Dodaj do ulubionych

Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane

• Gość: Tylko Wisła Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.plock.mm.pl 24.07.07, 21:41
      No w zeszłą środe też mieliśmu takie sformułowanie "decyzje bedą/są ostateczne"
      a co było dalej kazdy wie. Dajcie wy spokój z ta wioską i dajcie w spokoju
      rozpocząć sezon na miejscu w lidze na które każdy zasłuzył.
      A i oczywiście seredcze pozdrowinia dla wszystkich hejterów WISŁY PŁOCK !!!
      Zapraszamy na mecz do Płocka, każdy z was podwaja nam liczbe kibiców na naszym
      pustym stadionie.
    • Gość: plocman Re: Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.acn.waw.pl 24.07.07, 21:45
      większość pier... takie głupoty, że szkoda gadać. WIELCY ZNAWCY PIŁKI NOŻNEJ,
      Widać, że Polacy..Polak w kazdym temacie jest ekspertem. Nie macie zielonego
      pojecia o budżecie Wisły Płock, wypisujecie bzdury o protekcji nafciarzy. Litują
      się znawcy wielcy ...biedne zagłębie, kupiło tyle meczow zeby moc byc w I-ej
      lidze, a tu zły PZPN zabierze ekstraklasę.
    • Gość: tomCzak Re: Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 21:53
      Spoko coś się wymyśli, ktoś zadzwoni do pzpn, przekona i ukręci się łeb sprawie.
      Jak można było dla ruchu 3 razy komisję licencyjną zwoływać, naginać przepisy,
      "przekonywać działaczy pzpn" to i się dla Sosnowca coś wymyśli.
    • madmalina Czyli patafiany z Płocka... 24.07.07, 22:06
      ...tak to było pewne. Nie udało się z Ruchem Chorzów to sru Zagłębie. Wszystko
      aby klub z Płocka mógł grać w OE. Ale prawdziwi kibice powini pokazać im co o
      tym sądzą. Skoro spadli nie powini grać w OE. Kiedyś Polonia Warszawa grała
      pomimo tego że nie powinna( ach te licencje) a teraz Wisła Płock. A fe... Inni
      mówią o wygwizdyaniu tego klubu na każdym stadionie w Polsce - ciekawy pomysł.
      A gdyby tak nikt nie chciał z nimi grać?? Przecież można mieć w sezonie 2 (3?)
      walkowery. Po kilku kolejkach mieli by się z pyszna...
      • Gość: Prawdziwy kibic Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:33
        Mam pomysł na bojkot Płocka: wykopmy wspólnie nowe koryto i puśćmy Wisłę przez
        stadion Wisły im. Kazimierza Górskiego. Po zalaniu stadionu PZPN wogóle będzie
        musiał zabrać im licencje. Fajnie wymyśliłem co nie?
        • Gość: uuuu Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:35
          Super, leć do mamy da ci loda w nagrodę.
      • Gość: Johny Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:33
        A co pajacu może Sosnowiec powinno grać w OE, od kiedy to 3 miejsce w II lidze
        jest premiowane awansem, co???
        • Gość: Sosnowiczanin Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.telpol.net.pl 24.07.07, 22:50
          Piszesz o czymś a nawet nei masz o tym pojęcia. 3 miejsce zajeła Polonia Bytom.
          Zagłębie Sosnowiec zajeło 4 miejsce. CZasami warto wyjrzeć ze swojego grajdołka
          jeżeli ktoś sie chce wypowiadać. Awanse 4 drużyn z drugiej ligi były
          spowodowane degradacją Łęcznej i Arki, ale tego pewnie też nie wiedziałeś. 3
          miejsce w połowie daje awans do OE. O ile sie wygra mecz barażowy. Tego pewnie
          też nie wiedziałeś. Niechciałęm się wypowiadać w ten sposób ale już nie moge
          patrzeć na lamenty co niektórych. Idąc w/g Twojego toku myślenia. Może uważasz
          że Twoja Wisła Płock zasłużyła na to żeby grać w OE? Od kiedy przed ostatnie
          miejsce w lidze daje możliwość uczymania w OE?
