Dodaj do ulubionych

Kamil Kosowski: Balował nie będę

IP: 193.201.167.* 30.07.07, 14:26
bałował????????

a spellcheckera macie w swoim wordzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Fixer Kamil Kosowski: Balował nie będę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 14:29
      Nie zawodził? Ten człowiek chyba oszalał. Jego gra to katasrofa dla drużyny.
      Leci do przodu, traci piłkę, nigdy nie wraca do obrony, sił starcza mu na 15-
      20 minut takiego latania. Boże chroń reprezentację przed Kosowskim.
    • zabarwiacz świetny piłkarz, za młodu popełnij jeden błąd, dał 30.07.07, 14:30
      się podejść Wiśle podpisując kontrakt na taki szmat czasu.

A co do szaleństw - to za młodości każdy ma prawo sobie poszaleć

• Gość: ham jaki on głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:16
      nawet z gadki widać ze debil
    • Gość: Milan Subotic Troche historii CWKS Legia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:26
      www.youtube.com/watch?v=0VBdhTmck4o - warto sie zapoznac...
    • Gość: supersonic piekne stadiony IP: *.weil.com 30.07.07, 16:06
      no jesli ten czlowiek jest zadowolony, ze obejrzal sobie kilka pieknych
      stadionow, to o czym tu w ogole mowic...
    • Gość: elo Kamil Kosowski: Balował nie będę IP: *.chr31.1000lecie.pl 30.07.07, 16:15
      To co Kosa, widzimy sie w Genesis w Kato, no nie?
    • Gość: korekta raczej: Balować nie będę IP: 217.168.133.* 30.07.07, 17:07
      halo, Redakcja!
      czas przyszły wygląda tak: Balować nie będę
      można poprtawić zawodnika :)
      • Gość: kazik Re: raczej: Balować nie będę IP: *.bois.qwest.net 30.07.07, 18:14
        zarobiles juz sporo,teraz juz chyba cie stac na fryzjera.chyba jestes w koncu
        chlopem a nie baba.
    • Gość: dymek Może nie Wisła? IP: *.238.219.201.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 30.07.07, 18:26
      Ci wielcy, prawie lub żle niesprawdzeni fenomeni, jak: Kosa, Lewandowski, Rasiak, Mila, papierosowy biznesman, a byc może Kiełbasa powinni założyc własnę dróżynę. Należy zacząc od 6-tej ligi. No i tam dopiero mogą jeszcze bardziej udowadniac swoje, ograniczone lub nie, możliwości. Na wszelki wypadek, w wypadku wykazywania dalszej niezdolności, należało by postawic więcej bramek. Tym sposobem wzrosła by szansa trafiania do (przypadkowych) bramek. Dodatkowy atut: Nie trzeba szybko biegać, czy sukcesywnie kiwac. Aha! Ich hymn: A mie się marzy kurna gratka.
    • Gość: Przybysz "W Niemczech zobaczyłem piękne stadiony" IP: *.range217-44.btcentralplus.com 30.07.07, 18:37
      Nic dodać.

• Gość: moi Kamil Kosowski: Balował nie będę IP: *.chello.pl 30.07.07, 19:48
      Wierze w Kamila - bedzie najlepszym skrzydlowym ligi. znowu beda rewelacyjne
      podania na noge w polu karnym. Tylko czy Niedzielan z Brożkiem potrafia tak
      dostawiac noge jak Maciek?
    • Gość: dsz Re: Kamil Kosowski: Balował nie będę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 20:05
      Jak się słucha was wszytkich debile, dzieci internetu, wielcy znawcy piłki
      nożnej, to aż flaki się człowiekowi przewracają.
      • Gość: fan kosy mimo wszy Re: Kamil Kosowski: Balował nie będę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 20:17
        Jedno zdanie - "W Niemczech zobaczyłem piękne stadiony, w Anglii są wspaniali
        kibice, a we Włoszech liga jest na najwyższym poziomie. Tam przeżyłem najlepszy
        okres za granicą. Wiele razy zastanawiałem się, dlaczego nie mogłem znaleźć
        klubu na stałe? Myślę, że największym problemem był kontrakt, który był
        skonstruowany pod Wisłę". ZOBACZYŁEM piękne stadiony. Nie, że grał na nich. On
        je zobaczył.

Ale na naszą ligę to może być najlepszy lewoskrzydłowy.
        • Gość: dsz Re: Kamil Kosowski: Balował nie będę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 20:29
          Ty za to drogi internauto mówisz same mądre rzeczy zapewne.
          • Gość: fan kosy mimo wszy Re: Kamil Kosowski: Balował nie będę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 22:22
            Nie, nie mówię samych mądrych rzeczy. Zgadzasz się, że Kosa i jego kariera w
            Kaiserslautern, Southampton czy Chievo to niewypał?

PS. Mimo to, uważam, że Skorża może z niego zrobić z powrotem zabójczego
            lewoskrzydłowego.
    • Gość: gosc Kosowski to stracony piłkarz ale Niedzielan IP: *.aster.pl 30.07.07, 20:15
      to bardzo dobry zakup, będzie z niego pozytek w wiśle, zwłaszcza jak odzyska
      dawna szybkosc
    • Gość: rosso do glupiego kamilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 21:06
      powiedz ile przez ten czas (stracony)zdobyles bramek,ile zanotowales asyst
      pozal sie boze pomocniku,no powiedz ile powiedz nie krepuj sie.
    • Gość: stefan Re: Kamil Kosowski: Balował nie będę IP: *.aster.pl 30.07.07, 22:12
      ...jak potrzebowałem wsparcia od dziennikarzy.... o rany szkoda że Go nie pogładzili po karku i nie przytulili hahaahhah jak byłby taki dobry to konstrukcja jego kontraktu nic by nei wadziła-jest fatalnym skórokopem i tyle
      • Gość: kazik Re: Kamil Kosowski: Balował nie będę IP: *.bois.qwest.net 30.07.07, 22:48
        jak nie pojdzie do fryzjera i nie zacznie wygladac jak chlop,to nici z niego.
        • Gość: woker oficjalne statystyki Kosy IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.07.07, 01:47
          w/g oficjalnych statystyk ze str. transfermarkt.de Kosowski w ostatnich dwóch
          latach rozegrał 44 mecze, w których strzelił 1 gola i zaliczył 1 asystę.
          • Gość: Jerry Re: oficjalne statystyki Kosy IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 31.07.07, 04:56
            Zajebiscie skuteczny. Ale w chlaniu to skutecznosc wyjatkowa.
            • Gość: kazik Re: oficjalne statystyki Kosy IP: *.bois.qwest.net 31.07.07, 18:48
              czy to wyglada po wlosach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka