlaczego ta firma bukmacherska była zainteresowana, tu mozna wszystko. Niemiecka d....a chciała kupic polski burdel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość.... Re: Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:49 Szanowny Panie "TOMCZAK" jak Pana słucham to włosy stają dęba .To Pan jest ANIOŁEM tego to pan nie może potwierdzić.Niech Pan najpierw obok siebie zrobi ładne i czyste środowisko.A kluby nie będą zmuszane pośrednia do dawania "tzw. łapówek".Sądzę,że pan to zrozumiał.Zostawcie kluby w spokoju.Nie wymuszajcie żadnych gratyfikacji.Bo jutro układy się zmienią i być może ktoś zapuka o 6 rano do Pana.I co będzie wtedy.Nie powie Pan,że musiałem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nafciarz UWAGA! - ważny post IP: *.c149.petrotel.pl 25.07.07, 14:50 sport.onet.pl/0,1248759,1577764,wiadomosc.html Myślę że teraz ludzie honoru będą potrafili przyznać się do błędu w ocenie naszej Wisełki... Bardzo dobra decyzja Panie prezesie - honor ponad wszystko! Pozdrawiam normalnych kibiców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gd Sarzało IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.07.07, 15:11 Niech pan Sarzało się wreszcie odczepi od Zagłębia Lubin. W każdym jego tekście musi być lubiński akcent... Jak ma kompleksy to niech w ogóle nie pisze, albo niech pokaże dowody, że Zagłębie kupowało mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiczanin Re: Sarzało IP: *.telpol.net.pl 26.07.07, 11:36 Narazie te dwowody są 3 ponoć. ALe łapanka prokuratury wciąż trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irzi Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.chello.pl 25.07.07, 15:40 Wy złodzieje z pzpn powiesic tych starych dziadow wstyd wstyd wstyd i wy chcecie zrobic euro2012 chyba na tym targowisku w warszawie tam jest wasze miejsce wszystkich do pierdla i jusz !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.chello.pl 25.07.07, 15:45 nie wiem jak dla was ale jak dla mnie ten Tomczak jest z...isty gosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZL 1946 Złodzieje Sosnowiec IP: *.static.qsc.de 25.07.07, 16:49 Kradli i kupowali, więc powinni ponieść karę. Do 4 ligi z nimi, albo rozwiązać to siedlisko przestępczości. Chcemy wreszcie czystej piłki. Zapamiętajcie to sobie - JEDYNE Zagłębie - tylko w Lubinie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiczanin Re: Złodzieje Sosnowiec IP: *.telpol.net.pl 26.07.07, 11:38 CZyste jak łza jak narazie z trzema zarzutami. A prezes był zatrzymany za przekroczenie szybkości. Oj wy nieskazitelni. Troche samokrytyki by sie też przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba Jaga Sosnowiec - kupczyki IP: *.1blu.de 25.07.07, 16:53 Przyszła kryska na matyska. Teraz wam się już nie upiecze, śląskie złodziejaszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiczanin Re: Sosnowiec - kupczyki IP: *.telpol.net.pl 26.07.07, 11:39 Po pierwsze to nie śląscy tylko zagłębiowscy. Po drugie od kiedy złodziej płaci za produkt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiM Zagłębie cieszy się ze spadku sosnowca IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.07.07, 16:55 Zawsze było i jest tylko jedno Zagłębie ---------------------------------------- Wielkie Zagłębie Lubin !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiczanin Re: Zagłębie cieszy się ze spadku sosnowca IP: *.telpol.net.pl 26.07.07, 11:41 hmmmmmmmm. Jak Zagłębie w Sosnowcu powstawało to Zagłębia Lubin jeszcze nie było w planach. I to rpzez długie lata nie było w planach. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jakim prawem PKOl wtrąca się w sprawy PZPN? 26.07.07, 15:20 A poza tym ciekaw jestem czy PZPN będzie równie skuteczny w stosunku do Zagłębia Lubin którym włada jeden z wlywowych działaczy PiS. Odpowiedz Link Zgłoś