          • Gość: Johny Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:02
            Nie nie zasłużyła, akurat o tym wszystkim co napisałeś wiem doskonale, chociaż
            na pewno nie jestem tak inteligentny jak Ty i nie zdarzają Ci się pomyłki (
            oczywiście że Polonia 3 a Zagłębie 4, mój błąd). Najśmieszniejsze jest właśnie
            to że lament i skamlanie uprawiacie Wy i Chorzowianie, wszyscy się na Was
            uwzięli, narobili długów, nie naprawili stadionów, kupowali za Was mecze, tak to
            jest wszystko wina Wisły Płock, prawda???Tego się już słuchać, ani czytać nie
            da! Pytasz się od kiedy przedostatnie miejsce daje utrzymanie - wtedy kiedy
            jedna z drużyn I ligowych zostaje zdegradowana-obojętnie za co, brak licencji,
            czy korupcję. Wszędzie tak jest, we Włoszech, w Niemczech, nawet Rumunii, ale
            nie; u nas w kraju oczywiście od razu jest skandal - co za ludzie!!!!
            • Gość: czifu Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.smstv.pl 24.07.07, 23:50
              Spadaj buraku bo jak widzę te wasze puste trybuny i kompromitujące występy w
              pucharze UEFA to mi niedobrze
            • Gość: Sosnowiczanin Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.telpol.net.pl 24.07.07, 23:53
              Hm i znów sie mylisz. W razie degradacji lub braku licencji na miejsce takie
              klubu wskakuje kolejny klub w tabeli z danej ligi w tym przypadku z drugiej
              ligi.
              • Gość: Johny Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.c149.petrotel.pl 25.07.07, 07:28
                No niestety tym razem to Ty się mylisz - patrz afera we Włoszech, odpowiedz mi
                na pytanie kto grał w Serie A po sezonie w którym spadł Juventus? (podpowiem Ci
                FC Messina, która zajęła miejsce spadkowe - i tyle w tym temacie, tak jest w
                każdej lidze).
                • Gość: Sosnowiczanin Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.telpol.net.pl 25.07.07, 09:55
                  Jasiu a czy ja pisze o Włoszech? Nie. Ja pisze jakie reguły obowiązują w Polsce.
                  • Gość: Johny Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.c149.petrotel.pl 25.07.07, 14:23
                    No widzisz i znów źle zrozumiałeś, nieładnie, trzeba się wczytywać w tekst to
                    można zrozumieć wtedy. To powiem Ci jeszcze raz - w Polsce też obowiązuje taki
                    przepis, proponuje się z nim zapoznać i wtedy wypowiadać. Powiedziałem że we
                    wszystkich cywilizowanych ligach piłkarskich jest taki przepis i nie stworzył
                    go ku Waszemu Orlen ani Wisła Płock tylko on po prostu tam sobie już był od
                    bardzo dawna. Pozdrawiam.
      • Gość: niemad Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.tpnet.pl 24.07.07, 23:42
        Ty coś jarasz, czy jesteś prowokatorem z Płocka?

jakby "nikt nie chciał z nimi grać" to drużyna która POWINNA GRAĆ W II LIDZE
        zdobyłaby niczym niewyjęty tytuł mistrza Polski z kompletem punktów (ciekawe,
        nie?). Na dodatek bez "zbędnych" wydatków na sędziów, ochronę, kupowanie meczy,
        wyjazdy na mecze, obozy treningowe, itp., otd. Piłkarze też byliby zadowoleni:
        zero wysiłku, zero kontuzji, kaska leci a i mistrz w kieszeni.

Może na przyszłość zanim zaczniesz pisać - pomyśl. To nie boli...
        • Gość: Piotrek Re: Czyli patafiany z Płocka... IP: *.c246.petrotel.pl 24.07.07, 23:53
          Idealna odpowiedz, pozdrawiam :)
    • Gość: eRka Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:26
      Mam nadzieję, że w przypadku gry Wisły w oe mój Ruch odda punkty walkowerem.
      Jeśli nie to 12 sierpnia bedzie 0 kibiców, i tego życzę nafciarzom na każdym
      meczu (czyli mistrza Polski i 90 pkt na koniec sezonu)
    • Gość: kibic zaglebia Re: Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:31
      WD dał - WD zabrał i tyle w tym temacie
      • Gość: kazik cala nadzieja w canal+ IP: *.bois.qwest.net 24.07.07, 22:57
        ze tez zacznie powaznie myslec i przez caly sezon nie pokarze zadnego meczu i
        nie da na OE ani jednej zlotowki,az sie wszystko oczysci,tak w pzpn i po
        wszystkich klubach.i niech sie za to wezmie to najwyzsze kierownictwo
        canal+ gdziekolwiek jest.czekamy z utesknieniem.
    • Gość: Temida Wybiórcza najlepszy kreator fałszywej rzeczywist.. IP: *.centertel.pl 24.07.07, 22:59
      Wybiórcza najlepszy kreator fałszywej rzeczywistości. Co 3 dni spuszczacie
      pismaki Zagłębie definitywnie do 2 ligi a moze od razu do 4 co???
      Mam dość tego burdelu w tym kraju. Czemu nie ustalą najpierw dokładnych reguł,
      procedur na podstawie których będą orzekać kary za korupcję??? Zamiast
      rozpocząc tą ligę i od nowego sezonu wziąć się za korupcję wszystkich powtarzam
      wszystkich klubów ( i tych co kupowały i te co sprzedawały) po kolei Zagłębia
      Sosonowiec i Lubin, Lecha, Cracovię, Widzew itd albo niech w końcu zrobią
      abolicję klubom które odcieły się od ludzi zamieszanych w proceder i niech sądy
      się zajmą tymi złodziejami a nie jakiś tępe niedouczone dziady z pzpnu!!!
      • Gość: DarKo Re: Wybiórcza najlepszy kreator fałszywej rzeczyw IP: *.chello.pl 24.07.07, 23:17
        W skrocie czytajac wszystkie posty odpowiem tak... Zrobiono szum wokol Chorzowa,
        po to, zeby potem ze stoickim spokojem spuscic Sosnowiec... W opinii spolecznej
        bedzie to ladnie wygladalo... byla pomylka czlowieka z kwitami niebieskich, ok
        jestesmy uczciwi, wiec spuscimy za korupcje sosnowieckie zaglebie.... i wszystko
        bedzie super fajnie wygladalo... Maja nas prawdziwych kibicow za idiotow,
        decydenci z pzpnu jeszcze za starych komuszych czasow... Zaluje, ze nie pracuje
        jako dziennikarz w tv z konretna sila przebicia, bo tak spytalbym, jak to
        mozliwe, ze w ciagu kilku dni uporano sie z nowym watkiem kupowania meczow przez
        Zaglebie Sosnowiec, tak by zdazyc przed nowym sezonem, a te watki korupcyjne
        rozpracowywane od dawna jak Zaglebie Lubin, Cracovia itede spokojnie czekaja na
        rozpoczecie sezonu....
        Niestety, jesli nie bedzie nikogo konkretnego, kto dobierze sie do dupy szczurom
        z pzpnu dalej bedziemy mieli najlepsza tragikomedie w calej europie, gdzie
        scenarzystom wydaje sie, ze postradali wszystkie rozumy i sa w stanie wszystkich
        oszukac poczynajac od siebie samych...
        • tasman69 Re: Wybiórcza najlepszy kreator fałszywej rzeczyw 24.07.07, 23:34
          Wiesz DarKo, może jeszcze się doczekamy. Liściu ma podobno robić karierę w
          szerokim świecie i jak wreszcie zabierze stąd swoje skorumpowane dupsko to może
          Kacze Ziobro znajdzie odwagę aby się tym całym burdlem rozprawić.
          Pzdr
    • Gość: oldkibol Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane???????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:10
      A pismaki z GW to banda nieukow.Czy to banda nieukow ?Prawie to samo ale prawie
      robi roznice
    • Gość: kozi A teraz gruba kreska dla Zibiego Bońka IP: *.smstv.pl 24.07.07, 23:49
      Aby czasem Widzewek nie ucierpiał.
    • everybody Re: Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane 25.07.07, 03:28
      hahahahaha
      a teraz pora na nastepne ligowe zaglebie :D lubin papa
    • Gość: barthez Polonia Warszawa wejdzie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 08:46
      Teraz doznałem iluminacji. Cała ta zadyma była robiona pod Polonię!!! Dziady
      borowe z PZPN rozpuściły plotkę o Wiśle Płock aby na jej skupiła się cała
      agresja kibiców. Po cichutku wejdzie Polonia dla której to miejsce szykowano.
      Liga się zacznie i nikt się nawet nie zająknie bo nie będzie na to czasu.
      Polonia kupiła graczy z I ligi i trudno uwierzyć żeby taki Sedlaczek czy Majdan
      mieli grać na drugim froncie. Do tego kasa z miasta na remont obiektu. Co
      prawda pierwsza w kolejce jest Lecha ale ona nie spełnia wymogów a wiadomo że
      czas nagli i musi to być zespół który te warunki spełnia już dziś. Ale to
      wymyślili genialnie dziady z PZPN z wielkim miłosnikiem klubu z Konwiktorskiej
      Kolektorem Ssącym!!! Poprostu pieknie!
      • Gość: Sosnowiczanin Re: Polonia Warszawa wejdzie!!! IP: *.telpol.net.pl 25.07.07, 09:57
        Nareszcie to ktoś zauważył. Już od jakiegoś czasu o tym pisze.
        • Gość: ;> Re: Polonia Warszawa wejdzie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:00
          od dluzszego czasu to piszesz ze wisla sprzedaje, kupuje, daje kase, decyduje
          itp.
          czekam tylko kiedy poniosa Cie fantazje i napiszesz ze wisla decyduje o wyborze
          wladz fifa i uefa.

a kiedy w ruch pojdzie haslo "WISLA PLOCK MUSI ODEJSC!"??
          • Gość: Sosnowiczanin Re: Polonia Warszawa wejdzie!!! IP: *.telpol.net.pl 26.07.07, 11:32
            hmmmmm a moze przytoczysz te moje słowa? No chyba ze moją skromną osobe
            bierzesz za ogół.
    • Gość: wat orendż korupcjoklasa IP: *.rcb.vectranet.pl 25.07.07, 13:05
      wypchajcie się z tymi swoimi szmaciarskimi rozgrywkami. Możecie sobie ru.. Canal+ ale nie kibiców piłki nożnej
    • Gość: XIU JE należy czym prędzej zdegradować PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:19
      do roli kanapowego stowarzyszenia z 3 członkami i budżetem 100 zł na miesiąc.
      Powinna też być wysoka kara finansowa, ujemne punkty i kara chłosty dla
      członków PZPN. Na koniec należy zrobić wystawę fotograficzna na rynku w Krakowie
      "kibice wobec bezpieki w PZPN" której towarzyszyć będą zakuci w dyby zatrzymani
      członkowie PZPN.
      Panie Tomczak! Kiedy ogłoszenie wyroku w tej sprawie, wszak to z szeregów PZPN
      jest najwięcej zatrzymanych i PZPN można postawić najwięcej zarzutów?!
      ps. Dziś kolejni zatrzymani

• Gość: ZagSos Re: Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:20
      Skasujcie zdjecie tego faceta bo mi sie komputer zawiesza !Przypomina krzyzowke
      leppgiert-a !!
    • Gość: bez litości Re: Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.tktelekom.pl 25.07.07, 13:22
      Zdegradować skorumpowane: Lubin i Cracovię !!!
    • Gość: xerox tv Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 13:46
      kurde ,Zagłebie kupowało czy sprzedawało bo jak patrze na wyniki to połowe
      kupili a połowe sprzedali . A jeżeli to prawda to po co kupowac piłkarzy ,i kto
      za to płaci i w jakim celu.A pozatym jako kibic podam ich do sądu bo kto
      świadomie wprowadza w bład, w celu uzyskania korzysci majątkowej podlega
      karze....( nie pamietam numeru artykułu kk).Chyba kumam dlaczego ta firma
      bukmacherska była zainteresowana, tu mozna wszystko. Niemiecka d....a chciała
      kupic polski burdel
    • Gość: Gość.... Re: Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:49
      Szanowny Panie "TOMCZAK" jak Pana słucham to włosy stają dęba .To Pan jest
      ANIOŁEM tego to pan nie może potwierdzić.Niech Pan najpierw obok siebie zrobi
      ładne i czyste środowisko.A kluby nie będą zmuszane pośrednia do dawania "tzw.
      łapówek".Sądzę,że pan to zrozumiał.Zostawcie kluby w spokoju.Nie wymuszajcie
      żadnych gratyfikacji.Bo jutro układy się zmienią i być może ktoś zapuka o 6
      rano do Pana.I co będzie wtedy.Nie powie Pan,że musiałem???
    • Gość: Nafciarz UWAGA! - ważny post IP: *.c149.petrotel.pl 25.07.07, 14:50
      sport.onet.pl/0,1248759,1577764,wiadomosc.html
      Myślę że teraz ludzie honoru będą potrafili przyznać się do błędu w ocenie
      naszej Wisełki...
      Bardzo dobra decyzja Panie prezesie - honor ponad wszystko!
      Pozdrawiam normalnych kibiców!

• Gość: gd Sarzało IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.07.07, 15:11
      Niech pan Sarzało się wreszcie odczepi od Zagłębia Lubin. W każdym jego tekście
      musi być lubiński akcent... Jak ma kompleksy to niech w ogóle nie pisze, albo
      niech pokaże dowody, że Zagłębie kupowało mecze.
      • Gość: Sosnowiczanin Re: Sarzało IP: *.telpol.net.pl 26.07.07, 11:36
        Narazie te dwowody są 3 ponoć. ALe łapanka prokuratury wciąż trwa.
    • Gość: irzi Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.chello.pl 25.07.07, 15:40
      Wy złodzieje z pzpn powiesic tych starych dziadow wstyd wstyd wstyd i wy chcecie
      zrobic euro2012 chyba na tym targowisku w warszawie tam jest wasze miejsce
      wszystkich do pierdla i jusz !!!!!!!!!!!!
    • Gość: madi Re: Zagłębie Sosnowiec będzie zdegradowane IP: *.chello.pl 25.07.07, 15:45
      nie wiem jak dla was ale jak dla mnie ten Tomczak jest z...isty gosc.
    • Gość: ZL 1946 Złodzieje Sosnowiec IP: *.static.qsc.de 25.07.07, 16:49
      Kradli i kupowali, więc powinni ponieść karę. Do 4 ligi z nimi, albo rozwiązać
      to siedlisko przestępczości. Chcemy wreszcie czystej piłki. Zapamiętajcie to
      sobie - JEDYNE Zagłębie - tylko w Lubinie !!
      • Gość: Sosnowiczanin Re: Złodzieje Sosnowiec IP: *.telpol.net.pl 26.07.07, 11:38
        CZyste jak łza jak narazie z trzema zarzutami. A prezes był zatrzymany za
        przekroczenie szybkości. Oj wy nieskazitelni. Troche samokrytyki by sie też
        przydało.
    • Gość: Baba Jaga Sosnowiec - kupczyki IP: *.1blu.de 25.07.07, 16:53
      Przyszła kryska na matyska. Teraz wam się już nie upiecze, śląskie złodziejaszki
      • Gość: Sosnowiczanin Re: Sosnowiec - kupczyki IP: *.telpol.net.pl 26.07.07, 11:39
        Po pierwsze to nie śląscy tylko zagłębiowscy.
        Po drugie od kiedy złodziej płaci za produkt?
    • Gość: MiM Zagłębie cieszy się ze spadku sosnowca IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.07.07, 16:55
      Zawsze było i jest tylko jedno Zagłębie
      ----------------------------------------
      Wielkie Zagłębie Lubin !!
      • Gość: Sosnowiczanin Re: Zagłębie cieszy się ze spadku sosnowca IP: *.telpol.net.pl 26.07.07, 11:41
        hmmmmmmmm. Jak Zagłębie w Sosnowcu powstawało to Zagłębia Lubin jeszcze nie
        było w planach. I to rpzez długie lata nie było w planach.
    • guru133 Jakim prawem PKOl wtrąca się w sprawy PZPN? 26.07.07, 15:20
      A poza tym ciekaw jestem czy PZPN będzie równie skuteczny w stosunku do Zagłębia
      Lubin którym włada jeden z wlywowych działaczy PiS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka